Alla inlägg under februari 2008

Av bfalk - 25 februari 2008 21:41


Nu måste jag komma ihåg massa saker igen, som alla andra helger, haha! I lördags så skulle jag hem till Josse men just när jag skulle åka så ringer hon och säger att vi ska hem till Maja, så jag ska alltså sitta kvar på bussen inne i stan. Och såklaaaart så är 2an skit seg så Josse inte hinner med, så jag får hoppa av. Så drygt, så vi fick sitta inne på navet. Det var ju jätte kul. Men sen kom en till buss så vi åkte dit, började dricka och allt det där. När vi kom ner på stan var jag rättså härlig i knoppen, jag gick i nån gegga på stan så efter att jag lämnat in jackan gick vi på irish så jag fick tvätta dom ;p haha.

Hmm.. Ja, jag döpte om Josse till KarlPetter och så träffade jag Pontus. Det var kul :)

Ja just det! Det snöade oxå, helt sjukt. Och så trodde tydligen en vakt nånstans att jag erbjöd han sex. Haha, såå fult.


söndan så sov jag, sov lite till och ännu mer. Jag hann även med att må illa och en sprängande huvudvärk. Men jag gjorde lite nytta oxå; tvättade lite kläder. Har inte tvättid förns på söndag igen, skit drygt. Kommer ha ett helt lass med kläder.

På kvällen kollade jag på "en annan del av köping" och lite av Wallander filmen. Sen sooov jag.


Imorse orkade jag verkligen inte att gå upp, jag kände av halsen och örat så jag sov vidare. Men det var tok många som smsade/ringde så jag hade lite svårt att sova OCH så hade jag en loveli dröm, inte konstigt att alla stör då ;p

Jag såg lite på "The wedding singer" när jag gick upp, drack milkshake och sen ringde mamma och frågade om jag ville hänga med på stan för hon skulle handla presenter till Micke. Så jag tog mig ner dit, jag hittade bara saker till mig själv (som vanligt). En tröja, skor och ett halsband.

När vi shoppat klart så småtvingade jag mamma att äta på Oleary's, så vi gjorde det. Sen åkte vi heeem. Jag och mamma kollade på några klipp med Björn Gustavsson och så såg jag hans vackra sång från melodifestivalen, han är alltid lika underbar! :D Såg även BWO's bidrag, jag gillade låten!


Nu har just sett på CSI Ny, som vanligt jätte bra.

Ska nog borsta tänderna nu, sen skulle mobilen ringa och så måste jag försöka sova så jag kommer upp imorn.


Just det, några bra artister kommer på gatufesten iallafall; Vincent, Crashdiët och Hardcore Superstar.


Jag fick mitt Black army medlemskort idag, lalalalalaaa.

Vara med snygglinn imorn oxå <3 


bye!

Av bfalk - 23 februari 2008 16:33


Av bfalk - 23 februari 2008 16:04


Idag vaknade jag av att mamma kom in i rummet och skulle ha money. Men hon tog mitt bankomat kort istället ;o Värsta.

Jag låg kvar ett tag efter det, gick upp typ halv 1.  Kollade på ett avsnitt av "the simple life", satte igång datorn, duschade och började fixa mig. Det tog typ en evighet, men jag vart ju klar i bra tid. Jag brukar alltid få stressa som en tok annars. Så det var bra.

Ikväll blire att vara med Josse :) Får se vart vi ska förfesta, kanske hos Maja. Sen blire krogen! Träffa Pontus och dricka cider osv.. Najs.

Hoppas jag inte flyger iväg av blåsten.

Idag kan jag verkligen inte stava, får skriva om hela tiden, haha. Kanske ska lägga av att skriva?


Ja, det är nog bäst så.


bye! 

Av bfalk - 22 februari 2008 22:12


Jooorååå.

Vid halv 4 kom mamie och hämtade mig med en racer bil, vi åkte ner på stan, gick till hennes jobb och jag fick choklaaaad. Gott. Sen gick vi till Pleasure, jag köpte en ring till läppen där, sen vandrade vi in till stan. Vi gick till Svensson's där min broder satt med polare + hans brud. Det var kul att träffa han och jag tror han tyckte samma sak, liiite iallafall. Stog där och surra ett tag sen shoppade jag lite. Hittade armband, hårwax, pannband och ett nytt linne eller tshirt, vet inte riktigt vad det var. Ville kolla lite till men hade inte så stor lust. Innan vi åkte hem så gick vi på hemköp, han i kassan stor glodde på mig hela tiden, konstigt att han kunde ta hand om varorna på rullbandet ;p Jag vart skit nervös >.<


När jag kom hem satt jag vid msn en stund sen käkade vi. När klockan var 8 så började ju Let's Dance, då hade mamma gjort värsta buffèn med kiwi, jordgubbar och melon + glass, jätte gott! Och lite vin till. Vart tjurig på domarna för KarlPetter hamnade sist :( Attans, om han åker ut grinar jag. Där tog jag i lite men ändå.

