Alla inlägg under april 2008

Av bfalk - 18 april 2008 16:26


idag när jag vaknade fick jag för mig att jag ville sola, så jag gick iväg till solariumet. är röd nu oxå, inte fint. när jag var klar där så kom rikard hit, han lämnade lite saker och så pratade vi. mamma ringde och sa att micke inte kunde gå på matchen, så då kunde ju inte jag gå dit. vill inte sitta där ensam direkt, vart lite ledsen på det.

när rikard åkte så kollade jag på sista halvtimmen på filmen, den var helt okej. sen började jag färga mitt hår, SVART, det var ett tag sen jag hade det. jag var ganska slarvig, jag vart less innan jag knappt börjat. haha, så det är rött lite här och där. äh, coolt ju!

men måste väl färga över det nån gång ^^


när jag hade färgat klart det så ringde micke och sa att han ville se på matchen med mig :) jag vart ganska glad, jag ville ju så gärna se den. så snart ska jag åka ner på stan, fixa lite sen möta gisse och micke på olearys.

nu måste jag fixa lite maaat!


puss 

Av bfalk - 17 april 2008 23:09



ååååh, painpainpain i mina höfter :( 

avlider snart. "bfalks höfter orkade inte med bfalk längre och sprang iväg" snyggt va? nja. hoppas jag kan sova inatt, annars blir jag ju mega less. ska iallafall lägga mig i sängen nu och se på film.


puss och go'natt 

Av bfalk - 17 april 2008 17:36


idag gick jag upp vid halv 11, duschade och fixade mig. sen åt jag nuggets, så himla gooott!

satte mig här, pratade med mamma och lite annat sen tog jag bussen till tandläkaren. där var det fullt med tanter och ungdomar, men jag behövde inte vänta så länge. hatar att gå till tandläkaren, man vet aldrig om det kommer göra ont eller så. men det gick bra, men hon klagade en massa på mina piercingar.. och att jag skulle börja med tandtråd. ja, en tandläkare måste man väl lyda antar jag. men vill inte ta ut mina piercingar direkt, jag gillar dom ja!

efter att jag varit där så gick jag ner till stan i det underbara vädret, hoppas att det är vår nu och att snön är lååångt lååångt borta! när jag kom ner mötte jag grabbsen, var mest ute men gick in på hm en sväng och köpte hårfärg. nu är den stora frågan om jag ska våga färga om håret? rött är ju fint, men det är jobbigt att behöva tänka så mycket på kläder och så måste man färga om så himla ofta. men jag kommer säkert ångra mig menmen, tur att det finns avfärgning ;p


jag kom bara hem för en stund sen, och nu kom mamma hem. tur det, jag håller på hungra ihjäl här hemma. ska käka jätte mycket makaroner!

sen ska jag nog tvinga henne till ica, tänkte hyra nån film så jag har nått att göra ikväll. det blev ändrade planer idag, fuckin' shit ba.


imorn måste jag ner till stan och fixa pengar till moder sen ska nog jag och brosan (kanske mor och gisse?) till oleary's på kvällen och se AIK - Trelleborg. bara jag inte blir så nervös som förra matchen, jobbigt.

resten av helgen har jag ingen aning om hur den kommer se ut.. den som lever får se.


solong suckers!


Av bfalk - 16 april 2008 14:53


idag har jag solat, det behövdes verkligen! såg ut som ett lik, fast ett levande lik. icke bra.  så nu är jag lite finare i huden, men måste nog gå dit lite oftare så allt blir fint.

har inte gjort så mycket idag, typ duschat och sminkat mig.


nu fick jag finbesök så nu kan jag inte skriva nå mer :D


puss 

Av bfalk - 15 april 2008 17:23


Åh, jissus, vilken match det var igår! nu kommer jag skriva en massa även fast dom flesta av mina kompisar inte bryr sig så mycket, men är det allsvenskan så är det så att säga!

Gnaget hade spelet i sina händer, eller fötter, första halvlek men tyvärr blev det ju inget mål. andra halvlek var bajen på som fan och så kom det där röda kortet fram, arnefjord fick gå ut och det resulterade i att bajen gjorde ett mål. jag vart så less, så less. jag trodde inte Gnaget skulle orka spela vidare med en man mindre. sen började BA kasta in saker på planen och en av bajen's spelare, det var inte så hemskt, men domaren valde ändå att gå från planen. i 17 minuter fick vi vänta innan matchen drog igång igen. då hade det kommit några gif supporters till dallan oxå, och en av dom ville jag jätte gärna slå ner, fyfan så less jag blev på han! snacka om bondläpp som inte kan något om vare sig fotboll eller klackar. man ska inte yttra sig om man inte har koll på läget. tur så gick dom. 

aja, i de sista minuterna fick Gnaget straff, och gjorde såklart mål! :) 1-1 blev det alltså. jag var rättså less ändå, men bättre oavgjort än att förlora mot brajen. bajen, sorry.


vi var kvar på dallen skiiiit länge, jag och micke var nyktra så det var ju inte lika kul. vi körde "hänga gubbe" vid bardisken med gisse och sen kom det massa fags, det var ganska kul ^^

det blev taxi hem iallafall, när jag kom hem la jag mig i sängen och kollade på sex and the city tills jag somnade.


imorse vaknade jag av att mamma kom in i rummet och sa med en hes röst: "jag är sjuk!", men jag fattade inte riktigt vad som hände så jag somnade om. när jag gick upp gick jag till mamma och hon sa att hon hade feber och så hostade hon en massa. så idag har dagen gått ut på att vara med henne, vi har kollat på en thåström intervju och pratat. och så har hon beställt en tröja och ett par shorts till mig från AIKshopen:) hoppas jag får dom snart!

ikväll blir det lugnt, ska väl förmodligen se på säsongspremiären av 'Desperate housewives'.

måste tvinga brorsan att vi ska åka till mormor i veckan oxå, hoppas vi hinner det innan han åker till boden igen.. får tjata lite på han. och så ska jag vara med han och gisse i helgen hoppas jag på, dom är väldigt bra för mig just nu har jag kommit på :)

 

pussdå! 


Av bfalk - 14 april 2008 17:52


Fredag:

middag med bror1 och bror2 + mamma, gisse och b. jag har nog aldrig skrattat så mycket som jag gjorde i fredags, vi hade verkligen jätte kul! gisse gjorde drinkar till oss oxå, då blev det ännu roligare! ;)

vi kom ner på stan ganska sent, vi var på o'learys heeela kvällen. då hade jag oxå jätte kul! dock så vart jag tvärfull, jag blev bjuden på drinkar och minttu (icke bra men vad gör man?). jag kom iallafall hem, brorsan, roger och gisse ville alla prata med mig när jag satt på bussen. värsta sött!:)

det snurrade så mycket i skallen när jag kom hem så det blev en dejt med toan innan jag slocknade, inte så sensuellt. 


Söndag:

åh, hallelujah. jag mådde väl som jag förkänade, haha. så sjukt bakis! jag låg först i sängen och skrek på mamma och rikard sen tog jag mig upp i soffan där jag sov flera timmar, sen fick jag i mig lite mat. men bakfyllan är bara ett bevis på att man hade jävligt kul kvällen innan! så äre.

på kvällen såg jag på '40 year old virgin', så ful film. sen kollade jag på criminal minds (har sett klart alla avsnitt nu, buhu.) och sex and the city. jag har aldrig druckit så mycket vatten som jag drack heller, sjukt.


Måndag:

idag var jag en sväng på skolan och hämtade en uppgift, sen åkte jag till mamma's jobb och drack choklad och så fick jag massa kakor. sen gick vi till hemköp och handlade lite, vi fick loda i massa affärer i väntan på en buss, jag såg en jätte snygg väska.. jag undrar om jag ska köpa den?

nu kom vi precis hem, jag väntar på mamma's goda sallad ska bli klar. sen ska vi åka till dallan och så på derby, AIK - bajen. undra hur det kommer gå, hoppas såklart på vinst! ;)

gisse och micke ska vara där oxå, det kommer bli kul!

HEJA GNAGET!


puss


Av bfalk - 12 april 2008 15:43


Igårkväll hade jag faktiskt rätt så kul :'D det blev bubbel, hockey, Mustasch konsär och massa annat ba! 

somnade ganska tidigt oxå, wierd.


imorse vaknade jag av att mamma sätter på en skiva, AS HÖGT! var ganska tjurig där ett tag men sen ordnade det upp sig med lite dans för henne och rikard. dom diggar nog mig. sen har jag dansat till alla låtar på backyard babies skiva, jag skulle nog klara av att vara rockstjärna! men det blev ganska varmt. mamma trodde att jag hade tagit kattpiller? vafaaan asså!

jag blev just klar med sminkandet, nu är det bara kläder och håret som fattas.. åh, alltid är det nått!

men ikväll ska jag ha kalas kul! la familia är samlad; jag, mamma, micke och roger. och så kommer ju gisse och b :) vi ska äta middag, förfesta sen blir det krogen. hoppas vi går till olearys :D


nej, nu måste jag nog skynda mig lite.


puss då! 


Av bfalk - 11 april 2008 17:38


Gårdagen gick faktiskt bra, blev lite nöjd. Jag gick på stan en snabbis igår oxå, köpte halebopkort, tidning och inpackning till håret, sen åkte jag hem.

vi käkade sen åkte vi ner till oleary's för att se AIK - Gif. jag hade jätte kul där. micke, roger, gisse, mamma och mr b var där :) och ännu gladare blev jag när Gnaget vann! Hallelujah. dock så spelar dom inte sitt bästa, illa. hoppas det går bättre framöver. drack massa cider och åt popcorn, sen fick visst micke feber! jag fick massa arga blickar från en och en annan giffare, haha, alltid lika kul!

efter tio åkte jag och mamma hem, jag var faktiskt trött då så jag slocknade ganska fort.


idag har jag diskat och städat tyrone's bur, duktig som jag är.

mamma kom hem med massa gott tills imorn oxå, det kommer bli kalas imorn! :D

ikväll ska vi bara ta det lugnt, film o så.


puss 

Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9
10
11 12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Skapa flashcards