Alla inlägg under april 2009

Av bfalk - 18 april 2009 17:50


 


Igår kollade jag på Berg flyttar in.. Hon spenderar en helg (tror jag) hos en kändis, får se hur dom lever osv. Denna gång var hon hos Markus Schenkenberg, den första manliga supermodellen. Född och uppvuxen i sthlm men bosatt i New york. Det var intressant att se hur han lever med träning och galor men man fick även veta att han inte har någon bästa kompis och han är väldigt ensam. Jag har märkt att det här programmet avslöjar mer än vad man tror. Personerna verkligen öppnar upp sig. Programmet var jätte bra, det är många som säger att modeller inte kan vara roliga och är mest bara uppstoppade. Markus bevisade motsatsen. Det är extra bra att han är svensk tycker jag. Han verkar ha båda fötterna på jorden trots att han är så känd. Och, han passar verkligen in i att vara supermodell ;) Snygg som attan. Och visst behöver vi manliga modeller när det kryllar av brudar överallt! Och tack för att dom inte väljer att se anorektiska ut.

Bilderna som är högst upp är bilder som jag tycker lite extra mycket om.


Nu väntar jag bara på att hon ska flytta in hos Dregen..

Av bfalk - 17 april 2009 15:56


Igår åkte jag och mamma ner på stan efter 6 nångång, gick på ica och köpte efterlyst tidningen och en annan tidning sen så gick vi till dallan. Där var Gisse redan, kramades och satte oss tillrätta i rummet som Peter fixat till oss. Tv och ljud. Första halvlek startade, då kom Uffe till oss! Blev väldigt glad. Malmö fick in ett mål, men det blev bortdömt.. Obolo hade världens chans att göra mål, men det gick just förbi. När andra halvlek började så gick Uffe och då kom brorsan :) Fick en ny drink som dom börjat med på dallan, den var faktiskt riktigt god! Tyvärr så gick det inge vidare i matchen, malmö vann med 0-1. Jävla skit. Jag var jätte ledsen men fick trösta mig med att dom bara hade en jävla tur och att det endast var tredje matchen, på söndag möter AIK lillebror, får ta nya tag då!

När vi kom hem började jag må så sjukt illa, det var verkligen inge kul. Jag skakade och försökte sitta så stilla som möjligt i soffan, jag fick ockupera mig på toan ett par gånger, dock med falskt alarm. Börjar bli orolig över min kropp, då jag har varit illmående jätte länge. Magen vrids om och jag känner hur jag måste springa till toan flera gånger..

Jag ska ligga i sängläge resten av dagen! Jag hoppas verkligen inte att det händer något mer. Jag försökte äta frukost vid 3, det kändes bättre men ack så fel jag hade. Åh.. What to do. The germs like me.


Jag har alltså inte gjort så mycket idag. Pratat med mamma lite innan hon åkte och jobbade, läste om ett mord i tidningen. Råkade bli blixt kär i James Franco. Såg början av Spiderman 3 förra natten eller när det var, nu kom jag på att jag kanske skulle se klart den.. Aja, han är ju ruskigt snygg mannen! Det har jag alltid tyckt, men han är något extra i Pinapple express. Han är den där sluskiga looken. Jag gillare.

 röka på?


Nu tror jag att jag ska lägga mig i sängen igen, är helt kocko i huvudet.

Det är nu mamma borde ta hand om en, buhu.


kram&puss

Av bfalk - 16 april 2009 17:16


Det är såhär man gör när man räknar ner tiden till att roomservice ska börja!

Redan när jag var liten sa mamma att jag var som picasso.. Hihi.



Jag tror jag ska sälja den på ebay.

För en femma och en fimp.

(tyrone kissade på den oxå)

Av bfalk - 16 april 2009 14:39


Och nu satt jag här igen. Åh, det är sååå tråkigt. Ibland undrar jag varför jag har bloggen. Varför jag har bdb? Det enda jag gör är att skriva en rad, eller lägga ut en bild. Fast innerst inne tycker jag ju att det är roligt, annars skulle man ju inte göra det. Men jag gör inget annat på internet, ja, läser aftonbladet då. Jag läser inte bloggar, bara när jag har tråkigt. Jag brukar oftast glömma vad bloggen heter.. Minne som en guldfisk var det ja! Och jag kollar bara några få personers bdb.. Så om jag inte är inne på din kanske du kan räkna ut varför.

Jag tror inte jag skulle bry mig så mycket om dom här sidorna bara försvann. Det var mycket viktigare förr. Men efter att jag varit dundersjuk förra året så insåg jag att det betyder ingenting, inte ett skit egentligen. Jag har hellre en god hälsa än en internetsida där man kan kolla på bilder. That's that.

Men det är kul att skriva av sig, att visa upp bilder som man tycker är fina och så. Sen vad personen som läser eller ser tycker, det är ju upp till var och en.

Läsarantalet har dalat ner, kan det bero på att jag skriver med sån ironi? Jag vet att det är svårt att förstå om man menar allvar eller om det är på skoj när man bara läser ord, men dom som känner mig fattar ju när det är på skoj eller inte. Men det gör ju inte andra, men jag hoppas inte folk tar allt jag skriver alltför seriöst. Jag själv tycker inte om sånna bloggar, det ska vara roligt! Helt enkelt.


Och nu vet jag varför jag har varit en sån PMS kärring alltför länge nu, det går nog över snart. Jag sitter här med min ultra sköna morgonrock och känner mig fortfarande nyvaken, det var ju trots allt snart två timmar sedan jag vaknade. Det är tråkigt väder ute, då blir jag tråkig. Om det blir sol så lovar jag att mitt humör ska bli bättre.. ? Jag måste försöka duscha snart, fixa mig. Ta mig till ica, vill handla nya tidningen som kommer ut idag; efterlyst och kanske en skvallertidning och så har jag haft fantasier om glass sedan igår, kanske köper mig massa glass. Men jag vet inte om jag orkar gå, haha. Men ikväll ska jag iallafall se matchen, mellan AIK - Gröthals. Jag hoppas på däng. Peter har fixat så vi kan se den, det var sweeet! Hoppas bror min vill hänga med, det var ett tag sen man såg hans ansikte nu. Saknar.

Nej, nu ska jag försöka göra någon nytta.. Försöka sa jag.


kram&puss

Av bfalk - 15 april 2009 23:21


Underbart roomservice program.

Underbar inredare.

Underbart fin, underbaaaaaart underbaaaaaaaar.

Jag gillar det ordet.

Jag gillar mannen, alldeles för mycket. Blev tjurig på mamma när hon kollade på datorn och inte på hennes svärson. Den enda gången Tyrone var lugn var när han fick se mannen som han blev döpt efter, sjukt. Sen snodde han det sista av godiset från påsken och gömde i soffan. Resten av kvällen så kollade jag på efterlyst, såg på när våra katter hade (nästan) ihjäl varandra, synd att dom inte lyckades.. Och så har jag beställt tre tshirts! Och där gick det ännu mer pengar. Shit, jag kollade på kontot. Jag har inte haft så här lite på kontot sen ett år tillbaka typ.. Det är kusligt. Men ska väll få pengar snart, i hope. Snygga tshirts iallafall, GOD DAMN IT! Fuck off and die och Thåström. Jag gillare.


Vad ska jag göra nu då? Det är nog den eviga frågan för er.

Jag ska bädda min säng och duscha. Sen kanske .. kolla på en film. Kanske göra ett altare. Får se hur natten utvecklar sig.

Idag fick jag veta att jag fakiskt kan sjunga.. Det är lite konstigt att det kommer från någon som inte ens hört mig sjunga. Fråga min mor om den saken, där kommer sanningen fram!

Imorn är det match, AIK - Malmoe. Ska nog se den på las krogas, passa er.


kram&puss

Av bfalk - 15 april 2009 18:27


Åh, jag är så kär så kär så kär så kär! Pirripirr i magen!


Snart ska jag bli serverad spagetti och köttfärsås.. Underbart, nästan så man blir kär. Kan man vara kär i en maträtt? Då är jag kär i det. Och tacos. Och bearnesås. Men inte tillsammans. Med potatisgratäng.

Idag har jag varit alldeles för trött för mitt eget bästa, försökte sova men en kacklande kyckling störde allt. Jag har blivit pepprad av sms från Uffe, tror nästan att han är full.. Det skulle vara nått att se föresten.

Efter middagen ska mamma klippa i mina jeans, laga ett par hängslen sen ska vi kolla på Dregen och Leffe GW. Jag sa till mamma att det är fotbollstittandeförbud i hemmet ikväll, all becuse of the men. WTF lixom. Girl power!


Nej, blir man såhär knäpp när man är fantasi kär?

Eller är jag bara knäpp på riktigt?

Det är så last year att vara glad.

Det är så inne att vara en moraltant och ha tråkigt.


kram&puss

Av bfalk - 15 april 2009 13:10


Sitter här nu och är jätte förkyld, varför är jag det på morgonen för? Eller är det morgon nu? Jag vaknade för 10 minuter sen.. Ah. Det är så skönt att sova! Jag måste sova så mycket som möjligt innan jag blir gammal och man sover typ 2 timmar på natten, jag vet, jag har informationen.

Inatt kollade jag på Disturbia (får alltid låten på huvudet när jag tänker på namnet) och The fast and the furious - tokyo drift. Bra filmer. Jag vill så gärna åka till Tokyo! Allt verkar vara så överdrivet och roligt. Bjud mig dit då! Släpp mig inte ur sikte.. Jag försvinner på två röda.

Efter att jag borstat tänderna igår så proppade jag i mig massa popcorn, med vem? Vem vet! Jag kör på det nyttiga just nu (alltså med popcornen).


Varför kunde det inte vara sol idag då? Kan du svara på det? Jag känner mig jätte seg och lite små irriterad. Idag ska jag sola och tvätta, livet leker. Vi skulle till dallan och käka, för det är Dave's sista dag.. Men det gick inte, eller nått.

Ikväll är det stor dejt med tven, min enda sanna kärlek är på 5an kl 8! Hoho.


Nu ska jag försöka få i mig någon form av mat. Och krama mamma. Karma. Ni vet.


kram&puss

Av bfalk - 14 april 2009 17:23


Åh, jag känner hur irritationen stiger i min arma kropp! Jag har pluggat i över tre timmar. Det säger väll allt? Tillråga på allt så undrar jag om jag är socker eller något, mongosar dras till mig som flugor till socker.. Ja, jag är väll ett mongo själv som mamma uttryckte det innan hon gick ut. Ta mig härifrån! sa jag med gäll röst. Taa mig till havet! sa mor tillbaka. Och dränk mig, snälla. Jag känner hur hoppet finns inom mig. Och det är såhär jag blir av pluggande, ett bittert monster. Tur att man inte är bitter för jämnan.. Ush, så jobbigt. Jag måste sluta upp med att omringa mig runt bittra herrar (och damer oxå för den delen), jag blir helt enkelt inte glad, suger upp energin gör dom oxå. Dom jävlarna.


Så, det enda jag gjort idag: Vaknat. Ätit. Duschat. Pluggat. Ätit morötter. Vilken spännande dag! Då var nog dagen igår mycket mer spännande, kansker måste skura toan föresten..

Vid tiotiden igår fick jag veta att AIK vann över Kalmar med 0-1 målet, Obolo Obolo.. Guden.

Inatt kan jag ju tala om för er, var mycket spännande! Jag kunde självklart inte sova. Jag kollade på Marley and me, jag tycker själv att det är konstigt av mig att se en film om en hund. Sånt kollade jag på när jag var en plutt, men låt gå tänkte jag, det är bra skådisar. Tycker fortfarande att det är konstigt att man gör en film om en hund, till vuxna människor. Visst, hunden var huuuuuuuuur söt som helst. Men det gör inte filmen bättre. Varför visste man på en gång att hunden skulle dö i slutet? Att det skulle komma 40 minuter av tårar var jag dock inte beredd på.. Jag grinade på slutet. Jag måste erkänna. Jag var så glad att skiten var slut. Förlåt till alla er som gillar filmen, men ibland vill jag bara säga sanningen.

Filmen följdes av en dokumentär om amrikanska ungdomar på high school. Dom har mycket konstiga saker som inte Sverige har. Men alla ungdomar går nog igenom samma känslor oavsett vilket land man bor i. Vad ska man göra efter skolan osvosv. Man fick följa några speciellt utvalda. En tjej var manodeprissiv, men fick ingen hjälp av skolan (vilket jag  gick igång på), en populär tjej som gjorde hemska saker mot andra (döda), en riktig geek och en sportfåne. Den var ganska bra, men lite väl lång så i slutet av det så knäppte jag mest kort. För så kul hade jag! Knäppte kort och slökollade på sex and the city.

(en lång,lång natt)


I slutet av natten så lyssnade jag på Thåström's nya skiva.. Den är totalt jävla underbar, han är totalt jävla underbar! Jag älskar hans röst, jag älskar hans texter. Är det några texter här i världen som går rakt in i mitt hjärta så är det hans. Jag kan inte ens stava min kärlek till Joakim Thåström. Räcker det med underbar?


Jag lyckades iallafall somna. Jag drömde om ett liv på en annan ort, med ett annat namn, med ett annat utseéende. Undra sa flundra, hur det skulle vara?

Jag känner hur det gör lite ont i mina fingrar efter att ha skrivit i flera timmar på datorn.. Jag hoppas så otroligt mycket att det blev bra, för det är trots allt klart. Mamma ska läsa igenom det senare, hoppas hon diggar det. Jag vill verkligen inte få IG, inte så mycket jag har kämpat just nu. Puh. Det löser sig - de bästa orden från bror 1 och bror 2 (micke och roger).


Nej, snart kommer Matte att ta upp hela soffan, bäst att jag slutar att skriva nu.. Känns som jag lyckats prata om alla känslor på några få rader. Lycko er.


kram&puss

Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6 7 8 9
10
11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23
24
25
26
27 28
29
30
<<< April 2009 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Skapa flashcards