Alla inlägg under april 2009

Av bfalk - 8 april 2009 22:09


jag har just sett på efterlyst, dom hade ett inslag om försvunna personer som inte gjort något ljud ifrån sig efter sitt försvinnande. personer i omgivningen har inte sett något och polisen har inte hittat något. mitt hjärta bultar alltid ett extra slag när man pratar om det här, tänk vad hemskt att någon i sin närhet bara försvinner och man inte hittar personen.

det måste ändå vara bättre att hitta kroppen, för då har man någon att begrava men att gå med en ovisshet hela tiden måste vara så knäckande för en. en man hade varit försvunnen i 8 år! 8 år och ingen har sett eller hört någon från honom. jag tycker det är så konstigt att ingen människa har sett personen, helst om han bor i en stor stad som sthlm, gbg eller malmö. kan det bero på att man inte är tillräckligt uppmärksam?

när de tar upp fall om att en person försvunnit på en båt, kan inte svaret vara då att han hoppat eller fallit ner..? för ingen kan ju försvinna från en båt bara sådär, medans båten fortfarande är ute på havet. knepigt sådant där.

ett fall som åkte rakt in i mig är 'fallet jimmy', han gick från att vara försvunnen till att klassas som mördad, man har inte hittat honom men en man har suttit häktad men han gör inte det längre (han sitter kvar för andra brott just nu). jag vet inte vad sånt där beror på, att vissa fall finns med en. beror det på utsèendet, försvinnandet eller är det bara en tillfällighet att man tar åt sig?


vart är alla som har försvunnit bara sådär? bara gått upp i rök?

att leva med ständig ångest över vart ens nära och kära är måste vara så svårt och är något jag aldrig vill uppleva!


/bfalk.

Av bfalk - 8 april 2009 22:07


Sist när jag såg dig
Hur kul va det?
Som att gå på sin egen begravning

Sist när jag såg dig
Hur kul va det?
Allt syre i mitt rum tog slut

Sån...Sån
...Sån är du

Så många timmar
Så mycket tid
Som jag snurrar runt i din maskin

Så mycket dynga
Så mycket skit
Som jag skyfflat runt i din fabrik

Kom aldrig för nära
Kom aldrig hit igen
Tro aldrig att du nånsin é min vän

Håll dig långt, långt borta
Långt ifrån mig
Du är lika snäll som heroin

Av bfalk - 8 april 2009 17:37


igår insåg hur mycket kläder jag har bara för att ha. jag använder det inte, men jag har kvar det för jag kan ju faktiskt ta på mig plagget någon gång i livet. men innerst inne vet jag att det inte kommer hända, att jag bara har det för att kolla på. igår samlade jag ihop en heeel hög med kläder som jag dagen innan hade kastat, mest för att jag var så arg över AIK matchen. det är kanske så man ska göra för att bli av med saker, bli arg och kasta bara! nu ligger hela högen på en bänk utanför mammas rum. jag ska ge allt till någon lycklig själ eftersom det är så jobbigt att kasta kläder i papperskorgen enligt mig.


jag somnade i en vettig tid igår, så jag tänkte: nu kommer jag vara pigg imorn!

men kom jag upp idag? ja visst gjorde jag det, men efter jag började såklart. missade första lektionen men kom till andra, där jag fick veta att det var ungefär en timme innan vi egentligen skulle börja.. suck. men pratade om projektarbetet som ska vara klart när vi kommer tillbaka, så man då fick man lite idéer om hur man ska göra och så. så det blir ganska mycket plugg hemma på lovet.

när vi började så hade fick vi lyssna på en föreläsning om demens, vilket jag är ganska bekant med efter en hel sommar med bara dementa. det känns som jag har ganska bra koll på det, hur jag ska agera osv. jag tyckte det var jätte kul att jobba med dementa, något jag tycker alla ska uppleva som jobbar inom vården, då får man se olika slags åldrande. man fick mycket information iallafall.

efter det fick vi sluta, och då var det äntligen lov! det är ju underbart. synd bara att vädret suger och att man blir så trött. hoppas på sol i påsk.

när vi kom ner på stan gick jag och c på stan, hittade en jätte fin hårfärg.. nu är frågan hur det blir! ska nog färga det ikväll, om jag hinner. jag hoppas verkligen att det kommer se bra ut. vi var på hemköp och där var jag tvungen att köpa ost, det finns inget pålägg hemma så det var väll dax ansåg jag. sen satt vi på pressbyrån och pratade om allt och inget :)

när jag kom hem käkade jag en macka eller två och nu sitter jag här.

ska alldeles strax börja röja här hemma så det ser bra ut.

imorn är mamma tillbaka till sverige, hoppas dom åker hem på en gång! då blir jag glaaaad!


nej, kanske dax att sätta igång?


kram&puss

Av bfalk - 7 april 2009 18:38


suck och pust.

snaaaart är det onsdag och sen är det lov! det ska bli riktigt skönt, det känns som jag ska sova bort hela lovet, men det kan man oxå  göra.

det har inte hänt mycket idag, det kom en kille från mansjouren och pratade med klassen, det var ganska intressant.

när jag kom hem så satt jag.. ja, vid datorn och lyssnade på musik, blev skit trött och valde att slå igång någon film. denna gången blev det role models som fick äran att ses utav mig. den var jätte bra tyckte jag, kanske lite konstigt eftersom jag inte brukar gilla sånna där filmer så speciellt mycket. ett extra plus i kanten är ju att sean william scott är huuuur snygg som helst! tycker allt att han borde pallra sig till sundsvall, why not lixom?


och nu sitter jag alltså här igen..

finns inte så mycket att göra, borde plugga kanske men njae.. snart lov ju.

bortsett från att jag knappar på tangenterna så funderar jag över varför bobby's hårstudio kommer upp före bloggagratis. kan det bero på att jag vill bli klippt av honom eller att det bara beror på hans sensuella läppar? det kan vi fundera över people.

det känns inte som att jag har så mycket att skriva om, vädret suger fortfarande, katterna är fortfarande pain in the ass och jag drömmer konstiga drömmar.. jag kan ju berätta för er att jag har jätte ont i ryggen idag! är det verkligen nyttigt att träna, får ju fan ont av det hela tiden! mer chips åt folket!


kram&pusss

Av bfalk - 6 april 2009 20:58


är det något jag får ångest över så är det tv programmet "familjen annorlunda", jag har just sett 10 minuter av det och det är den enda jag klarar av varje gång det går på tv. det är ungar precis överallt, mammorna ser skit slitna ut och papporna bara suckar. är det ett roligt liv? hur ska man kunna ge alla barn lika mycket kärlek och uppskattning? jag tycker synd om dom lite äldre barnen som blir som en extra förälder för de små. det är ju verkligen inte deras jobb tycker jag, tänk dig att vara i tonåren, inte vill man ta hand om sin lillesyrra då?

barnen är med precis överallt oxå, tillomed på deras honeymoon (kommer inte på vad det heter på svenska). jag säger som mamma brukar säga: ofta man vill ha med sig barnen på sin semester, det är ju då man vill slappa och vara ifrån dom ett tag. låter det hemskt? nja, det tycker inte jag. precis som i alla relationer så tycker jag att man ska vara ifrån barnen ett tag. fast nu vet ju jag inget eftersom jag själv inte är förälder, men jag tycker såhär.

nej, jag skulle aldrig skaffa så många barn. jag förstår inte riktigt varför man vill ha så många barn, det kommer nya hela tiden och som familjen i programmet så får dom alltid ta hand om någon liten.

och så måste jag ju säga att vissa av föräldrarna även pratar bebisspråk med varandra.. då har det väll gått för långt?

(märk: jag menar endast familjerna i tvprogrammet)


~

jaja, nu sitter jag här framför datorn igen. jag orkar inte med matchen, det ser mörkt ut. nu får man hoppas att det går bra i fotbollen istället.

jag funderar över om jag ska beställa lite grejer från lindex eller inte, det blir ungefär 300 kr och består av tre olika leggings, ett skärp och ett par solbrillor.. frågan är..

föresten så lyckades jag somna förut! jag frös som en idiot så på med tjocktröjan och lägga sig i sängen med täcke och filt samt katt (som jag tror har kissat på mitt rum, jag får ett psykbryt snart!!!!), och såklart somnar jag. en timme kanske, det var skönt. synd bara att jag blir tokgroggy när jag vaknat, det är faktiskt ganska läskigt.


nu ska jag lägga mig i sängen igen och glo på tv!

jävla skit match, fanååååå. nu blir jag förbannad. vem ska jag nita?


kram&puss



Av bfalk - 6 april 2009 15:18


What you find is yours and always to keep

Av bfalk - 6 april 2009 14:57


It will blow me away
I will never forget
It took a piece of my soul
~


jag har nästan, nästan just kommit hem. sitter nu här och lyssnar på backyard babies. jag kan aldrig bestämma mig vilken låt jag gillar mest, men jag highlights ligger nog bra nära. jag tänker på alla gånger jag fått sett dom live, det är en sån där klurig känsla som man inte riktigt kan förmedla. en bra känsla helt enkelt! dagen till ära har jag en byb tshirt oxå. det är så det ska vara.

eftersom jag skriver så ofta om hur min natt varit (inte bara dagarna nu.. puh). så varför inte skriva om hur min natt var inatt oxå?

jag hade jätte svårt att sova, jag blev förbannad på mig själv som aldrig somnade. men jag lyckades, i en timme ungefär tills jag hör hur fritz börjar spy här hemma. yes, är det inte att dom pissar så spyr dom! jag går upp för att släppa ut han så han får fortsätta spy ute, men han vill inte. så jag går och lägger mig igen. ja, DÅ vill han ut. jag är så sugen på att döda dom och ge dom till mat till grannen.

kunde jag somna om efteråt? njet. fick mig nog en eller två timmar innan klockan ringde, då ville jag helst försova mig men det gjorde jag inte.


morgonen bjöd på ett boxningpass på helex. det var skit kul! himla bra träning det där, är nästan sugen på att gå på sånt fler gånger. fast, jag klarar nog inte av att stå i ringen, skulle bara skrika att allt gjorde ont, haha! efter det så vandrade jag å mitt gäng till skolan, hade ett snack med r som hon uppskattade och jag med faktiskt. hade samhälle ett tag, sen så var det äntligen lunch!

hade friskvård igen sen, men teori denna gång. det gick som en smäck och efter ett tag åkte jag, christoffer och vicky till stan. jag och c gick runt där, vi hittade varsin tröja :) kanske måste kolla om den passar.. det är mindre bra att jag aldrig orkar prova kläderna, vilket c påpekade idag! men är det inte jobbigt att behöva ta av sig först, sen på, sen av, sen på igen?! jag är inte den som är den.

jag har ingen aning om vad jag ska göra idag.. eller jo, kanske måste ta upp spyan? risken är väldigt stor att jag spyr själv, är inte så tålig när det gäller sånt.. åh, varför är inte min mor hemma? jag vet iallafall att jag inte ska sova, då kommer jag inte somna inatt heller. fick jag en dålig säng endå, jag verkar ju aldrig kunna sova i den.

kl 19.15 är det match mellan AIK - tälje.. jag vet inte om jag vågar titta om jag ska vara helt ärlig, kommer bli så nervös. dom måste vinna den här matchen och nästa för att vara säker på en plats i elitserien.


nu tror jag faktiskt inte att jag har något mer att tillägga..

hoppas jag får veta hur jag ligger till i psykiatri imorn, det skulle uppskattas.


kram&puss


Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6 7 8 9
10
11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23
24
25
26
27 28
29
30
<<< April 2009 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Skapa flashcards