Direktlänk till inlägg 21 april 2009

When I say jump, you say how high?

Av bfalk - 21 april 2009 16:53


Igår var det alldeles för mycket tok här hemma, sånt är aldrig bra. Bra tok är bra dock. Såg på Gif matchen, och jag undrar varför Sundfors är kvar i laget? Mamma hade en teori om han var norping's tolfte spelare.. Haha, ganska bra uttalande. Det var en ganska bra match, inte så där tråkigt som ofta superettan är. Efter det så duschade jag och sen såg jag på det nya programmet Misstänkt. Det var rätt så bra, förutom att det bara var i en halvtimme och att dom kallade alla supporters (inom fotboll) för huliganer, kanske liite dumt att säga det i direktsändning sådär. Det var bra gjort av tjejen att tala om våldtäkten och misshandeln hon blev utsatt för, man ska aldrig blunda! Vilket jag själv tror att vi gör, det skrivs så mycket att man tillslut inte ens höjer på ögonbrynet.

Den största anledningen till varför misstänkt finns är att konkurrera ut efterlyst, något jag inte tror kommer funka sådär jätte bra. Efter det tänkte jag faktiskt sova, men det blev att man kollade på tv nästan halva natten. Nu tog jag i, men nästan sa jag ju! Kollade på reprisen av Grillad, det är så lama skämt med! Men man skrattar ju lite iallafall.


Idag ville jag sova vidare igen, men fick släpa mig upp. Som jag gör varje dag. Fattar inte varför jag har sånna problem att gå upp, det går ju bra när jag väl gjort det. Fixade mig och åkte till skolan, hade problem med nästan alla datorer på skolan tror jag. Men tillslut gick det och jag började skriva lite på min analys inom våld i nära relationer temat, hann skriva ungefär en halv sida innan det var lunch. Hade lång lunch idag så vi satt och pratade bra länge :) Sånt är alltid bra! Dom resterande minuterna så gick jag och Vicky och kollade när, hur och var studentfesten skulle vara. Är lite sugen på att gå, stadshuset är bra! Den andra och sista lektionen var religon, pratade om etik och moral. Regler är till för att brytas, blev kommentaren som det pratades om efter lektionen. Vem sa det? Moi. Men det är ju så, ju fler regler - man blir mer sugen på att bryta dom. Barn ska inte behöva växa upp med tio miljoner regler att hålla koll på, är det ingen som kommer ihåg frihet längre?

När jag kom hem så valde jag att fortsätta på analysen så den blev klar, då behöver man ju inte tänka på det. Nästan fyra sidor blev det innan jag var klar, mina fingrar skrev och skrev, men det tog bara en timme. Väldigt imponerande.


Nu sitter jag här och lyssnar på något konstigt som Flo Rida's nya skiva, ROOTS. Jag tycker om den gamla dängan Right Round som han gjort om, så varför inte lyssna på hela skivan? Hmm.. Hitills har jag bara hört två bra låtar, är inte så imponerad av den muskliga tatuerade killen. Kanske ännu en artist som lever på framgången med Timbaland? Jag märker även att han tagit mycket från andra låtar, typ slingor eller vad man ska säga.

Jaja, nog om det.

Order från mama: jag måste äta något för maten kommer ta lång tid att göra. Jag fick bestämma idag: tortellini och skinksås! Har blivit tokig i det, skit gott! Sen ska vi göra en kladdkaka.. Jag bättrar bara på fettet på röven! Ikväll är det The mentalist oxå, snygga mannen alltså. Tänk om polisen här hemma kunde se lite ut så.. Hoho.


Imorn går jag i skolan till halv 6 eller längre!! AAAAH. Vad gör man inte för att bli godkänd i skit friskvård? Ska vara på friskis och svettis så det är inge krävande för hjärnan, det är bra. Är rädd att jag kommer hungra ihjäl innan jag kommit hem, men jag kanske har hedern i behåll.

Kanske ska käka en macka eller två nu då.. Så hörs vi.


kram&puss




 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bfalk - 28 februari 2013 02:35


    Eftersom man alltid ska skryta om saker man gör bra så ska jag tamefan också göra det.  Detta är ingen comeback för mig. Jag ska alltså bara skryta här litegrann..  Jag har sedan jag blev medlem på Ester&co, 15 februari, tränat varje da...

Av bfalk - 14 februari 2013 13:53


Jag har kommit fram till att min lust att blogga har försvunnit totalt, så är the end of an era här. Eftersom det knappt är någon som läser den här bloggen så behöver jag ju ändå inte ha den kvar. Jag kanske återkommer med en ny blogg, som endast b...

Av bfalk - 11 februari 2013 21:47


Mamma har dumpat sitt fotbad hon fick i julklapp hos mig, hon säger att vi ska ha delad vårdnad om den, haha. Åååå det är så grymt härligt alltså. Mina onda fötter blir genast gladare och avslappnade, tror det är bra medicin för dom som har ont i fos...

Av bfalk - 11 februari 2013 12:45

"The world goes on and you're gone. The best revenge is to live on and prove yourself." Eddie Vedder ...

Av bfalk - 10 februari 2013 18:30


  FYFAN vilken huvudvärk jag har! Det är inte ofta det händer men när det väl smäller till, PANG! Så göre så ont så det känns som allt ska sprängas. Väldigt oskönt må jag säga.  Och i två dagar har jag städat med mamma hos min bror som ska hyra ...

Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6 7 8 9
10
11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23
24
25
26
27 28
29
30
<<< April 2009 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Skapa flashcards