Vi pratade om Kiss konsären oxå, det vart ju slutsålt så Rikard hann inte få tag på biljetter, en till chans på onsdag, hoppas vi lyckas? Mamma ville så gärna att jag ska se dom och det vill ju jag med!

Jaja, efter Let's Dance var det Hjälp. Jag skrattade så tårarna kom när jag såg Johan Glans utklädd till Marilyn Monroe. Helt underbart!


Ska snart sätta mig i soffan igen, tänkte bara skriva nån rad här.

Feeeeest med bästa Josse imorn då bah <3

Pontus är i Sundsvall imorn oxå, har inte träffat han på huuur längesen som helst, så imorn ska jag få träffa han. Det ska bli kul :)


take care now, byebye then!

Av bfalk - 22 februari 2008 13:50


Igår kväll låg jag och pratade i telen sen när jag la på var jag ganska trött men jag kunde inte sova, låg nog flera timmar och bara lyssnade på musik. Jag orkade inte gå på skolan idag, kände mig lat och stannade hemma. Har världens mensvärk och så är jag tokförkyld.

Men det stoppar mig inte idag för jag ska ner på stan snart när mamma kommer, tänkte shoppa lite sen ska vi träffa brorsan:) Då skiter jag i hur jag mår, det var jätte längesen vi träffades så det ska bli kuuuul!

Det ser ut att vara ett härligt väder ute idag oxå, tänkte gå ut på verandan snart och bara sitta och glo, haha!


Ikväll har mamma bestämt att det är tjejkväll; "utan massa karlar", haha! Men det stoppar oss inte för att kolla på massa karlar på tven. Hon ska köpa massa jordgubbar och sånt gott. Jag hoppas att jag får cheeseballz, jag är beronde av dom. SÅÅÅÅ GOTT!

Undra om jag ska vara med Josse imorn? Den som lever får se så att säga.


puss då!


Men vi kör lite rock'n'roll idag med grodstrumporna :D 


Av bfalk - 21 februari 2008 22:04


Hmm.. Det där programmet jag skrev om i det tidigare inlägget, jag trodde det skulle vara lite annorlunda. Det var verkligen spooky den sista delen men inte innan det. Vart jag än kollar, vilken kanal jag än slår på så är det militärer överallt. Eller så handlar det om dem. Tjejen det handlade om fick kontakt med en kvinnas man, han hade dött i Irak kriget och berättade detta för tjejen (mediumet).

Jag blir så ledsen över det, jag vill verkligen inte tänka på saker som handlar om krig/militärer och allt sånt. Men det är överallt. För er som inte har en FNsoldat i familjen kan nog inte förstå det här riktigt, ni kanske inte ser allt som jag ser. Jag är ständigt rädd att Micke ska åka till något hemskt land IGEN, när han var i Liberia så grinade jag konstant. Att inte kunna prata med varandra och inte veta vad som händer är helt sjukt.

Jag kanske inte skulle ha sett det där.

Jag och mamma satt som några fån där i soffan.


Nu ska jag nog ringa min kära vän, som alltid ställer upp trots att jag är ett arsle och han kanske oxå är det ibland? Menmen, han ställer verkligen upp och lyssnar som vänner ska göra. Synd att det finns få som är så.. Men jag är glad att jag har han:)


Imorn ska jag nog träffa brorsan på stan <3



Av bfalk - 21 februari 2008 13:23


Idag vaknade jag vid 10, ringde till mamma och klagade lite över varför inte min förkylning går över. Jag mår så illa pga av det oxå, ni kan nog räkna ut varför. Blä.

Kl 11 hade mamma satt upp tvättid, eftersom jag är så snäll idag så ställde jag upp och tvättade, det var ändå inte så mycket. Efter jag hade gått dit så käkade jag lite och kollade på top model. Det måste vara oerhört jobbigt att vara i samma hus dag ut och dag in med 13 brudar med värsta egon, hua.


Jag har inte hunnit gjort så mycket idag, lyssnat en massa på 30 seconds to mars,Jared leto's band. Skit bra musik tycker jag:)

Ikväll är det Criminal minds oxå, wiiihoo. Jag älskar den serien, mördarna är helt crazy.

Och så skulle mamma tvinga mig se på nått nytt program ikväll oxå, jag tror det hette Leva med döda. Jag hoppas jag klarar av att se det, blir så rädd för spöken och shit ;p


For you; jag ska försöka stötta dig så mycket som det går. <3


pussdå


uppt.

Jag har nog inte gjort mycket sen förra gången jag skrev. Har fixat sängen och faktiskt vikt tvätten, fixade pyttipanna förut oxå, höll nästan på att bränna sönder alltihop! Haha.

Jag har kommit på att jag verkligen inte kan med tekniska saker, jag förstår mig inte på nått. Jag försöker fixa min tång (vettefan vad det är för sort), men iallafall får jag inte på sakerna som ska sitta på den. Jag klarar aldrig av sånna saker, haha lyckat. Måste be mamma fixa det när hon kommer hem.

Jag har kikat på liveuppträdanden med Vincent oxå, måste nog ta och se han när han kommer till gatufesten. Och han är ju inte ful så det är lugnt.


En annan sak jag kom på förut är att bror min fyller år snart, måste ner på stan imorn och köpa nått till han:) Vill även handla åt mig själv, känner mig shoppingsugen. Ska köpa nått bra åt mitt hår, får aldrig till det nuförtiden.

Pratade just med Cicci på msn, hon verkar vara min trogna läsare. Sött:) Hon ska börja skriva blogg nu för hon tycker att jag skriver så bra, då blir hon sugen oxå. Jag lovar att jag blir din bästa läsare, haha!



snygging bild på mig och Micke då. Bilden är från Oleary's, just innan jag klippte håret kort och färgade om det. Jag tror inte Micke riktigt var beredd på att styla framför kameran, haha!



Av bfalk - 20 februari 2008 09:17


I måndags kväll så tuggade min kära råtta sönder internetsladden hos mig, jag vart rätt så sur. Sen så såg jag att han även tuggat sönder mobilladdaren :|

Igår så tuggade han sönder sladden till musen och usb kabeln. Liiiite less jag vart då. Man har ju inget liv utan datorn, tråkigt men sant. Men jag får nog nya saker idag iallafall, skulle få en mobilladdare av Marika oxå. Det tar ju 50 år att ladda genom datorn.


Jag har fortfarande jätte ont i min hals, förkyld och idag var jag tokröd i ögonen. Skönt att få vara hemma imorn, får ju inte vara med på friluftsdan.

Just nu sitter jag i en datasal med Lisa, vi gör väl inte så mycket vettigt.


bye


uppt.

Onsdagar är väl ändå onödiga? Iallafall för mig om man kollar på mitt schema för onsdagar. Vården på morgonen är väl ganska viktigt men sen har vi friskvård som vi typ aldrig gör nått på? Vi slutar egentligen 12.20, men vi gör ju aldrig nått så vi får sluta tidigare. Det är ju självklart skönt men onödigt att ens komma tycker jag. Jaja, whatever ;p

Efter friskvården käkade vi sen åkte jag och Lisa in till stan, hon skulle hem och jag skulle möta Matte och få lite tjoffs, bl.a till datorn:)

Sen fixade jag en liten sak oxå.

Vädret var verkligen otroligt härligt idag, min jacka var varm ;o Synd bara att jag inte riktigt kan bry mig, mår fortfarande dåligt. Igår var det 3 veckor sen jag blev sjuk oxå, härligt. Om det håller i sig till nästa vecka måste jag nog ringa min doktor. Min ögon är helt skumma oxå.

Jaja, efter allt det där träffade jag Jerry :) Jag hängde med honom hem, vi kollade på vänner och lite på en film, sen dog den, hoppas det inte var mitt fel, haha!

Efter jag varit hos honom ett tag åkte jag hem och käkade. Sen när mamma kom hem så fixade vi internetsladden, jag kämpade värsta mycket. Det tog på krafterna. Ibland är jag duktig med sånt där.


Har just kollat på Grey's Anatomy, bra som vanligt! Ge mig Shepard, nununu!

Har även råttan ute, men nu har jag verkligen koll på han. Han är på internetsladden hela tiden, v-faaan. Mamma säger att han har ADHD, det kanske stämmer? Han är helt tokig iallafall.

Nu sitter jag bara här och väntar på att Tjejerna på playboy mansion ska börja, jag behöver min dos av iqbefriade flickor. Somliga borde passa in där.


Imorn är det friluftsdag på skolan och jag får inte vara med, så jag blir hemma imorn. Ska tvätta lite åt mamma sen vet jag inte riktigt vad som händer. Vi får se vart dagen tar oss. Hoppas det är fin väder imorn oxå.


pouuusss


Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11 12 13 14
15
16
17
18
19
20 21 22 23
24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards