Alla inlägg under februari 2009

Av bfalk - 11 februari 2009 11:23


nu sitter jag i datasalen på skolan, jag och lisa har just skrivit en rapport så en paus är vi nog värda. idag är det två låånga lektioner innan jag får gå hem, eller gå till stan rättare sagt. 


det gick rykten om att söt gisse har hittat till min blogg!

min favorit brud, jag saknar dig så!




Av bfalk - 10 februari 2009 20:50


hejhejhejhallå.

var bara tvungen att skriva lite om fördomar, jag hoppas jag skrev det bra trots att jag har ena ögat på top model. nu undrar ni hur jag klarar det? jag har många talanger!

idag har jag varit sjuuuuukt trött, jag ville bara ligga kvar i sängen men jag drog mig upp efter att ha gosat lite med fritz. jag var tokförkyld och hostade givetvis som en tok oxå. mamma kom hem just innan jag skulle åka, så vi pratade lite och så.

när jag var på skolan kände jag ännu mer att jag ville hem, men jag kämpade. kl 1 var jag hos doktorn, det gick faktiskt bra. jag sa allt jag varit med om, överallt där jag hade ont och hon L Y S S N A D E. det har inte hänt på väldigt länge och hon undersökte dessutom mig! jag blev så glad att jag fick det bemötandet. jag fick en remiss till sjukhuset för att ta prover, tror jag ska göra det på torsdag, då mamma oxå ska dit :) synd att jag mår så illa när jag ska ta blodprov, på nått töntigt konstigt sätt så känns det himla mycket i kroppen när blodet sipprar ut.


efter skolan så tänkte jag gå på banken men orkade inte, så jag åkte hem. pluggade, käkade, jag och mamma gick på gruppboendet på kalmar och var där i över en timme. kom hem, skrev lite till på rapporten, duschade, kollar på tv och skriver här. med korta meningar!

jag ska kolla lite på d-tox, tycker om den filmen och så ska jag lägga in nya låtar på ipoden. det är dax känner jag.


nu tror jag att jag inte har mycket mer att skriva, imorn måste jag ta mig till banken och så kanske jag måste kolla på nått nytt smink.


kram&puss

Av bfalk - 10 februari 2009 20:35


jag har nu förstått hur mycket fördomar det finns för homosexuella. jag tror inte jag insåg det förut för att jag kanske inte var så uppmärksam eller att jag aldrig haft så många vänner i min närhet som är homosexuella - som jag har nu.

jag fattar inte hur man orkar nämna homosexuella, att det är nått dåligt eller rent av 'äckligt', hur kan något sånt vara äckligt? jag förstår inte. är det äckligt att dom håller hand i hand? att dom pussas? att dom har sex? det är fullt normalt och alla har ju sex för eller senare i sitt liv. och varför funderar man över huvudtaget på när/hur/var lesbiska eller bögar har sex? är det det enda man ser, sexet? nu är det nog du med fördomarna som är 'äcklig'....


man ska se människan, inte om man attraheras av tjejer eller killar. eller kanske både och. att ha fördomar mot vilken kön man attraheras av är ju helt sinnes. och jag möter fördomar hela tiden, jag försöker förklara men tillslut vill man bara skrika, men jag har lärt mig av mina gaylords att det går inte att förklara för någon som har så många fördomar att rensa bort dom.


och att en person vågat 'gå ut ur garderoben' gör personen så speciell, att han/hon vågar! vågar stå upp och kunna säga: hey jag är gay! och inte skämmas eller ursäkta sig. på det sättet kan jag tycka att dom är mycket mer våghalsigare (finns det ett sånt ord?) än hetrosexuella. iallafall, dom jag känner, nu skriver jag inte om hela världen.


jag älskar gayfolket, var stolt! ni är underbara. till ola, thomas, johan, uffe m.fm.f ni är underbara för att ni står med stolta ryggar.


tips: se på brokeback mountain, the L word och queer as folk. en jätte bra film och bra serier :) det handlar inte bara om sexet utan om relationen också. precis som vi har vårat sex and the city.


take care, och sluta med fördomarna?

puss

Av bfalk - 9 februari 2009 14:33


hemma idag pga fucking hostan, det känns som jag varit vaken hela natten men så kanske inte är fallet. fick sova en timme eller två på dagen.

pratade med en doktor på vårdcentralen om alla mediciner och sjukdomar jag har haft, så nu kommer jag förberedd till doktorn imorn på skolan! må jag få hjälp, snälla gud amen.


jag har egentligen inget vettigt att skriva. jag sitter på rummet med datorn medans mamma dammsuger. ikväll går hon sin första natt på sitt jobb, hur ska jag klara mig? jag hatar att vara själv på natten i den här lägenheten. tur att jag har skräckboken med ajvide att läsa.. huhu.


den enda jag vill göra just nu är att få sova lite till, men är rädd att man inte kan sova inatt då. jag måste ta mig till skolan imorn, hosta eller ej. jag hatar hosta, maten smakar inget och det känns som att man ska spy upp en lunga eller två vilken sekund som helst.

tur att jag kan kolla på the L word, tur att jag har hittat en ny serie då jag sett vissa serier allt för många gånger.

som ni ser så har jag inget vettigt att skriva. dax att sluta? svar: ja.


kram&puss

Av bfalk - 8 februari 2009 19:43


och så var helgen över lika fort som ett grisblink.

ikväll är det snygg gunvald på tven. men först ska jag duscha. sen äta morötter med dipp.

jag har faktiskt orkat skurat råttburen, pussats med tyrone, läst klart låt den rätte komma in och diskat.

jag skrev även klart rapporten, men studiebesöket fattas.. det kommer på tisdag.


nej nu jäklar ska jag duscha.

kram&puss

Av bfalk - 8 februari 2009 15:21


 


jag är så kär.


Av bfalk - 8 februari 2009 15:05


när man får det där lilla hoppet om att snart, snart så kommer våren. ja, då öser snön ner. jag vill inte ha mer snö! enda sen jag gick upp idag (runt halv 12) har det bara öst ner snö, det finns inget stopp på eländet! snö på julafton, sen kan det vara bra. man får inte ha dom kläder man vill ha och absolut inte sina favvo skor som inte tål snö såklart, stora jobbiga jackor och man blir dyngsur. jag kan fortsätta.. åh. jag. vill. inte.

men som en klok man vid namn uffe sa utanför dallan när det tokregna: hur mycket man än klagar så kan man inte göra någonting åt det. smart gubbe det där.


jag mår inge vidare idag, jag känner mig jätte risig i hela kroppen och vill helst bara ligga i sängen. men jag har ju en skola att sköta så jag håller på att renskriva min rapport om utvecklingsstörda just nu, men tog en välförtjänt paus. jag vet inte riktigt om jag kommer bli nöjd med det och det känns som jag har missat viktiga saker.. tur att man kan fråga någon (läs mamma) att kolla igenom det. jag hoppas på att godkänt iallafall.

förutom det så måste jag springa fram och tillbaka till tvättstugan idag, hade nästan alla jeans i tvätten så det var bra att vi hade tvättid. mamma ville byta för hon visste att jag inte mådde något vidare men jag gör det ändå. tapper som jag är. mellan nysningarna och kraxandet vill säga.


det känns som jag håller på att få feber, men om jag håller tummarna så kanske det inte kommer. och jag måste gå i skolan och jag måste gå på idrotten, jag har en känsla av att det kommer gå dåligt. undra vad doktor'n säger på tisdag.


nu ska jag försöka sluta grubbla och skriva lite till i min rapport.

kram&puss


ät gul snö - det kan vara öl.

Av bfalk - 7 februari 2009 22:35


jag har faktiskt haft världens slappaste dag.

fylld med slem och toa, mysigt va?

jag hatar att må illa.


jag såg lite på melodifestivalen, som är fylld med dåliga låtar och stölder från andra låtar. men det fanns ju något bra som räddade hela skiten.

alcazar.

jag älskar deras musik, precis som bwo.

och att andreas är läskigt snygg gör ju saken ännu bättre! tur att dom kom till globen, lite hopp får man ju ha iallafall.


Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5
6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards