Direktlänk till inlägg 20 januari 2008

*I wont go away, right here i'll stay

Av bfalk - 20 januari 2008 17:12

Igår när jag kom fram till Bosvedjan fick Rikard komma och möta mig, jag är så himla dålig på att hitta.

När vi kom fram började mamma med maten, jag satt bara i soffan och kollade i en skvallertidning som mamma hade köpt till mig.

Vid 7 så åt vi, jätte gott! Jag älskar lövbiff.

Vi kollade på tv en stund sen slog vi igång Metallica filmen, jag får aldrig nog av den. När den var slut så vart jag tok trött, men kollade på en GNRfilm men sen var jag tvungen att gå och lägga mig.

Vaknade några gånger under natten, bla när jag tokvaknade och var skit rädd, det lät precis som att det var nån i rummet och dörren var öppen. Men det var ju ingen där, gick och stängde dörren och när jag vaknade imorse så var den öppen igen ;s skumt.

Rikard sa att det kanske var den där kinesen som var där (han som bodde där innan), då frågade mamma om han var död, men det var han inte men han kunde ju varit där endå! Haha, värsta fult.

Vi åt frukost, sen sminkade jag mig. Sen ville Rikard se film med mig så jag var ju så snäll och sa okejdå. Han slog igång "Supersugen", så himla ful film ;p Men vi såg klart den iallafall sen gick jag och mamma på city cross och handlade lite.

Hon var värsta snäll idag, köpte en massa gott till mig + en Johnny Depp film:) "The Libertine" blev det. Har aldrig sett den, så hoppas den är bra.

Den 15 februari kommer hans nya film ut oxå, den måste jag se! Helst premiären..


Vi kom hem vid halv 5, snart kommer nog Rikard och käkar med oss. Tänkte ju plugga idag oxå, pallar inte med det. Det får bli till veckan eller nått sånt.

Måste städa på mitt rum nu, det ser förjävligt ut! Det är barr överallt oxå, det är inte så skönt när dom åker in i foten.


Jag längtar skit mycket till nästa helg oxå, middag hos bror min sen utgång med han och mamma på Oleary's:) Det kommer nog bli jätte kul, har inte träffat Micke på evigheter!


take care!/bella

 
 
Ingen bild

linnsan

20 januari 2008 18:14

åh jag vill oxå se We own the night, den lär ju vara bäst i hela världen! och du, vi kanske kan gå och se på johnnys nya film på premiären? skulle vara kul att göra nått med dig sötgumman! pusspådig!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bfalk - 28 februari 2013 02:35


    Eftersom man alltid ska skryta om saker man gör bra så ska jag tamefan också göra det.  Detta är ingen comeback för mig. Jag ska alltså bara skryta här litegrann..  Jag har sedan jag blev medlem på Ester&co, 15 februari, tränat varje da...

Av bfalk - 14 februari 2013 13:53


Jag har kommit fram till att min lust att blogga har försvunnit totalt, så är the end of an era här. Eftersom det knappt är någon som läser den här bloggen så behöver jag ju ändå inte ha den kvar. Jag kanske återkommer med en ny blogg, som endast b...

Av bfalk - 11 februari 2013 21:47


Mamma har dumpat sitt fotbad hon fick i julklapp hos mig, hon säger att vi ska ha delad vårdnad om den, haha. Åååå det är så grymt härligt alltså. Mina onda fötter blir genast gladare och avslappnade, tror det är bra medicin för dom som har ont i fos...

Av bfalk - 11 februari 2013 12:45

"The world goes on and you're gone. The best revenge is to live on and prove yourself." Eddie Vedder ...

Av bfalk - 10 februari 2013 18:30


  FYFAN vilken huvudvärk jag har! Det är inte ofta det händer men när det väl smäller till, PANG! Så göre så ont så det känns som allt ska sprängas. Väldigt oskönt må jag säga.  Och i två dagar har jag städat med mamma hos min bror som ska hyra ...

Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3
4
5
6
7 8 9 10
11
12 13
14 15
16
17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2008 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Skapa flashcards