Alla inlägg under oktober 2008

Av bfalk - 19 oktober 2008 15:55


igår, lördag: så var jag dyngbakis. huaaa, klockan nio på kvällen vaknade jag till och mådde ganska bra. fick i mig en macka.

sen låg jag bara i sängen och kollade på sex and the city :)

värd kväll, även fast man inte gjorde nått speciellt.


idag, vaknade jag vid 12 typ. gick upp, käkade och städade åt tyrone. sen har jag gjort en läxa och nu snart ska jag göra en till tänkte jag. har bara en kvar efter det, och den är dryyyyg. mamma måste hjälpa mig med den tror jag allt.

var nyss på ica och handlade nachos och trocadero. ska bara ligga i sängen och dega med sex and the city, i like it. är själv heeela kvällen, men det är ganska skönt det med.

måste packa idrottskläder sen oxå, jag ska faktiskt vara med på friskvården! kors i taket.

en vecka kvar, sen lov. efter det är det praktik på akut psyk, det ska bli riktigt intressant.

måste ringa lindgården oxå.. japp.


på återsèende pusspuss&kram

Av bfalk - 19 oktober 2008 15:43


det här inlägget tänkte jag bara skriva om fredagen :)


jag var inte så taggad först, mådde lite dåligt och så. men det gick över väldans fort!

mamma bjöd på några gröna shottar, dom kom ner i magen ganska snabbt. vi fixade oss medans vi lyssnade på massa party music! jag fick äran att platta och fixa morsans hår oxå, det vart rätt så bra faktiskt.

sen åkte vi ner på stan, gick och köpte hamburgare och strips, gick vidare till gisse och micke där vi käkade och pratade strunt :) micke var skit bakis (alltid lika roligt!!), då kan man mobba han utan att han ens orkar dänga mig.

fick en rocktidning av honom oxå, massa backyard babies :'D jag blev tyst där en kort stund för att smälta ner alla snyggis bilder ;) haha.

sen kom gisse med grekisk shots till mig, i en stjärnformat glas eller vad man ska säga. drack lite av det sen blev jag bjuden på vin och cider och sånt gott.

efter en stund så kom gisses syrra, hennes kille och brorsa. dom var trevliga. lyssnade på johnossi och volbeat och hade skit trevligt!


nån gång runt tio så gick vi ner på stadshuset, enligt mig är det roligare där uppe i spegelsalen än där nere.

jag hade så kuuul med min familj, dom är verkligen dom bästa i mitt liv!

träffade peter oxå, försökte förklara för han varför yoga är sämst.. undra hur det gick.

vart rätt så i gasen där en stund.


första bandet var ceasar, såhär får man inte säga men jag gör det endå: jag kommer inte ihåg nått fast jag såg dom. haha, kommer ihåg den bästa låten iallafall. den var go! det var inte så mycket röj på folket..

när johnossi klev på blev det mer röj, på mig iallafall. jag ställde mig längst fram såklart! dom var verkligen jätte bra, älskar alla deras låtar! och så var mats (min gudfar) deras ljudtekniker, det var lite kul. han hade tid med att kramas med mig :) jag är djupt impad på hur två killar kan rocka som dom gjorde! jiiissuuuuss.

efter dom var det teddybears sthlm, dom är jag oxå impad på. det var tredje gången jag sett dom, och dom är alltid lika bra! det var nå jävulskt röj från första till sista låten.

jag och gisse stog och dansade hela tiden, och det gjorde mamma och brorsan oxå. hela kvällen var bäst helt enkelt! jag är jätte glad att jag fick biljetten och att jag fick vara med familjen!


just det.. fick komplimanger av takida, helt otippat. jag menar, jag och takida? jag var tydligen skiiit snygg. man tackar och bockar så att säga.


vid tre åkte jag och mama hem, i sällskap av min gulle :)

jag har ingen aning när vi somnade men jag fick klagomål på att jag surrade för mycket, haha!

värdvärdvärd kväll!

se bilder på bdb hur snygga vi var (http://bfalk.bilddagboken.se).

Av bfalk - 17 oktober 2008 12:15



min favvolåt!

den är underbart bra

och skit bra video dessutom


jag tycker den passar in på mig hur bra som helst:

party with my pain.

hell yeah


enyoy

Av bfalk - 17 oktober 2008 12:12




Johnossi

två killar

dom är sjukt äckligt bra

det ska bli hur kul som helst att se dom ikväll

jag ska rocka

som aldrig förr

höhö

Av bfalk - 17 oktober 2008 12:08


ja, då var det fredag igen. himlarns vad snabbt det går :o

mår inge vidare, har drömt om sjukdomar inatt fast lite varvning av en söting :)

ikväll ska jag på stadshuset och se johnossi, ceasar palace och teddybears sthlm. jag ska har riktigt jävla kul för man vet inte hur man ser ut dagen efter. vi ska vara hos brorsan och gisse, jag har nämligen hört att man blir bjuden hela kvällen.. hihi.

om jag har tur får jag sovsällskap, det var typ hundra år sen sist.


det känns jobbigt att hålla på och fixa sig.. när man inte är helt kry i kroppen så att säga.

men nu ska jag käka macka och lite fil!


på återsèende pusspuss&kram

Av bfalk - 16 oktober 2008 18:21



jaa men hur många skulle klara av o va sjuk så ofta o så länge som du.. vist fan kan du må skit piss o inte orkar bry dig men mesta tiden håller du dig ändå positiv utåt mot andra o de tycker jag är skit fint gjort. men jag hoppas o tänker på de hela tiden att du ska bli helt o hållet frisk snart o hålla de så..


det värmer.

Av bfalk - 16 oktober 2008 17:57


igår var jag inge pigg, inte på mitt glada humör. mår inte bra när jag inte är sprallig och glad, för det är ju så jag vill vara!

jag är helt säker på att jag fick feber igår. jag mådde bajs!

hade redovisning i psykos, det gick skit bra! jag tror det gick så bra för att vi inte hade tränat nått ^^

efter vi slutat så träffade jag victår :)

efter fyra nångång gick jag därifrån och åkte ner till stan och träffade min mor. vi gick på la spezia och käkade, jag fick kycklingsallad. det är skit gott, men det är såååå mycket. det såg inte ens ut som jag hade ätit nått :o och så mår jag illa av sån där mat efter ett tag, haha. vi käkade klart sen så gick vi på dallan, pratade med peter the chif och så drack vi ett glas vin. jag var så snäll så jag bjöd min sötmama.

sen vandrade vi till bion, där vi ville spöa en tjej som satt bredvid mig. hennes kille höll på att skämmas ihjäl av allt hon kommenterade till folk ;o ja, vissa har ju inte allt på plats så att säga.

iallafall, så såg vi 'patrik 1,5'. det var en jätte bra film, väldigt känslosam och så. jag tycker så mycket om gustaf skarsgård, han var super i den här rollen.

den var värd pengarna!

efter det så satt vi inne på pizzerian vid bussarna, och väntade och väntade. jag höll på att gå upp i en liten rök av all värme i min kropp.

när vi kom hem så duschade jag och sånt där. sen så somnade jag. just det, fick ett brev från chifen på lindgården. hon ville att jag skulle söka mer jobb där och så fick jag en biobiljett! jag fick nästan en tår i ögat. men bara nästan, är inte så fjollig, höhö.


idag kände jag att jag inte skulle orka ta mig till skolan.. mår inge vidare :/ vill inte ens kolla mig i spegeln för jag är rädd att jag fått det här äckliga viruset igen.. är varm typ hela tiden oxå.

om jag blir sjuk igen, så tror jag inte att min kropp orkar med det. iaf inte om jag får sjukdomen som jag hade konstant i tre veckor.

jag har sett 'en vampyrs bekännelser' idag, i like it.

även att mamma hyrt massa filmer till mig, bland annat sid & nancy. sid var sångaren i sex pistols och nancy var hans brud, om ni ville veta. det ska bli kul att se den, mamma är så söt. hon är nog lika rädd som jag, att det ska hända nått.

ikväll blir det bara tv. är helt tärd i kroppen, men det går inte att sova :o


jag trodde att jag var riktigt frisk nu, jag som vill få upp min kondition och sånt! aaaah.

imorn är det konsär oxå, jag ska klara av att gå på den. jag tänker inte missa det.


på återsèende pusspuss&kram

Av bfalk - 14 oktober 2008 14:33


himla kort dag idag, jag fattade inget när folk sa att vi hade slutat. hade bara social omsorg, lunch och projekt arbete! fan vad mycket man måste göra om man ska göra ett UF företag.. jag vill bara sätta igång! men man måste ju såatt.

har just gjort en uppgift i psykiatri, om ångest! har jätte ont i fingrarna nu, skrev som en dåre.

nu har jag bara 2 till där att göra + lite annat skit.. aaah. hoppas man orkar göra nått i helgen, eller, jag måste.

jag som tänkte börja vara hurtig den här veckan och gå massa varv runt sticksjön, men mitt knä vill inte bli bra. det blir nog att man får vänta en stund och sen börja gå :) det lär bli skit bra, iallafall i mitt huvud. har massa funderingar att börja dansa igen (streetdance såklart) men jag måste fan få upp konditionen först och främst. sen så, så kan jag bli en medlem i bounce! 


är forfarande trött oxå, jag är alltid trött. men ska väl plugga lite till sen tänkte jag gå och sola igen ikväll :) sen är det ju hemmafruarna det får man inte missa!


jaja, nu har jag säkert inget mer intressant för den här gången.

måste bara skriva att jag älskar nikki sixx boken, så rå - så underbar. rock'n'roll livet är nog ingen dans på rosor.

imorn är det middag på stan, träffa papa och gå på bio med min mor! :*


på återsèende pusspuss&kram


Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13 14
15
16 17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27 28
29
30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards