Alla inlägg under januari 2009

Av bfalk - 5 januari 2009 00:08


nu var det nästan hundra år sedan jag skrev sist. men har haft så mycket att göra så jag har inte orkat helt enkelt.


nyår, onsdag. jag var ganska seg på att fixa mig så det blev lite stressigt. men jag hann. jag åkte till micke och gisse vid 7, började dricka cider och lyssna på musik och kolla på videos :) efter ett tag så kom alex (gisses bror) och melissa dit, så då började gisse göra drinkar.

på tolvslaget stog vi vid en bro inne i stan och kollade på alla snygga raketer! det var himla fint, men det tog slut snabbt tyckte jag. alla kramades o ch drack champagne, det blev tokkallt så vi nästan sprang hem och fortsatte att festa.

jag låg på golvet och drack ur champagne flasken, behöver jag säga mer?

efter tre nångång så kom micke och hämtade mig, vi lämnade lite saker hos mig sen så sov jag hos honom :) vi somnade inte förns klockan 7 på morgonen, jag var tvungen att vara rätt så nykter innan jag somnade , haha.

men hela kvällen var jätte rolig och mysig! det kan vara rättså skönt med bara några istället för många och inte ha någon koll alls.

det var helt enkelt det bästa, att få vara med gisse och micke och ha kul :*


jag och gisela


torsdag. vi vaknade nog ganska sent, jag skulle ju klippa mig på kvällen men det blev ändrat till att vi skulle åka dit och jag hann inte tvätta håret eller nått så jag orkade inte följa med.

var hos micke ganska länge sen lagade jag äcklig mat och kollade på sthlm boogie, den är ganska så bra faktiskt. snygga killar med oxå, jag gillar't.

jag gjorde nog nått intressant resten av kvällen.


fredag, mammas födelsedag. hurrrraaa för mamma. jag blev väckt klockan 1, så då masade jag mig upp. vi fixade oss sen så åkte vi ner på stan. handlade lite, sen gick vi till dallan med gisse och pratade med peter där sen så drack vi lite cider/öl. efter det så gick jag och gisse på stan en snabbis medans mamma var och handlade sen så åkte jag och mamma hem. skrattade hysteriskt på bussen om tokiga saker. hoppas ingen hörde oss ;o

när vi kom hem började vi fixa med maten, drack champagne och så fick mamma paket av mig. hon fick några glas, örhängen, ett halsband och en näspiercing. hon blev jätte glad och tur var väll det!

vi åt ganska sent, det bjöds på räkor, hummer, vitlöksbröd och vitlökssås. det var sjukt gott! men det skulle ha varit kräftor med oxå ;)

på natten så brände jag massor med skivor till festen tills jag blev helt tokigt trött och gick och la mig.


vi drack ur AIK glasen :)


lördag. jag gick upp vid 11, väckte mamma och sedan var det full rulle på mig! vi kollade lite på tv sen duschade jag och resten av dagen kan man ju säga att jag dansade. jag dansade hela tiden, jag fattar inte riktigt hur jag hann med att fixa mig. men det gjorde jag! innan micke kom och hämtade oss så käkade vi och så. sen åkte vi hem till honom och gisse där vi blev bjudna på champagne och mamma fick en new york resa i en vecka av dom, då blev hon chockad :p

vi satt inne i köket och pratade och lyssnade på musik och just innan vi skulle ner på stan så kom roger oxå. vi drog ner till dallan där det redan kommit några gäster, sen så ramlade alla in. peter hade gjort jätte fint i det där lilla rummet, med dukningen och allt.

det var kul att träffa alla av mammas vänner, min släkt och micke's kompisar. vi fick kött och klyftpotatis till middag, det var sjukt gott! sen var det drinkar för min del som gällde. det är oxå ganska gott.

jag pratade med elin min kusin ganska mycket, hon ska snart fixa mitt hår så jag var ganska nöjd ^^ hoppas det kan bli den här eller nästa vecka, det skulle vara perfekt.

det var full rulle i det där lilla rummet med prat och dans. jag hade verkligen jätte kul och jag hoppas alla andra oxå hade det, helst mamma :)

vid 2 så mötte jag upp micke, vi åkte hem till han och så sov jag där.


jag just innan festen


mamma, brorsan och jag.


jag och mamma.



idag, söndag. vi vaknade vid 2, konstigt att man kan sova så länge. jag var alldeles konstig i huvudet men inte bakis som tur var.

låg i sängen i flera timmar sen så åt vi mat, det var jätte gott. kollade klart på kopps sen så låg vi i soffan och så, kollade lite på olika saker. efter 8 gick jag hem, sen har jag bara legat i sängen. är ganska trött nu så jag tror nästan jag ska sova, hoppas det går.

imorn ska jag nog till stan och köpa lite nödvändiga saker, sen vet jag inte vad som händer.

undra om skolan börjar på onsdag, man kan ju alltid hoppas på att den inte gör det.


puss och godnatt

Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Skapa flashcards