Alla inlägg under april 2008

Av bfalk - 9 april 2008 22:34


dagen idag; duschat, diskat, dammsugit, tv och finbesök! 

humör; lite ledsen, sen blev jag mycket mer gladare:) 


fan, oroar mig ganska mycket inför imorn.. illa. hoppas det går bra iallafall. jag hatar att prata. blä.

och imorn lär det ju bli match på olan oxå, synd där ba!


puss 

Av bfalk - 8 april 2008 20:47





Please come now I think Im falling
Im holding on to all I think is safe
It seems I found the road to nowhere
And Im trying to escape
I yelled back when I heard thunder
But Im down to one last breath
And with it let me say
Let me say

Hold me now
Im six feet from the edge and Im thinking
That maybe six feet
Aint so far down

Im looking down now that its over
Reflecting on all of my mistakes
I thought I found the road to somewhere
Somewhere in his grace
I cried out heaven save me
But Im down to one last breath
And with it let me say
Let me say

Hold me now
Im six feet from the edge and Im thinking
That maybe six feet
Aint so far down

Sad eyes follow me
But I still believe theres something left for me
So please come stay with me
cause I still believe theres something left for you and me
For you and me
For you and me

Hold me now
Im six feet from the edge and Im thinking

Av bfalk - 8 april 2008 20:29


Idag tog jag mig upp vid 12, duschade och åt korvstroganoff, as gott! sen fixade jag mig och tog mig ner till stan. väl nere på stan mötte jag mr b, han skulle leta jeans och jag skulle bara hänga efter, haha. jag var så otroligt seg och vädret gjorde det nog inte bättre, hoppas att jag var lite trevlig iallafall.

hängde med när han skulle käka oxå, sen åkte jag hem. glömde bort att jag skulle fixa lite saker på stan, men det får jag göra sen nån gång.


när jag kom hem så fixade jag mat och satt med mamma i soffan, det ringde och det var mormor. hon mådde inge bra så mamma fick skjuts hem till henne, nu är dom på akuten ;/ jag hoppas verkligen att det inte händer nått och att det inte är allvarligt.. lilla, söta mormor! jag tänker på dig <3 

efter mamma åkte så har jag mest haft tankarna hos mormor, har tvättat lite oxå, ska snart dit och fixa mer.

även att dom stänger av vattnet snart, skit drygt!  måste försöka att komma ihåg att ta bort sminket innan det försvinner.. hur jag nu ska göra det.

Gnaget fick pisk igår oxå, vart väldigt less. tur att man inte såg utan bara hörde. men dom möter Gif på torsdag, då hoppas jag på vinst! 


nej, nu orkar jag inte skriva mer! 

får finbesök imorn, så jag överlever nog en dag till.


bye! 


Av bfalk - 7 april 2008 16:03


Åh, fan va tråk jag har just nu när jag skriver detta. så tråkigt att jag faktiskt orkar skriva några tråkiga rader i bloggen. men jag har inte mycket att komma med men hoppas att det blir nått iallafall.

dagen har gått ut på att; dricka en massa spritE (märk e;et i slutet), äta rostade mackor och kollat på sex and the city. väldigt roande! och så har mamma ringt och så har jag fått söta sms, men det tycker jag är kul faktiskt.

det där telefonsamtalet behövdes visst inte idag, men det kommer nog när man minst anar det. eller så skiter dom i det, som vuxna oftast gör.


ikväll ska lasse komma hit och skjutsa mig och mamma till bergsåker, vi ska hämta en säng hos lena och anders där. så nu behöver inte mamma sin minisäng längre, haha.

det ska bli kul att träffa dom igen, det var jätte länge sen. lite tråkigt.


föresten så borde jag vara jätte glad nu efter allt som hänt, men konstigt nog känns det inte så. skumt. aja, man får helt enkelt vänta ut det? eller så kanske det är terror samtalen jag får som gör att jag inte orkar känna nått? ja, så kan det nog vara.

nej, nu fattar jag inte riktigt vad jag skriver om. ska nog sluta nu. hoppas mamma kommer ihåg att köpa min älskade skvallertidning!


tjing!


Av bfalk - 6 april 2008 19:37


jamenhallådär.

nu tänkte jag sammanfatta helgen lite snabbt, orkar egentligen inte sitta vid datorn men jag lyckades ta mig upp och kika lite.

i fredags blev det förfest hos josse med massa bruds, där hade jag jätte kul men krogen var inte så himla rolig den här gången, vettefan vad det var. jag, linn och jessica gick och åt ganska tidigt sen så åkte vi hem med kvart över 2 bussen.

när jag kom hem satt mamma och rikard uppe och lyssnade på musik typ. drack lite bubbel och pratade med dom. somnade vid halv 5 ;p lite seeg jag var när jag väcktes av ett telefonsamtal. och hela lördagen var så, alltså seg. mr b kom på besök så vi käkade och hade allmänt roligt tillsammans, vi skulle festa men ingen av oss orkade ;p

det kommer nog nästa helg! på lördag ska det bli middag här, sen ville gisse ha ut med mig med micke, och roger kanske skulle hänga med :) det kommer bli kalas kul!


jag har faktiskt gjort lite nytta idag, jag och mamma orkade ta oss till ica och handla lite. jag har så fruktansvärt ont i mina ben så det tog ett tag att vandra fram och tillbaka, men jag orkade! sen har vi käkat värsta goda köttet och pratat lite, karlar säger så knäppa saker ibland. jag och mamma blir aldrig förvånade. och vad alla brudar säger med för den delen, herrejisses.

jaja, har kollat lite på sex and the city oxå och nyss ett criminal minds avsnitt, jag är beroende av mina boxar! dom är loveli.

imorn måste jag ta ett jobbigt telefonsamtal oxå, jag vill inte! men jag antar att jag måste.. det är bra surt ibland. 


mamma viskade i mitt öra att björn skulle vara med i parlamentet ikväll, hoppas det stämmer! lite ögon godis sitter aldrig fel. sen tror jag att jag ska se 'flightplan', har för mig att den var bra..

 

puss på er! 


Av bfalk - 4 april 2008 15:55


idag vaknade jag faktiskt vid 1, så tidigt har jag inte vaknat på länge ;p

jag är faktiskt ganska klar nu, det är bara håret kvar. jag hatar att fixa håret, det blir aldrig bra. har suttit och pratat med sötlinn jätte länge nu på msn, vi ska snart träffas på stan och fixa lite och sen ska vi åka till josse på förfest :) det kommer nog bli kul, eller det är alltid kul att festa! 


jag nyser som en tok och det klias i ögonen oxå, vad är det jag är allergisk mot? eller vem kanske? :D


just det, igår hade jag väldigt trevligt. bror's dagisfröken kom och åt med oss, han var trevlig! och sen blev det mer trevligt faktiskt.

så äre.

nej, nu kanske jag ska göra lite mer nytta.


puuusss 

Av bfalk - 3 april 2008 15:57


Nu sitter jag här nyduschad och luktar gott! Det var så tokvarmt så nu håller jag nästan på att svimma av värmen ;o

Tråk väder idag oxå, jag vill ha sol!


Jaja, snart måste jag börja fixa till mig lite. Jag och mamma ska snart ner på stan:)

Har jätte ont i mitt öga idag oxå, jädraans! Det ska alltid vara nått, mamma blir aldrig förvånad när jag ringer och säger när nått är fel på min kropp, haha.


Nej, det blev bara några rader nu men kanske skriver nått senare.

Imorn är det party med världens bästa linnsan <3 det är det bästaste som finns faktiskt!


pussdå

Av bfalk - 2 april 2008 22:25


Shit, vart piskad av fluuga. Nu måste jag ta och skärpa mig! :|

Men jag tycker inte att jag har så mycket roligt att skriva om, eller har jag det?


Igår var det sååå härligt väder, satt ute ett tag men det var tok varmt på vår veranda. Sen åkte jag ner till stan, träffade min gudfar sen gick jag till mamma's jobb och hämtade henne. Sen gick vi och käkade hamburgare, det var gott! Mamma hade ju skaffat förhandsvisning på en film som hette 21, helt okej film, men jag tror inte att jag hade betalat för den. Men det är grymt när man får se hur dom räknar kort och blåser casinon ;p Jag skulle oxå vilja kunna det!

Efter bion gick vi till hemköp och sen till dallan för Gisse ville säga hej :) Fick en jätte god choklad, sen blev det bråk där. Mycket kan hända en helt vanlig tisdagskväll. Vart iallafall kompis med ena ägaren och vakten, det var lite kul. Vi satt inte där så länge för jag kände hur trött jag blev så vi åkte hem. Kollade lite på Sex and the city och Criminal minds, ett avsnitt var det en kannibal med, det var lite äckligt. Tur att jag inte åt då ^^ 


Idag när jag vaknade så trodde jag att det skulle vara fint väder idag oxå, men icke. Vart lite besviken.

Skulle egentligen ha följt med Uffe och gudfar till örnie idag men det blev inte så, ska kanske ta det på fredag. Då ska han få kika på min nya oxå.

Japp, sen vart jag så nöjd över ett sms och ännu nöjdare sen! DE NI! Jag kan oxå vara glad, trots att det inte varade så länge. Suck. Aja. Palla. 


Imorn blir det mat och hockey på dallan med mamma, och så kanske Uffe skulle komma förbi en sväng!:)


puss 

Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9
10
11 12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards