Direktlänk till inlägg 30 mars 2009

If it's too loud - you're too old

Av bfalk - 30 mars 2009 16:39


och så var det en ny vecka, går bara den här veckan samt halva nästa - sen är det påsklov! tiden går alltför fort och jag blir alltför stressad över allt.

som man kunde se på min bdb så skrev jag att det var dax att skriva i bloggen.. så varför inte börja nu?  


i torsdags var jag och mamma på bishops och åt middag, fish'n'chips. sjuuukt gott! det var kul att vi fick prata av oss lite med varandra, det behövs det oxå. efter middag gick vi på dallan och drack några cider, men det var alldeles för jobbiga människor. vid 9 fick vi skjuts hem :) 


i fredags var jag på skolan, var så trött så att jag trodde jag skulle gå in min trötthets koma. vi såg en film på andra lektionen, då blundade jag ett tag men somnade givetvis inte. hade tre lektioner innan man fick mat i magen och efter den var det idrott! gjorde illa höfterna som fan, åh. och när det var slut så fick jag veta att jag ska åka skidor på fredag.. jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta. fattar inte riktigt varför dom ger en chans till eftersom jag var borta förra gången pga sjukdomen i halsen.. men måste man så måste man. är inte så sugen på att få nån jobbig uppgift istället.

jag åkte hem på en gång från skolan för att jag ville sova, men satt länge och väl med mamma i soffan och surrade. fick ett glas vin och lyssnade på bra musik. men klockan 5 så la jag mig i sängen för att sova en halvtimme.

hur gick det? jaa, jag sov ungefär två och en halv timme. vi fick panik, fick duscha och fixa oss på en halvtimme för att sedan ta en taxi i illfart till dallan där en god middag väntade. dave hade fixat entrecote med potatis klyftor och jätte mycket vitlökssås! det var jätte gott, min mage blev glad. dock så hamnade vi vid något bord med lite inavlade människor, så upplevelsen runt där var ju mindre rolig. men så fort vi käkat klart så gick vi in till baren och ställde oss där. alla som jobbade där sa hur fin jag var i håret, sånt blir man glad av :)

var där en bra stund sen ramlade det in flera som man kände. men var mest med ola hela kvällen.

vid halv elva så mötte jag jessica och josse utanför dallan, det blev ett väldans kramkalas! sen gick jag, mamma och jessica till aveny. det var skit kul där, jag är glad att jag kunde gå faktiskt! inte bara för att man fick se hardcore superstar utan även sällskapet och musiken i rockbaren, drinkarna och alla rockers som var där som röjjde på.

jag vet inte alls hur mycket klockan var när bandet började, några drinkar hann man svepa innan det var dax.

jag och jessica ställde oss ganska långt fram, medans mamma stog längre bak. tror vi flyttade på oss ett antal gånger, men jag såg iallafall jätte bra hela konserten! hardcore superstar skulle bara göra några stopp i sverige innan deras stora turnè.

det var skit kul att se dom, röjde på som vanligt.

ja, med korta ord: jag var väldigt nöjd och glad efter konserten! jag kan ju skryta med att sångaren pillade på min hand, gitarristen fick man krama och trummisen var jag ju bara tvungen att flörta med! haha.


hardcore superstar


 jocke berg


lördagen var jag ganska fräsch, kände mig ganska pigg. men ack så fel jag hade.. ett besök på toaletten råkade det visst bli. och inte förns vid fyra fick jag något i magen och efter det så sov jag toklänge. klockan var nog sju på kvällen innan jag tog mig upp och duschade.. åt middag ganska sent, fixade oss, tog ett glas vin sedan var det dax igen för party! vi åkte till dallan för att kolla på sverige matchen, möttes lite senare av micke och gisse + hennes familj. fick bord i det inre rummet, vilket var väldigt skönt. efter ett tag så drog gisse och hennes familj medan min lilla familj blev kvar för att se klart på fotbollen. det var jätte kul att det var vi tre igen! efter matchen så drog jag och mamma till stadshuset för att se petter. trodde att han hade börjat, så med hjärtat i halsen och en super kissnödig bella så fick vi springa. men det hade inte börjat. puh.

var där ganska länge innan han satte igång.

jäklar vilket röjj det var! hela publiken var igång och dansade, han fick verkligen med alla som var där.

både fredag och lördag var helt underbara! det är sånt här en riktig musikälskare går igång på (som inte en enda i min närhet fattar.. what's the deal?), jag har nog roligare än dom flesta ändå! hoho.

iallafall, åkte hem efter två för att sedan toksova!


petter


söndagen kom jag inte upp förns vid tre.. jag har då haft en väldigt konstig sömnrytm denna helg.

jag gjorde inte så mycket, beställde mat vid 7, käkade, kollade på en film..


och idag var det dax för ännu en skoldag. kom lite försent till en föreläsning, men vad gör det? det var ganska intressant, medans maten var ännu mer intressant. efter lunchen så satt jag i datasalen, jag råpluggade klart en uppgift om stress, blev faktiskt ganska nöjd över den!

gick på stan en snabbis för att handla lite, sen när jag kom hem la jag ut bilder på bdb för att sedan märka att en kattjävel kissat på rummet så det blev att dammsuga och skura som en tok. nu luktar det badhus.. mmmm.


och nu säger min moder att vi ska gå till ica, bäst att följa med efter vad som hänt idag.

skriver kanske mer sedan, har många tankar just idag.


kram&puss

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bfalk - 28 februari 2013 02:35


    Eftersom man alltid ska skryta om saker man gör bra så ska jag tamefan också göra det.  Detta är ingen comeback för mig. Jag ska alltså bara skryta här litegrann..  Jag har sedan jag blev medlem på Ester&co, 15 februari, tränat varje da...

Av bfalk - 14 februari 2013 13:53


Jag har kommit fram till att min lust att blogga har försvunnit totalt, så är the end of an era här. Eftersom det knappt är någon som läser den här bloggen så behöver jag ju ändå inte ha den kvar. Jag kanske återkommer med en ny blogg, som endast b...

Av bfalk - 11 februari 2013 21:47


Mamma har dumpat sitt fotbad hon fick i julklapp hos mig, hon säger att vi ska ha delad vårdnad om den, haha. Åååå det är så grymt härligt alltså. Mina onda fötter blir genast gladare och avslappnade, tror det är bra medicin för dom som har ont i fos...

Av bfalk - 11 februari 2013 12:45

"The world goes on and you're gone. The best revenge is to live on and prove yourself." Eddie Vedder ...

Av bfalk - 10 februari 2013 18:30


  FYFAN vilken huvudvärk jag har! Det är inte ofta det händer men när det väl smäller till, PANG! Så göre så ont så det känns som allt ska sprängas. Väldigt oskönt må jag säga.  Och i två dagar har jag städat med mamma hos min bror som ska hyra ...

Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4
5
6
7 8
9 10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards