Alla inlägg under mars 2009

Av bfalk - 7 mars 2009 15:06

volbeat live i arenan, sthlm. 


 


brorsan och mamma


jag och gisela


scary på söder


fish'n'chips



jag har en egen lunch meny


shopping is my melody.

*halsduk (var tvungen att köpa den för det var så kallt)

*james dean tshirt, mötley crüe tshirt

*hårgrejer   * två slipsar  *AIK mössa

*scarf          *solbrillor    *långa strumpor

*örhängen + kula till läppen   *hängslen

*kedjor      *linne         *armband



Av bfalk - 7 mars 2009 14:13


hallå där!

nu har jag varit hemma några timmar, tråkigt men sant. jag sitter och kollar lite på life of ryan och surfar runt på internet. igår vaknade jag med ont i halsen och idag har jag ont i örat, jag hoppas verkligen inte att jag ska få öroninflammation, det gör så fruktansvärt ont! det är illa.

jag som tänkte festa lite granna idag, men vad ska jag göra? jag har inte så stor lust på att festa när man känner sig hängig och med största sannolikhet så blir jag ännu sjukare = missar mer i skolan. nej, det blir en lugn kväll. mamma och jag ska käka nått gott ikväll och kolla på melodifestivalen (ööhm.. martin you know).


kl 8.00 i torsdags så gick bussen från sundsvall och till sthlm. det gick faktiskt väldigt fort tyckte jag, sov lite på bussen oxå.

när vi kom fram satte vi oss på oleary's och tog oss en stänkare sen så handlade jag lite, några timmare senare gick vi till london och käkade, hur gott som helst! med magen påfylld så gick vi lite till på stan, mötte gisse och micke efter en stund :) vi fick till soft och drack lite och fixade oss, dom käkade och vi surrade på.

efter ett tag så åkte vi till arenan, som vi hittade efter ett tag. kön var ganska lång men det gick fort att komma fram. jag fick jätte ont i magen när vi kom dit och det gjorde ännu ondare efter konserten! men jag måste ju säga att det försvann då volbeat gick upp på scenen! dom var hur bra som helst och det var ös hela tiden, jag är jätte glad att jag fick se dom och det var nog det närmaste metallica jag kan komma.

dom höll på ungefär två timmar, fast dom kunde ju hålla på två till.. haha. nu hoppas jag att det blir peace & love i sommar då jag får se volbeat igen!

efter konserten så åkte vi till söder, träffade alex och satte oss på någon krog där. vi blev inte långvariga, åkte hem ganska tidigt. alla var trötta, men nöjda! slocknade ganska fort, vilket var huur skönt som helst.


fredagen vaknade jag med ont i halsen. mamma som smittat mig? ja, det tror jag allt. vi fixade oss sen åkte vi ner på stan, jag å mamma sa hejdå till micke och gisse och shoppade loss på stan. hittade mycket fina saker, saker som jag hoppades på att jag skulle hitta. så jag blev väldans nöjd. efter en stund blev vi jätte trötta, det kändes som jag inte hade sovit nått på natten. vi käkade sen gick vi till centralen och väntade på bussen, när man väl satt där så var det så skönt, för då kunde man äntligen sova lite. fick två säten för mig själv, det tycker vi om. jag lyckades slumra till, hela resan gick ganska bra förutom att jag fick en ännu ondare hals.

när vi kom hem så åt jag lite sen så gick jag och la mig.

det var en konstig natt, jag sov som en dåre och var jätte degig när jag vaknade.

genom att ta det lugnt hoppas jag att jag inte blir dunder sjuk.


två dagar i sthlm var hur bra/kul som helst! jag vill tillbaka. Nununu! förhoppningsvis blir det till sommaren.

nästa inlägg bjuder jag på bilder.


kram&puss

Av bfalk - 4 mars 2009 20:56


idag så gick jag upp vid 11, käkade och duschade. jag åkte ner med mamma på stan eftersom hon skulle gå och jobba så jag tog samma buss. vi gick direkt till banken där jag satte in pengar, hela 1 412 kr hade jag samlat på mig på några månader. det kändes jävligt bra faktiskt!

efter det så gick jag till hemköp, handlade lite till resan: en jätte god macka, dricka och lite godis. jag är jätte sugen på den där mackan nu.. den kommer sitta fint imorn kan jag lova!

när jag satt på bussen hem kom jag på att jag glömde att köpa hårspray, det får bli imorgon!


resten av dagen har bestått av lite L word, varma mackor, skurning av råttburen (den blev took ren, jätte fint faktiskt) och så har jag packat lite samt målat naglarna. nu ska jag kolla på efterlyst tänkte jag.

har hittat en jätte fin frisyr nu oxå, så det blir nog en klippning efter många om och men. jag vill ha kvar långhåret men samtidigt så tycker jag att jag passar bättre i kort hår.. så det blir kort hår! nu måste jag bara prata med elin, något jag är bra på att glömma.. haha.

frisyren jag blev kär i. visst är den fin? precis i min stil!



imorgon kl 8.00 går bussen som kommer ta mig och mamma till sthlm :) jag brukar oroa mig när jag åker buss, det tar så lång tid och jag får så ont i rumpan! men det är nog värt det, eller .. det är värt det! när vi kommer fram ska vi gå till min favvo resturang london, som jag rekommenderar väldigt mycket om just du ska åka till sthlm. sen ska jag shoppa lite, sen blira fixning och möta gisse och brorsan - sen volbeat!! peppp! jag känner faktiskt att jag är värd det här, mmmm.


nej, nu har efterlyst börjat!


take care

 kram&puss

Av bfalk - 3 mars 2009 17:39


"Once we saw a group of hookers, but when we got closer we realized it was Mötley Crüe"
-James Hetfield / Metallica


Av bfalk - 3 mars 2009 17:18


igår, måndag fick jag äntligen alla kläder jag beställt. det blev något tok mellan ica och gina, tur att dom inte skickat tillbaka det iallafall. det var två tshirts, två långa linnen och en bh i paketet :) mycket nöjd, dock så var storlekarna mindre än i affären (en small är för stort för mig medans en small på internet var som en xs, ganska tajt alltså).

jag hade även tvättid och vad mycket tvätt det var! jag sprang fram och tillbaka och gick även en promenad medans tvättmaskinerna var igång. det var skönt med luft men inte att snön kom rakt i mitt ansikte. konstigt nog så rann inte mascaran.. det kanske jag ska vara nöjd över?

på kvällen så kollade jag på project runway, det har jag tyckt om ganska länge nu. jag skulle oxå vilja kunna göra kläder, det verkar så kul! jag kollade lite på scrubs oxå, gick och la mig i ganska normal tid (kl 00.00)


 

~ mysarn.


idag, tisdag har det inte hänt så mycket. både idag och igår har jag gått i myskläder, det är såå skönt måste jag säga! det är det bästa plagget efter tajta svarta jeans.. mohehe.

jag vaknade vid 10 idag men jag gick inte upp förns halv 12, käkade och kollade på ett L word avsnitt sen duschade jag och fixade mig lite. jag kikade i brevlådan där det låg en avi samt ett brev från skolläkaren som brukar vara på västermalm. ganska dåliga nyheter, jag måste försöka få tid på vårdcentralen, som kanske ni vet är väldigt svårt! det känns bra att det börjar hända grejer, att jag kanske äntligen får hjälp men vill inte att det ska vara nått allvarligt :/ en orokänsla som man inte gärna vill ha kroppen och i huvudet. men jag slipper nog den tanken eftersom jag snart får komma till sthlm! jag tjatar å jag tjatar. men det är den bästa staden helt enkelt! det ska bli så skönt att få komma dit. det ska bli sååå coolt och se volbeat. jag har höga förhoppningar.

jaja, förutom att öppna brev idag så gick jag till ica och hämtade mitt paket från ginza. vägen till ica är alltid lika jobbig.. det tycker jag är lite skumt. i paketet låg det en skiva med snowracer, en tshirt med dirty harry och en elvis tshirt. jag är nöjd! det var första gången på flera år jag köpte en skiva (om man bortser från parken, då jag köpte en byb skiva). men jag tycker amir och dregen är värd det, den fanns inte nånannanstans heller så jag slog till.

jag och mamma håller på att lyssna igenom alla volbeat skivor nu, så efter det tror jag allt att jag ska lyssna på skivan jag köpte.

ska nog snart äta sen kanske jag ska till micke, om min kropp håller.


och ikväll är det dax för hemmafruar.. efter allt tjat mellan mig och ronja får vi nu se vad som händer!


och det var det hela.

imorn blir det städning av råttbur, duschning av hår, shopping till resan samt lägga in en massa pengar som jag ska bränna i sthlm!


kram&puss

Av bfalk - 1 mars 2009 12:44


och så var februari månad slut. det går såå sjukt fort nu! man hinner knappt blinka och så är det en ny dag. det sämsta med februari har helt klart varit alla svängar till skolsyrran och all ondhet i kroppen, medans det bästa har helt klart varit danko konserten (vilket jag kommer skriva om alldeles alldeles strax.. håll ut mina vänner).

veckan har bestått av 3 dagars idrott, redovisningar och prov i religion. det mesta har gått bra om man bortser från att man verkligen inte kan imponera på en lärare även fast hjärnan är på väg ut ur öronen. jag hatar att smöra eller försöka imponera på någon, oavsett vem det är och jag hatar det mest om det är en lärare. efter ett tag orkar man inte bry sig, man gör sitt bästa sen får det vara, om han inte gillar det så fine. jag gillar inte honom heller.

eftersom mitt minne inte är det bästa så säger jag inga dagar, jag är så dåligt på det här med att blogga, haha.

men jag har shoppat väldigt mycket i veckan, hittade en jätte snygg hood på carlings och ett par barda brillor - helt otippat! de var inte så dyra så jag slog till, barda är ju trots allt min gamla kärlek. faghag någon? det är tydligt.

jag har även bytt ring i min snok, till en mindre och den är sweet! jag har bara fått komplimanger om att jag passar i den, så jag tycker nog oxå om det. synd att den trycker så mycket, men snart är nog näsan van.

jag har även varit på dallan och tagit mig en afterwork med min moder och marika :) som vanligt åt jag onyttigt.. men jag kom på ett jätte bra försvarstal: man lever bara en gång! då tycker jag inte livet bara ska innehålla träning och nyttigheter (iallafall inte hela tiden). det är läskigt med träningsnarkomaner.. hur jag nu kom på det.


nu är det söndag och ännu en helg har svischat förbi. jag har kollat lite på reprisen av let's dance, dom hade tydligen rock tema. laila bagge hade den snyggaste klänningen jag någonsin sett.. ååh. men nu sitter jag framför datorn och försöker skriva något som ska uppskattas. jag måste verkligen sola idag, men hur jag ska orka är en annan fråga. jag är alldeles för lat. jag har insett det nu. men man måste ju försöka bli lite fräschare.


vad gjorde jag i helgen då?

jo, det tänkte jag skriva lite om nu.

fredagen var jag på stan en snabbis, ronja var med mig då tills jag åkte hem. när jag kom hen så duschade jag och sminkade mig sen åkte jag ner till stan och hem till gisse och micke. där fick jag mitt hår fixat och så åt jag en jätte god smörgåstårta :) jag gav micke presenter, spelade buzz och drack viin. efter 7 nångång så kom mamma från jobbet och till oss, vi kollade på videos och surrade en massa innan vi gick.

när vi kom till stashuset så spelade ett förband från ånge, kommer aldrig ihåg deras namn. vi stog utanför där dom spelade och drack saft, vi kom precis in när danko jones klev upp.

jag stog först längst bak, jag såg inte ett skit! så jag drog från mina vänner och ställde mig längst fram istället. jag ville ju så gärna se dom, så vad ska man göra? fick den perfekta platsen, innanför staketet tillome. danko var hur bra som helst, jag var helt i extas när det var slut. dom levererade låt efter låt i världens pondus och spelade dom bästa låtarna! danko pratade lite ibland, han var skit rolig. det är så det ska vara. en skit bra rock konsert, och alla rockers där ute som inte var där - missade verkligen något. nu hoppas jag att jag får se dom igen, någongång.


 danko jones i egen hög person.


det som var lite tokigt var att det var sååå rökigt där inne, så korten blev inte så bra. och ibland såg man inte danko för det var rökigt.

ta mig tillbaka säger jag bara, uppträdandet var perfekt och publiken var helt tokig. precis som det ska vara.

jag köpte mig en skit snygg tshirt, jag tänkte: hur ska jag annars få tag på danko kläder? jag gillade den som fan. sen fick jag även ett par trosor? haha, dom var skit snygg så tur var väll det.


 tshirt + trosa


efter konserten drog vi direkt till dallan, träffade sara på en gång där så jag var med henne en stund. vi pratade om vår drinkkväll som vi ska ha, det måste hända efter sthlm's resan tror jag allt. sista timmen satt jag mest med gisse och micke :) jag hade hur kul som helst, både innan, mitt i och efteråt! jag är så glad att jag fick se danko, att jag fick vara med min älskade familj och jag är så glad att jag hade så kul. veckan har ju trots allt inte varit den bästa men fredagen gjorde allt bra igen! nu hoppas jag att veckan som kommer bli lika bra.

torsdag ska vi se volbeat i sthlm, det betyder ännu hårdare rock och shopping för hela slanten! äntligen får jag komma tillbaka till sthlm, min älskade stad. förmodligen kan jag inte åka till hudik på lördag ( ...... ) men jag får ju se dom två till gånger det här året i guess.. det är tråkigt.. menmen, då kanske man kan vara kvar en dag till i sthlm. jag får se hur allt blir! det är ju trots allt bara söndag idag.


igår gjorde jag inget speciellt så det känns inte så värt att skriva om det.

idag ska jag försöka sola som sagt sen ska jag nog städa och försöka vara duktig. måste prova alla jeans jag har, för att se vilka som man inte behöver längre.

grattis till sara som fyller 20 år idag, huuurrra hurrraaaa!


nej, nu ska jag käka något!


kram&puss

Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4
5
6
7 8
9 10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards