Alla inlägg under oktober 2008

Av bfalk - 6 oktober 2008 21:19


undra om man ska sova snart, är skit trött ;o

har pratat med robin i en timme typ, alltid lika kul :'D skrattade som fan för mig själv när han berättade vad hans mamma säger, hoho.

tycker mr skövde borde komma snart, det är så tråk här.


jag har inte gjort NÅTT idag! inte ens kollat på film. så lat är jag. lyssnat lite på musik, kollat på tv, duschat och sånt.

är sugen på mackor, mmmmm.

tror jag ska göra några sen blir det sängen med nikki sixx, den ni!


pussdå

Av bfalk - 6 oktober 2008 15:52




om det ska vara hiphop, ska det vara svenskt. om det ska vara svenskt hiphop ska det vara petter's nya.

gillar khilen - gillar beatet som fan.

gilla det, digga det.

Av bfalk - 6 oktober 2008 15:33


jag tycker inte om måndagar. verkligen inte. kan inte veckan börja på en tisdag? det låter mycket bättre.

andledningen till varför just den här måndagen var dålig: jag kom i tid till lektionen (halv 11) för att veta att vi inte har någon lektion. det första jag tänkte på var hur länge jag hade kunnat ligga i sängen... ååååh. menmen, det kunde ju inte jag veta - christoffer kom samtidigt oxå, det var tur.

hade världens längsta hål, käkade, rökte, rökte igen och sånt där. har haft sjukt ont i mina händer idag, kunde knappt skära maten - det klassar jag som illa! jag känner hur ont det gör i alla ben i händerna och fingrarna.. läskigt. och nu när jag kom hem såg jag hur uppsvullna dom är. jag har så smala handleder så det blir ett hål eller hur man ska säga när man tar med fingrarna runt där, nu går det knappt.

om det ska göra så här ont så vill jag inte ha dom. det knakar mer och mer i mina höfter oxå. är det så här jag ska ha det tills jag är riktigt frisk?

min vanliga tur, och jag hatar det.


efter den där långa håltimmen såg vi en film om en tjej som gick på gatan, äckligt. att man ska behöva sälja sin kropp för att få in pengar.. det funkar inte riktigt inte i mitt huvud. jag fattar inte hur man kan köpa sex, när man kan gå ut på krogen och ragga?(det låter säkert knäppt, men det är ju så, enligt mig) vem vill köpa en kropp? för dom där snuskgubbarna är det ju bara en sak, en sak som man får göra vad man vill med. nej, ett nackskott ska dom ha!

dock så fattade jag inte uppgiften till filmen.. hmm.. det tål att kluras på.

sen hade vi uf, men då gick vi. tänkte gå på stan och kika efter en tjocktröja men orkade inte. vill ha så mycket annat oxå, då tar det så lång tid ^^ och så har jag ju så ont överallt så då åkte jag hem istället.


nu sitter jag här bara, pratar på msn och tycker synd om mig själv. snart kommer mamma, vi ska käka sen ska hon iväg. imorn börjar hon nytt jobb oxå, är typ ganska avis. jag vill oxå jobba.

kan nog inte sitta här mer ikväll, så det blir nog nån film :) skönt med sovmorgon imorn med!


på återseènde pusspuss&kram

Av bfalk - 5 oktober 2008 22:53


åh vad kallt det är i mitt rum!

elementet är på högsta och nu ska jag krypa ner i sängen. kolla klart på mord i sinnet, måla naglar, läsa lite sen sova. får en liten sovmorgon imorn eftersom jag inte kan idrotta..


puss&godnatt people

Av bfalk - 5 oktober 2008 20:17


igår var jag på stan med mamma, hade jätte kul! :) förutom att just du valde att titta fram.. menmen.

shoppade loss, kände mig värd det ^^ hittade en tröja, skjorta, skor, smink, en tshirt och ett par skit snygga jeans! efter all shopping kände jag hur jag fick mer och mer ont i både fötterna och i handleden.. har antagligen fått problem med lederna eftersom det inte heller hjälper med massage/salva. har så grymt ont när det väl sätter igång.

när jag fick så tok ont i fötterna satte vi oss på dallan, vi tänkte bara ta en cider eller två men då fick vi sällskap av gudfar och per! det var skit trevligt, sen så kom uffe och hans kompis oxå :] fick boken om nikki sixx liv, den är nog jätte bra. ska börja läsa den snart.

kvällen var jätte rolig iallafall. älskar sånna där dagar och att kvällarna blir ännu roligare.

nån gång vid sju åkte vi hem och drack bubbel, lyssnade på musik och kollade på nhl matchen.. vid 9 kom vi på att vi inte ätit mat så då åt vi rostade mackor med massa gott på! efter det gick jag in i koma, blev skit trött, så vid elva gick jag och la mig. helt sjukt.


idag vaknade jag halv elva, det är oxå sjukt ^^ haha.

satt vid tven en stund, sen tog jag en lång dusch sen började jag städa. har just blivit klar, har rensat en massa och så. tror det blev 6 soppåsar med bara skräp i. har fått jätte problem med båda mina händer, mest fingrarna. har fått tagit massa pauser för jag haft så ont :/ jag är inte den som klagar så mycket nu efter alla sjukdomar, MEN FAN SÅ ONT DET GÖR!! mamma blev orolig och börja surra om hemska saker.. nu tänker jag på hemska saker :( hoppas det går över snart.


rummet är fint nu iallafall :) det är bra.

snart börjar parlamentet och sen är det mord i sinnet :D

vad är det med AIK i fotboll, det blir bara värre och värre.. fyfaen. och i hockeyn går det super, tur det. det behövs.


på återseènde pusspuss&kram



Av bfalk - 3 oktober 2008 22:57


nu var det nån dag sen jag skrev sist, har varit sjukt trött dom senaste dagarna, men idag var det värst! ush, gick in i någon form av koma tror jag allt..

tur att jag haft skit kul på skolan :) och att allt rullar på ganska hyfsat! har kommit igång riktigt nu på psykiatrin, det känns bra - eftersom det var det jag längtade så mycket till i 2an.


ja, vad har jag gjort då?

i onsdags efter skolan så var jag med vicky på stan, handlade lite där och sen åkte vi hem. väl hemma så pluggade jag och gjorde säkert nått mer vettigt.. jo just det, ät as god kladdkaka och pratade jätte mycket med robin! :) han ska kanske komma hit till sundsvall på lovet v44. det skulle vara skit skoj! träffa och verkligen lära känna någon ny och så. sååå hoppas han kommer så man har nått att se fram emot.


igår vaknade jag med världens smärta i handleden, på med bandaget tänkte jag så går det över!

var så ganska trött, men var glad endå. skrattade som en tok och hade hyss för mig ;o det är bra det å.

efter skolan så mötte jag mamma, vi köpte nya lurar till mig eftersom jag råkade göra sönder dom andra på busshållplatsen... skrek som fan på allt regn och vinden, jag blev ju tok kall om kinderna och blöt om fötterna! mamma var tråkig och gick in i nån inredningsbutik sen gick vi in i min buddah affär vid oleary's. sen blev jag tokhungrig så det blev en burgare på dallan :) skit gott! gisse och micke kom förbi och drack en öl och surra sen så gick dom. efter det så kom uffe, han fick skivor och "texten" till han som jag hade skrivit. han blev jätte glad ^^ tur det iaf, haha.

satt där en stund bara sen så gick vi till oleary's där gisse och micke skulle käka, satt med dom tills vi skulle till tonhallen.

kvart över 7 gick bussen från stan (orka gå i regn), sa hejdå till uffe och så åkte vi dit. fick vänta en evighet kändes det som innan dom öppnade dörrarna dit.. träffade både en bajare och djurgårdare!


kl 8 kom magnus betnèr in på scenen, han totalt ägde den i 2 timmar. jag skrattade hela tiden så tårarna bara sprutade! han var så sjukt bra! det är så bra att han har kritik mot samhället och står för det. jag fattar inte hur man inte kan gilla han - han är rolig och har så oerhört rätt, allt på samma gång. det var skit kul att se han igen! :]

när vi kom hem snabbduschade jag och sen toksomnade jag.


idag fick jag stressa som en gnu. gick upp senare eftersom jag är så snabb på morgonen, men just den här morgonen så hade mamma gömt mina mjukisbyxor, fick leta dom i en kvart. blev skit stressad men hann iaf.

ögonen gick i kors som sagt idag. jobbigt. men dagen var bra endå!

efter skolan så gick jag på hemköp och handlade chips, dipp och skvallertidning sen så åkte jag hem och sov. det var otroligt skönt, eftersom kroppen inte är riktigt hundra än.

sen så käkade jag och mor, sen har vi bara kollat på tv..

ska nog snart se på film och käka chips!


imorn blire shopping på stan :D


på återseènde pusspuss&kram

Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13 14
15
16 17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27 28
29
30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards