Alla inlägg under december 2007

Av bfalk - 9 december 2007 18:46


igår kväll så satt jag och mamma i soffan typ hela kvällen. vi kollade först på ladies night, det var då inge vidare! gamla tanter som var tjocka och skrek på Stenmark. kollade lite på Catch me if you can en stund oxå men vi bytte sen till Big lebowski, den är så himla underbar! jag älskar den, den är helt vrickad!

haha, men man kanske måste vara lite knäpp själv om man ska gilla den. när det var en paus i filmen så kollade vi på 3an, det var nått humorprogram med charlotte perelli, och vem kommer senare då? jo min Dregen, vart alldeles till mig. han var himlans fin, dessutom skrattade han, då är han mycket super fin!

efter filmen så vart jag megatrött så jag gick och la mig.

vaknade 2 på natten av mamma, sen höll jag på att leta efter min mobil och jag har ingen aning om varför.


vaknade först kl 10 men tvingade mig själv sova en stund till, så jag klev upp halv 1 istället.

gjorde inte så mycket, åt lite och läste om Dregen.

sen började jag plugga natur, har prov på fredag. fattar inte så mycket som vanligt, menmen. hoppas det fastnar så jag kan det iallafall, orkar inte ha omprov.

sen har jag lyssnat på Criss angel's soundtrack, mycket bra! har tagit hem lite mer låtar oxå, så jag har lagt in dom på mp3n.

snart ska jag och mor min göra lussebullar, åååh! gott!

förkylningen har nästan gått över, men har lite ont i huvudet.


ikväll blir det Maimi ink, Parlamentet och kanske I,robot.

imorn ska jag nog till Ella och lämna lite tjoffs:)


take care!/bella

Av bfalk - 8 december 2007 17:33


Vaknade imorse av att mamma spelade far min på sterion (pappa thåström menar jag ju!), det gick inte att somna om så då klev jag upp.

Inatt har jag haft lite ont i magen, men har fått medicin av mamma nu så jag hoppas att det blir lite bättre iallafall!

Men så fick jag en jädrans förkylning idag istället, känner mig inge bra alls. Så ikväll blir det bara att ligga i soffan och ta det lugnt. Kanske se en film?


Jag satte mig i soffan och skulle läsa en tidning, och just när jag satte mig så plingade det på dörrn.

Jag som är så snygg på morgonen menar jag, jag funderade starkt på att inte öppna dörrn (jag hade på mig pyjamas + morgonrock). Men jag tog på mig mössan och öppnade. Och vilka står där då? JO! Jehovas vittnen.

Ena gubben antog att jag inte läste bibeln och att jag inte trodde på gud. 2 rätt på en gång! Men sen frågade han mig vad bibeln handlade om, haha hallå?? Jag har ju inte läst den ;p

Den andra gubben kollade lite argt på mig och frågade om jag var nyvaken, "Nej, jag har magsjuka" svarade jag då. Båda gubbarna tog ett steg tillbaka och vart väldans nervösa och gav mig en tidning om att allt som står i bibeln är sant, bullshit! Sen sprang dom därifrån. Ja, jag kan smitta er med hemska saker.

Men nu ligger tidningen och myser i papperskorgen. Tänkte bjuda in dom och spela lite rock'n'roll för dom, men jag tror dom inte ville det ;o

Efter det la jag mig i soffan igen och kollade på Supernova, rockerkillar på morgonen, det är härligt det!

Det började kurra i magen efter ett tag, men jag såg att vi inte hade så goda mackor hemma så då sa mamma att jag skulle möta henne på stan senare så jag fick en macka på city cafè.

Så jag duschade och klädde på mig och åkte ner.

Mötte mamma + Marika på city, käkade lite, sen gick dom till svenssons. Men jag kände mig så hängig så jag åkte hem lite senare.


Nu sitter jag bara här, väntar på att mamma ska komma hem med mat + halebop så jag kan få gratis sms igen.

Jag vill se en bra film, jag tänkte rota lite blan filmerna och se om jag hittar nått skoj, annars kanske det blir Metallica igen? Haha, kommer nog kunna alla repliker snart.


PUSS!/bella


Av bfalk - 7 december 2007 23:33


Ja, imorse tänkte jag toksova ännu mer när klockan ringde. Men min dörr var helöppen så jag hörde morsan hela tiden så jag tog mig upp. 

Mådde skit illa så jag väntade med frukosten.

Fixade mig och efter ett tag var jag ganska glad och pratig (brukar aldrig vara det på morgonen).

Åkte in till stan med mamma oxå, sen träffade jag Carro på stan så jag åkte med henne till skolan.

Hade en massa skrattattacker idag oxå, det är härligt att skratta! Men jag tänkte på roliga saker utan att säga det, så jag skrattade mest för mig själv. Men det var kul ändå!  haha,

Fick sluta värsta tidigt från matten, härligt! Då åkte jag ner på stan med Christoffer, sa hejdå till han sen så gick jag till mamies jobb.

Jag hade fått as ont i magen på matten så jag trodde bara att jag var lite sugen på mat så jag åt några kakor på hennes jobb. Men det försvann inte.

Vi vandrade lite runt på stan, mamma köpte en ny Dregenmössa till mig eftersom hon tydligen lämnat MIN i en taxi.. Hm.. Men den nya är mysig och hängig som den ska vara! Sen åkte vi till nacksta och handlade lite på ica till Ella, köpte mat sen gick vi dit. Jag trodde faktiskt att jag skulle halka men det gjorde jag inte! Dock så blev jag tokblöt om fötterna, mindre bra.


När vi kom fram fick vi först försöka lista ut hur Ella skulle sitta, det blev vid köksbordet tillslut. Hon och jag käkade och surrade med mamma:]

Sen la sig Ella i sängen och då fixade jag och mamma massa go'saker till henne vid sängen, så hon inte behöver gå upp och hämta allt.

Ronja kom ner en snabbis oxå och sa hej till oss :)

Sen fick jag och mamma vandra ner för backarna som var hala!

Vi gick på ica, då hade jag fortfarande samma värk i magen som jag hade sen matten (även fast jag tagit 2 alvedoner). Mamma kom fram till att jag kanske har magkatarr, hoppas det inte blir något magsår för det svider jätte mycket =/ Trodde att jag kanske hade magsjuka eftersom jag mådde så illa men det är det nog inte.

Efter vi varit på ica åkte vi hem.

Satte mig här en snabbis sen la jag mig i soffan och sa åt mamma att vi skulle kolla på Some kind of monster (extramatrial). Det finns ju inget att se på tv på helgerna! Det suger.

Såg gaphalsarna i Idol, dom låter nästan som kråkor.


Nu måste jag snart sova. Har ont i magen och börjar bli ganska trött.

Får se vad som händer imorn, om jag fortfarande ont så ligger jag nog bara i sängen. Man vill inte helst röra sig när man har så ont som jag har i magen just nu.

Måste kanske ta och kolla upp det?

Det tål att tänkas på.


ha en mysig helg!/bella 

Av bfalk - 6 december 2007 10:23


Igårkväll så ringde Ella, hon är hemma nu:) Jag ska nog hälsa på henne när hon mår lite bättre och har fått sovit ut riktigt.

Efter att vi pratat så duschade jag och gick och la mig.

Drömde jätte konstiga drömmar.


Jag gick upp kl 9 idag, tog på mig kläder och sminkade mig. Jag måste ha varit hur seg som helst för sen såg jag att jag måste göra nån mat innan jag åker till skolan.

Jag fixade iordning spagetti och köttbullar, hade inga makaroner, surt!

Har just ätit det, så jag ska fixa lite sen ska jag åka till skolan.

Såg att folk hade svårt att gå här utanför, det verkar vara ishalt.

Fel att sanda?


pusshey/ bella


uppt.

När jag kom till skolan mötte jag Christoffer som jag inte sett på 6 dagar (jo, du sa det några gånger). Gick ut och mötte Ronja, sen hade vi omvårdnad. Jag och Ronja gjorde ett patientfall, jag yrade och hon yrade. Men tillslut tror jag att allt blev rätt! Höll på att skratta på mig när jag hörde Ronja prata för sig själv, då satt hon och läste upponer! Haha, så fuuult!

På svenskan så skulle vi göra inledningar till berättelser, jag kom på jätte fina om Ronja och sen om Dregen. Man ska även läsa upp en, kanske ska göra nått fint om Dregen då? Haha!


Efter skolan träffade jag Linn:) Vi åkte direkt till birsta, handlade självklart på rusta och öb! Vi käkade lite på donken oxå, såg en Dregen lookilike där, jag tyckte att han skulle sätta sig vid mig. Han gick ju alldeles själv.

Vi vandrade runt där, Linn var helt tokig för att hon inte hittade HM, men sen hittade vi det. Ella ringde oxå, det var skönt att höra att du var lite gladare!:)

Sen var jag tvungen att gå tillbaka till rusta + till willys.

Jag kände att jag vart lite trött i fötterna.

Linn's pappa kom och hämtade oss, så jag fick skjuts hem, härligt! Det var jätte kul att vara med dig igen Linn, sötplupp! <3

När jag var hemma gömde jag julklapparna och så gick jag till tvättstugan och började tvätta. Det är skit drygt, nu finns det bara en maskin som fungerar så man kan inte tvätta så mycket.

Men den skulle fixas snart så då kan man ta sängkläder och allt det där.


Ikväll ska jag ta det lugnt, har just gjort några uppgifter som jag ska lämna in och så ska jag kika på medium.

Imorn ska jag och mamma åka till Ella med lite småsaker, sen på kvällen vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Antingen blir det fest då eller på lördag.


tjing!/bella


Av bfalk - 5 december 2007 19:42


Idag blev jag hemma ändå. Jag sov inte mycket inatt och så kände jag av huvudvärken. 

Inatt så kom mamma in med tidningen med Dregen i, det var jätte fina bilder på han! Ska nog rama in en av dom.


Ja, idag har jag inte gjort så mycket. Kollade på första säsongen av The Osbournes, sen ringde Ronja så vi pratade en stund:) Härligt att få prata av sig lite.

Sen lyssnade jag på Metallica jätte högt och städade i rummet lite.

Jag har verkligen ingen lust att gå till skolan men imorn tänker jag börja 11.30 iallafall. 


Pratade med Ella en snabbis idag oxå, härligt att höra din röst. Jag undrar vart ni är nu, hoppas du kan höra av dig igen!

Jag vill så gärna träffa dig, hoppas det blir snart. <3 


Jag hatar tjaffs. 

Vad gjorde jag egentligen?


Ta hand om varandra! /bella 

Av bfalk - 4 december 2007 18:37


du som skulle få åka till din kille, du som var så glad över det.

det hemska samtalet kommer jag alltid att komma ihåg.

ronjas och emelies blickar kommer jag alltid att komma ihåg.


allt du sa gick runt i mitt huvud, jag fick någon form av panik. jag ville vara hos dig och din familj. ni finns i mina tankar nu hela tiden, jag hoppas och ber att ni klarar er!

om jag ändå kunde få vara hos dig! om mamma hade haft en bil så hade vi åkt till dig, hon tänker väldigt mycket på er oxå!

nu har jag sån himla huvudvärk och mår illa, och jag kan inte ens tänka mig hur ni mår.


jag vet inte riktigt vad jag ska skriva.

jag tänker på er, ni är den bästa familjen jag känner!


jag står vid din sida gumman. föralltid.

jag älskar dig.


uppt.

jag har så himla ont i mitt huvud! det känns som att det kommer mosas snart.

ska nog duscha snart sen ska jag försöka sova,

jag ska försöka att ta mig upp till skolan oxå, så jag får umgås med mina underbara vänner och tänka på lite annat.


åsså, shit. allt kan hända så himla fort! på en sekund kan livet förändras så snabbt.


jag tänker på er, varenda sekund <3 


Av bfalk - 4 december 2007 09:18


Sov som en tok inatt, fast det tog ett tag för mamma kom in rummet och kollade på mina fina bakrundsbild på mobilen,jag måste ju visa min nya pojkvän! Innan hon går så säger jag :"-Jag måste åka till USA och leta efter Criss" Mamma; "-men då åker jag till Maimi"  "-NEJ! Du ska inte ta Ami ifrån mig!"

Mamma; -"Men ska du ha ett helt harem med karlar du?"

Haha klart jag ska! Dom ska mata mig med vindruvor. Sådeså.


Var helt borta i huvudet när jag vaknade imorse, det tog ett tag innan jag kom upp. Jag gick och duschade en lång stund så jag skulle bli varm igen, sminkade mig lite snabbt sen klädde jag på mig och åt frukost. Nu är jag klar, ska nog borsta tänderna snart och gå till bussen. Jag kommer bli mega trött när jag sitter på bussen, hua.

Hoppas jag kan få sluta tidigt från matten idag, jag orkar inte med mattetal idag.


puss/bella 

Av bfalk - 3 december 2007 09:03


Jag bjuder på en bild på min nya hottie; Criss Angel. Skit bra magiker!

Kom hit säger ja!



Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13
14
15
16
17 18 19 20
21
22 23
24
25
26
27 28 29 30
31
<<< December 2007 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards