Alla inlägg under januari 2009

Av bfalk - 14 januari 2009 22:56


inatt eller imorse kanske det var, så hade jag en så verklig dröm. jag trodde verkligen den var sann och jag kände smärtan som jag upplevde i drömmen.


jag var i mammas rum, hade antagligen bytt med henne. men det var lite större än vad det egentligen är och det var bara ett bord och en säng därinne. jag var där med två killar och en tjej. tjejen satt på sängen och målade sina naglar rosa. ena killen, som jag tror var hennes kille satt bara på sängen och såg drogad ut.

jag satt på golvet just vid fotänden av sängen, mitt emot satt en äldre kille. vi pratade om nått och helt plötsligt så börjar han bita mig på kinden och sedan i halsen. det gjorde nå fruktansvärt ont, jag kände smärtan i hela kroppen. jag skrek att det gjorde ont och tillslut slutade han. efteråt var allt bara så härligt. jag mådde så bra. jag var hög som ett höghus. jag blev kär i killen som hade bitit mig.

jag kollade på klockan och sa till dom andra att vi måste dra hemifrån för mamma skulle komma hem och hon skulle se att det hade hänt nått. det var blod överallt.

men vi hann inte utan mamma kom hem.

jag sprang ut ur rummet tillsammans med tjejens kille, som sa till min mamma att han var min brorsa, vilket hon verkade tro på. dom fick duscha mig i kallt vatten för jag var så borta.

när jag vaknade dagen efter så fyllde mamma år, vi skulle ha fest hemma hos oss. det var en varm sommardag. men jag gick inte upp förns på kvällen. mamma var utklädd till vampyr och jag berättade för henne vad som hänt och jag fick mina vampyrtänder.


det var en sån ful dröm nu när jag skriver den, men så verklig.

det gjorde så ont och det rosa nagellacket var det finaste jag någonsin sett.


och han som bet mig var loveli.

han var bill compton. (Stephen Moyer i true blood)


jag har insett att jag kanske kollar lite för mycket på vampyr filmer och serier, då blir det såhär. inte är det bättre av att jag läser låt den rätte komma in.

men det är så läskigt när man tror att drömmar är sanna, vad dom än handlar om.


mycket ointressant kanske. men jag har hört att man ska skriva ner sina drömmar.


nu har jag så sjukt ont i kroppen, jag hostar och det blir bara värre. alvedon eller super medicin funkar inte.

skit oxå.


Av bfalk - 14 januari 2009 15:07


onsdag, eller hur?

helt otroligt att det inte står 0 på besökare. jag blir mindre aktiv då bacillerna tar över min kropp.

kort resumè:

39 graders feber 24 timmar i flera dygn

hostat hela tiden

förkylning

hostat sönder muskler mellan revbenen - jag kan lova att det gör sjukt ont! man kan inte ligga som en normal människa, inte sitta heller för den delen. ajajaaaaaaaaj låter det ur min mun HELA tiden. jag fattar inte hur man kan överhuvudtaget hosta sönder något i kroppen, men det går. jag lyckades ju ganska bra.

farbror doktor sa att det var jätte många nu som har influensan och som hostar sönder muskler och revben. om någon där ute har gjort det - jag vet hur det känns. livet är fullt av sjukdomar, oooh yes indeed.


idag skulle jag på Sundsvall - AIK, är ganska småless för att jag inte kan gå. och så vill jag ut och promenera men då kanske febern kommer tillbaka och det vill jag inte. men vill ha frisk luft in i min kropp! det skulle inte sitta helt fel.


jag blir hemma resten av veckan för att vila upp mig, sen är det tillbaka till skolan som gäller. jag har nog missat en hel del, men vad ska man göra när man blir såhär sjuk? jag antar att jag blir såhär lätt sjuk pga dessa 5 mediciner som gjorde mitt immunförsvar sämst för några månader sedan. jag är inte ledsen att jag missar skolan, det jag bryr mig om är min kropp och jag vill inte vara sjuk. jag vill inte hosta sönder nån muskel och ha så hög feber att jag inte ens fattar vad jag heter.

jag får inte vara aktiv (springa osv) på några veckor, alltså ingen idrott. hur jag nu ska förklara detta för lärarna är en annan historia.


nu när jag faktiskt kan ta mig upp så kan jag äntligen lyssna på min älskade musik. i fucking love it.


kram&puss



Av bfalk - 11 januari 2009 20:08


söndag.

inte för att jag tycker synd om mig själv. eller jo, det gör jag ju. hela helgen har jag legat däckad (inte pga alkohol vänner), feber, hosta och förkyld. jag har hostat så mycket så jag har fått skiiiiit ont i ryggen, mest där vid skuldrorna och bröstkorgen. jag har hostat så mycket att jag knappt kan andas och så jag fått ont i halsen.

när mamma tycker synd om en så tycker jag ännu mer synd om mig själv. visst är det illa? man blir som ett litet barn när man är sjuk, iallafall jag. det är sånna här stunder man är glad att man bor hemma och har en mor som kan ta hand om en. va, fyller jag 20 snart? men vafan, man får vara liten nån gång ibland.

alltid när jag blir sjuk så känner jag mig så jävla liten. som att bacillerna som är i kroppen gör att jag blir 7 år igen.


igår så kom micke hit en snabbis och lämnade backyard babies filmen, det tyckte jag var ganska gulligt. han sa att jag nog blir lite frisk om jag får den. har kollat lite på den idag, men ska kolla hela någon annan dag då jag verkligen kan koncentrera mig.

åh, vad jag längtar tills jag får se dom igen!


snart ska jag försöka äta lite, vilket jag är dålig på när jag är sjuk. tur att mamma har lagat flera liter av min favvosoppa.


måste ju bara skriva hur glad jag är över att jag har mina killar runt mig, mina manliga vänner. ni är guld värd! om jag inte hade er hade jag trott att ingen i hela världen brytt sig om mig. med det här kan jag ju tillägga att jag saknar christoffer lite.


ha det bra så hoppas jag att jag blir frisk och kry snart


kram&puss

Av bfalk - 11 januari 2009 17:30


men jag är inte dö' än iallafall.


Av bfalk - 9 januari 2009 20:59


fredag. influensa?


jag råkade visst vakna med hosta och förkylning idag. jag var hemma pga höfterna men nu är det ju ännu värre! jag tror att själva sjukinfektionen gör att höfterna blir värre..

nu på kvällen har jag fått feber och min kropp är helt död efter bara några timmar.

jag väntar dom kommande dagarna med fasa, men man kan ju alltid hoppas på att det blir bättre.

med film och saft så löser det nog sig.


nu ska jag kolla på hulken!

kram&puss

Av bfalk - 6 januari 2009 22:59


tisdag.

tänkte skriva en rad innan jag går och lägger mig, är faktiskt ganska trött nu så jag ska försöka sova - jag ska ju trots allt gå upp en tid som jag inte gjort på ett tag.

idag har jag hunnit med att tvätta, diska, skura råttburen och städa på mitt rum + tagit in jätte mycket kläder. jag fattar inte, hur mycket jag än rensar i dom där garderoberna så syns det inte? det ryms knappt nu. vilka problem man kan ha va? jag tror det är lättare att ha lite än för mycket av något. det är inte shoppaholicen i mig som talar nu.

jag kollade lite på top model 11, ush vad jag skämdes men jag antar att det går hem hos vissa. det var så fult upplägg och alla bara skrek hela tiden, amerikaner amerikaner..


idag fick mamma erfara hur det känns att någon blir kär i en efter någon vecka, när man knappt känner varandra. det är så läskigt och både jag och mamma är exakt likadana när det gäller sånt. hur f* kan man bli kär så fort? det funkar inte i mitt huvud. men det verkar ju då funka för somliga. jag blir skit förbannad om någon säger till mig att dom är kär i mig, och personen bara känt mig i en vecka. nu låter det som att det händer varje dag men under 2008 har det hänt en och en annan gång faktiskt.. det är skillnad på att gilla och att vara kär, kom ihåg det sötisar. det första man ser stämmer oftast inte överens med det man får känna lite senare, efter några månader.

jag tycker att det är väldigt väldigt konstigt iallafall. jag är nog inte ensam om den tanken medans vissa finner detta fullt normalt.


imorn efter skolan ska jag kanske handla nått, det rycker i fingrarna på mig. men det blir nog inte hårgrejer då jag hittade matrix hårspray här hemma? hoppas den är bra. eller så går jag och fixar den där nospiercingen istället för att lägga pengar på kläder.. det vore väl smart. sen ska jag förbi dallan och träffa peter, tänkte ta igen skivorna från festen. sen kanske det blir en hojt och fira att mamma fått nytt jobb :)


jaja, nu har jag skrivit klart känner jag.


sleeep tight!

kram&puss


Av bfalk - 5 januari 2009 19:00


jag och min vackra katt ceasar. vissa dagar är det så härligt att bara vara, och det är ganska mysigt att ligga nerbäddad i sängen med en katt och bara höra på hans 'kurr' och ge han en puss till.


dagen till ära, har jag gjort mittbena (gud bevare mig), flätor och har på mig min nya sköna tröja som jag köpte på carlings häromdagen. jag tycker verkligen inte om att vara osminkad (visst är jag tjejig...) men min mamma har sagt att ansiktet måste andas. jag lyder order.


Av bfalk - 5 januari 2009 18:40


måndag. och så börjar ännu en ny vecka, jag har ingen koll alls på datum eller dagar då jag har lov. jag vänder på dygnet och bara slappar. men det är väl så man ska göra? det här har varit det sista jullovet för mig. hemska tanke! när man tänker på att skolan slutar snart så får jag ångest, vad ska man göra? hur ska allt gå? ni vet, dom tankarna. men jag gillar ju inte skolan, det som är bra är pengarna och loven. vissa ämnen är roliga, ett tag. men skolan är inte så värst populärt i mitt liv just nu. kanske om ett år. eller två. jag har aldrig haft direkta problem i skolan, förutom matematik lektionerna, jag tycker själv att jag klarar allt som ska göras utan att behöva plugga ihjäl mig och endast sitta med en bok på helgerna och göra skoljobb. men, jag jobbar hellre. jatack.

idag har jag inte gjort någonting (förutom mat, dusch, disk och sällskap ett tag), för tråkigt? nja, det orkar jag inte tänka på. det är skönt att slappa, men inte för länge då blir det tråkigt.

nu ligger jag i sängen, under täcket. jag fryser som en idiot här hemma och så mår jag jätte illa, vad är då bättre än att kunna ligga i sängen med datorn? min fina katt ceasar gör mig sällskap oxå, han är väldigt gosig idag vilket gör mig förvånad.

jag tror jag ska slå igång en film snart, eller en serie. när jag har sånna här slappdagar älskar jag att bara kolla på något och inte behöva tänka på något som bekymrar mig eller så, för allt är ju faktiskt helt okej idag (förutom illamåendet). jag har haft en underbar vecka, jag har fått skrattat - vilket är för mig det bästa som finns.

ikväll kommer mamma hem med cheeseballs, jag älskar't!


inatt kunde jag inte sova så jag låg och tittade på ett norskt (tror jag...) program på tven, om folk som älskar sig själv mer än någon/nått annat. det är så motbjudande tycker jag! visst, man ska ha självförtroende och må bra med sig själv, tycka att man är fin och en bra människa men någonstans måste man ju dra en gräns. en kille som var med tyckte att det viktigaste i hans liv var hans utsèende och muskler, han sa att om en miljon tyckte han var ful så skulle han inte bry sig för det finns alltid fler miljoner som tycker han är skitsnygg. självupptagna äckel. allt som kretsar i deras liv är deras utsèenden. äckligt på ren svenska.

jag trodde jag ville sova efter det men så var inte fallet, så jag kollade på ett avsnitt av klass 9A. det är en jätte bra dokumentär serie tycker jag, sånna lärare som den klassen fick i en termin skulle jag ha behövt när jag gick i 9an oxå.

jag hann med att lyssna lite på ny musik oxå, två killar som rappar/sjunger på danska. himla bra faktiskt.

sen drömde jag knäppa drömmar, och sen blev det måndag!

så kan det se ut när bella har en tråkdag.


jag skulle ju till stan idag oxå, men det blev inget. måste ner och handla hårspray och andra grejer till håret. blev lite sugen på att boka tid till att pierca näsan.. tror jag ska fundera och se om jag ska fixa det snart.


nej, nu måste jag hämta nått att dricka, är såååå törstig.


kram&puss




Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards