Alla inlägg under december 2007

Av bfalk - 20 december 2007 23:26


jag var helt slut imorse när jag vaknade, även fast jag gick upp vid 9. men jag tog mig upp för att mamma ringde på hemtelefon så då gick jag och duschade och fixade mig. sen lagade jag mat som jag inte har gjort på jätte länge! det vart väl inte så gott, men det slank ner.


kom till skolan, vi skulle vara i metodrummet och göra massa grejjs men vi fick vår lärare att gå med på att bara se på film. såg en jätte ful svensk tonårsfilm, dom är så fula och man skäms så mycket! hua. men jag fick iallafall ligga i sängen med Ronja, haha! det var ju myyys!

sen hade vi svenska, hon delade ut bokrecensionen. som vanligt var det bara kludd över hela på allt man gjort "fel" på. sen fick vi reda på hur vi låg till, jag hade G men jag skulle närvara mer på lektioner och visa mer.. men jag behöver faktiskt inte mer än ett G!

sen fick vi sluuuuta, himlans skönt!

jag åkte hem till Matte direkt efter skolan (vi är inte ihop för dom som undrar), vi gick till tempo och köpte kattmat till lillkatten och en tiding till mig. satt där ett tag sen gick Matte och köpte kebab till mig, muuums! värsta gott! men jag vart tokmätt!

vi låg och pratade en stund sen kikade vi på tven. btw, du är jätte fin i håret Matte! ha det så nu ett tag ^^

sen var det dax för mig att åka hem.

när jag kom hem så skrek mamma att jag skulle gå ut igen, antagligen slog hon in julklappar. så jag fick snällt stå och vänta tills hon var klar. kollade på Medium en stund, men det var inte så intressant så jag bestämde mig för att slå in julklappar. det känns som jag slagit in alla eftersom en påse är full + att alla inte fick plats, men det är as mycket kvar! ja, man märker ju att jag var rik den här julen iallafall.


imorn ska jag äntligen få sova ut en stund. men sen ska jag på stan och handla en till julklapp och säga hejdå till Matte som åker till Gävle imorn.

åh, ska få greksallad till middag oxå, jag längtar redan ^^


puss!/bella


Av bfalk - 19 december 2007 17:06


imorse hade jag nästan all tid i världen på att göra iordning mig, otroligt!

det var bara 8 pers på skolan oxå, wierd men det kom några till på naturen.

vi fick veta att vi inte hade nån arbetsmiljö idag heller så då fick vi sluta halv ett, men jag hade egentligen matte men orka vänta i 2 timmar på den?

på lunchen var det äcklig lax, åt inte så mycket. sen skulle vi dansa juldanser på friskvården, jag dansade med Ronja. det var lite kul att se alla dansa ^^

jag fick jätte ont i handen oxå, jag har ingen aning om hur det gick till. 


sen fick jag sluta, så jag åkte in till stan. och där träffade jag Robban och Matte så jag pratade med Matte en stund sen sa mamma att jag måste handla lite saker och snäll som jag är så gjorde jag det.

när jag kom hem kollade jag lite på Anger Management men jag somnade efter ett tag.

har fortfarande ont i handen, mamma kom nyss hem och kollade på den men hon visste inte vad det var.

hoppas det blir bättre tills imorn iallafall.

ikväll ska jag och mamma pynta lite tror jag, sen är det Heroes ikväll! mumma.

imorn börjar jag 11.35, lite härligt med bara 2 lektioner.


puss!/bella 


Av bfalk - 18 december 2007 19:24


jag måste ha så spännande liv så att folk bara känner att dom vet allt om mig och hittar på saker som inte ens jag vet. blir lite less, om folk vill veta nått så fråga MIG, det är nog jag som vet allt mig själv. 


det kanske är en sur dag idag? nja, vaknade iallafall inte så bra. hade inte sovit så bra inatt så jag var toktrött imorse så jag sov en stund till men då får jag sms som jag vaknar till, blir tokig! och så hade jag som vanligt ont i magen. mamma måste skaffa mer medicin innan jag skär bort magen asså.

när jag kom till skolan så pysslade alla och alla verkade så himla seriösa med vad dom gjorde, det var lite kul att kolla på. innan lunchen så fikade jag bara, sen åt vi och sen gjorde jag 3 armband och det var det ända jag orkade med. mamma har fått nog med hemmagjorda brev och tjaffs. jag tror jag köper i affärn om hon ska ha nått ^^

efter "pysslandet" så  var vi inne i lärarnas kök där jag tvingade i mig lite skinka som jag fick av Monika. värsta gott!

sen hade vi matte där vi inte gjorde nått, vi satt bara och surra.

efter det så åkte jag till ica för att lämna tillbaka filmen och så gick jag hem. satte mig här en stund, sen gjorde jag en uppgift och sen toksomnade jag i soffan. orkar inte laga nå mat idag, det är så jobbigt att göra det själv. 


ikväll är Victoria Beckham med i Ugly Betty så jag måste väl ta och se det. och så kanske jag måste bränna en skiva snart med låten jag ska ha med mig imorn på skolan? om jag inte hittar orginal skivan då.. 


jag funderar starkt på att ta lov tidigare, det är så jobbigt att gå upp på morgonen, hualigen.


hejdå/bella *

Av bfalk - 17 december 2007 10:34


ojdå, nu har jag inte skrivit nått på heeela helgen. i'm so sorry!

skriver lite om helgen som har gått då.


i fredags så kunde jag inte göra så mycket för att jag hade så himla ont i magen! en snällis fick hjälpa mig iallafall:)

det är svårt att beskriva hur ont jag hade men kunde knappt röra på mig, sen på natten vaknade jag flera gånger av det och på morgonen hade jag lika ont. hua, börjar bli less!

åkte ner på stan sen, träffade mamma och brorsan + hans kompis (som var jätte lik brorsan i american history x). när jag just satte mig så fick jag en cider på en gång, sen efter att jag druckit upp den så gick jag och mamma på ica och köpte groggvirke!

kom hem, snabbduschade, tog på mig kläder, sminkade mig, åt och fixade håret.

sen kom Linn, Jessica och Angelica hit:) vi började dricka, vid 9 åkte vi till Snuff.

Vi hann inte vara där så länge för vid 11 åkte vi till krogen! jag tyckte det var väldans trevligt, men det tyckte inte alla. synd.

menmen, vi var på bk sen drog jag och Sara till irish och efter en stund kom Snuff och Milla.

Var där en stund sen resten av kvällen var vi på bk.

Jag hade jätte kul även fast det inte var så mycket folk där. träffade gamla klasskompisar, haha härligt.


jag kom hem efter 3 nån gång, jag toksomnade efter en stund.

vaknade vid 10 med huvudvärk men jag tvingade mig själv att sova. vaknade igen vid 2, så då gick jag upp.

ringde mamma, hon kände inte igen min röst. haha, mys.

låg i soffan hela dan, med sprängande huvudvärk så det vart inte pluggande till provet.

Ronja ringde oxå, hon märkte att jag var bakis, haha!

efter 6 nån gång så orkade jag duscha sen åt jag och mamma tacos, gott! sen var det Maimi Ink och Parlamentet.

La mig sedan i sängen och glodde på Adam och Eva, sjukt ful film!

sen vart jag så trött så jag somnade.


idag har jag sovmorron men såklart så vaknar jag tidigt.

jag har just fixat mig och tänkte äta tacos snart till lunch.

värsta härligt att få börja efter 12 nån gång i livet! prov i natur idag oxå, kul. jag kan bara 1 sak.

jag tror jag ska gå på ica efter skolan och hyra nån film ^^


puss/bella

uppt.

ja, på skolan fick jag lära mig HLR, sjukt drygt. fick jätte ont i händerna. inte bra!

sen var det naturprov, kunde lite men fattade inte frågorna och inte av vad hon sa heller. men hoppas att det går lite bra iallafall.

efter skolan så åkte jag till ica, mötte mamma och hyrde Die Hard 4, den är så bra! när jag gick hem så ringde jag Ella för det var så läskigt att gå i mörkret, jag är en mes.


när jag kom hem fixade såg jag på filmen och åt lite. 

efteråt satt jag här, duschade och nu ser jag på CSI NY. men jag vill ha vanligt CSI! det är mycket bättre.

haha, imorn är det julpyssel i klassen. ska lätt göra en tvål!


over and out!/bella 

Av bfalk - 13 december 2007 19:18


Åh, jag har frustit HELA dan idag och jag gör det fortfarande. sjukt jobbigt. måste nog duscha ett år för att få tillbaka värmen.

idag var det lucia på morgonen på västermalm, ja vad ska man säga? det var då inte bra, jag väntade bara på att få gå därifrån. 

dagen har faktiskt gått rätt så fort, varit väldans irriterad ett tag. jag fick ringa Ella en snabbis och surra lite:)

efter skolan köpte jag en tidning och åkte hem.

somnade i soffan i typ en timme, åt lite och nu har jag försökt att läsa lite natur. får inte in det i skallen! det är så himla mycket text, blir galen.

får väl se hur det går på måndag..


snart ska jag väl ta och börja diska, mamma sa att jag skulle göra det igår eftersom att HON tvättade. men jag somnade ju så då måste jag göra det idag. hoppas hon blir lite glad. 

och imorn är det äntligen fredag, mys!:)


puss/bella 

Av bfalk - 12 december 2007 17:43


Jag har aldrig blivit så rädd för väckarklockan som jag blev imorse. Haha, hjärtat var i halsen på mig. Det tog ett bra tag innan jag orkade gå upp, men det gick iallafall.

Fixade mig och åt sen gick jag till bussen. Där träffade jag Anna igen, så jag surrade med henne hela vägen in till stan.


Ja, på skolan var vi typ 6 st på psykologin sen 8 på naturen. Ja, min klass älskar skolan. Men vissa var och såg en operation (som jag måste se nästa onsdag, jag slår vad om att jag svimmar). 

På friskvården spelade jag, Ronja, Cristoffer och Vicy badminton, men sen svek Christoffer mig så Linnèa hoppade in i mitt lag.

Skrev min uppgift på datan när vi hade arbetsmiljö, jag skriver så fult! Efter det hade jag matte, där vi mest satt och surra med Håkan. Han gillade när jag klappade han på axeln när jag kom, haha okejdå.

Sen pillade alla han på magen för den är så otroligt hård, man kan tro att han har ont i den, men icke.


När jag kom hem kollade jag lite på OC och drack julmust men sen satte jag mig här. Väntar på att mamma ska laga mat. 

Sen måste vi tvätta, jag pallar inte det >.< det är sviiin kallt ute så jag kommer frysa ihjäl varje gång vi går dit. och jag är redan iskall så det räcker.


Flygarn ikväll då! mumma.


take care!/bella 


Av bfalk - 11 december 2007 09:14


Åh, jag som trodde att jag skulle få vara lite pigg nu på morgonen. men nej, min kropp ville inte det. Är skit trött och seg nu, men har dunkat en massa rock så förhoppningsvis så vaknar hjärnan till snart. Känner verkligen inte för att ha lektioner idag, och jag slutar typ vid 4 idag, jätte kul! not.

men efter skolan ska jag iallafall till Ella :) det ska bli kul! sötfisen min <3


btw, så hade jag blött näsblod inatt eller när det var. det har jag inte gjort på flera år, men det är antagligen för att jag drömde om en snygging inatt. ibland är drömmar allt bra :D


nej, nu ska jag packa ner lussebullar till Ella och sen borsta tänderna.


tjing!/bella

uppt.

Efter skolan lämnade jag några filmer till Matte, jag kan ju inte se brända filmer så då fick han ta dom och kika. 

Sen var jag tvungen att byta ut en julklapp för den var trasig, dåligt less man blir på sånt.

Men jag fick en ny iallfall!

Sen åkte jag till my darling Ella, vad skönt det är att se dig bättre! Nu mår jag lite bättre oxå:)

Jag lämnade filmer och böcker till henne så hon ska ha lite mer att göra. Och så fick hon lite lussebullar, så vi satt i köket och surrade om en massa och åt dom.

Sen ringde mamma och hon skulle först surra med mig, sen med Ella och sen med mig igen så jag nästan höll på att missa bussen. Tur att den var försenad. Träffade en ascool gubbe på busshållsplatsen, han sa att han brukade gissa när bussarna gick och att han frös arslet av sig nu, haha! mys!

När jag kom hem läste jag lite natur och gjorde en uppgift om min kultur, det är ju så intressant och läsa om menar ja.

Hamnade här en stund, höll på att hungra ihjäl, fick mat vid 7, gjorde en skiva till mor som jag rockade loss till, duschade och kollade på hemmafruarna.

Sen sa jag go'natt till tomtenissarna.

 /bella

Av bfalk - 10 december 2007 19:43


imorse var jag faktiskt rätt så pigg, ovanligt!

på skolan hade vi en massa genomgång, det blir lite jobbigt att lyssna ibland.

på lunchen kom linn och pratade med mig, och så var hon med mig en stund efter:) sötfis!


när vi började igen så hade vår lärare hyrt film, hon tyckte att vi skulle se den istället för att ha genomgång, haha! det var en svensk bfilm, den var astråkig på slutet.

när vi slutade kollade vi på en utställning som vi ska skriva om, jag vettefan vad jag ska skriva. det var ju inge speciellt där.

efter skolan så gick jag och Ronja till ica för att leta gott, med det fanns inte där. sa hejdå till henne för hon skulle hem, då ringde jag Matte för att han hade en tröja som var min och så tvingade jag han följa med han på ica i nacksta :D jag är så snäll. träffade Snuff på bussen oxå:)

när vi var framme så drygade jag as mycket med han, han trodde att jag var sur på han, haha. sjyrre.

sen åkte jag hem, och då träffade jag Anna som jag inte sett på aslänge! vi surrade på om skolan och massa annat strunt.


när jag kom hem satt jag här, morsan kom hem och gjorde mat. sen skulle jag egentligen plugga men idag känns det inte som jag orkar.

ska snart duscha sen sova tror jag, känner mig mega trött.

försökte ringa Ella förut och surra lite, men hon svara inte ;o

imorn ska jag nog till henne och lämna lite filmer och så.

puss!/bella



Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13
14
15
16
17 18 19 20
21
22 23
24
25
26
27 28 29 30
31
<<< December 2007 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards