Alla inlägg under juni 2009

Av bfalk - 8 juni 2009 17:36


Sugen på äpple?


Av bfalk - 8 juni 2009 17:24


Jag tycker att dagarna går alltför snabbt nu, hinner man leva? Det är frågan. Idag är jag oxå trött, men inte lika mycket som igår så idag kan jag nog hålla ögonen öppna tills inatt iallafall.

Det har inte hänt mycket idag, men snart ska jag börja tokstäda inför festen på fredag! Ja, jag slås av tanken hela tiden att jag faktiskt ska ta studenten. Ju närmare det kommer ju mer rädd, glad, nervös och en känsla av spänning kommer emot mig. Nu har jag fixat skolan, jag blir en undersköterska nu. Jahapp, tänker man. Men fan vad man har slitit vissa gånger alltså, så mycket att man bara vill slita bort håret och gapskrika. Men det var lätt värt det. Så på fredag blir det stor festen hemma hos mig med smörgåstårta, bål och massa skratt hoppas jag. Vänner, familj och släkt kommer bara för att fira min dag. Det tycker jag är oerhört gulligt och jag lär fälla en tår eller två bara för att alla är så gulliga och vill vara där med mig!

Men, först alltså måste man börja tokstäda. Som jag skrev till min vän Krille för ett tag sen ser det ut som att Bin Laden har varit här och hälsat på. Nej, fy på mig men jag vet inte hur jag ska beskriva det bättre!


Jag börjar få ångest på den där skofronten, får nog göra som mamma sa och gå barfota på studenten. Jag undrar ja hur mina fötter ser ut sedan.. Kanske inte något man ens vill tänka på?

Idag, inatt och imorn kväll är jag ensam hemma. Mamma ville ha med mig på jobbet, det var sweet men jag tackade bestämt nej. Haha, jag är nog hellre hemma och är ledig innan allvaret börjar ;) Jag må ju säga att det har varit oerhört skönt att bara vara hemma och slappat och sovit - det behövs. Jag slet som ett djur innan skolan slutade för att göra klart precis alla uppgifter, och dem gjorde jag - med glans dessutom! Så jag förtjänar ledighet.. :)

Ska man börja städa nu eller hur var det? Jag städar faktiskt bättre på natten.. Kanske ska göra det då istället? (jag försöker alltid att slingra bort det jobbiga jag måste göra). Men jag tror nästan att jag ska äta spagetti och köttfärssås först, det kurrar i min mage!


Seeeyaa!


pusspuss på lady gaga vis

Av bfalk - 8 juni 2009 17:09


Inatt såg jag en repris på Criminal Minds och jag slogs av tanken att den serien måste vara den bästa, enligt mig. Jag älskar hur hjärtat börjar bulta av hemska mördare, hur de kan ta reda på så mycket och hur spänningen är. Serien är så annorlunda jämfört med andra kriminalprogram, som kanske CSI. När jag kollar på det så kommer jag genast på vem mördaren är, och hur roligt är det? Criminal Minds gör alltid vändningar från alla håll och kanter och det är så det ska vara!

Avsnittet inatt var nog ett av de bästa jag har sett. Det var vårlov för ungdomarna och det var fest i flera helger i rad - unga, attraktiva killar hittas mördade. Mördaren var en ung kille, med en tjej inom sig. Han var alltså två personer, han visste inte ens att det var han som hade gjort det. Han hade en dominant kvinna inom sig som gjorde det. Jag blev helt förbluffad (fina ord jag använder känner jag) av hur den här killen kunde agera, från att vara en vanlig kille till att förvandlas till en riktig psykopat. Man såg en kille men man trodde verkligen att det var en tjej, när han pratade och hur han agerade. Serien väljer verkligen bra skådespelare, så det är så himla trovärdigt. Men jag kan inte låta bli att undra om sånna här brott har hänt på riktigt..

En annan sak jag undrar om det finns något sånt här team på riktigt någonstans i världen? De är ju inte som ett vanligt polisteam utan ett profileringsteam från FBI. Tänk om det fanns ett sånt yrke här i Sverige, jag skulle inte vara sen att söka, haha!


Om du inte har sett serien än - gör det. Det går på 5an torsdagar kl. 21.00 men det finns ju även boxar att köpa. Jag har den första säsongen, ser på den för andra gången nu.. Men jag har även andra, men ingen text (man har blivit så lat och vill ha text på allt nuförtiden).


Min favvo i Criminal Minds är helt klart Dr. Spencer Reid (spelas av Matthew Gray Gubler). Han är sådär härligt knäpp och ett supersnille. Och om man kollar på hans myspace eller på extramatrial från boxarna så verkar han vara lite knäpp på riktigt oxå, vilket jag gillar!

En annan man ska spana in från Criminal Minds är Shemar Moore, riktigt ögongodis!


Av bfalk - 7 juni 2009 20:02


Jag måste ju skriva om att det inte blev något birsta. Är jag förvånad? Nja.. Det har verkligen inte varit min dag idag, jag har mest legat och sovit och varit skit less. Men det är ju skönt å sova, så man ska ju inte klaga.

Det enda vettiga jag har gjort idag är att rösta. Ja, det var nog det.

Jag har just ätit upp resterna av kräfterna, men mat smakar inte gott när man inte är på topp. Om en timme skulle det vara nån film på tv, Twisted tror jag den hette. Tror allt att jag ska se på den och tycka synd om mig själv. För visst för man ha sånna dagar, sånna tankar? Man kan inte må bra och stråla som en sol varje dag.

Fortsätter att drömma om den där killen i Twilight, vad är dealen? (nytt favvo ord tro?) Kanske är för att man ser han lite överallt. Men då borde jag ju drömma om Paris Hilton, mamma eller grannen oxå. Men, det är rätt intressanta drömmar. SÅ WTF. Höhö.


Jag längtar till veckan, till all fest. Till min student. Kommer bli så jävla röjj!


kram&puss

Av bfalk - 7 juni 2009 19:48


Ja, idag har och är fortfarande dagen då man kan (SKA) rösta om man är 18 år eller över. Jag anser själv att man ska delta, även fast man kanske röstar blankt. Då har man iallafall röstat.

Men det har varit ett jävla liv kring det här, debatter hit å dit och folk från partierna har varit ute och flängt Sverige över. Jag tycker inte det är en sån big deal, man ska rösta på det partiet man verkligen känner för och inte för att någon annan anser att 'det är rätt'. Man ser på tv när de stora partierna bara sitter och bråkar och tjaffsar med varandra, hur lätt är det att få en uppfattning då? Man förstår ju att unga människor inte har sån större lust att tänka på politik, när de bara skämmer ut sig.

Och vad är dealen med dessa små partier som har kommit? Vi i Sverige har yttrandefrihet, MEN nu jävlar får man inte säga vad man tycker längre. Se bara på Sverige demokraterna, Pirat partiet och Juni listan. De har kommit fram för att svenskar är så jävla less på lagar osv. Vad skulle vi göra utan dessa små partier? Jag tycker det är jätte bra att det finns mindre partier, hur skulle det vara om man bara kunde rösta på rött eller blått? Nej, inte så kul.

Det ska finnas olika partier, olika åsikter och att de slåss för olika saker! Jag blir bara så less när man läser att man inte ska rösta på Pirat partiet för att de är bara töntiga - vart då? De slåss för rättigheterna över internet, är inte det bra? Och alla dessa diskussioner om SD. Det var så skamligt att de blev utkastade från västermalm! Alla har rätt att vara där, fiska röster och säga sin sak. Ibland undrar jag egentligen hur det ligger till med den här yttrandefriheten.. Jag tyckte vissa andra partier som var där betedde sig väldigt taskigt mot andra och det var då inte SD. Man ska inte dömma någon, några eller ett helt parti för att vara något innan man kollar fakta. Punkt slut.

Man ska rösta på det man tycker är bra. En som har mycket pengar och lever gott röstar ju då själv klart på kanske moderaterna, det gynnar ju ju dem! Det skulle inte jag göra, det gynnar ju inte mig.

Jag tänker inte skriva här vad just jag har röstat på, det är en privat sak (om man inte vill berätta givetvis). Jag hoppas partiet tar sig fram, så jag kanske kan bli lite mer intresserad..


Märk: allt jag skrivit är mina åsikter. Vi tycker inte alla likadant, tack å lov för det. (spydiga kommentarer undanbedes) Ibland kan inlägg som dessa sticka i ögonen på folk.. Men skölj dem ordnar det sig säkert.

Av bfalk - 7 juni 2009 12:32


Nu har jag just fyllt magen med mackor, så jag anser mig själv vara ganska mätt. Fast det är nog bra endå. Jag har lite ont i huvudet idag oxå, hoppas det går över snart.

Snart tänkte jag duscha sen ska jag och mor åka till birsta, hämta den där student grejen och så ska jag kolla på skor än en gång. Har alla skoaffärer slutat sälja klackeskor eller? Börjar bli fundersam alltså..

Och igår kunde jag inte låta bli att slänga ur min ilska på svenska landslaget på min bilddagbok. Jag fattar fortfarande inte hur Zlatan kan vara värsta superstjärnan men inte gör ett skit i landslaget? Fel att ta bort dom inte gör nått och ta in spelsugna killar! AAAAH. Jag ska fan bli tränare. Igår var det politiker, men jag tycks ha ändrat mig. Haha, ja.

Känns som jag inte har så mycket vettigt att skriva om faktiskt..

Drömde om den där snubben i Twilight, han som alla är så kär i. Men han ser ju mycket bättre ut på riktigt än i filmen, han verkar lida så i filmen. Ge pojken ett solarium!


Nej, man kanske ska börja göra nått vettigt..


kram&puss


Av bfalk - 6 juni 2009 16:07


Jag överlevde kvällen igår, trots att det faktiskt var krogkväll. Jag tror jag och Jessica var de enda som satt hemma, så jag pratade alltså med henne hela kvällen men det var sweet det med såklart! Jag satt även och pimplade vin, till ungefär ett på natten. Jag gick å la mig, men kunde inte sova så jag satte mig i soffan och kollade på ett avsnitt av CSI, jag fattade inget men det var säkert bra.


Jag tog en lååång sovmorgon idag. Skönt som fan må jag ju säga! Jag har inte gjort nått vettigt förutom att gå till tvättstugan med mor. Vi är på något konstigt MEN roligt humör, vi skrattar åt allt känns det som. Ikväll blir det en tjejkväll, med bara mig och mamma :) Det känns bra, det var ett tag sen nu vi gjorde något ihop. Det blir kräftor framför tven som visar Sverige - Danmark matchen, samt vin och säkert nått annat gott. Ibland är det verkligen gott att leva, jag är så glad att jag har en sån rolig, tokig och bra mamma som man kan hitta på sånna här saker med. Massa kärlek.


Och nu fick jag just ett glas vin, med bär i. Det är gott!

Idag är det Sveriges nationaldag, mitt älskade Sverige. Det här är landet där man har yttrandefrihet men man vågar knappt älska sitt land längre och skrika ut att man är så stolt! Det är en sjuk tid vi lever i nu mina vänner. Man kanske ska bli politiker, istället för att slåss mot varandra ska man gå ihop och försöka ordna upp den här skiten.

Ni som kan rösta måste verkligen göra det imorn, så man får sin röst hörd. Jag har nog bestämt mig. Och jag är stolt.


Hejhopp, nu ska jag börja sjunga och dansa (precis som igår).


kram&puss



Av bfalk - 5 juni 2009 14:13


Ja, alltså - jobbat min första kväll/natt på jobbet BAKIS. Haha, helt otroligt. Tur att man får sova på natten (även fast jag inte sov så bra) men ändå, jag hade inte klarat en vaken natt!

I onsdags var det den här: ska bara gå å ta en afterwork.. Typ 2 cider. 

Det gick inte som vi tänkt oss, men det var såååå sjukt kul! Senare in på kvällen kom även Sara och Milla, det var oxå roligt :) En bra, oplanerad utgång. Det brukar ju hända då och då och jag blir aldrig besviken! Men just innan dallan hade stängt så fick jag ont i magen och jag blev super hungrig, gissa om jag var glad när jag kom hem? Men den natten blev det nå tok med magen, som har kommit då och då sen dess. Det är lite jobbigt när det gäller magen, man kan inte göra något åt det riktigt. Aja, på torsdagen var jag ju då bakis. Tur att jag fick komma lite senare, så jag kunde vila upp mig lite. När jag kom ner på stan så köpte jag värsta bakisgrejorna: pan pizza, cola och en skvallertidning! Efter det så vandrade jag då till jobbet.. Det gick bra faktiskt.


Ja, imorse vandrade vi och hämtade öl och jag köpte pringels ^^ När vi kom hem så såg jag ett avsnitt av Criminal Minds sen så somnade jag, det är riktigt skönt när man känner sig sådär seg. Nu sitter jag här med en kurrande mage, måste nog få i mig nått!

Ikväll blir det lugna puckar, imorn oxå faktiskt. Ska ha tjejkväll med mamma eftersom det var så länge sedan nu, vi träffas knappt tycker jag. Kommer nog bli mycket fnitter, vin å sånt :D


kram&puss

Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5 6 7
8 9 10
11
12
13
14
15 16
17
18 19 20 21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards