Alla inlägg under april 2008

Av bfalk - 24 april 2008 13:22


igår hade jag verkligen aaas kul!:)

jag åkte ner på stan och träffade mamma sen gick vi på dallan där roger satt, det var värsta kul att träffa han igen, det var ett tag sen sist. gisse var jätte avis på oss som fick dricka gott, haha ;p efter en stund så kom micke oxå. jag och morsan käkade där oxå, jag älskar verkligen deras mat. den är jätte god!

vi satt där ett bra tag, jag och roger tog en brottningsmatch utanför oxå, haha. jag kom hem vid 9 och då såg jag på grey's och hade smskrig med linn.

efter det blev jag toook trött, somnade efter 11 nån gång.


idag vaknade jag av ett sms av mamma, men låg kvar ett tag. hade värsta knepiga drömmar. jag drömde att jag, linn, josse och snuff hade en egen lägenhet men jag och snuff ville ha den för oss själva så vi låste ut de andra ;p as fult. sen drömde jag om en AIK spelare, han flörtade med mig på nacksta bussen, haha!

jag har varit nervös i hela magen idag oxå, pga av derbyt ikväll. AIK - Djurgårn.

hua, ska ner på dallan och se den ikväll. gisse berättade att några andra AIKare hade bokat bord där oxå, det ska bli kul!

snart ska jag ta bussen ner till stan oxå, linn ville umgås med mig i det vackra vädret, det tackar man ju inte nej till :) käka glass ska vi nog oxå göra, soft!


nu måste jag sluta skriva, tyvärr.


puss!


uppt.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaH. feting less nu asså. AIK spelade så j*vla bra ikväll så jag vet inte vad! mål efter 4 min av mendes. fyfan. och så kommer det en straff för aporna, fuckfuckfuck. annars hade det aldrig slutat 1-1. känner mig så less, vill bara slå lite på nån. jag vet vem, du är nära. passa dig göbbe.

menmen, nästa match är mot gävle och då ska vi dit. det ska bli kul!

idag så smsade även sötlinn till mig och frågade om jag skulle hänga på stan med henne för det fina vädrets skull. självklart sa jag ja :) vi satt där ett tag, käkade glass och pratade. vi funderade på vad vi ska göra på valborg, vi vill grilla och chilla! men såg just att det skulle bli fulväder ;o hoppas inte!

sen handlade jag lite saker till håret och ett sött linne, sen satt vi ute igen och efter en stund så kom mamie. då lämande linn mig :( buhu. men kul hade jag! bäst äru <3

ja, sen kom jag hem, käkade en billy's sen åkte vi ner till stan. resten är historia.

fick nån fylle kärring efter mig oxå, hon råååååååååå glodde på mig. nervös pga matchen + en tant som stirrar på en = inte bra.

jaja, nu ska jag lägga mig i sängen och käka mackor och kolla på nått, vet inte vad än, men säkert nått bra.

btw, hämtar ut mina snygga kläder imorn. YEY.


tjarå


Bella: där är den där killen du tycker är snygg..
Linn: aah. *dregggggeeel* men oj vad smala ben han har:o
Bella: åh, det är skönt med as smala killar
Linn: eh? vad är det som är så skönt med det då?
Bella: nä det är bara skönt med det...
Båda: EH HAHAHA

Av bfalk - 23 april 2008 11:13


nu har jag just tagit mig upp, jag var vaken jätte länge igår kväll men ändå vaknar jag 11. skumt. den förereder sig säkert inför skolan, haha ;p

idag vet jag inte vad jag ska göra, om det är varmt ute vill jag bara sitta ute och dricka te och läsa skvallertidningar :) kanske ska ner på stan en snabbis och handla lite grejs till håret, men får se hur det blir med den saken.

jag har jätte ont i mitt ben idag, det är inte coolt. ocoolt så att säga.


nej, nu ska jag käka gomackor som mamma inhandlade igår.


tjing! 

Av bfalk - 22 april 2008 22:58




det blir alldeles varmt i själen! 

Av bfalk - 22 april 2008 22:49




öron, ögon och alltiallo orgasm :)

underbaaaaaaaaaaaart! 

Av bfalk - 22 april 2008 18:01


fan, igårkväll var ingen lek. sillstryparna gjorde 2 mål på 14 minuter, AIK var på men det gick inte. faaan! nu måste dom verkligen ta djurgårn' på torsdag. en bra sak var ju att bojan d imponerade på mig igår, har aldrig riktigt gillat han men nu så ;)

efter matchen så fick jag besök oxå, heeeeeeeela natten lång. mys vare. imorse var jag helt död i huvet, troligen för att jag sov som en prinsessa inatt.


idag har jag verkligen varit duktig, jag har tvättat, diskat och skurat råttburen snart ska jag nog städa på mitt rum oxå. jag nyser så fort jag går in här, så jag tror det är ganska dammigt.

ikväll är det hemmafruarna oxå, king.


take care!

Av bfalk - 21 april 2008 16:51


idag var jag tvungen att gå upp tidigt eftersom jag skulle till skolan, var helt död i skallen, jag funderade på att sova vidare men jag tog mig upp på nått konstigt sätt. duschade, klädde på mig, sminkade mig och käkade sen åkte jag. var där en timme typ sen åkte jag hem igen och åt nuggets, gott vare!

sen åkte jag ner till stan igen för att träffa linn :) vi gick på clas ohlsson först och köpte lurar sen gick vi in till stan igen. jag letade kläder men jag hittade inget! skit less, blä. då kom jag och linn på att vi ska flytta till stockholm, fan va skoj det skulle vara! :D måste ta och fundera på det, hihi. såg as mycket snyggingar som vi ville fälla och göra 'mun mot mun' metoden på. träffade bror och gisse oxå, han dryga på med oss som vanligt.


sen bestämde vi oss för att käka lite glass, så vi köpte det och satte oss vid ån typ. och såklart kommer sundsvalls alla måsar och attackerar just oss fast det är killar längre bort som äter mat. linn fick damp och jag skrattade som ett as, det gjorde min dag iallafall :D

jag hittade faktiskt en väska och ett par pilotbrillor senare, jag tror linn vart lite surig för att jag gick runt överallt. mahaha, sån är jag. sen sa vi hejdå till varandra, jag hade jätte kul med dig pöppan min! <3

nu har jag just kommit hem och mamma med, så hon gör mat för min mage skriker. snart ska vi åka till stan för att gå på dallan och se Sillstryparna - AIK. tur att jag har världens finaste låt som ringsignal (Hata göteborg).


kom igen gnaget!

hejpa


Av bfalk - 20 april 2008 13:02


ush, vilken jobbig dag det var igår. hade sviiin ont i mina höfter, var så less så less att jag ville skalla en och en annan här i lägenheten. blä. sen fick jag tok ont i magen oxå, då la jag mig i sängen och började se på 'miffo' men den är ju inge bra så jag bytte till 'finding neverland'. johnny min hjälte!

det tog ungefär hundra timmar efter det att somna.


känner mig lite irriterad idag oxå, känner mig helt osynlig här. så det kan gå, så det kan gå.

snart ska jag ta och duscha och fixa mig lite, jag och brorsan kanske ska åka till mormor och hälsa på. men vet inte riktigt hur det blir, han kanske är bakis, man vet aldrig ;p

måste till clas ohlsson oxå, mina hörlurar gick sönder igår. töntigt.

snart är jag ensam hemma, fyy så skönt!


pussdå 


tänker på dig christoffer gubben <3

Av bfalk - 19 april 2008 12:55


Igår gick matchen bra, AIK vann med 1-0. det var trevligt att umgås med brorsan oxå, han åker ju snart till boden igen. när jag kom ner till stan gick jag först på stadshuset, blev bjuden på en cider sen gick jag till oleary's. där tror dom fortfarande inte på att jag är 18, hur många gånger jag än visar mitt leg. mamma säger att det är bra att se ung ut, men jag kommer nog vara mer tacksam för det när man kommer upp i 20års åldern antar jag. 

efter matchen gick jag på hemköp sen åkte jag hem, satt här en stund sen kollade jag på sex and the city och käkade chips. jag fick fruktansvärt ont i mina höfter igen, så när mamma och rikard kom hem var jag ju tvungen att klaga. det fanns inget att göra så jag la mig och sov ganska tidigt, det var ju inte så roligt det heller, hade ont ändå.

och idag när jag vaknade hade jag fortfarande ont :/ måste försöka få tid på vårdcentralen, hur nu det kommer att gå. 

jag som var lite sugen på att festa men nu orkar jag nog inte, mår jätte illa oxå.

är nog hemma med mamma och rikard ikväll, dom skulle kanske grilla oxå, wünderbart!

 

take care! 

Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9
10
11 12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards