Alla inlägg under april 2009

Av bfalk - 13 april 2009 20:17


Efter att jag skrivit igår så färgade jag hår, skit dålig färg. Där det faktiskt syns så ser färgen rosa ut.. Man är så bra på att välja färg.

Ungefär en kvart efter det så ringde Thomas som ville att mamma skulle komma till dallan, så jag hänkade oxå eftersom jag hade så tråkigt.

Det blev kramkalas när vi kom dit, blev jätte paff över att Gisse jobbade och dom hade karioke fast det var en helt vanlig söndag. Det var inte proppfullt och inte lite människor där heller, det var precis lagomt och stämningen var på topp! Det råkade bli en eller två drinkar för mycket, men hade skit kul!

Vid två åkte jag och mamma hem, tillsammans med en bajare som var chafför.

Resten av natten och nästan hela dagen idag har jag dejtat med den käre toastolen. Ja, jag är lagomt fräsch. Fräschare må ju vara att jag inte orkat borstat tänderna. Nej, fy vad jag har mått dåligt! Det är vid sånna här tillfällen man tycker att man förtjänar bättre, haha. Så det kan gå..

Vid sju fick jag iallafall i mig mat, det var väldigt gott. Mår fortfarande illa, menmen. Ligger just nu i sängen och lyssnar på Kalmar - AIK matchen, min älskling Obolo har skjutit in en 0-1 ledning till AIK. Underbart. Var det bara en tillfällighet eller visar detta att han kommer bli min man? Skriver nämligen om Obolo i mitt projektarbete..


Med facit i hand så kan man ju säga att söndagen började så tråkig och slutade väldigt vingligt! Lite väl mycket. Men jag hade huuuur kul som helst, man har nog som mest kul när man inte planerar allt för mycket. Tacka vet jag min mor som är en lika stor partypingla som mig själv, har alltid kul med na! Märk att jag nästan klarade av två vita helger, nästan.


Nej, nu ska jag lyssna lite till på matchen sen ska jag se på parlamentet och andra roliga program :)


kram&puss

Av bfalk - 12 april 2009 19:48


Är det något man inbillar sig eller är det verkligen så här just för mig? Det spelar ingen roll om det är sommar eller vinter, lovdagar eller skoldagar. För mig är alltid söndagen hemsk, jag får en känsla av ledsamhet och jag vill bara krypa under täcket. Dagen går i slowmotion, det finns inget att göra och när natten kommer kan jag inte sova. Och jag trodde att det skulle bli bättre idag då solen tittade fram, jag satt ute och bara tomglodde men efter cirkus en timme så var jag jätte trött och hade den där känslan i kroppen. Jag tycker alltid att jag har något att göra, men inte på söndagar. Jag försökte somna och bara komma in i drömmarnas land, det funkade i en timme tills jag masade mig upp och käkade en glass (som jag mått illa av resten av dagen..).

Men, det finns något bra med dessa söndagar: jag gör sådant jag inte skulle göra annars. Eller, kanske inte prioriterat som en viktig sak. Jag pluggade, i nästan två timmar har jag suttit skrivit och skrivit framför datorn. Snart blir det nog något tok med mina ögon. Och nu har jag sagt till mig själv att jag faktiskt måste plugga i några dagar nu, med projektarbetet. Det ska vara inlämnat på måndag när vi börjar och allt ska se perfekt ut. Lättare sagt än gjort, jag vet men jag måste verkligen försöka, för mitt betygsskull. Jag hoppas jag blir nöjd med resultatet.


Nu mår jag faktiskt lite bättre, har just tvättat mitt hår, ska påbörja slingor i mamma's och i mitt hår. Jag hoppas att detta resultat blir bra det oxå.

Bortsett från det som hänt idag och vad jag lyckats göra så har jag även lyckats med att göra en ung dam jätte glad. Att välja att ge bort kläder istället för att kasta dom i soptunnan så gav jag det till Ida, en hel svart sopsäck full med tshirt, tröjor, jeans och massa annat roligt. Fick ett sms tidigare att hon var jätte glad, sånt gör mig oxå glad. Dagens goda gärning? Det bättrar på karman, definitivt.

Nog om detta.

Jag tror nästan att jag förtjänar den snygga fuck off and die tshirten från backyard babies hemsida.. Dock kommer det komma en storlek för stor, men jag tycker om slappa tshirts, man kan dessutom ha dom till leggings eller vad man nu vill kalla det. Jag tror nästan att jag ska göra det.. 200 kr är det värt! Valet och kvalet.

Kanske uppdaterar hur jag gör, hur håret blev och att söndagen kanske var ganska värd endå.


kram&puss

Av bfalk - 11 april 2009 22:58


Veckans störning:

* Att folk envisas med att ladda upp naturbilder, sååååå tråkigt!

* Modebloggar

* Skrikiga blondiner

* Att sundsvalls killarna förvandlats till små desperata brudar, och tar till vilka medel som helst för att få en att må dåligt - ni måste inse att alla blir inte kära på en kvart och alla är inte gud's gåva

* Att jag är förkyld


Veckans må bra:

* Shopping

* Cider

* Att mamma kommit hem

* Mamma's kramar

* Uffe

* Snygga män (så länge dom inte pratar med mig)

* Att det finns nässpray

* AIK seger

* Dregen (gud's gåva)


Må bra musik:

* Helt klart backyard babies, tillsammans med lite thåström och bruce springsteen!


Tips för er:

* Jesus filmer, jesus filmer!

* Skratta! (om du inte kan skratta på egen hand så kolla på parlamentet)


Bella's to do:

* Sola

* Komma i kontakt med micke falk

* Köpa en backyard tshirt

* Sovasovasova

* Plugga som en idiot


egentligen borde jag lägga ut denna imorn.. men jag bjuder på den idag!


Av bfalk - 11 april 2009 22:16


påsken firas ju pga jesus. sen vet jag inte mycket mer, varför äter man godis till exempel? jag har ätit så mycket nu så det nästan sprutar ut genom öronen snart.

när jag kom hem från stan idag var det musikalen jesus christ superstar. den har jag sett några gånger, den är bra. men jag såg inte hela filmen eftersom jag valde att sova istället.

jag älskar jesus filmer, jag vet inte varför. jag antar att det är för att filmerna har så starka känslor. jag tror själv att jesus har funnits, men jag tror inte på någon gud. jesus kan egentligen vara vem som helst, vem som helst med en gåva som man kanske förbannar till slut. tänk att ha en gåva att kunna hjälpa andra på bästa sätt, man får till slut så mycket press på en så man inte levererar det folket vill se av en och man blir hatad. jag kan tycka att samhället är så just nu, man har så mycket krav på en, man ska se ut på ett visst sätt och prestera så mycket och om man inte lever upp till det blir man utfryst. jag fattar inte hur man kan vara ett kompisgäng som har dessa ideal.. det är en gåta för mig..

back to jesus. han går från att vara så älskad till att bli så hatad att man väljer att döda honom. på det mest bisarra sättet. man ska helst inte vara annorlunda i andras ögon, det märker man tydligt. jag fattar inte hur inte någon räddade han, ta oss tillbaka så ska jag rädda dig jesus!

och det bästa med dessa filmer är att det alltid är en karl som är så snygg som spelar jesus och med dom snällaste ögon man har sett. vad får man tag på en sådan? inte här i sundsvall iallafall.

idag har jag haft en riktigt trött och less dag. jag har haft några veckor nu som jag har varit så trött, sånt blir jag less på. jag orkar inte göra så mycket, men jag tror att vädret spelar in så mycket oxå. kan det inte bara bli sol och vår någon gång? folket behöver det!

var ju på stan en snabbis idag, köpte lite grejer sedan tog jag mig en choklad och åkte hem. träffade uffe idag oxå, my loveli.. han gör mig sådär riktigt glad även dom gråaste dagarna, det är inte många som kan göra det med mig. jag måste nog säga att jag är riktigt glad att någon här kan göra det med mig, jag som nästan gett upp hoppet.

när jag kom hem så kollade jag då lite på jesus filmen tills jag valde att gå och lägga mig. drömde massa tok. jag gick upp efter 7, fick lite mat i magen sen la jag mig i soffan med tyrone och bara tomklodde på tven.

jag har inte alltför roligt den här kvällen, vet inte alls vad det är med mig.. men det löser sig nog. imorn ska jag allt sola så jag får lite mer färg på kroppen sen fixa mamma's hår, hoppas det blev bra färg och att den syns.. den som väntar får se. jag kommer köra en uffe stil i håret, ha svart blondt och rött hår! det är snyggt.


jag har blivit tokförkyld oxå, jag nyser hela tiden och mina ögon kliar. jag tror det beror på våren, jag brukar bli såhär vid påsktider. men jag vet inte om det är en vanlig förkylning för allergi pillrerna vill ju inte fungera, så man vet aldrig vad det kan bero på.

förutom att vara less i allmänhet så är jag så less på katterna. jag vill snart inte se dom längre. förut sa jag det med ett skratt, men dom har blivit så jobbiga. suck.


vad ska jag göra resten av kvällen då? jo, jag ska se deuce bigalow: european gigalo, inte den bästa filmen men det fanns inte mycket på tven ikväll.


and that's that!

 kram&puss


jesus loves you


Av bfalk - 11 april 2009 12:43


igår vaknade jag av att ett tok började koka kaffe så jag var ju tvungen att hälsa på härsskapet. satt ett tag och pratade med mamma och dave, fikade, fixade mig sen åkte jag och mamma till stan. där bara åhlèns var öppet.. världens roligaste affär? njet.

vi gick till clas ohlson istället och jag köpte dvd skivor, sen vidare på hemköp där jag kastade ner goda saker. vi var ute i solen ett tag innan vi gick till dallan. där var alla lika glada, och jag blev ännu gladare när uffe kom! det var jätte kul att träffa han igen.. han satt med oss en bra stund innan han gick. och då var jag sugen på strips så in i köket så dave fick fixa ihop det, käka lite sånt. dricka lite cider. jag och mamma hade värsta bra snacket. en jätte bra dag helt enkelt! (bortsett från att jag inte fick shoppa.. buhu)

fick skjuts hem av magnus, då började mamma med maten.. vi käkade det sen så låg vi i varsin soffa hela kvällen och natten! kollade på en metallica konsert, jeff dumham med dockorna och säkert något mer vettigt. vid ett la jag mig i sängen och toksov.

drömde om sarah jessica parker, godis och sean william scott.


nu har jag precis fixat mig, vi ska ner på stan igen! denna gång ska jag inhandla ett par brillor och en bandana samt lite annat som behövs. ska köpa röd färg till mamma, ska göra slingor på henne idag eller imorn :) då ska jag sno lite och göra fleeer slingor i mitt hår! i like it.

nej, nu ska jag dra i mig en energi drink sen åker jag till blåkulla! eeh, stan menar jag.


kram&puss

Av bfalk - 9 april 2009 22:56


som jag skrev igår skulle jag ju städa på kvällen. vilket jag gjorde. jag dammsög, skurade och donade tills det var skinande rent! och såklart ska katterna ta bort denna underbara lycka över att det är rent. jag tror dom inte gillar mig längre, dom ville nog ha hem mamma oxå.

när jag städade klart så började jag att färga håret direkt.. vilket projekt! men jag är så oerhört glad att jag kan fixa håret själv, blir alldeles för nervös när andra håller på med mitt hår..

senare på kvällen kollade jag lite på hockeyn och efterlyst. kollade på brudarna på playboy mansion och undrade om dom bara agerar som dom gör för att folk har en viss uppfattning om blondiner med stora tuttar eller om dom verkligen är så dumma som dom ger sken av? jag antar att det aldrig är något jag får veta. men vad hemskt och gå och låtsas vara dum hela tiden pga en hårfärg eller vad det nu kan vara.. vad hemskt att vara ihop med en gubbe för att bli känd.

jag gick och la mig vid tolv på natten, fast jag läste ju lite först såklart.



sov ganska oroligt på natten, vettefan varför. sånt är bara jobbigt.

jag vaknade vid 11 idag och ringde till mamma på en gång, hon var på väg hem från sthlm när jag ringde. jag klev upp, fixade lite, käkade, klädde på mig och sen kom hon! det blev kramar och mycket prat, hon berättade om resan och nu vet jag nästan allt om new york.. fråga ba säger jag.

vi var hemma en stund sen åkte vi ner på stan för att handla lite. hittade lite grejer som jag nog ska inhandla imorn, måste gå och säga hej till dom på dallan å ;]

ikväll har vi ätit go'sallad och pratat, såg på criminal minds oxå. nu sitter jag bara här och sitter. det är påsk nu va? jag känner det, jag är tok allergisk. blir bara förbannad när jag blir sådär tok förkyld och ögonen klias. finns det inget bättre att göra?


 nya färgen grejjs från äpplet


kram&puss!

Av bfalk - 9 april 2009 22:53


och mitt hjärta bultar ett extra slag och jag ler.

fantasikillen som jag har är perfekt, och sviker mig aldrig!




Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6 7 8 9
10
11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23
24
25
26
27 28
29
30
<<< April 2009 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards