Alla inlägg under mars 2009

Av bfalk - 10 mars 2009 19:03


för att dela med mig av min kärlek - här ger jag den låten jag tycker är bäst som livelåt. jag ryser i hela kroppen och jag får som vanligt ett fult flin i ansiktet, men det är så man förstår hur mycket man gillar musiken! det bästa i den här låten enligt mig är när han growlar, han spelade i ett sånt band förut tydligen. och självklart trycket i låten!


jag måste ju medge att jag älskar volbeat.

underbart live band, underbar musik. snygg gitarrist. vad mer kan en bella begära?


lyssna och njut, för det gör jag!

(han med långhåret är inte en orginalmedlem)

Av bfalk - 10 mars 2009 18:14


jag gjorde en ny omröstning idag, endast ett klick ifrån




-------->


om ni svarar så kanske ni får en kaka.

Av bfalk - 10 mars 2009 17:47


vid tre tiden så var jag på vårdcentralen, med mamma som sällskap, det tyckte jag om.

doktorn jag träffade var bra, han lyssnade och kollade om jag hade massa sjukdomar. jag fick ta halsprov och blodprov i fingret, men skulle komma tillbaka på måndag för att ta mer blodprov..

proven visade på halsfluss. jag kände på mig att det var nått! det är halsflussen som gör att jag har jätte ont i örat oxå. så efter vc så var det raka vägen till apoteket för att hämta ut penicillin. vi gick och sa hej till vår fd granne sen så gick vi till lasse, som är vaktmästare på komvux. "men bella, nu får du sluta vara sjuk hela tiden. för man tycker så synd om dig och snart går det inte att tycka synd om dig mer, det blir jobbigt! så sluta, nu!" sa han när han skulle skjutsa hem oss :) mamma's vänner är dom bästa, dom bryr sig verkligen, tur att jag har dom vid min sida.

när vi kom hem så lekte jag papparazzi på mamma, men det blev inga bra kort och så åt vi soppa. nu kollar jag på en repris av grey's anatomy och funderar på om jag ska ta en varm dusch.. det skulle sitta fint nu, fryser som en tok.

jag har så sjukt ont i halsen nu, aaahhh... alltid ska man plågas. jag kom på att bacillerna bara måste älska min kropp, dom frodas och lever och kommer alltid tillbaka! men på ett sätt är jag glad att doktorn hittade något, så man inte blir en sån där galen tant som tror att man är sjuk hela tiden.


jag tror inte att bacillerna är sådär söta.


symptom vid halsfluss:

  • Ont i halsen, sväljningssmärtor (eventuellt går smärtan ut i öronen).
  • Rodnad i halsen, förstorade mandlar, ofta med beläggningar.
  • Feber.
  • Förstorade lymfkörtlar på halsen.
  • Vid den virusbetingad halsfluss kommer symptomen långsammare. Ofta är man samtidigt förkyld.
  • Vid halsfluss orsakad av vissa virus kan det finnas små blåsor på mandlarna och på gomseglet. Blåsorna spricker i loppet av några dagar och det uppstår små sår. Såren kan vara mycket smärtande.
  • Vid streptokockutlöst halsfluss har man ofta förstorade mandlar med beläggningar, intensivt rodnade slemhinnor i bakre svalget, ont i halsen hela tiden, oftast hög feber och så småningom dålig andedräkt. Man kan bli rätt medtagen av sjukdomen.
  • ~

    jag har allt utom feber, vilket är väldigt skönt!

    men visst är det läskigt att läsa symptom? jag tycker det, hur kroppen kan bli och hur det kan se ut..

    efter duschen ska jag nog dricka en stor kopp té för min onda hals, kanske kolla på rosing programmet (vet ej om jag kommer överleva) och sedan the mentalist. hellre en snygg karl än 4 hemmafruar just nu. tack.

    imorn ska jag ta mig till skolan, en lång dag kommer det bli. men måste man så måste man! wish me good luck. och om någon är dum så andas jag på dom, mohehehe.


    kram&puss


    till mig själv och självklart till er.. två på en dag. är det alldeles för mycket?

    Av bfalk - 10 mars 2009 13:18


    jo, i väntan på att klockan ska ticka ner, eller upp så jag kan gå till vårdcentralen.. för att glömma allt om vad ska hända där så roar jag mig själv.


    Av bfalk - 10 mars 2009 12:44


    dom senaste dagarna har jag suttit och läst igenom (nästan) alla artiklar på aftonbladet.se och jag har en förklaring: jag är sjuk. nej, men ibland är det nog ganska roligt att läsa om saker som jag själv inte fattar hur man orkar bry sig om. men vi alla måste gå den vägen..

    en dag hade dom lagt upp en video och det var från britney spears nya show och en låt hon körde som tydligen hade 'dolt budskap'.

    såå, vad  gjorde jag? jo, jag letade upp låten på youtube och lyssnade.. och lyssnade.. och lyssnade.. men jag fattar inte. jag hör inget som ska tyda på att det är ett såkallat dolt budskap och om det nu är så, låt henne sjunga som hon vill!

    det är ingen som höjer på ögonbrynen om andra sjunger/rappar om sex men när brittan gör det så blir det skandal i amerika. stackars tjej. inte konstigt hon är så wierd.


    man finner mycket underhållande på youtube


    refrängen:

    Love me hate me
    Say what you want about me
    But all of the boys and all of the girls are begging to If You Seek Amy
    Love me hate me
    But can't you see what I see
    All of the boys and all of the girls are begging to If You Seek Amy


    det dolda budskapet(kopierat av en kommentar på youtube):


    The part of the song
    'All of the boys and all of the girls are beggin' to If You Seek Amy' does not make sense. It is a cover up for what the true lyrics of the song are. She says If you seek Amy fast so that it says
    'All of the boys and all of the girls are beggin' to F-U-C-K me.'
    Crude, but clever.

    ~

    http://www.youtube.com/watch?v=PH2d_PlN0XU

    gå in och lyssna, låter det som ett dolt budskap?

    ~

    jag ursäktar detta konstiga inlägg men ibland så undersöker jag även dom konstigaste sakerna.

    Av bfalk - 9 mars 2009 19:08


    Alla kan nog kunna säga att rockstilen är cool, den är frän, den är något. Något bra eller något dåligt. Det beror helt på vems ögon det är som kollar. Rock stilen innebär så mycket, slitna svarta jeans, kedjor, en snygg tshirt och kanske en bandana. Man visar sin kärlek till musiken, till rockmusiken som finns i ens liv. Man har valt stilen pga musiken. I en rockares liv ska sex, drugs and rock’n’roll vara mottot. Det behöver inte alltid följas, dock ska det synas. Det ska synas så i högsta grad att personen man går förbi ska vända sig om och tänka: "fan vilken snygg stil!" eller: "det där var en rockare som just gick förbi". Om det inte syns, så finns det inte.

    Enda sen jag var liten har just den här stilen fascinerat mig, jag tror inte jag är ensam om att tycka det. Jag älskar kläderna, sminket, håret.. Och musiken, det viktigaste utav allt. Utan musiken - ingen stil. Som alla musikgenrer så kommer det en stil till. Fast då vissa väljer kanske inte att följa en viss stil som hör till vad dom lyssnar på.

    Men jag måste faktiskt säga, det finns inget tråkigare än att se normal ut eller, att inte ha någon stil alls. Att stå bland 10 stycken av sina kompisar och inte utmärka sig. Och det spelar ingen roll om man är lång eller kort, smal eller tjock, för egentligen så vill väll alla synas? På ett eller annat sätt. Det behöver inte vara positivt eller negativt.

    Den som trackar ner på andra stilar, kan inte ha mycket självförtroende. För om jag är nöjd med mig själv, mitt utseende och min stil, då går jag faktiskt inte och kommenterar andras stilar. För alla är olika, that’s it och det kommer aldrig att förändras. Jag kanske inte håller med om att det är fint med jätte baggy jeans eller att ha världens push up men det är ju trots allt inte jag som behöver gå i det och om den andra personen tycker det är fint och trivs i det, då ska man inte kommentera något.

    Det är många som uppskattar min stil, att dom tycker det är något fint och att just jag passar i det men så många som det är som gillar den så är det lika många som inte uppskattar den lika mycket. Valet av mina idoler och vad jag lyssnar på gör mig till en av dom: någon som knarkar, någon som dricker och gör allt dom gör. Det förstår jag inte riktigt, bara för att man har en idol så gör man inte som personen i fråga. Inte fullt ut vill säga. Det är många som tror att jag bara tycker om vissa band eller personer för att dom är snygga men jag kan helt ärligt säga att jag ALDRIG skulle kunna lyssna på ett band för att dom är inne eller att dom ser bra ut fast musiken stinker lika mycket som en baja maja. Det funkar inte så, inte i min värld. Och att jag nu valt att lyssna på band som är skitjävla snygga.. Ja, det är en helt annan sak eftersom dom gör så bra musik för mina öron.


    Jag har många olika vänner och jag kan tycka att nästan alla skiljer sig från varandra. Vilket är bra. Man behöver olika människor runt sig, olika stilar för att sedan uppskatta sig själv och sin egen stil.

    Jag älskar rocken, jag älskar att handla kläder och saker som visar att jag är en rock människa. Precis som du, som älskar rosa och köper en rosa tröja för att det är just du. Eller köper märkeskläder, för att det är just du och du mår bra i att ha det så mår jag jätte bra i min stil. Och bara för att det går mycket rykten om just denna stil jag valt så behöver inte allt vara sant.. Hör ni, tro inte på allt ni hör, okej?


    En dag efter gympan så stod jag och min vän i omklädningsrummet och pratade om våra stilar. Jag fick höra att jag inte är en person som skulle byta stil efter vad som är inne på tapeten just nu och att jag verkligen passar i det jag har. Och jag kan hålla med, men jag har ju trots allt inte alltid haft en rockig stil. Det var ju inte så att jag föddes med en jd falska i min hand och skrek: ROCK ON! Men det hade varit jävligt fränt om något, eller hur? ;)

    Jag har haft olika stilar genom mina få år här på jorden, jag skäms och jag skrattar åt det. Men det är precis som med musiken: jag var tvungen att få lyssna på dåliga popgrupper bara för att jag fick välja själv. Sen valde jag som jag själv anser det bästa. För jag kan inte gå i typiska "tjejkläder", jag trivs i det jag har. Och det är jag jävligt glad över. För dig som trackar och håller på: byt stil så ska du nog se att du mår bättre (och kanske lite till..)

    Mina kompisar passar perfekt i det dom har på sig, trots att jag själv aldrig skulle kunna gå i just den där tröjan, i just dom där byxorna. Så länge dom trivs, så trivs jag. Faktiskt. Och en blandning av olika stilar gör ju allt mycket roligare!


    Och varför har jag skrivit all denna text?

    En hyllning till alla som har en egen perfekt stil såklart! Var stolta. Var snygga. Rocka röven av alla tråkmånsar där ute. För vad är mer tråkigt än en svensson? (nu får ni välja själva hur en typisk svensson ser ut). Och på tal om svenssons så såg jag på parlamentet igår att ungdomar vill leva ett sånt liv.. Vad har hänt?


    Och självklart en hyllning till rock stilen.

    Alla nitar, all läder, alla snygga kläder, all tuperat hår, alla kedjor och all musik som finns där ute. I fucking love it. Det är så sjukt snyggt så jag nästan blir tokig (om jag inte redan är det…)

    Om jag hade varit en man hade jag sett ut som dregen vid det här laget. Så, varför ser jag inte ut som han ändå? Jag måste skaffa mig ett band först så jag kan tjäna in alla pengar för att kunna se ut så. För tro det eller ej: han är inte bara en knarkare, det kostar att se ut så! And i fucking love it.

    Jag är så glad att jag trivs med mig själv, min stil och hur jag är. Sen finns det säkert vissa delar man kan putsa på lite och förfina, men hey: det har bara gått 20 år av mitt liv. Jag har ju några år till på mig.


    Till dess:
    ROCK ON!!

        

    in my own selfish way

    Av bfalk - 9 mars 2009 16:19


    idag har jag bott i min säng kan man säga, jag vaknade efter elva nångång och sen har jag bara suttit/legat i sängen, förutom när jag gått på toa och klätt på mig.

    jag kollade på L word tills jag blev trött igår, men kunde jag sova? icke. hade ont i örat och i käften min, massa kusar där i; äckligt men sant. jag kan knappt äta eller dricka för det svider så fruktansvärt. tur att jag har ibumetin som hjälper i en timme eller två.

    jag måste verkligen ringa till vårdcentralen nu.


    idag har jag kollat på filmen man on fire, dock inte hela. den var lite långtråkig tycker jag.

    resten av dagen/kvällen ska jag spendera här i sängen med tven eller datorn.. eller nått annat skoj.

    kollar på någon repris på top model nu, frågan som ALLTID ploppar upp i mitt huvud är hur omogna brudarna är. en tjej som är 25 år, har barn osv beter sig som att hon är 14 år. beror det på att dom är amrikaner eller att det bara råkar bli så om man samlar en hög tjejer i en lägenhet? jag fattar inte hur man kan vara så bitchiga och dumma mot varandra, det är synd att inte tjejer kan hålla ihop som man faktiskt borde. ibland så skäms man.


    men det värsta är nog att jag inte ens kan sjunga.


    kram&puss

    Av bfalk - 8 mars 2009 18:23


    fruktansvärt ont i huvudet och i ena örat, samt halsen och (som vanligt) olika delar i kroppen, behöver jag ens skriva att jag tror jag börjar bli mer sjuk?

    försökte sova lite förut, men det gick inte. så nu är jag sådär jätte super seg.

    nu till frågan: skola eller inte skola? hmm.. får se hur jag mår senare. men det känns inte så kul att gå dit när man mår som en gnu, det känns som att man ska svimma bara man ställer sig upp, av egen erfarenhet så kan skolan göra så man får feber! det vill jag helst slippa. och jag måste bara skriva hur less jag är på puckade idioter som tror att man blir frisk genom att äta ett äpple och att jag bara har en vanlig förkylning, hur man än förklarar så fattar inte dessa puckon hur det är. aaahh.. what to do.


    igår råkade jag visst slösa två timmar på twilight, som jag anade så var det inge vidare bra. vart har all kritik tagit vägen? vart har alla bra filmer tagit vägen? en simpel romantiskfilm med en kritvit kille som har en super fixad frilla är tydligen hur bra som helst. suck. såhär ska inte en vampyrfilm vara, inte enligt mig. se på gamla vampyrfilmer istället. fast när jag tänker till så har inte nya filmer alls varit nå bra på sistone. var det bättre förr? jag tror nog det.


    nej, nog om det.

    fan vad ont jag har i käften.


    kram&puss

    Presentation


    peace, love, rock'n'roll madness

    Omröstning

    Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
     Ja
     Bara vid enstaka tillfällen
     Nej

    Fråga mig

    25 besvarade frågor

    Kalender

    Ti On To Fr
                1
    2
    3 4
    5
    6
    7 8
    9 10
    11
    12
    13 14
    15
    16
    17
    18
    19
    20
    21
    22
    23 24 25 26
    27
    28
    29
    30
    31
    <<< Mars 2009 >>>

    Sök i bloggen

    Tidigare år

    Senaste inläggen

    Kategorier

    Arkiv

    Länkar

    Besöksstatistik


    Ovido - Quiz & Flashcards