Direktlänk till inlägg 20 september 2009

Hej era mysar!

Av bfalk - 20 september 2009 15:37


Jag är ett tröttöga idag, trots att jag sov till ett. Men tröttheten beror nog på att jag just käkat massa mat, blir jätte trött då.

Jag började tvätta för ett tag sen, så duktig är jag! Ska även diska och städa lite i rummet. Men det största nyheten för idag är att jag ska göra muffins! Jag hoppas verkligen dom blir goda, men om man följer receptet och råkar glömma giftet så borde det ju vara lugnt..? Jag erbjuder bilder samt text om hur det gick med muffinsarna. Jag funderar på att ge bort några till Staffan eftersom han är så snäll med mig, då blir han nog glad!

Det känns förövrigt bättre i min kropp, så slog nog inte sönder något. Jag har fullt med blåmärken på ena skinkan och min höft jäklas lite (som vanligt). Ibland har jag även ont i halsen, men försöker låtsas att det inte finns.


Jag smygkollar lite på Simon och Thomas, åååh vilka underbara killar! Dom måste komma hit och fixa vår lägenhet tycker jag, vår lägenhet är ju halvklar.. Haha, inte så fint men vi är halvklara vi oxå tror jag. Typ som potatisar.

Igårkväll hade jag jätte problem med min dvd men efter många om och men så fick jag igång den och så fick jag äntligen se The Departed. Den är ju så otroligt bra! De har samlat några av de bästa skådisarna oxå, amaziing. Har dock typ 20 min kvar av den, blev skit trött så jag kunde knappt ha ögonen öppna.


Btw, jag har ju bara två fiskar kvar av sex. Nu har en till dött, antar jag. Men det är så sjukt för jag hittar den inte! Den ligger inte botten och inte runt om skålen heller.. Den andra fisken kollar jätte misstänktsamt på mig. Har jag råkat käka upp den?

Nej, nu ska jag fortsätta diska och lyssna på Manson!


    

The look of today.


   

Pretty as a Swastika. En osminkad Bella är oxå en Bella.




 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bfalk - 28 februari 2013 02:35


    Eftersom man alltid ska skryta om saker man gör bra så ska jag tamefan också göra det.  Detta är ingen comeback för mig. Jag ska alltså bara skryta här litegrann..  Jag har sedan jag blev medlem på Ester&co, 15 februari, tränat varje da...

Av bfalk - 14 februari 2013 13:53


Jag har kommit fram till att min lust att blogga har försvunnit totalt, så är the end of an era här. Eftersom det knappt är någon som läser den här bloggen så behöver jag ju ändå inte ha den kvar. Jag kanske återkommer med en ny blogg, som endast b...

Av bfalk - 11 februari 2013 21:47


Mamma har dumpat sitt fotbad hon fick i julklapp hos mig, hon säger att vi ska ha delad vårdnad om den, haha. Åååå det är så grymt härligt alltså. Mina onda fötter blir genast gladare och avslappnade, tror det är bra medicin för dom som har ont i fos...

Av bfalk - 11 februari 2013 12:45

"The world goes on and you're gone. The best revenge is to live on and prove yourself." Eddie Vedder ...

Av bfalk - 10 februari 2013 18:30


  FYFAN vilken huvudvärk jag har! Det är inte ofta det händer men när det väl smäller till, PANG! Så göre så ont så det känns som allt ska sprängas. Väldigt oskönt må jag säga.  Och i två dagar har jag städat med mamma hos min bror som ska hyra ...

Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards