Alla inlägg under juni 2008

Av bfalk - 11 juni 2008 13:45


igår efter vi käkat så somnade jag till spaniens andra halvlek, den var ganska tråkig så jag antar att det var därför.

sen när jag vaknade sydde jag upp mina nya jeans, målade naglarna och såg sverige's match mot grekland. jag har aldrig sett grekland så dåliga!! jag börjar fundera om dom skulle lägga sig med flit, för så dåligt kan man ju inte spela. dom gick ju inte ens fram och försökte göra nått. hela matchen var väl inte så bra, men sverige vann ju med 2-0. det var braaa.

efter matchen dushade jag och såg criminal minds, det var ett äckligt avsnitt med en äckel gubbe. jag tycker inte om sånna.

sen försökte jag bli trött genom att sitta vid datorn och sedan kolla på tv, det måste ha fungerat eftersom jag somnade nån gång.


jag vaknade halv 1 idag, sjukt. men det tog hundra år att somna om när rikard väckte mig imorse.. ibland blir man irriterad.

när jag kom upp märkte jag att vi inte har varm vatten, så jag ringde mamma och klagade och frågade om hon ville hänga med på stan och det ville hon gärna. så ska möta henne vid 4, då ska jag inhandla nya saker till rummet! jag har fått tix på att jag vill göra om rummet, det ser ju inte bra ut. men måste hitta nått att ha böckerna och skivorna i, så jag kan kasta dom fula bokhyllorna. sen är jag nöjd. nästan, måste måla oxå. och köpa tavlor så jag kan rama in alla fina bilder jag har.

jaja, nu ska jag sminka mig!


puss&kram


uppt.

ush vad kallt det var idag när jag gick till bussen! det tyckte jag inte om. och så var bussen så himla seeeeg, och när det går så segt blir jag så nervös. sen var det jätte mycket trafik och så hamnade bussen självklart bakom en lastbil.. när jag satt där och rullade tummarna så ringde mobilen, det var älsklings roger som var hemma i sundsvall som ville träffa oss. så jag sa till han att självklart så kommer vi till han! när jag kom ner på stan mötte jag mamma. inhandlade lite shit och sen så gick vi på dallan där roger och gisse var. det var kul att se dom igen! :) sen tvingade jag mor att vi skulle äta där, så det gjorde vi. kollade lite på portugal matchen, sen handlade vi och åkte hem. fick världens ångest för att jag inte var hemma och såg matchen ;p haha, ja, jag gillar nog fotboll ganska mycket. men såg dom sista 20 minuterna iallafall.

satte mig vid datorn en snabbis men sen sa mamma att jag skulle färga hennes hår så jag gjorde det, sen fastnade jag vid tven, såg schweiz -turkiet. den hade nog varit bättre om det inte regnat så himla mycket. hoppas det inte regnar för sverige på lördag ba. 

ååh, på fredag börjar jag min första dag på lindgården.. är såååå nervös. även fast jag varit där tidigare, men jag ska fixa det! jappjapp.,


nu är jag skit trött, men alla verkar vilja prata med mig på msn just idag, så jag måste nog vara lite social.


dröm sött

Av bfalk - 10 juni 2008 15:02


heja sverige! 

och grekland.

det kommer bli en jobbig match må jag säga.


nu ska jag städa och försöka få lite fint här hemma.

jag drömde om ljungberg inatt, det var underbart tills mamma ringde och väckte mig!  

Av bfalk - 9 juni 2008 20:15



jag älskar trummorna :'D 

Av bfalk - 9 juni 2008 17:26


idag har det varit en oerhört givande dag.

jag vaknade kl 12, mamma skickar som vanligt sms och ber mig ringa så jag gör det. kommer på att vi glömde köpa bearnesesås igår, så jag kan inte äta grillat till lunch så det blir rostade mackor med jätte god fyllning på. det dög det med! sen så duschade jag och gjorde klart den där uppgiften. sen fick jag för mig att jag ville lyssna på lite gammal musik så jag satte igång crazytown och sugar ray, och så har jag nästan lyssnat på dom hela dagen. förutom när jag kollade på 'project runway'. skrev ner hela uppgiften på datan oxå, men det går självklart inte att skicka det. får smådamp så jag måste ringa mamma och säga det och hon gör mig ännu mer upprörd. illa. hon tror att hon kan laga ett halsband som inte går att laga, jag vet ju! jag har ju provat. hon vägrar gå och byta ut det till mig. snormamma.


om en halvtimme börjar fotboll, åh.

nu blir det korsdrag här hemma, ojoj.


igårkväll såg jag 'shooter', skit grym film!

funderar på att gå på stan imorn en sväng och shoppa lite. jag ska ju jobba hela sommarn så det gör nog inget om jag gör av med den där tusingen. eller? jo, jag känner hur shoppingnerverna behöver stimuleras. på fredag börjar jag på lindgården, fick nog världens bästa schema! det tackar jag för. 


nu har jag jätte ont i min arm, så jag skriver nog inget mer här. eller jo, jag lovade ju pontus att jag skulle skriva att jag pratade med han i telen igår. det var mycket roande att höra hur han trackade på allt jag hade att säga ;p


puss

Av bfalk - 8 juni 2008 15:20


i fredags hade jag så himla kul med micke och gisse :) dom är så roliga att festa med och att umgås med! dom är helt enkelt bäst.

vid 11 tiden åkte vi härifrån och så åkte vi hem till gisse för hon skulle byta om och sådär, sen gick vi till oleary's. vi var där hela kvällen och det blev ganska så bra drag i alla 3 ;p jag blev bjuden på cider och drinkar av gisse och micke, det var himla sjyrre!

men märkte sen på morgonen att det kanske inte var så himla bra, haha. har aldrig mått så dåligt som jag mådde i lördags. jag brukar säga så ofta, men den dagen var nog värst i mitt liv. jag mådde riktigt illa och var yr. jag fattar inte riktigt hur jag kunde ta mig hem, men jag visste att jag inte kunde röra på mig för mycket eller prata i telen ;p

både mamma och micke ringde på dagen och frågade om jag levde, "ja halvt" sa jag, och det kändes verkligen så.

jag kom hem vid 4 och somnade på en gång. jag vet inte riktigt när jag vaknade men jag dushade då iallafall, käkade och kollade på fotboll. och det gjorde jag hela kvällen! sen såg jag på 'gisslan' och lite av 'shooter' som jag tänkte se klart på ikväll, självklart efter fotbollen. det är så synd att sveriges trupp inte är den bästa, så jag hejar på portugal och grekland, dock så tror jag inte att grekland vinner em igen. men heja kan man ju göra.

nog om fotbollssnack nu.


idag (söndag) har jag segat och pluggat lite. läste ett häfte och gjorde 10 frågor, ska bara skriva om svimning och blödning sen är jag klar med den uppgiften. det ska bli riktigt skönt att slippa alla uppgifter man får i skolan, dom är ganska så dryga.

nej, nu ska jag kika på tv!


puss

Av bfalk - 6 juni 2008 17:51


igår var det en så slapp dag på skolan, hade ju inga lektioner? eller jo, idrott då. där jag fick veta att jag fortfarande hade VG :) då blev jag ganska nöjd, trodde att jag hade sänkt betyget.

jaa, sen var jag ju med lisa som jag skrev.

efter skolan så gick jag på stan en stund innan mamma slutade, jag inhandlade smink och en ny skjorta. sen träffade jag mamma och marika, vi gick till svensson's först och sen till stads. jag hade ganska trevligt men det var skönt att få komma hem för det kändes som att jag hade fått solsting eller nått, hade jätte ont i huvet och var yr ;o

käkade och pratade mest, sen såg jag en ny serie, 'reaper'. den verkar ganska underhållande, så jag ska nog se alla avsnitt ^^

efter det toksomnade jag.


idag har jag solat jätte länge, så jag har blivit jätte röd på armarna och axlarna. ont gör det oxå. hua.

vid 4 så fixade jag mig, sen vid 5 kom brorsan och gisse. vi ska ju grilla och dricka gott ikväll. sen ska jag försöka få ut dom på krogen, hehe.

men nu ska jag vara social.


puss på er! 

Av bfalk - 5 juni 2008 12:15


aaaaaaaaaaaaaah! fan så varmt det var idag då! jag avlider nästan, lite iallafall.

sitter på skolan nu i datasalen med lisafisa, mys det :) satt alldeles nyss ute på gräset med linnsan, det var oxå mys. vi pratade lite och tog det lugnt bara.

efter skolan blir det ett glas vin med mamie och marika, hoppas det blir på uteserveringen på stads.


puss

Av bfalk - 4 juni 2008 20:31

I really love you baby
I love what youve got
Lets get together, we can
Get hot
No more tomorrow, baby
Time is today
Girl, I can make you feel
Okay
No place for hidin baby
No place to run
You pull the trigger of my
Love gun, (love gun), love gun
Love gun, (love gun), love gun

--

lalalalaaaaaaaa, fet bra låt! får alltid den på huvudet innan jag ska somna, så jag måste sjunga den (inte högt) tills jag somnar ;p lite små sjukt, men om den sitter så måste man ju få bort den ;o

har just visat mamma KISS videos + videos med bara paul stanley, hon är tok kär i honom! jag är nog lite smyg kär jag oxå, han är väldans bra.

nu sticks det i hela kroppen efter timmar av solning, hoppas jag inte ser ut som en reeeka imorn.

så ni vet: man måste säga 'en halva reka' i sthlm, annars är man fjollig. jag sa så hela tiden, haha, sjukt.

nu har jag inte så mycket att skriva om som ni kanske märker.. tänkte ta en dusch nu och sen kolla på grey's! om inte alla snygga killar var med skulle jag nog ge upp den serien, tycker inte att det händer så mycket intressant längre. men jag är ju motsatsen till kvinnokarl, såååå. vad gör man inte?


simma lugnt!

Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards