Alla inlägg under juli 2009

Av bfalk - 12 juli 2009 13:00


Nu sitter jag här. Igen. Det finns inte så mycket att göra må jag ju säga, därav alla dessa inlägg på bloggen. Jag har just duschat, tänk att de lättaste sakerna kan ibland vara det jobbigaste? Ska strax gå och kolla om det var kl 3 mamma satte upp tvättiden, tänk vad man kan lova saker när man är osjuk.. Jag fattar inte hur jag ska orka bära all tvätt, lägga i det i maskinerna och hänga upp det. Jag är lika stark som en treåring känns det som, eller varför inte som en 93åring? Jag hatar att vara sjuk för då blir jag så himla stel i kroppen, det tar lång tid att få fram styrkan igen. Jag som började få kondition av alla backar! Nu kommer det vara som att jag aldrig gått där.. Jag kommer svimma, jag lovar. Jag vet inte ens om jag kan jobba imorn, har ont överallt och jag känner mig ofrisk.. Men jag vill inte direkt att mamma ska jobba åt mig IGEN, dessutom på hennes semester.. :(

Jaja, vi får se hur det blir antar jag.


Innan jag hoppade i duschen så kollade jag klart på Wedding Crashers, har sett den hundra gånger men jag gillar den! Den kan jag nog se hundra gånger till utan att tröttna, haha.

Jag har även rensat lite på datorn, det behövdes nog. Såg massa skumma mappar som jag inte sett förut, undra om det har nått att göra med den som fixade denna dator.. Men nu är den borta, muhehehe!


Åh, jag är så grymt trött. Det känns som jag ska somna när som helst, men jag ska försöka vara vaken - ett tag till iallafall!

Jag längtar tills mitt bankomatkort kommer hem igen så jag kan beställa kläderna, är sugen ännu en gång att beställa en BYB tshirt. Haha, fast jag har jätte många nu men dom är ju bara för snygga. Ska försöka vänta.. Försöka.


Jaja, nu ska jag ta på mig kläder (ja, jag är så naken) och gå iväg till tvättstugan.


kram&puss

Av bfalk - 11 juli 2009 22:11


Hej på er!

Nu har jag faktiskt tagit mig upp ur sängen och sitter i soffan och kollar på tv, filmen Ondskan går just på 4an och jag har inte sett den på länge, så varför inte kika på den? Samtidigt sitter jag här och surfar. Kollar på massa kläder som jag tänkte beställa imorn, jag kan eller vill inte gå på stan. Så det där med online shopping är ju huuur bra som helst! Jag är ensam hemma oxå, det är lite tråkigt. Tur att mamma kommer hem imorn, det är inte kul att vara ensam när man är sjuk.. Men what to do. Tackar mamma Carin ännu en gång för hur mycket hon ställer upp för mig, vad det än är. Världens bästa mamma och framförallt - världens bästa kompis <3

Idag har jag kollat på Bandits, den är så rolig! Bruce Willis och Billy Bob Thornton är med, rekommenderar den. Efter den såg jag ännu en film med Billy Bob - Bad Santa. Den är ju så härlig, jag älskar den bittra nersupna tomten, haha. Dock så råkade jag somna när jag hade sett en bit av den, men det var ganska skönt.

Jag har fortfarande jätte ont i min kropp, jag vill knappt andas men man måste ju har jag hört. Att äta är nog det jobbigaste att göra just nu, det gör så sjukt ont! Och att hosta ska man ju inte tala om, den där hostmedicinen vill inte funka som jag vill.. På måndag tar jag det sista av medicinerna så jag hoppas att alla kusar och baciller är ute ur min kropp då och att jag inte blir sjuk på ett bra tag, men man kanske inte ska hoppas för mycket?

Men som jag skrev förut - online shopping är väldigt bra, tänkte köpa kläder till mig för att jag har varit sjuk. Det är jag ju värd?! Får se vad det blir, men hittade ett par skit snygga jeans som jag bara måste ha.


Just när Ondskan började så fixade jag lite melon och ananas, mamma hade köpt hem det för någon dag sen och det är ju jätte gott. Synd bara att jag inte kan äta så mycket pga mitt mående men det var gott det lilla jag fick i mig. Ananasen var så där härligt söt och melonen jätte god :)

Man äter sånna här goda saker alldeles för sällan. Kanske ska börja äta sånt här på lördagar istället för chips?? Men chips är ju så himla gott det med, haha.

Föresten, idag kom jag på att jag kanske ska färga håret svart. Jag är verkligen jätte sugen på det - vad tror ni om det? Det var ett tag sen jag var det nu och jag vet att jag passar i det. Trots att jag läst att 'det är så ute att ha svart hår samt svarta kläder på sommaren', det var det dummaste jag någonsin har läst tror jag! Black is beautiful. Kanske ska införa den där blonda slingan som jag hade för ett tag sen med det svarta håret, just när jag gjorde septum.

Jaja, nog om det.

Nu ska jag kika vidare på filmen!

kram&puss

Av bfalk - 11 juli 2009 14:20


När man är sjuk så läser man varenda artikel, tro mig. Och om man får skvallertidningar så läser man allt där med.

Läste just att den där Pattison kom ut som gay på någon radiostation. Jaha, alla snyggingar är gaylords. Men frågan är: är han verkligen det eller gör han det för att bli lite mer känd? Tycker det är helt sjukt hur hög status både han och bruden har fått efter filmen Twilight. Säger som mamma: "dom är ju inte ens riktiga skådisar". Hur kan de sno priser från tex. Johnny Depp och Sean Penn? Det är mystiskt.

Nu kom jag av mig lite, är han gay? Har han verkligen ledsnat på det kvinnliga könet? Han berättade vidare att han älskade gayscenerna i sin nya film, där han spelar bisexuell.

Stackars alla hans kvinnliga fans; är chansen förbi för er?

Men nu kan man ju lugnt säga att jag har berättat årets nyhet för er, tacka och bocka.


Det känns som det här blev ett väldigt vettigt inlägg, har jag hamnat i denna bloggsfär där man bara skriver om kläder och kändisar? HOLY JISSUUSs.


Av bfalk - 10 juli 2009 22:54


Bättre sent än aldrig som sagt.. Här kommer det några bilder från gatufesten, vissa bilder är ju redan upplagda på bdb så det kanske är lite roligare att se vissa bilder här oxå. Right?

Jag hade skit kul på gatufesten (mån,tis,ons,fre). Jag var med söta människor som förgyllde mina dagar och så fick jag se min idol, kan det bli bättre??

Några bilder från gatufesten:

  

 


 


 


 


 


 


  


Av bfalk - 10 juli 2009 22:33


Den 3e juli var det alltså dax igen, klockan 23.00 stod dom där på scenen igen. Och jag var där, längst fram - helt jävla lycklig! Backyard Babies var bättre än vad jag någonsin kunde föreställa mig. De hade valt de bästa låtarna och man märkte verkligen hur peppade och glada de var att spela. Jag sjöng med som en galning och fick även ögonkontakt med Dregen, låter det osannolikt? Det är nog det längsta man går med mannen, men det gör inget, jag är lycklig endå. De rockade på i ungefär en och en halvtimme. Givitvis så spelade de min absolut älskling's låt Highlights. Det värmer lite extra när de spelar just den låten.

Åh, jag är så glad att jag fick se dom igen! Totalt jävla underbart.

Ett plus i kanten var det härliga sällskapet som rockade som en tok, Jessica :*


 


 



 





Av bfalk - 10 juli 2009 21:56


Sjukdomen sitter i. Oh hej å hå. Idag har jag haft så ont i lungorna samt i luftrören, bara jag andas så gör det ont = jag har inte kunnat äta nått, tur att det finns drickyoughurt och annat gott som man kan ta. Nu sitter jag i sängen för jag hostar så mycket, jädraans. Jag har sovit ganska mycket idag så jag känner mig inte sådär jätte trött, då kan man alltså skriva lite i bloggen! Det är ganska så skönt att ha en bärbar må jag ju säga, även fast knapparna är lite tröga, haha.

Jag håller på att lägga in alla bilder från GF oxå, 229 bilder såg det ut att vara.. Undra vem som fastnade på min kamera flest av gångerna..? Det här betyder alltså att jag ska ladda upp några bilder från GF. Bättre sent än aldrig! Jag har inte haft sån stor lust att ladda upp bilder och skriva en längre text, vilket kanske är förståligt.

För några timmar sen såg jag på Night at the museum 2, den var helt okej. Det är tur att Owen Wilson är med, han räddar filmen ganska ofta. Började även kolla på Old School, men har haft den på pausad jätte länge nu för jag hamnade framför datorn. Den var helt okej, Owen's brorsa spelar huvudrollen - Luke (och är den snyggare av dom, hoho).


Nu har jag väll skrivit klart om min högst intressanta dag. Just petat i mig ibumetin och hostmedicin, hoppas värken försvinner snart.

Snart kommer ett inlägg till, så håll uuuuuut!


kram&puss


P.S Grattis till Linn som fyller 20 år idag! :)

Av bfalk - 9 juli 2009 16:52


Jag som nästan glömt bort hur det kändes att vara sjuk, himla härligt att bli påmind igen! Jag vill avlida, en stund iallafall.

Jag gillar när gamla klasskompisar som kollar bort när dom ser en, en speciell gör alltid så. Det är lugnt, jag är absolut inge social på bussar när jag är sjuk men ett hej kan man väll trycka ut sig? Helst om människan ifråga säger hur underbar jag och hela klassen var.. Haha, otroligt underhållande. Jag må ju säga att det är skönt att slippa gå i en klass. S K Ö N T.


Just sett på Eagle Eye, där Billy Bob har en roll. Han är härlig han. Den var väll lite spännande och så.. Inte nån höjdare. Inte fick jag sova heller. Jag är ganska så tjurig nu.

Nu ska jag försöka äta, wish me good luck.

Av bfalk - 9 juli 2009 12:36


Igår beslutade jag mig att inte ringa vårdcentralen eller åka till akuten, då jag 'bara' hade lite ont i halsen, öronen och hostade. Men natten till idag var det kört. Ni vet hur det låter när man öppnar en pucko flaska va? Så lät det i mitt öra, och jag hade världens inflammation. Jag blev ganska rädd när jag såg att jag blödde både i örat och i näsan imorse, så jag ringde vårdcentralen direkt. Tanten var skit surig och sa att det nog kan vara så vid en förklylning, jo tjena. Men jag fick iallafall en tid, på ljustadalen. Eftersom stället här hemma har stängt så måste man åka dit nu, vilket inte är sådär jätte kul när man är jätte sjuk. Mamma följde iallafall med mig, gull hjärtat, hon sa att hon var säker på att jag skulle tappa bort mig där, haha. Besöket gick jätte fort och läkaren konstaterade att jag fått en kraftig inflammation i båda öronen, i lungorna, pajjat luftrören och har en kraftig hosta.. Ja, tur att man ringde. Ibland tror jag att jag bara inbillar mig, men varje gång så bevisar läkarna motsatsen. Första gången jag hörde kommenteren: OH SHIT! komma ut ur en läkares mun. Så ser det ut i mitt öra tydligen.. Lite rädd man blev då ^^


Nu är jag hemma iallfall, har käkat lite mackor och druckit te. Väntar på att mamma ska komma hem med medicinen, tydligen skit starka. Hoppas man inte överdoserar hostmedicinen, det ska tydligen vara jätte läskigt. ÅÅÅÅÅh jag har så ont i lungorna och ryggen nu alltså :( Ja, jag tycker så synd om mig själv. Varför kan jag inte ha en vanlig förkylning?! Ni vet: snor, host och sen är det över efter tre dagar! Nej, här tar vi allt på en gång. Jag är bitter på alla baciller som attackerar mig. Förhoppningsvis börjar medicinen verka fort, så jag får jobba på måndag igen.

Dagen ska jag spendera i sängen, med filmer och så ska jag försöka sova så mycket som möjligt (vilket är väldigt svårt med äckel hostan och snusk örat).


Föresten, såg en jätte bra film igår! Måste bara skriva lite om den, alla som läser borde se den tycker jag. Den heter Boy A och är drama film. Handling: När Jack vid 24 års ålder släpps ut ur fängelset har han tillbringat merparten av sitt liv inlåst. 14 år tidigare begick han ett hemskt dåd tillsammans med en annan pojke, en händelse han nu hoppas kunna lägga bakom sig för alltid. Jacks mentor och fadersgestalt bli övervakaren Terry som hjälper honom genom en mognadsprocess som borde ha startat långt tidigare. Men det förflutna släpper inte greppet...

Vissa stunder är killen det handlar om lite väl fjölig (töntig) och grinar väldigt mycket men den är så bra endå! Slutet är dock tragiskt och jag ska ju erkänna att jag släppte en tår eller två. Helt klart sevärd.


Nu ska jag lägga mig i sängen!


kram&puss

Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7
8
9 10 11 12
13 14 15
16
17 18 19
20
21
22 23 24 25 26
27 28 29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards