Direktlänk till inlägg 22 november 2007

*The choice is yours, don't be late

Av bfalk - 22 november 2007 12:14


Nu sitter jag på skolan brevid proppElla, vi har fått låna datorer. Jag läser lite om epilepsi, måste börja att skriva om sjukdomen snart.

Och så säger min naturlärare att jag ska göra prov på onsdag, ha! Ofta jag kommer hinna med att läsa på det för jag har ju massa att göra. Så hon får ju lugna ner sig lite.


Första lektionen idag skulle vi boxas. Men jag vaknade med att jag hade så himla ont i kroppen så jag kunde knappt springa, myyysigt. Sen vart jag jätte yr så jag satte mig på en stol där brevid och tog det lugnt. Men det såg inte så kul ut endå.

Nu är det snart sista lektionen och sen slutar jag, skönt! Vill hem och slappa lite.

Imorn är det fredag oxå, det är mycketmycket härligt. Då ska mamma på Moneybrother, hahah, han är så dålig! Jag tycker synd om mamma ibland, för hennes öron är konstiga.


Men nu skriver jag en massa onödiga saker,

puss/bella

uppt.

När vi hade svenska så höll jag på att skratta ihjäl mig, Ella var så drygt rolig. Christoffer vart jätte less på oss och bara skakade på huvudet, men han kunde inte sluta le endå, haha!


När jag kom hem låg jag i soffan ett tag, sen skrev jag ner 2 naturfrågor + strök över massa texter i epilepsi häften. Så jag ska väl börja skriva om det i helgen.

Och äntligen har min mor beställt en ny mobil till mig, hoppas den kommer snart!

Shit, hon är typ skit sur på mig nu oxå, hon kanske har sett att jag skrev om Moneybrother och så vart hon surig? Jaja, det bättrar på sig tills imorn.

Ska lägga mig i sängen nu snart och kolla på Medium, men det har varit konstiga avsnitt nu, om det är det ikväll oxå så tror jag att jag väljer att ligga och snarka istället.

Vi får se,

Skönt med fredag imorn!:)


take care!/bella

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bfalk - 28 februari 2013 02:35


    Eftersom man alltid ska skryta om saker man gör bra så ska jag tamefan också göra det.  Detta är ingen comeback för mig. Jag ska alltså bara skryta här litegrann..  Jag har sedan jag blev medlem på Ester&co, 15 februari, tränat varje da...

Av bfalk - 14 februari 2013 13:53


Jag har kommit fram till att min lust att blogga har försvunnit totalt, så är the end of an era här. Eftersom det knappt är någon som läser den här bloggen så behöver jag ju ändå inte ha den kvar. Jag kanske återkommer med en ny blogg, som endast b...

Av bfalk - 11 februari 2013 21:47


Mamma har dumpat sitt fotbad hon fick i julklapp hos mig, hon säger att vi ska ha delad vårdnad om den, haha. Åååå det är så grymt härligt alltså. Mina onda fötter blir genast gladare och avslappnade, tror det är bra medicin för dom som har ont i fos...

Av bfalk - 11 februari 2013 12:45

"The world goes on and you're gone. The best revenge is to live on and prove yourself." Eddie Vedder ...

Av bfalk - 10 februari 2013 18:30


  FYFAN vilken huvudvärk jag har! Det är inte ofta det händer men när det väl smäller till, PANG! Så göre så ont så det känns som allt ska sprängas. Väldigt oskönt må jag säga.  Och i två dagar har jag städat med mamma hos min bror som ska hyra ...

Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9
10
11
12 13
14
15 16 17 18
19
20
21 22
23
24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2007 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Skapa flashcards