Alla inlägg under juli 2009

Av bfalk - 14 juli 2009 17:16


Deras nya video, så stilren och fin helt enkelt. Det är bara Nicke och Dregen med, sååååå fina killar.

Backyard Babies, bättre finns det inte!

Nu blev jag lite gladare :')

Av bfalk - 14 juli 2009 15:43


Jag har så himla tråkigt. Men jag kan inte göra så mycket heller, mår som jag gör och jag har ont lite överallt. Jag är lika seg och trött som igår, så det kanske tar en tupplur strax? Jag tänkte åka till mormor idag, handla lite på stan och käka där med mamma, men jag orkar inte. Jag skäms för att jag inte orkar nått. Minuterna och timmarna går bara ut på att man sitter och glor eller sover.. Och så här kommer det ju fortsätta ett bra tag; att man är trött och seg. Men som jag skrev tidigare så vill jag inget annat än att vara pigg och vilja göra något. Jag ska försöka ta en promenad idag, jag behöver känna frisk luft.

Idag så kom min tröja och tshirt som jag beställde, passar precis som jag hade tänkt mig! Har på mig tröjan nu, den är jätte skön. Funderar på att inhandla en till faktiskt, fast i en annan färg såklart.


Idag kanske mitt hår går från ljus till mörk, nämligen svart! Men jag får se hur det blir, det beror på om mamma lyder mig och köper färgen, haha. Jag måste sola, det är ett som är säkert om jag ska färga det svart. Det var ett tag sen jag var det nu så det blir nog bra endå :)

Nu skickade mamma just sms och skrev att jag ska få värsta presenten av mormor.. Varför? Vad är nu detta? Nu är jag ju jätte nyfiken! Min gullmormor, måste verkligen hälsa på henne någon dag.


Jag undrar hur det blir imorn; jobb eller inte? Detta innebär ett hemskt telefonsamtal igen. Jag kanske ska försöka rycka upp mig? Men jag måste erkänna att jag är jätte dålig på att fejka att jag mår bra, eller att jag inte är trött fast jag bara vill avlida av trötthet. Det är inte min starkaste sida precis.

Nej, nu får mamma ta och komma hem så jag får surra med henne om detta.

Nu ska jag måla mina naglar! 


kram&puss

Av bfalk - 13 juli 2009 22:03


Idag insåg jag hur dåligt minne jag verkligen har. Jag skulle käka spagetti och köttfärssås idag så jag satte igång plattan och la på kastrullen som skulle koka upp spagettin. Efter en stund börjar det koka men jag kommer inte ihåg varför?? Vad är detta? Börjar jag redan bli dement, haha. Nej, det är inte så roligt att ha dåligt minne må jag ju säga. Ett plus är väll att man kan skylla på det ;)

Jag fick för mig att det hade något med mitt immunförsvar att göra, sökte lite på google men insåg att jag hade ganska fel.

Därimot hittade jag detta:

Primär immunbrist
Patienter som har en primär immunbristsjukdom har något fel på sitt immunförsvar, antingen det ospecifika eller det specifika, som inte beror på någon annan sjukdom eller orsak och som gör att försvaret mot mikroorganismer inte fungerar som det ska. Dessa patienter får därför ofta många och återkommande infektioner.

För de flesta patienter, både barn och vuxna, med en primär immunbristsjukdom är problemet att de inte kan tillverka antikroppar (gammaglobulin=immunglobulin) i tillräcklig mängd. Detta beror antingen på att inte B-cellerna fungerar som de ska eller på att samspelet mellan B-celler och T-celler inte fungerar.


Ush, kan det stämma just på mig? Måste prata med mama om det här alltså. Kanske inte ens är såhär för mig men det känns verkligen som det stämmer.


 

Beställde alldeles nyss en grå munktröja och ögonskuggor. Det blir mycket grått nu, men har nästan inget av den färgen längre.

198:- för tröjan HM

59.50:- ögonskuggorna HM


Och ikväll vann AIK mot Götet oxå! Så jävla skönt! Obolo gjorde målet. De klarade hela matchen trots två utvisningar, bra jobbat killar!

Av bfalk - 13 juli 2009 14:43


Att jag och Jessican åt pizza! Den var skit good!

Så vad säger du my friend, pizza snart elle? :D


Av bfalk - 13 juli 2009 14:21


Ja, det är inte världens bästa dag. Är så sjukt jävla trött, något jag har varit hela sjukdoms tiden men endå. Jag vill vara pigg nu, pigg och kry! Men jag antar att det kommer sitta i ett tag till.. Jag funderar på om jag ska försöka gå ut och gå, runt sjön eller något. Det är ju trots allt ganska fint väder och jag skulle behöva luft, men då är frågan om jag orkar? Jag kanske ska sova en stund först? Nu är jag jätte sugen på att färga håret svart, kanske ska kolla om det finns nån färg på ica annars handlar jag det imorn. Tänkte gå till Pleasure och köpa en ny ring i näsan, en svart kanske passar bättre till mina svarta kulor ^^ Jag har suttit vid datorn nästan hela dagen, jag har inget bättre för mig så att säga. Jag ska beställa lite saker men väntar på att mamma ska komma hem först så hon får bestämma vad jag ska ta, haha. Jag är så himla velig ibland, jag ska välja mellan mjukisbyxor, ett par hängpös jeans byxor och solbrillor.. Mamma ska alltså få äran och bestämma vad som är snyggast tänkte jag.


Nu tror jag att jag måste ta en paus från datorn, lägga mig och små sova. Börjar få ont i huvudet för att jag är så trött.


kram&puss








Av bfalk - 12 juli 2009 23:01

 


Nyckelpigor måste väll oxå få vara pilska?


http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article5502993.ab




Av bfalk - 12 juli 2009 21:40


Nej, det blir inte bättre än såhär. Imorn måste jag sjukskriva mig från jobbet, tråkigt men sant. Jag hatar att säga att jag inte kan jobba, men en tröst är väll att alla verkligen vet hur sjuk jag är.. Men endå som man brukar säga.

Idag har jag sett det nya avsnittet av True Blood, säsong två. Det var så längesen jag såg det men man blev ju påmind, det var lika bra som de förra avsnitten! Jag har längtat och nu är de äntligen här. Men avsnitt två kommer nog att dröja ett tag kan jag tänka mig. Jag älskar verkligen öppningslåten till serien, lägger upp den här på bloggen så ni får höra :) Dock så är det ju inte hela låten.


Jag har även beställt en tröja och en tshirt idag, ska beställa lite mer imorn eftersom hemsidan inte funkar just nu.. Ahh. Jag älskar att shoppa alltså! Hur ska detta gå när man bor ensam? Det tåls att tänka på när man väll gör det kanske.

Nu ska jag surra lite med min moder!


kram&puss

 Mjukiströja Gina Tricot 149:-

Tshirt Gina Tricot 99:-

(grått vare här!)

Av bfalk - 12 juli 2009 13:59


Jag drömde om EMD inatt, det räcker va?

Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7
8
9 10 11 12
13 14 15
16
17 18 19
20
21
22 23 24 25 26
27 28 29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards