Alla inlägg under augusti 2009

Av bfalk - 9 augusti 2009 19:34


Nu sitter jag på Bergsgatan, jävligt skönt. Jag hör hur regnet bara öser ner, jag kom precis hem innan det började. Oj, vilken tur man har ibland! Det åskar som satan oxå, det är lite mys. Tur att man inte behöver gå till jobbet i detta väder :p

Märk att både jag och min mor kallar denna lägenhet för MITT hem, haha.


Vädret är verkligen konstigt nuförtiden, för några timmar sen var det strålande sol. Jag har solat från klockan 1 till 4 idag, så lite brun borde man ju vara? Jag har även kollat på derbyt mellan Bajen och Djurgårn, sistnämda förlorade. Jag tycker nästan synd om Djurgårdarna nu, de är ju trots allt på kvalstrecket. Nej, jag skojja bara - jag ler i smyg, eller inte ens i smyg. Staffan var lite ledsen idag efter förlusten, men tror han och mamma glömde matchen när dom blev bjudna på mat av mig! Jag lagade min korvstroganoff, jag har aldrig sett dom äta så mycket. Tur att det uppskattas :) Nu kanske man måste börja laga nått annat?

Ikväll ska jag bara se på film, börjar 7 imorn.. Jag hatar att gå upp så tidigt.. Men tur att man få vara här inne i stan, annars hade man fått gått upp ännu tidigare!

Nästa vecka börjar min praktik oxå, måste ju erkänna att jag är nervös. Jag vill hellre jobba på riktigt än för 40 kr/dagen. Jaja, jag har mig själv att skylla.


Nej, nu ska jag fixa lite tè! :)


kram&puss

Av bfalk - 9 augusti 2009 00:11


Åh, jag börjar grina så fort jag ser killen som spelar huvudrollen i The Pianist. Den har gått nu på 3an, men jag klarar inte av att se den. Inte för att den är så hemsk, utan det är mest när hans ögon jag inte klarar av. Snacka om att leva sig in i rollen när man som kollar känner medlidande och vill bara rädda honom. Hmm.. Det är verkligen ingen må bra film.

Nu kollar jag på nån film med Stellan Skarsgård och jag känner att det kommer ta lång tid innan jag får sova. Inte städade jag heller, men rensade garderoben. En hel IKEA påse full med kläder, mest jeans. 6-7 st tror jag att jag har lagt ifrån mig, sjukt.


Undra om man ska ta och borsta tänderna och bädda ner sig i sängen.. Ja, varför inte.


Av bfalk - 9 augusti 2009 00:09


jag är nog inte så tuff som jag trodde jag var

jag är nog inte så bra som jag tror


jag känner hur ångesten kommer krypande

och tårarna börjar rinna ännu en gång

det blir varmt på kinderna

och jag hoppas det tar slut snart


jag gråter, jag gråter

för vadå?

det vet jag inte längre


den enda känslan som är kvar är hopplöshet

vad gör jag här?

vad gör jag kvar?


ingen står vid min sida längre

ännu en tår faller ner på min tröja

jag har börjat prata med mig själv

nu när ingen orkar lyssna längre


mina blöta tårar smakar salt

visst känner jag igen smaken, alltför väl

jag vill bli den jag var förut

den skrattande, bubblande människan


jag ser allt grått;

gråa moln trots den skinande solen


nej, det är dax att sluta klaga

det finns de som har det värre.

Av bfalk - 8 augusti 2009 22:40



Skön låt. Helt enkelt.

Av bfalk - 8 augusti 2009 18:25


Jag har just lugnat ner mig efter dagens match hemma mot Brommapojkarna. Jag skulle precis gå ut för jag inte stod ut med förnedringen att spela 1-1 mot dom, då han gjorde det. IGEN.

Min favorit spelare såklart; Ivan Obolo. Han har inte gjort något mål nu på länge och nu avgjorde han matchen, fyfan så skönt!

Nerverna hoppade runt, skrek kuken ett antal gånger så dom reagerade här hemma, haha.

Nu ligger dom på samma poäng som Helsingborg, i toppen alltså.

All kärlek till AIK, all kärlek till Ivan.


Det kändes nästan som att maten var på väg upp ett tag där, så nervös blir man. Maten bestod för övrigt av den kända korvbrickan jag brukar äta på dallan. Korv, tacochips, gurka, morötter och lite annat + olika dippsåser, sjukt gott!

Jag har även solat denna dag, men det kom nå ful moln efter att jag solat över en timme. Men nu är den tillbaka :)

Jag vet inte vad som händer ikväll. Blir lite besviken på folk som säger att dom ska vara med mig, eller ska göra annat och gör plötsligt något dom sagt att de inte ska göra.. Men jag ska försöka inte att bli less, försöka sa jag! Matchen gjorde nog så att jag blev lite gladare, eller mycket rättare sagt.

Jag vill ifrån den här stan, om man inte får något jobb. Tycker någon snäll själ kan ge mig en lägenhet i Sthlm? JAAAaaaaaaa.


Sitter nu i soffan och lyssnar på Backyard Babies, bra skit. Funderar starkt på att städa mitt rum, det ser lika jävligt ut som för några veckor sedan.. Ja, jag är nog lite seg på den biten. Men vem gillar att städa? Får se hur det blir med den saken, måste nog rensa lite i garderoberna iallafall.


kram&puss



Av bfalk - 7 augusti 2009 22:28


Jag råkade beställa:


*Ivan Drago (dolph lundgren) tshirt eftersom jag älskar han i Rocky filmen samt favvo repliken i filmen, SÅKLART!

*Johnny Depp film, den har inte funnits att beställa förut - men nu såå! Jag älskar den, Johnny är bäst.


Av bfalk - 7 augusti 2009 16:37


Det må ju vara dagens citat denna dag.

Jag har precis gått in efter att ha solat jätte länge, känns som jag blivit bränd på min arma kropp. Min rygg är så himla känslig, fattar inte varför.

Innan jag började sola så begav sig det till ica, där hämtade jag mina efterlängtade böcker (vill bara försvinna i en bra bok u know) och så köpte mor min en cola till mig, för att jag är så söt? Eller få tyst på mig? Jag har ingen aning faktiskt.

När jag kom hem slängde jag av mig kläderna i vild förtjusning (nu ljög jag) och la mig ute för att läsa skvaller och börja på Marilyn Manson's bok. Hittils har den varit lika bra som Mötley Crüe's och Jenna Jameson's bok! Kanske för att det är samma underbara författare? Förut när Staffan kom hem så gav han mig Lemmy's (basist/sångare i Motörhead) bok, ännu mer rock'n'roll! Han är så sjukt frän, Lemmy alltså.


Jag har inte gjort mycket mer än så faktiskt, det är härligt att bara ligga ute och njuta. Får se hur det blir ikväll, har inte hört ett ljud från Pontus.. Jaja, man får se helt enkelt. Ska iallafall käka grillat sen! Woho!

Nej, nu ska jag ge mig ut igen tror jag.


kram&puss

 


Av bfalk - 7 augusti 2009 00:16


Äntligen ska jag få lite ledighet, jag kanske inte förtjänar det men skönt ska det bli endå! Jag må ju säga att jag höll på dö i backarna idag, jag vill inte ha sol när jag ska jobba - det får jätte gärna vara ful moln då. Allt blir dubbelt så jobbigt när solen skiner och man ska upp för de hemska backarna.. Ja, det är lite synd om mig faktiskt. Jobbet gick förövrigt bra, gjorde rabarberpaj, så sjukt gott! Min mage behöver aldrig lida där uppe, haha.

Jag har inte gjort alltför mycket sen jag kom hem, suttit här och sett lite på Eastern Promises som gick på Canal +, men blev så less på tjuriga människor så satte mig i sängen med datorn istället! Jag måste ju säga att jag mitt humör inte är på topp här hemma, därför ska det bli väldigt avkopplande i lägenheten i helgen! Jag får faktiskt besök oxå; av Pontus! Han räddade verkligen min helg, jag hade antagligen suttit och ruttnat bort annars.. Vi har inte träffats på sisådär hundra år snart så det ska bli kul, lär bara bli film och sånt mys hela helgen dårå. Ju längre jag håller mig ifrån alkohol desto bättre, men jag var verkligen sugen på det idag, haha. Jaja.


Sitter inne på msn nu och Josse the fyllskalle terrar mig med ljudgrejjs, hon säger hur mycket hon saknar mig och så, haha knäppskallen! Men jag saknar hon nog lite oxå, trots att hon är lite tok.

Nu känner jag i ögonen hur trött jag börjar bli, dax och sova? Imorn ska jag ta en låååååååååång sovmorgon! Ska bli oerhört skönt! Bara inte jobbkillarna härute väcker mig.. Tur att dom inte är fula.


Föresten; texten till bilden jag la upp idag på bdb är en låttext! Somliga tror på allt man skriver. Låttext. Så var det ja.


Nej, nu har jag inte mycket mer att skriva om. Såg att det var fler än jag som är rädd för den där Apoliva bruden, ush. Om jag blir rädd, hur rädd ska inte små barn bli då? Ofta ha en sån reklam. Kommer man se ut som henne om man smörjer sig med apotekets salva? Kommer hon dimpa ner och sjunga för en och vifta med håret? Varför regnar det på henne? Fryser hon inte? Dessa frågor kan en ung dam ställa sig såhär på nattkvisten. Jag antar att jag bara förvirrar, men någon måste ju göra det jobbet oxå!


kram&puss

Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5
6
7 8 9
10
11
12
13 14
15
16
17
18 19 20 21 22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards