Alla inlägg under december 2008

Av bfalk - 1 december 2008 19:35


hejhejhallådär.

nu var det väl någon dag sen jag skrev? men vad gör det.

idag har jag varit på psyket, det gick finfint trots att det var is överallt imorse och dom är ju så generösa med gruset. NOT. efter lunch så var det EN patient på avdelningen, ni kan ju förstå vad vi var roade! jag passade på att plugga, fan så härligt det är att få göra det där. då har jag inte sånt skit att göra hemma menar jag.

nu är det endast 8 dagar kvar där, kommer sakna tjoppe och alla andra roliga prickar där! mamma ska kanske jobba extra där oxå, lite små lustigt.


efter jobbet så gick jag hem, käkade en macka och kollade på 'life of ryan'. åååh vad jag gillar den pojken! han är så sjukt mogen, kalas på att skate och grymt fin. det är nog den bästa realityserien på mtv.

sen ringde min söta mormor, hon är i umeå. vi snackade på om allt möjligt och om att hon ska operera sig på torsdag :/ jag hoppas allt går bra, men det är en ganska "lätt" operation trots att det är hjärtat (ni som sett på sjukhuset: det är när man tar en nål eller vad det är upp från en kroppsdel till hjärtat och typ filmar runt och håller på).

jag har faktiskt pyntat lite, jag har satt upp mina fina hängande stjärnor i fönstret. det tycker jag var bra gjort av mig! sen så har jag hittat en stooor tavla, som en marilyn affisch ska vara i tänkte jag. efter maten så gick jag och mor till ica, handlade hårfärg - hoppas det blir bra. jag känner att jag nog färgar håret lite för ofta.. men kan inte låta bli.

har just kommit hem från tvätten, fick så sjukt ont i höfterna! tur att jag fått någon salva till dom nu, får hoppas att man känner någon skillnad.


nu ska jag tjata på morsan att laga lite kolasås så vi kan äta glass och dricka te :) imorn är det kvällen, skönt med sovmorgon!

måste se klart wallander ikväll tror jag allt.. toksomnade igår. så ni vet.


på återsèende pusspuss&kram


Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< December 2008 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards