Alla inlägg under juni 2009

Av bfalk - 15 juni 2009 14:02

Gimme some love
Gimme some skin



Men visst är det måndag? Jag har absolut ingen koll, på nånting. Nånstans.

Inatt drömde jag om att jag var på jobbet och inte kunde nånting, jag var säker på att det var verkligehet. Men tur så var det inte det. Jag tog en lång sovmorgon idag, till ett ungefär. Kunde inte sova riktigt inatt, kollade på några serier och en film Threesome med bland annat Lara Flynn Boyle och en av alla Baldwin's. Jag har för mig att jag har sett den förut för längesedan, ganska så sjuk film. Den handlade om tre personer, två killar och en tjej som bor tillsammans på ett studenthem och alla vill ha någon av varandra på något sätt. Men jag såg inte klart den men jag tror nästan jag anar hur den slutade.. Baldwin killen var iallafall ganska mycket ögongodis, hoho.

Nu har jag suttit vid datorn och laddat upp studentbilderna, ska lägga ut några här oxå, med presenterna å så :) Men får se när jag gör det. Tänkte duscha nu och fixa lite här hemma, har inte sån lust att gå ut faktiskt - då åker nog peruken av (det blåser ju tokmycket!). Egentligen borde jag gå ut och röra på mig, det har varit en väldigt onyttig helg fylld med onyttig mat, chips och alkohol och för mycket sängliggande och konstiga sovtider.. Men det kanske ska vara så just innan man börjar jobba. Eller är det något jag bara fått för mig?

Ikväll får jag och mamma besök i form av Staffan, som ska käka här. Det blir nog bra, men tror allt att jag måste duscha och fixa mitt hår - det står åt alla håll, typ som Edward Scissorhands. Man kan tro att vi är syskon, nästan..

Nej, nu börjar det gå utför känner jag.


kram&puss

Av bfalk - 14 juni 2009 21:22


Det är inte ofta jag får listor osv, skickade till mig.. Jag vet att jag har de roligaste svaren. SÅ LÄS och NJUT.


1) VAD GJORDE DU FÖR TIO ÅR SEDAN?

Jadu, det undrar jag med faktiskt....


2) VAD GJORDE DU FÖR ETT ÅR SEDAN?

Åssåå var det där med minnet.. Jag gick antagligen ut ur 2an. Och var bara allmänt frän.


3) FEM SNACKS DU GILLAR

CHIPS CHIPS CHIPS CHIPS och chillinötter.


4) FEM SÅNGER DU KAN HELA TEXTEN TILL:

Alla Backyard Babies låtar

Black Eyed Peas - My hump

Johnossi - Party with my pain

John ME - Love is my drug

Madonna feat. Justin Timberlake - 4 minutes


5) FEM SAKER DU SKULLE GÖRA OM DU VAR MILJONÄR:

Flytta till sthlm

Sluta jobba (eller jobba när man vill typ, höhö)

Ge mamma allt hon ville ha

Shoppa som fan

Köpa medlemskort för livet i AIK

6) FEM DÅLIGA VANOR

Slösar för mycket pengar

Ibland "glömmer" jag att duscha dagen efter jag har festat..

Jag plockar aldrig upp efter mig här hemma

Ibland tuggar jag sönder insidan av läpparna, vilket gör väldigt ont

Jag är ofta väldigt trött vilket gör mig väldigt lätt irriterad, jag anser att det är den hemska vanan av alla.


7) FEM SAKER DU GILLAR ATT GÖRA:

Shoppa

Festa

Umgås med familjen&vänner

Gå på konserter

Lyssna på Backyard Babies


8) FEM SAKER DU ALDRIG SKULLE KLÄ DIG I, ELLER KÖPA:

En sån där body, tror jag. Eller en kjol (vettefan vart det kommer ifrån alltså). Det finns nog mycket mer men jag kommer ju inte på :(


9) FEM FAVORITLEKSAKER:

Alkoholen

Rock'n'roll leksaker (JD, svarta byxor och snygga män)

Kompisarna (ni vet väll att ni är mina pets?)

Datorn

Sminket


Av bfalk - 14 juni 2009 21:11


Va? Vem kan det vara? Som jag skrev på bilddagboken idag så drömde jag ju om Dregen inatt. Något jag aldrig gör (förutom när jag är i ett vaket tillstånd). Det tycker jag faktiskt är lite knepigt! Och dessa funderingar kring mina drömmar ska man självklart skriva i sina inlägg på bloggen! Jag nämner inga namn men en brud som är duktig på det här med att sno människor, eller ragg eller vad man nu kan kalla det försökte sno Dregen men icke! Jag snodde han av henne och av hans egna tjej! HA! Fy vad jag är bra i drömmar alltså. Tror dock inte att jag skulle få fram ett ljud om jag träffade på han på riktigt (vilket man fick ett smakprov på i augusti, klämde iallafall ett hej).

Ska man önska sig att man får drömma om han igen? Jarrrååå.


Så, vad har hänt idag? Dagen har blivit fylld av Criminal minds och bara seghet, har varit trött hela dagen men blev piggare då klockan slog 19. Då började jag diska nämligen. Jag började fundera över om hela Sverige var här på fest i fredags, det var tooook mycket disk! Men nu blir lill mamma glad.

Har även lagt in alla bilder från studenten och fått några. Tänkte lägga ut några här och några på bilddagboken, så håll utkik! Vet inte om dom kommer upp idag eller imorn, tänkte faktiskt lägga mig i sängen och glo på film.

Jag har klurat ut alldeles själv att jag måste festa som en dåre nästa vecka för sen börjar allvaret (JOBB!! men ska komma dit och ta allt med en klackespark, eller gympadojja spark?). Så signa upp er här, msn eller hur som helst för att berätta för mig om du, just du vill få äran att festa med mig. Jag lovar att bjuda på dans, alkohol (för min del iallafall, höhhöö) och ett glatt humör. Och om du, just du är extra snäll så får du en puss.


 

hey goodlookin' what ya got cookin'?


Av bfalk - 14 juni 2009 15:13


Ja, vart ska man börja egentligen? Ska man börja där man slutade sist kanske?

I onsdags hade jag en heldag med Sara, vi käkade tillsammans och drack innan det blev fest hos Josse! Hade verkligen skit kul med alla söta vänner, efter förfesten blev det dallan för mig å Sara. Tur att man känner dom som jobbar där annars hade jag nog inte kommit in.. Det var en skit bra kväll, trots det fula vädret i början!


I torsdags var jag: bakis. Ovanligt? Nej, men så vinglig man var i onsdags kanske det inte kom som en sån stor nyhet för mig själv. Springande till toan och vara allmänt fräsch var min melodi för torsdagen. På kvällen/natten fixade jag med mamma, gjorde smörgåstårta, städade (mest mamma som gjorde det faktiskt) och fixade naglarna. Jag skulle ju ut, men det gick ju inte så bra. Det kanske var lika bra eftersom jag hade dödat mig själv om jag var bakis på min student. Jag gick och la mig i ganska bra tid men kunde inte sova för jag tänkte så mycket på morgondagen ;p


Och i fredags var det äntligen dax för min student! Kändes lite overkligt. Och jag var trött som fan! Vid 9 så kom Gisse och hämtade mig, fixade mig hos henne och drack cider. Micke gick å köpte värsta goda mackan så råkade komma lite för sent till skolan, men den här gången blev ingen sur! Haha, satt med klassen ett bra tag innan det var studentlunch. Lärarna var helt dum i huvudet (man fick nämligen inte vara för glad), maten var kass och man satt där alldeles för länge. Försökte peppa igång folk men det gick sisådär.. Tur att jag hade jägern, hoho. Tiden gick så sjukt snabbt endå, och snart var klockan två. Det var ett himla liv inne i skolan och efter en stund stog jag där på 'scenen' och sjöng. Overklig känsla må jag säga. Den första jag ser är Linn oxå, haha. Tur att man såg nån man kände där ute i publikhavet. Efter ett tag hittade jag min söta familj, fick skit mycket champagne å grejjer! På lastbilen var alla igång, eller iallafall dom som stog vid mig, drack massa gott och sen nångång så kom jag faktiskt hem helskinnad fast mina fötter var helt förstörda!

Jag hade så sjukt kul här hemma! Alla jag gillar var här och pussade på mig (även fast vissa var lite väl fjolliga och 'hämnades'), jag är så glad att de ville fira mig! Ni är guld värda.

På kvällen/natten var jag och Jessica på stadshuset, vi kollade på Kristian Anttila och jag stog längst fram fast jag inte har hört en enda låt! Men det var bra, antar jag, haha. Massa söta pojkar som spelar gitarr.

Vi drog efter konserten, fick tokont i magen. Men när jag kom hem så var studentfirandet igång ännu en gång, drack vin med mamma och Staffan och sa säkert jätte konstiga saker. Mamma trodde jag hallucinerade, men jag såg ju att vattnet var gult!


Igår, lördag var jag lite bakis men jag höll mig till lite, haha. Tror jag hann bli ganska nykter innan jag somnade. Jag har blåmärken precis överallt på knäna, dom är uppsvullna, mina fötter är uppsvullna och jag har blåmärken hela nacken och även den är uppsvullen. DET GÖR ONT!


Mår samma som idag faktiskt. Har ont överallt och jag mår illa. Jag brukar köra på att vara bakis i två dagar, haha.

Idag är jag jätte seg, det regnar men det känns mysigt endå. Ska bara vara hemma ikväll, så det känns helt okej.

Jag har haft en jätte bra vecka alltså! Måste bara säga det igen. Det var några som knäppte kort, men lär få dom lite senare.

Och så var det med det!


kram&puss

Av bfalk - 12 juni 2009 08:46


För idag tar jag studenten, tjaalaaallalaaaa!

Av bfalk - 10 juni 2009 12:30


Igår kunde jag faktiskt städa, men jag dammsög inte.. Det blir nån annan dag, haha. Snacka om att jag är uppskjutar'n. Jag färgade även håret, det blev helt okej men det blir ju aldrig som det ser ut i huvudet. Mamma sa att det var snyggt så jag får tro på det!


Idag är jag, som vanligt sjukt jävla trött. Men jag sov en stund till efter frukosten så hoppas det ordnar upp sig. Men jag tror att jag kommer bli pigg när man träffar alla vänner å ska ha kul! :) Jag har nyss duschat och fixat håret, ska väll börja med sminket nu oxå.. Det är verkligen inte toppen väder idag, tvärtom. Det regnar och jag vill inte mer! Det blir att ta med paraply då, något jag hatar att gå med (något tix maybe?). Ska träffa Sara på bussen, gå och handla lite sen vidare till skvadern.

Mina sötis vänner Josse och Snuff tar ju studenten, grattis på er!


Kommer nog bli riktigt roligt ikväll, trots vädret. Bara man har sina fina vänner omkring sig så löser sig allt!


kram&puss

Av bfalk - 9 juni 2009 21:02


Jag blev faktiskt piggare på dagen, men när vi åkte till stan igen hamnade jag i den där koman, men jag tog mig samman! Det var kul idag, vi käkade och så :) Det var varmt och skönt, men det blåste ju som vanligt. När vi kom ner på stan så var jag med Vicky och Sabina på stan. Jag var på vakt efter lite grejer och jag hittade det jag sökte! Skit snygga skor, lösnaglar, hårfärg, leggings och presenter till ett födelsedagsbarn (eller dam?). Vi var där ett bra tag, det var skit trevligt!

När jag kom hem så käkade jag middag, blev toktrött men jag valde att gå och sola istället för att sova, haha. Jag vet inte vad som hände men jag fick jätte ont i huvudet efteråt, lite läskigt faktiskt. Men nu är det bättre, dock så är jag skit trött! Jag får inte sova, jag har så mycket att göra och fixa. Jag ska snart börja städa, nej jag gjorde det inte igår. Måste även färga håret.. Ojoj, hur ska jag orka..


Imorn kommer det vara väärsta party! Snuff och Josse tar studenten så vi ska dit och fira dom, sen blir det en romantisk middag med Sara, ta sig en hojt och sedan blir det förfest! Kommer nog bli jätte roligt, jag ser fram emot det :) Köpte festbiljett till studentfesterna idag oxå, till torsdag och fredag. Vet inte hur jag ska orka med torsdagen, men det gäller att ta det lugnt helt enkelt. JAG SKA FÖRSÖKA.


Nu måste jag börja, puh. Jag är inte sugen.


kram&puss

Av bfalk - 9 juni 2009 09:49


Hejåhå, iväg på lunch snart med klassen å lärarna! Det ska bli kul även fast jag är dödens trött alltså. Ush, jag hatar att vara såhär trött. Men har man vänt på dygnet så har man.. Måste fixa till det där, snart..

Har hört hemska saker om vädret i veckan, jag hoppas och håller tummarna att det inte är sant! Gör samma sak är ni snälla, och dansa sol dansen!


Nej, kanske dax att göra sig iordning?


pusspuss&kram

Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5 6 7
8 9 10
11
12
13
14
15 16
17
18 19 20 21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Skapa flashcards