Alla inlägg under februari 2009

Av bfalk - 16 februari 2009 19:29


Nu äntligen orkade jag byta bild, till en ännu äldre! men what to do, jag orkar inte knäppa kort längre. jag gör antagligen bara konstiga poser eller så råkar jag (AV MISSTAG!) nästan göra sönder kameran så jag inte vågar röra den på en vecka eller två..


dagens +

* ska få se vains of jenna i mars

* ska antagligen till peace & love i sommar m. familjen. mötley crüe, volbeat, backyard babies, thåström mfmfmfmf.

* träffat goa människor

* jag har faktiskt pluggat

* fått bra yoghurt så jag inte får ont i magen av fil

* nya serien med tova nyvothny (?)


dagens -

* gå upp när man ligger som mest skönt och drömmer fina drömmar

* skola.. depp elle?

* behövt plugga

* fått en blåsa i gommen som min tunga inte kan låta bli ( = den kommer aldrig försvinna)

* ångestångest över blodsvaren

* ett par (av 35) jeans har gått sönder.. rip. men jag ska laga dig!

* ont i höfterna

* snorig

* fått jobbiga sms av extremt jobbiga människor


och det var det!

lite bättre än att skriva långa meningar, haha .

nu ska jag snart se en ny serie på 1an, och försöka fixa med mina kläder.. nu är det 100 högar i rummet snart.. jag känner hur äcklig jag är.


kram&puss


Av bfalk - 15 februari 2009 19:19


ja, då satt man här igen, framför dumburken och ska försöka skriva ett så intressant blogginlägg som möjligt. jag har just sovit och just ätit = ingen bra kombo alltså. nu mår jag jätte illa och är helt yr i bollen, hoppas det går över snart! jag kollar lite på reprisen av melodifestivalen, ville lyssna på HEAT's låt och sen har det varit igång.

jag tror nästan jag ska duscha snart, sen blir det chips och beck filmen :) myspys.


igår så åkte jag ju till gisse och micke, mamma hänkade med oxå eftersom hon skulle gå vidare till jobbet senare. kom efter 7 nångång och då spelade vi buzz på en gång typ, det är så kul! man blev jätte stressad och skrek och skrattade. när mamma gick så spelade vi vidare och drack vin, pratade, blev nerbrottade av micke och skrattade. efter tio så kom maria och hennes kille. jag blev kvar hos gisse och micke hela natten, jag sa ju att jag skulle dra till krogen men det var så skönt att bara sitta där och inte behöva stressa ner till stan. jag hade jätte kul, som alltid :*

jag åkte hem med kvart över 3 bussen, jag var verkligen jätte trött!


idag har jag som sagt inte gjort så mycket mer än att gå till ica och sova lite. å ätit såklart.

jag såg att vains of jenna kommer till sundsvall i mars!! åh, förstår ni hur glad jag är? jag måste se dom, med eller utan sällskap! dom är grymma.


och så var det med det!

jag hoppas att ni får en bra kväll


kram&puss






Av bfalk - 14 februari 2009 13:58


glad alla hjärtans dag!




ikväll ska jag till micke och gisse, det ska bli riktigt kul! :) mina sötbollar som jag saknat så mycket! det värmer i mitt lilla AIK hjärta att man får komma - ni är ju dom bästa helt enkelt.

fin middag med mor ikväll, om hon går upp? man vet aldrig. måste börja fixa mig snart. men först, frukost! bättre sent än aldrig har jag hört.

make love - not war!


pussåkram hela dan.

Av bfalk - 14 februari 2009 11:40


för mig är det lördagmorgon! nu sitter jag i soffan med solen i ögat och så ser jag hur mina händer skriver på tangentbordet. jag gick och la mig väldigt tidigt igår och somnade på en gång, det var väldigt skönt. men vaknade av att jag höll i ceasar's (katt) fot.. när jag tänkte så kom jag på att jag hade drömt att jag skulle göra det, haha.


igår åkte jag ner på stan och handlade chips och dipp sen gick jag vidare till dallan och till gisse. satt där med en varm choklad sen lite senare så kom mamma :) satt där ett tag, men det blev lite jobbigt när mamma hade dragit så jag drog med kvart i 9 bussen. tänkte kolla på en film när jag kom hem, men jag valde att se 2 avsnitt med L word. chipsen var äckliga och jag mådde illa, sen så kom jag till den där punkten då jag toksov.

jag hade fått tusen sms samt missade samtal, jag är så smart när jag stänger av ljudet på helgerna.


vad blir det idag? den som lever får se.. jag har hört något om buzz och vin!


kram&puss


~ komkom, jag vill alltid, alltid gå med dig. ~

Av bfalk - 13 februari 2009 16:02


jag älskar karl'n, jag älskar texterna.

när jag lyssnar på thåström så ryser jag i hela kroppen, hans röst är helt underbar.

njut.


Av bfalk - 13 februari 2009 15:33


is it a bird?

is it a plane?



no, it's a meat-loof tongue!

Av bfalk - 12 februari 2009 19:12


efter att ha läst låt den rätte komma in så började jag på andra boken som john ajvide lindqvist har skrivit, nämligen hanteringen av odöda. jag måste ju säga att han skriver helt underbart! han skriver så detaljrikt och man tror på det man läser.

men, hantering av odöda är väldigt läskig och jag som har en väldigt bra fantasi fyller huvudet med dom mest hemska bilderna, jag skulle nästan kunna göra en skräckfilm. det blir ingen rundtur i lägenheten på kvällen efter att man har läst boken kan jag ju tala om.

jag rekommenderar starkt att man ska läsa ajvide's böcker.



"Nu har författaren John Ajvide Lindqvist blåst liv i de levande dödas genre. Hans noveller och romaner engagerar inte bara många läsare utan även en lång rad regissörer och manus författare. Han har beskrivits som den svenska motsvarigheten till den amerikanska skräck giganten Stephen King."

Av bfalk - 12 februari 2009 18:45


jag råkade visst hosta halva natten igen, jag var helt slut när klockan ringde. jag klädde på mig och drack lite té sen gick jag och mamma till sjukhuset, det blir till dödens backar när man inte mår bra.

det känndes som att dom tömde mig på blod och när hon tog sista röret så hörde man ett sipprande ljud och jag ville bara springa därifrån.


jag valde att inte gå till skolan, det känns ovärt när man mår som man gör. jag gick och la mig när jag kom hem och sov flera timmar.

nu gör jag inte så mycket, sitter i soffan och kollar lite på 2andhalf men. synd att dom bara visar repriser av allt hela tiden ;o

jag beställde massa kläder igår, som nu är på väg till mig :) det ska bli kul med lite nytt, men det innebär även att man måste rensa ännu en gång. för jag såg nämligen fler snygga tshirts....


jag kom alldeles nyss på att jag ska klippa mig, en finfin frisyr har jag hittat. dax att ringa elin! jag som tänkte spara mitt hår, men så det kan gå. det är roligare med kortare hår tycker jag.


ikväll ska jag se på criminal minds, kräva en massage ska jag oxå göra. hur det blir med skolan imorgonfår jag se. skulle jätte gärna må bra nu. imorgon efter maten ska jag iallafall gå till gisse och dricka choklad och surra lite :) myspys.


kram&puss

Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5
6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards