Alla inlägg under juli 2008

Av bfalk - 9 juli 2008 19:11

nu var det sådär längesen igen :p 


i lördags innan gf blev det ju förfest här, det kom massa brudar. och jag hade skit kul! och jag tror allt att dom hade det oxå.

när vi kom ner på stan så gick vi på toa sen träffade jag mamma på the hellacopters sen drog jessica och emma från mig så jag stog med henne bara :) efter en halvtimme så går dom av kanske, och in kommer dregen!!! det var helt sjukt, jag fick fråga mamma om det verkligen var han. haha, jag trodde jag skulle svimma. det var så sjukt kul att få se han :'D jag tror bara dom närmaste fattar hur mycket jag verkligen gillar han, inte endast för utseendet utan för att han är grym på att sjunga och spela gitarr! och när han spelar så har han en sån grym utstrålning! han är den som är min idol, och så kommer det nog alltid att vara. så det kom en tår eller två när jag fick se han. uffe var jätte glad att jag fick se han, han tyckte att jag skulle tatuera in dregens namn :p haha, så vem vet? jag är inte rädd för att tatuera mig direkt.


 

efter konsären gick jag och mamma till mattes tält (tvåvåningstältet), vi var där och röjde som fan. det var tydligen massa som sett mig där när jag dansat min fina rock dans, japp, undebart.

sen gick vi på dallan, träffade gisse och såg på när thomas sjung. sen missade vi nattbussen så då gick vi till mammas jobb och bara satt och surra. jag var ju i himmelriket så jag pratade nästan bara om dregen!

vi kom ju hem tillslut då. jag pratade om dregen tills jag var så slut så jag somnade.


söndagen var jag skit tärd, inte bakis men det kändes i kroppen. jag sa att jag tyckte att det var skönt att inte behöva dricka men sen ville jag att gatufesten skulle börja igen ^^ 

jag och matte beställde hem mat till mig, det var gott i ungefär 3 tuggor. sen fick jag nog, kikade på en film sen åkte han hem. var helt död på kvällen.


i måndags, tisdags och idag har jag jobbat.. var ganska trött idag, så somnade när jag kom hem. mamma väckte mig när vi skulle käka och då trodde jag att jag var på jobbet och hade somnat där, hah.

det har gått jätte bra att jobba, tiden har gått så fort eftersom man har ju ganska mycket att göra. men nu är jag ledig på torsdag och fredag så det ska bli riktigt skönt! imorn tror jag att jag ska se film med matte och på fredag kanske jag ska till gisse en sväng, skulle få kläder :)

nu ska jag beställa böcker (som jag egentligen skulle göra igår), har hittat massa roliga (tex, 'att älska som en porrstjärna', hell yeah!). och så ska jag köpa as snygga backyard tshirts! jag höll på ramla av stolen när jag hittade dom, hoho.


take care gott folk! så hörs vi

puuuuss! 

Av bfalk - 5 juli 2008 15:40


tänkte skriva en snabbis nu, innan jag sminkar mig!


i torsdags började gatufesten, eller första betaldagen då. jag mådde skit dåligt på morgonen, blev hem skickad från jobbet. jag mådde illa, var jätte yr och hade lite ont i halsen.. trodde seriöst att jag skulle spy och svimma samtidigt. när jag kom hem försökte jag äta lite och sen somnade jag i sängen. när jag vaknade åkte jag ner på stan och fixade biljett och åt lite med matte :) 

sen träffade jag snuff på bussen, sen kom emma och jocke oxå. dom satt och drack och jag tog lite vin. sen bar det iväg mot stan! träffade linn på en gång, så det blev massa kramar med henne <3 mys. stog med henne, jessica och angelica och kollade på adam tensta, helt okej. sen käkade vi langos, det var första gången för mig, hehehe. det var helt okej, älskar massa lök, hoho.

sen var det dax för hardcore superstar! fan så bra dom var alltså, jag rockade som ett svin, vi stog längst fram oxå. så man kunde nästan nästan pilla på dom, haha. jag är skit glad att jag fick se dom igen, dom är nästan bättre live!

efter konsären var jag typ i himmelriket, träffade uffe som sa att mina ögon glittrade :p vi vandrade lite men sen blev jag tok trött, åkte hem kvart över 12. hann höra E20 norr med millencollin, den är apa bra!


igår så kom linn, jessica och angelica hit. vi drack och pratade och senare så dansade vi till massa låtar, hade skit skoj! 

kom ner på stan vid 10, drack en cider och såg mange schmidt, han var helt okej. det blev bra röj iallafall ^^ och dessutom kom thomas rusiak, han är king! mamma blev avis, hehe. men hon har ju sett bruce springsteen så hon var helt till sig. träffade brorsan efter konsären, glad som alltid :) sen gick vi och käkade lite på donken, träffade pontus och åkte hem. pratade med linn hela vägen, sötplutt! 


idag har jag så himla ont i nacken och i vaderna. åååh, jag kommer tappa huvet snart känns det som. tur att jag hade muskelsalva. 

är skit seg idag, måste börja fixa mig snart.. och hitta nått att äta. det är alltid lika spännande..

ikväll hoppas jag att jag får se lite på crashdiet och så ska jag naturligtvis se the hellacopters! det är sista gången dom är på turnè så då måste man ju se dom. mamma har kommit hem då oxå, så då ska jag nog stå med henne.

sen ska jag kanske se e-type, han brukar vara bra på att röja ^^ man får se vad som händer helt enkelt.


nej, nu måste jag sminka mig!


puss! 


Av bfalk - 1 juli 2008 23:08


ja, nu kan man ju säga att det var ganska längesen jag skrev.. mina bloggfingrar har gett upp tror jag allt :p men nu har jag inte så mycket för mig så kan väl skriva en rad.. eller två.. eller typ hundra miljoner.


vi börjar där jag lämnade allt.

onsdag: shoppade jag lite, sen blev det dallan med mamma och rikard. fick in massa drinkar så man blev ju nöjd! träffade carro och emelie så det blev en hel kväll där, skit kul! :) blev dessutom bjuden på minttu m.m sjukt. men det var ju trevligt. kom hem med taxi, tur det.


torsdag: var så sjukt bakis! jag trodde jag skulle dööööö. det blev kebab för mig och mamma, underbart! sen såg jag väl fotboll säkert.


fredag: jobbade till 3. åkte hem och fixade mig, mötte linn på gb sen åkte vi till veronica på förfest :) det var helt okej där, jag och linn pussades mest hela tiden där ^^ haha, mys. sen kom magus och skjutsade mig, linn och jessica till krogen. var på dallan sen UTANFÖR irish, haha men det var faktiskt skoj. vi satt där och pratade och drack typ. yäää. sen åkte jag hem med gullerobin. jag ville inte hem så jag snodde hans säng.

as trevlig kväll!


lördag: vaknar vid 2, fixar mig lite så jag ser ut som folk sen kommer jag hem käkar, duschar och sminkar mig. sen kommer linn efter 8 nån gång och så börjar vi tok dricka, haha. carro och emelie kom oxå hit :) kom ner till stan vid 11, gjorde sönder mobilen (den funkar typ ibland nu) och sen så var det rajtan tajtan med linn på dallan. hade skit kuuul! fick drinkar och minttu, haha. det blev vingligt.. vi var där till 2 sen blev det BK. helt okej där, träffade massa folk. sen vinglade vi till bussen, där startade min mobil oxå.. när jag kom hem käkade jag och toksov. det var nog skönt.


söndag: bakis. men jag tog mig till ica men sen däckade jag i sängen igen. hua. "jag ska aldrig mer dricka!"  haha, jo tjena.

kollade på scarface på kvällen.. sen vettefan.


måndag: gjorde inte mycket nytta, jag åt tacos innan jobbet, as gott! började kl 4 till  21. sen efter jobbet så åkte jag ner på stan, var först i ett tält som jag inte vet vad det heter, där jobbar matte iallafall. det var ju bra trevligt. såg på musikpolisen som rockade fett. sen gick vi till dallantältet, såg lite av ständ ut blakk, fick cider över mig, träffade thomas osvosv :) 

kom hem med en taxi nångång.. haha.


tisdag[idag]: jag fick inte en enda god sovstund imorse. jag hatar jobbgubbar!! ååååh. jag vill fan slå på dom. hårt! 

käkade i dallantältet idag med matte, as gott med nachos! hihi. umgicks med gisse och brorsan oxå.

började jobba 16.30, var helt seg i skallen. ingen tant gillade mig idag heller.. kuldå. 

fick gå 21.30, folk ville ha ner mig på stan men icke! är fan as trött nu.. ska väl snart gå och lägga mig, gubbarna lär ju ändå väcka mig.

är ledig imorn oxå, det är najs! då missar man inte när thomas ska sjunga :) lite tärt att man börjar kl 7 på torsdag.. menmen. måste klura ut om jag ska gå alla dagar på gf oxå, det skulle nog vara ganska värt. vill verkligen se hardcore och hellacopters. och det är så grymt kul när det är gf.  får fundera på saken så att säga.

får kameran ikväll oxå = MINA KISS BILDER! WÖÖÖÖ!


jaja, nu fick ni lite uppdatering iallafall!


pusspusspuss 


Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16 17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2008 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards