Alla inlägg under juli 2009

Av bfalk - 20 juli 2009 22:10




Illamående, magknip och andra magproblem, hudutslag samt trötthet.

Jag ser framemot detta i hela 10 dagar.

Av bfalk - 20 juli 2009 15:49


Imorse klev jag upp klockan 8 för att ringa till VC. Det tog lite tid innan de ringde upp men tillslut så! Jag fick tid jätte fort; klockan 10. Tog på mig lite kläder och åkte dit. Väl där fick jag veta att jag har en stor infektion i halsen, läkaren gjorde värsta grimasen och så "ush!". Jag antar att det inte var så himla fint där. Han berättade att det var väldigt konstigt att jag fick medicin på bara fem dagar, då det bara hjälper mot öron ont. Är det därför jag fortfarande har ont i lungorna? Måste säga att den där vårdcentralen är mycket bättre än den som jag gick till i granloholm. Där fick man knappt tid, man blev knappt trodd och alla var skit otrevliga.

Efter besöket åkte jag till stan igen, slösade massa pengar på medicinen och lite mat sen så åkte jag hem igen!

Jag är värsta glad över att Staffan har lämnat sin boxer här, kan se på fotboll och massa filmer :) Såg lite film idag när jag kom hem men jag somnade i soffan. Men nu är jag vaken! Visste inte riktigt vad jag skulle göra, så varför inte skriva i bloggen? Jag ska verkligen försöka så det inte blir bara tråkigt prat om min (o)hälsa, men jag antar att ni inser hur bitter jag börjar bli.. Sjukdomar, medicin hit och dit!


Igår såg jag hela tre filmer med Johnny Depp; Piratfilm, Sweeney Todd och Blow. Den sistnämnda tycker jag nog bäst om, den är verklighetsbaserad oxå, kanske därför? Insåg oxå att jag inte direkt gillar Sweeney Todd sådär jätte mycket, men Johnny är ju som alltid bra - i vilken roll som helst (ja, nästan iallafall, han måste vara knäpp!). Såg att det kommer en ny film med han och Christian Bale snart, den bara måste jag se! Två snyggingar i samma film och väldigt bra skådisar dessutom!


Ikväll ska jag bara ligga i soffan, klockan 8 är det match; Gais - AIK. Det är kul att man kan se den, men lär bli lika nervös som vanligt. Ibland är det bra att vara ovetande..


Måste skriva ett grattis till Pontus oxå! :) Mannen som inte ens visste om att det var hans födelsedag, haha.


kram&puss från sjuklingen 


Hittade en ganska gammal bild på mig när jag var blondie (iallafall slingor), ibland är det kul att kolla på gamla bilder faktiskt. Se hur man såg ut för några år sedan ;p Mitt utséende ändras ju ganska ofta oxå, så att säga.

Av bfalk - 19 juli 2009 21:24


-

Ont i halsen som fan

Kan knappt svälja mat eller dryck

Kan knappt andas på nätterna för jag är så svullen

Tungan har svällt upp

Ögoninflammation

Fruktansvärt less på min hälsa

Less på att INGEN hör av sig och frågar hur jag mår (vad gör jag för nytta i sundsvall?)

Bitter på att jag vet att VC inte kommer hjälpa mig, denna gången heller

Ensam i veckan = ingen som kan följa med mig till VC (om jag får en tid vill säga), hjälpa mig med mat, se så jag lever eller hör av sig


Dexter är underbar

Bra filmer är bra skit

Jag gillar att Johnny Depp är så sjukt snygg som pirat

Min säng är bra

Pontus kanske kommer och hälsar på mig och bor här, kanske.



Av bfalk - 18 juli 2009 10:56


Min hals vill verkligen döda mig, jag vill inte mer! Fast jag antar att det är värst på morgonen, så hoppas det går över snart.. Idag ska jag skura råttburen, duscha, laga mat och gå på apoteket innan jag går för att jobba. Jobbar kväll sen imorn är det 9.oo-9.oo, är jag pepp eller? Nja, inte med den här halsen.

Ja, jag har inte så mycket att berätta denna dag.

Kan ju berätta att jag såg Gran Tarino igårkväll/natt. Åh, vilken underbar film! Tacka vet jag riktiga skådisar. Clintan är så grymt cool och så bra! Den bästa filmen jag sett på länge, trodde inte man kunde göra sånna här bra filmer längre.

And that's that!


kram&puss

Av bfalk - 17 juli 2009 12:00


Igår var det ett väldigt konstigt väder, eller hur? Först kunde man sola ansiktet för att sedan springa in i lägenheten för det åskade, blixtrade och regnade så mycket för att sedan bli fint igen. Hmmm.. vad är det som händer egentligen.

På dagen åkte jag ner på stan för att träffa mor och Staffan, gick runt där, käkade glass och shoppade lite smått :) Senare så gick vi på dallan, jag drack faktiskt två cider (som var välförtjänta). Jag hade jätte trevligt där. Sen så gick jag och mamma till Bishops och åt fish'n'chips, det var hur gott som helst och både jag och mamma blev tokmätta! Vi kunde knappt gå därifrån, haha. Fick även veta att dom har ändrat åldersgräns till 23 där, varför just den åldern? Det är ju bara konstigt tycker jag. När man är 18 har jag hört att man får dricka alkohol på krogen..

Jaja, efter den underbara middagen full med tjejsnack så vandrade vi på stan och gick på ica för att sedan åka hem. När vi kom hem så började jag göra rent åt fiskarna, lika bra lixom. Efteråt var jag så trött och seg så jag faktiskt gick och la mig, kl var bara tio när jag släckte lampan.

 

Lite smink, hårband och skitsnygga brillor! Har letat efter dom huuur länge som helst och nu har jag hittat dom. Äntligen.


Jag har sovit jätte konstigt inatt, vaknat hela tiden och sovit oroligt. Vaknade även av en täppt näsa och en ond hals. Men nu börjar det gå över som tur är.. Vill ha en frisk hals nu va.

Alldeles strax ska jag laga lunch sen blir det till att ta sig till jobbet, måste verkligen försöka gå sakta idag så jag inte svimmar när jag kommer fram. Men det ska bli skönt med en promenad iallafall. Jag jobbar heela helgen. Nästa vecka är jag ensam hemma oxå, ska bli såå underbart! :D


kram&puss


Av bfalk - 15 juli 2009 20:46


Jag kom faktiskt ner till stan, men vilade lite först innan jag åkte ner med Staffan och mor. Väldigt konstigt väder var det idag oxå, sol och regn. Det kändes som åskväder ett tag oxå, men vet inte om det faktiskt åskade? Jaja.

Gick på apoteket först och köpte super halstabletterna, dyra men de är så bra så det är nog värt det. Hoppas halsontet försvinner snart alltså, orkar inte mer. Efter det så gick jag och bytte ring i näsan, en likadan men en svart. Nu passar allt bättre tycker jag allt :) Satt en stund på dallan, pratade ganska mycket med Moa som gav mig cola och choklad, mmmm gott. Efter ett tag blev jag så trött och seg (som vanligt) och åkte hem. Har suttit vid datorn en stund och kollat på Cold Case. Snart så började det en film med Bruce Willis på 6an, funderar på att se den men vet inte hur länge jag orkar eftersom ögonen snart går i kors. Men en stund ska jag kika samt dricka té.

Imorn ska jag försöka ta mig ner på stan igen och fika med mamma och Kim, det skulle faktiskt vara rätt trevligt. Tror jag ska kika lite på stan oxå, fick nämligen massa studentpengar av mormor igår. Toktanten ;o Men söt är hon!

Något jag lärt mig idag; jag får hugg trots att jag är en sjukis och känner mig hur äcklig som helst, haha.


Igår kväll satt jag och mamma vid datorn och kollade på bilder osv. Hon berättade om en video där man ser ett spöke inne på Neverland, ni vet; där MJ bodde. Det hände strax efter han hade dött, dom var väll bara där och kika antar jag. De filmar på en dörr och ska sedan börja filma någonannanstans, vrider kameran och då ser man en skugga gå förbi. Jag måste erkänna att jag rös i hela kroppen och tyckte det var grymt obehagligt. Jag brukar inte tro på sånt där när det handlar om att få spöken på kameran, jag skrattar bara åt programmen där man 'ser' saker. Ni vet program där de bara lurar tittaren. Men på nått sätt kändes det här äkta, även fast de gjort en till video där en kille berättar hur det hade gått till och inte alls var ett spöke. Men eftersom jag tror på övernaturliga saker kan jag inte sluta tänka på att det kanske är äkta trots allt, något eller någon kanske är där.

Lägger upp videon här, vad tror ni? Äkta eller fejk?


kram&puss

Av bfalk - 15 juli 2009 15:04


Jag tror inte det är sant! Inatt drabbades jag av halsont och ont i örat! Ja men just ja, jag åt ju värsta starka medicinen i fem dagar och nu är det redan tillbaka! FUCK. Jag är inte på det bästa humöret just nu + att jag är dödens trött. Måste ner på stan snart och köpa starka halstabletter, jag orkar inte men jag måste. Tror jag ska till dallan en sväng och dricka choklad, det är bra för halsen har jag hört.

Mitt humör ligger verkligen på minus nu. Men vad ska man göra? Tur att jag sjukanmälde mig säger jag bara.


Föresten så blev färgen i håret tokbra, är super nöjd! Blir kanske en blond slinga snart oxå.


kram&puss

Av bfalk - 14 juli 2009 22:32


Todilooo! Måste bara informera att jag faktiskt orkade ta mig en liten promenad förut, bara för att jag var så sugen på godis! Haha, gick till ica och handlade det + hårfärg. När jag kom hem ville jag dö en stund för jag råkade gå för fort och min rygg och mage ville inte vara så snälla med mig.

Nu på kvällen har jag kollat på Paris new BFF och Ghost Whisperer. Det sistnämnda är alltid så bra, är så tjurig för att Jennifer Love Hewitt är så skit snygg! Jag skulle oxå vilja se ut så för en dag, eller två..

Nu sitter jag med färg i håret, insåg hur slarvig jag är när jag färgar mitt hår. Hälften kommer i pannan, på armarna, öronen och nacken, vilket jag även fick höra från mor min. Kanske ska bli lite duktigare? Till min fasa insåg jag att färgen ser ut att vara blåsvart, åååhffyyyy. Säg inte att jag måste köpa mig ny färg, kommer bli skit less då! Hoppas verkligen på att jag har fel och att det är svart.


Jag ska försöka gå och lägga mig i normal tid idag, har gått och lagt mig efter ett på natten flera dagar i rad nu. När jag väl släcker lampan så tar det väll en timme till för mig att somna. Jag hoppas jag inte drömmer hemskheter som jag gjorde natten till idag. Har haft väldigt livliga drömmar nu, så det kan vara..!


Nej, nu ska jag gå från datorn för idag. Jag har blivit en riktig datanörd, som jag var för flera år sedan. Det ändras nog när jag blivit kry och jag får jobba igen :)

Ska man våga kolla hur huvudet ser ut eller ska man vänta med suprisen tills man tvättat ur det?


kram&puss

 Bilden är tagen augusti 08', just fått min bärbara dator samt blivit frisk från den hemska sjudomen som drabbade mig den månaden.

Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7
8
9 10 11 12
13 14 15
16
17 18 19
20
21
22 23 24 25 26
27 28 29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards