Alla inlägg under juni 2009

Av bfalk - 24 juni 2009 21:26


Hejhopp!

Jag sitter här med datorn i knät i soffan, medan mina fossingar är i fotbad. Eftersom jag har haft så ont i hälarna så kände jag att ett fotbad skulle sitta fint, det kanske hjälper? Vaknade tillochmed inatt av att jag hade ont, då är det illa. Man måste nog ta hand om varje liten del på sin kropp..

Förutom att sitta och interneta så kollar jag på fotboll, Confederations Cup för att vara exakt. Det är Spanien mot USA, och efter första halvlek leder det sistnämnda laget. Hoppas,hoppas att Spanien kan spöa dom. Jag har insett att jag inte gillar USA så värst mycket (något man kan märka i vissa blogginlägg).

Idag har jag varit ute och solat heeela dagen, halv 6 gav jag upp och kände att jag kanske varit ute lite för länge. Jag fryser om vartannat nu, haha. Men vill man bli brun och fin såå.. Hade lite sväng i humöret, skrev ett lite elakt inlägg förut men tog mitt förnuft till fånga och raderade det.. När jag låg och solade så tänkte jag mest på gatufesten, snart är det dax igen. Det känns inte som att det var ett helt år sedan det var gatufesten, när jag hade så roliga förfester och fick se älskade Dregen. Men detta år får jag ju se honom igen med Backyard Babies. Ska stå där längst fram och skrika mig hes, det kallas kärlek. Jag ska nog bara gå på fredagen som är betaldag, tänkte se Uffe Lundell, lite Moneybrother och Corroded som spelar då oxå. Det lär även bli lite fest på onsdagen, måste försöka få bort mitt pass på torsdagen som börjar 7.. Annars får man sitta hemma och häcka.


Imorn tänkte jag åka till stan och göra ett par ärenden, bland annat till banken men såg att det skulle vara fint väder imorn oxå så sitter hellre ute och solar och fixar stan på fredag. Då jag endå ska till Staffan och grilla. Tror jag. Typ kika på fotboll oxå, på snygg U21 killarna.. Moheheh.


Nu ska jag fortsätta att kolla på fotboll och grilla fötterna i det tok varma vattnet.. Tänk om tårna ramlar av?


kram&puss

Av bfalk - 23 juni 2009 23:09


Fanfanfan, det skulle varit DU.

Världens bästa Joakim? Ja.

Av bfalk - 23 juni 2009 23:04


Åh, vad trött jag är! Och så har jag sjukt ont i min häl.. Jag tror jag valde fel skor att gå i igår till jobbet, no more tygskor! Det gick tok bra att jobba idag, tiden gick fort och det är ju alltid bra.

Nu är jag ledig enda tills på måndag.. Vad ska man hitta på dårå, undrar man. Imorn ska jag iallafall fixa och trixa här hemma med mamma, hoppas det blir bra väder så man kan sola nångång. Det är lite synd att det kommer gråa moln hela tiden och förstör. Aldrig får man vara glad, haha.


Jag har faktiskt inte så mycket att skriva om denna dag, känns som det är lite stopp i hjärnan när jag är såhär trött.


kram&puss

Av bfalk - 22 juni 2009 19:15


Hey ho!

Tänkte skriva lite snabbt här i bloggen innan jag börjar diska (visst är jag braaa?)

Idag har jag:

* Jobbat 7-17

* Spelat wii, med ett varierande resultat...

* Insett att jag kan för många melodifestival låtar.. Jag skyller på radion!

* Köpt skit goda vindruvor


Just innan jag skulle gå från jobbet började det tokregna, så jag fick sitta kvar ett tag tills det hade lugnat ner sig och när jag vandrat hem så började det regna igen. Vart tog det fina vädret vägen? Det var ju varmt och skönt imorse, men nu ser jag solens strålar ljusa igen. Hoppas det blir fint väder i veckan, skulle vilja bli lite brun på min vita kropp nämligen. Mamma har ju varit i götet och hon var inte sen att berätta att AC/DC var jätte bra. Hm. Skulle ha tagit en biljett endå.


Hela morgonen och även nyss så såg jag att ungdomar ska kanske få botboja. Det tycker jag är väldigt bra. Hur ska de annars 'sona' för sina brott? Lika bra att hota med fotboja så kanske brotten minskar? Och de tänker nog till en eller två gånger innan de gör något bus, det skulle iallafall jag göra. Fotboja är nog väldigt jobbigt, man kan bara gå ut vissa tider och vara hemma en exakt tid, annars så kommer farbror blå..


Föresten, nu måste jag göra lite reklam för en blogg. Hittade den när jag kollade runt på aftonbladet. Och jag har garvat och inte kunnat sluta läsa den! So here go: http://whatsupsthlm.se/svartvitt/  Du blir inte missnöjd, inte om du har humor iallafall! Äntligen har jag hittat bloggen som passar mig.

Och så var det med det.

Imorn jobbar jag kväll, sen är jag ledig hela veckan. Nästa måndag börjar jag gå efter mitt schema. Det ska bli så himla skönt att få lite pengar i sommar, jag var ju orolig där ett tag.. Man tackar å bockar för att man faktiskt fick ett jobb.


Nej, nu ska jag sätta igång med att diska. Ska nog vara nyttig och gå och lägga mig tidigt ikväll fast jag inte behöver, men känner hur trött jag är efter att ha gått upp 5 imorse + att äta middag är ju rena döden = matkoma på en gång!


kram&puss

Av bfalk - 21 juni 2009 00:24


Ja, jag kollar faktiskt på Rocky filmen. Den, och den sista filmen är de enda jag sett hela på. Den som går nu är ju Dolph Lundgren med och han går ju inte av för hacker (mamma's fina ord stämmer ganska bra just nu kände jag). Dolph och Van Damme är nog de enda killarna (gubbarna) som jag tycker om som har muskler.. Och några wrestler killar då. Känns som ett himla vettigt inlägg, eller hur? Det börjar ju suveränt!

Måste bara skriva en sak som jag glömde skriva i midsommar inlägget. Det måste vara något fel på min rumpa, den är alldeles för stor men tur att man kan skylla ifrån sig. Den är nu kallad grekrumpan efter att jag spillt ut champagne och råkat rumpat alla i ansiktet.. Det är inte fint. All chips sätter sig där tror jag. Tur att man ska börja promenera snart. Dyrbar alkohol går ju åt spillo, och jag tror inte brorsan gillade när jag skulle gå förbi han vid soffan, haha.


Just innan Rockyfilmen började var jag så sjukt uttråkad, inget hände på tv och inget på internet. Så jag beslutade mig för att laga mat, haha. Inte för att jag var så sugen men tänkte göra matlåda till jobbet. Och gissa vad? Det blev skit gott! Första gången någon maträtt jag har gjort bli så här riktigt god! Nu kan jag bjuda på mat till mamma, då blir hon nog glad. Vad gjorde jag då? Jo, korvstroganoff och ris! Det är så himla gott tycker jag, i samma klass som köttfärssås.

Jag skrev upp receptet som jag gjorde (följde inte det som stod på internet):

Och såhär ser det ut, kanske inte syns så bra pga kameran och att jag skriver väääldigt slarvigt. Men lite stolt är jag över mig själv att jag lyckades... Eller mycket. Nu är jag nog vuxen, jag tog just min kock oskuld!


Ingen rätt utan bevis, right? Det ser himla oranget ut, men det var inte det 'på riktigt'. Tror min kamera har börjat fucka ur riktigt, ingen bild blir sådär riktigt bra. Hur jag nu kom in på det.. Men nu vet ni det iallafall.

Resultatet: Skit bra

Skala: 9,3

Jag: blev både mätt och nöjd över att jag lyckades laga mat för en gångsskull.

Av bfalk - 20 juni 2009 18:35


Låten och stämningen är så sjukt bra + att Brucan är tok het i videon. Jag önskar att man hade fått sett han när han var i Sthlm de där tre dagarna.. Nån gång kanske man får se han? Hoppas kan man ju göra.

Enyoy! (det gör jag, höhö)

Av bfalk - 20 juni 2009 18:20


Igår var det något slags midsommarfirande hos oss, mamma grillade och gjorde potatisgratäng tillsammans med olika såser och sallader. Medan matlagandet var igång så satt vi och kollade på U21 matchen som Sverige förlorade.. Efter matchen visade jag och brorsan hur det ska gå till på en riktig fotbollsmatch, haha. Satt ute ett bra tag innan vi käkade, det var väldigt gott och väldigt mättande med grillat må jag säga.

Sen var det mest musik, roliga videos, prat och alkohol som gällde! Det var jätte kul att alla var samlade igen, det var ett tag sen nu. Staffan gick och la sig skit tidigt, så då var det verkligen la familia och massa tokigheter som gällde! Jag har inte skrattat så mycket åt Gisse när hon lekte en ryss snuskhummer eller när brorsan försökte brotta ner både henne och mig. Det var kul! På natten när alla gått och lagt sig så låg jag bara i sängen (skit pigg) och kollade på nån bfilm på tv och åt mackor samt smsade med Stoffe.

Men tillslut måste jag ha blivit skit trött och somnat!


Idag vaknade jag vid 10, gick upp och drack juice och kollade lite på tv men blev snabbt trött igen. Och jag vaknade klockan 2 igen. Käkade lite och nu är jag dyng trött igen. Men ska försöka vara vaken tills det blir kvällen, då man verkligen får sova.

Det är ingen bra dag för mig heller känner jag, hatar sånna dagar menmen. Får bara hoppas att det går över tills imorn. Tur att jag är ensam hemma så det inte går över till andra. Mamma ska till götet imorn för att se AC/DC, så jag är ensam hemma då oxå. Tror nästan jag ska fråga om nån vill hitta på nått, kanske blir på bättre humör av det?

På måndag och tisdag jobbar jag två pass åt en som ville vara ledig, så lite stålars ska vi dra in denna måndag. Fattar inte varför jag inte fått mina skattepengar heller.. Börjar bli lite nervös. Måste nästan ringa till banken och höra vart de tagit vägen.

Ikväll ska jag bara ligga i soffan och kolla på tv, hörde att Grotesco skulle vara på tv - de kanske lyckas göra att man drar på smilgroparna. Jag tror jag ska fixa morötter och gurka med någon god dipp oxå, det är alltid gott och lite mer nyttigt än chipsen, haha :)


 

midsommar 09 - mamma, jag och brorsan

midsommar 09 - jag och Gisse :)

midsommar 09 - mamma och brorsan

Av bfalk - 19 juni 2009 15:22


Jag brukar inte fira midsommar, varför? Jag skulle aldrig få för mig att dansa runt ett träd.. Eller vad det nu är. Men ikväll ska jag, brorsan, mamma, Staffan och Gisse käka grillat och dricka alkohol! Det är väll oxå firande, right?

Kommer bli skit kul, jag har inte festat med Gisse och brorsan på ganska länge nu.. Det ska vi ta igen ikväll! Senare kanske Sara kommer vinglandes hit, haha.


Ha en go' midsommar alla!


The look of today

Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5 6 7
8 9 10
11
12
13
14
15 16
17
18 19 20 21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards