Alla inlägg under september 2009

Av bfalk - 29 september 2009 18:15


Det här måste ha varit den längsta tisdagen på länge, känns som att klockan skulle ha varit mycket mer än vad den egentligen är. Jag råkade glömma att se klart vampyrfilmen, när jag skulle fixa nått att äta idag så såg jag något som stack upp för brevlådan och där låg mitt paket från cdon = Criminal Minds box och tshirt! Yeey. Har redan hunnit sett fyra avsnitt, det är så braaaa!

Jag är inte alls pigg idag, så det har varit skönt att ligga i sängen och sett dum ut.

Nu har jag faktiskt tagit mig ut till vardagsrummet där datorn låg och skräpade.

*

Jag har tänkt på en text jag har tänkt (igen) att skriva här, men har antigen glömt bort det eller inte orkat för det är så många åsikter och tankar som åker in i texten.

Det har varit mycket prat om pedofiler i media och jag har även sett många sånna program, typ som Criminal Minds.

För två veckor sedan, tror jag det var så kom den där Sundsvalls tidningen hem till oss, den som är gratis (och dubbelt så bra som våra andra lokala tidningar) men iallafall, den kom hem och jag brukar alltid läsa den när jag käkar frukost eller nått. Där var det en intervju med en av killarna som är med i Nationellt Motstånd här i Sundsvall. Han samt några andra hängde ju ut en pedofil med lappar och gav till grannarna i Kvissleby. Nu ska dom även starta upp en hemsida, som hitta.se där man kan söka på sitt område och se hur många dömda pedofiler som bor vid en själv eller i närheten. Är det bara jag som inte tycker det här är hemskt? Det hemska är att människor går på oskyldiga barn för egen njutning. Häng ut dom jävlarna! De har förstört ett barns liv och de ska straffas, tills de dör. Jag anser att övergrepp mot barn är det hemskaste brottet man kan begå och det spelar ingen roll om man suttit i fängelse eller på en psykklinik, har man gjort något så hemskt så ska man hängas ut.

En tjej som blivit våldtagen som barn hade hört av sig till Nationellt Motstånd och berättat själv att hon ville att mannen i fråga skulle hängas ut, så att han skulle få livet lite sämre - precis som henne.

Att starta upp en hemsida måste ju vara en oerhört lättnad för barnfamiljer, för erkänn; vem vill bo granne med en dömd pedofil som nu är "frisk"? Hur mycket de än säger att de har en sjukdom, att de är synd om dom, att de syndat för deras brott så kommer de nog alltid ha tankar om att skada andra, för det försvinner inte bara sådär.


Jag läste i Aftonbladet att något land skulle införa kastrering på dömda pedofiler och våldtäktsmän. Kastrering gör ju att den sexuella driften förhoppningsvis avtar väldigt mycket. Och det är så jävla rätt. Ta en skitig sax när ni ändå är igång.

Det finns ingenting som gör mig så upprörd som det här. Det är så jävla sjukt att det ens existerar, men allt ska väll finnas antar jag. Både av gott och ont.

Häng ut dom, gör vad som helst så de får veta att de lever. Att de får veta att vad det gör är så oerhört fel att de ska få lida för det resten av livet. Tänk alla barn och ungdomar som måste leva med minnena av vad dessa gubbar har gjort mot dom. Att göra det här kanske får ångesten att släppa lite, att de får veta att även gärningsmannen lider.

Den som inte håller med mig om den här texten, vänligen kommentera inte. Du bör söka hjälp.

Av bfalk - 29 september 2009 12:47


Jag antar att det var så längesen jag var sjuk nu så det är dax igen för förkylning, halsont och ögoninflammation. Usch och tvi! Har varit vaken i en timme nu, men är redan dötrött. Katten Fritz har gosat med mig hela natten och morgonen, så härligt :)

Nej, det blir ännu en dag i sängliggande ställning för mig. Förhoppningsvis så försvinner det här om jag tar det lugnt.

Jag tror jag ska kolla klart på En vampyrs bekännelser som jag kollade på inatt, men orkade inte se hela. Den är nog den bästa vampyrfilmen som gjorts, där Tom Cruise spelar den onda och Brad Pitt den goda. Jag dras till fenomenet 'vampyrer' och att göra en karaktär till god var ett genidrag. För flera år sedan läste jag även boken, skulle vilja få tag på den igen. Den är lika bra som filmen faktiskt.


Nu har jag inte så mycket mer att skriva om, återkommer senare!

PUSS!

Av bfalk - 28 september 2009 22:51

Hittade nyss denna man som har öppnat en vintagebutik för män i Sthlm, nu kan killarna där ute inte klaga på att det finns butiker med snygga och coola saker ;)


Bilderna är tagna från Aftonbladet.

Av bfalk - 28 september 2009 21:38


Idag vann AIK på Råsunda mot bottenlaget Djurgården med 2-0. Det senaste nyförvärvet Flavio gjorde båda målen.


Utdrag från Aftonbladet ikväll:

"AIK'S HÅN MOT DJURGÅRDEN EFTER DERBYKROSSEN"

"AIK spelade ut Djurgården på Råsunda och vann ödesderbyt med 2–0.

AIK forsar mot SM-guld. Djurgården mot superettan. Då skickar AIK-tränaren Mikael Stahre en psykning till blåränderna:

– Det var klasskillnad, vi dominerade från första till sista minut, säger Stahre till Canal Plus.


Sen lobbade Flávio bollen över en utspringande Pa Dembo Touray i DIF-målet. Och 2–0 var ett faktum. När Flávio firade målet drog han av sig matchtröjan...och under hade han ytterligare en."

  

Av bfalk - 28 september 2009 21:11

     

En gammal goding till bild Glad


Personlighet

Av andra beskrivs den som knäpp, tokig, glad, fnittrig osv.

Jag tror jag beskriver den likadant.

En pratsam brud i sina bästa år, världens roligaste humor som jag kan skratta i flera timmar åt.

Rock'n'roll och AIK så hårt in i själen, kan man skriva det i personligheten? Jaförfan.


Så bemöter jag andra

Jag bemöter alltid alla med respekt och med ett léende oavsett vad jag hört om personen sen tidigare. Folk verkar bli jävligt förvånade över att jag är så trevlig och pratsam även fast vi bara träffats i fem minuter och just sagt hej. Men jag antar att det är en bra grej!

somliga gillar mig, somliga inte så som det alltid är. Jag kan inte göra så mycket åt folk som stör sig på mig eller inte gillar mig - det är deras problem.


Så bemöter andra mig

Tjejer och killar i samma ålder brukar vara väldigt blyga inför mig, då får man prata på så brukar de oftast lugna ner sig och de blir till de trevliga människor de faktiskt är. Tjejer brukar ofta kolla upp och ner på mig, helst tjejer som är extremt tjejiga. Antigen tycker de att jag är jävligt snygg eller så tycker de min stil är puckad.

De som jag nyss träffat börjar ofta prata rock med mig, om min stil osv.. berömmer gör dom oftast!

Mina vänner bemöter mig som den där knäppa, roliga bella tror jag. Om jag inte är glad så märker man det på en gång har jag hört.


Det jobbigaste som hänt mig

Det har hänt många jobbiga saker i mitt liv och det värsta håller jag privat, inom mig och vill helst av allt inte prata om. Det är få som vet om det, jag kan räkna dom på min hand och det ska så förbli!

Annars kan jag nog säga att inte ha en pappa vid min sida är väldigt jobbigt, att se sin älskade bror åka till ett land och kriga, att se mamma göra illa sig, att se mormor åka in på sjukan, att jag var så sjuk för ett år sedan då mitt liv nästan strök med, att gå på morfars och moster's begravning.

Ja, det finns mycket som är jobbigt! Men det finns så mycket som är bra oxå, och tur är väll det?


Min lyckligaste stund

När jag får se Backyard Babies live. Smörigt.. WHATTAHELL! Dom kanske läser det här och bjuder med mig på en roadtripp.

"Hur känns det egentligen att se dregen komma in på scenen?" Det är en fråga jag aldrig fått och den ställdes av morsan. Jag vet faktiskt inte, men jag tror jag är lycklig då.


Om jag är utseendefixerad

Ibland är jag verkligen det, ibland skiter jag fullkomligt i mitt utséende och drar bara på mig ett par mjukisar och en mössa och drar ut.

Men vissa dagar kan jag stå framför spegeln i timmar och ändå inte bli nöjd. Jag kan vara nöjd med en bild jag knäpper ett tag för att senare hata den, konstigt det där.

Jag tror alla är utséendefixerad, bara att det man ligger på olika nivåer.

Jag bryr mig om mitt utseende det gör jag, men jag är inte sjukligt besatt eftersom jag inte kan göra så mycket åt hur jag ser ut i ansiktet eller hur kort jag är. Eller lång om ni vill det.


Viktigast för mig

Helt klart min familj. Sen så kommer ju vänner och resten av släkten.

Även min katt fritz är skit viktig för mig, det har jag inte berättat förut men han är som min egna lilla håriga bebis, min retard katt. Han gör mig glad, irriterad och arg men han är så söt och mysig så det går inte att vara sur länge! Det unika med djur är att dom ser när man är ledsen och försöker trösta en, det är coolt att vara med om faktiskt.

Sen är musiken en viktig del i mitt liv så jag ska kunna fungera hyffsat normalt.

Mat, vatten och allt sånt som en vanlig normal människa behöver är även viktig för mig. Jag överlever inte bara på knark.


Mitt självförtroende

Är på topp för den mesta men sjunker snabbare än titanic när jag börjar bli sjuk. Jag vet inte varför självförtroendet dalar just då, men då ligger man bara i sängen och tänker på allt antagligen. Men för det mesta är då mitt självförtronde bra, jag gillar mig själv och sånt, förutom min jävla fet mage. Den ska bort!!

För att få ett bra självförtroende så måste man först och främst börja gilla sig själv, inte göra andra till lags eller göra sånt alla andra gör. Man ska vara sig själv, först då börjar man tycka om sig själv. Folk ser om man har ett bra eller dåligt självförtroende, tro mig.


Jag i mitt jobb

Jag försöker vara professionell, jag är inte den bella som jag är privat, vilket är bra eftersom det ska man nog inte vara heller. Jag har turen att vara vikarie på ett av de bästa ställen jag varit på, där man får vara social och ändå kunna vara lite av sig själv. Att lägga på en hel fasad och glömma bort sig själv och vad man tycker och tänker är ett väldigt minus tycker jag.

Jag är stolt över mig själv över hur snyggt jag "sköter" mitt jobb eftersom det inte är det lättaste, det tar på en psykiskt och ibland vill man bara begrava huvudet i sanden.


Jag på fest

Jag är den som är lugn i början men som senare blir den värsta på slutet av förfesten/festen. Jag vill helst rocka hela natten men det är ingen som är med på noterna oftast.

Jag älskar att festa, lyssna på bra musik, god alkohol och ha gulliga vänner runt sig! Krogen är ett måste för mig, där får man träffa nytt och gammalt folk, vara social, kanske bli bjuden på nått gott och skutta runt. Jag är ett stort nöje att festa med ;)


Av bfalk - 28 september 2009 20:33


Jag kunde inte bara sitta hemma igår, så jag käkade, fixade mig (på mindre än en timme!!) och åkte ner till dallan. Jag fick alkohol som kompensation, vilket var ganska helt okej. Efter 9 nångång efter massa klater med Matte's gitarr så började dom spela. Tydligen hade granngubben klagat redan han sett gitarren, fattar inte folk som orkar klaga hela tiden. Om man bor ovanför/bredvid en krog får man nog skylla sig själv att det låter! Ljudet var ganska lågt alltså, men det var jätte bra! Och jätte kul att Peter tog in ett band där. Det var lagomt med folk, träffade skit många man kände. Det var mycket trevligt.

När dallan stängde så satt jag och käkade med bandet (Matte, Håkan och basisten som jag aldrig kommet ihåg namnet på..), det var sjukt gott med mat - jag åt knappt nått till middag. När vi hade käkat så sa vi hejdå till personalen sen så skjutsade Matte hem mig, så sjysst! Han ville inte att jag skulle gå runt själv på stan och leta efter en taxi.

Jag var uppe ett bra tag innan jag somnade, fick jätte ont i halsen på kuppen.

Kvällen i bilder:

             

*Bilderna består av mig, gudfar, mor, Staffan, Maria, Grodan, Thomas och självklart JD&cola ;)


Och ont i halsen har hållit i sig tills idag, har varit helt död i kroppen. Jag har mest legat i sängen, sovit och kollat på film. Nu kikar jag på Idol, tycker alla låter likadant. Det är så spännande att se det då, haha.

Jag skulle ju ha göra massa saker idag, men det är klart att det inte blev så. Får se om jag kommer ner på stan imorn för att handla lite grejor.


PUSS!

Av bfalk - 27 september 2009 17:12


Igår såg jag flera gånger Stadiums nya reklam. Alltså, killen med långhåret i regnet i slowmotion <3 Femtioåtta hjertan på han alltså. Vem är han? Jag vill veta, nu på en gång!

Snygg som fasiken är han. Jag vill kamma hans hår.

 

Av bfalk - 27 september 2009 16:42


Jag tycker jag känner igen den här känslan alltför väl. Alltför ofta. Jag vet inte om jag ska grina, skrika eller slå sönder något. Istället lyssnar jag på Pearl Jam's nya skiva, totalt jävla underbar! Den åkte in på ipoden på en gång.

Det blir nog inget dallan, inget Swän Winter. Pissapaskitjävlakukirumpan. Blir förbannad så fort jag bara tänker på det. Men, det kanske finns lite i det som är bra. Känner mig jätte hängig och det svider i halsen.. Jag tänker inte bli sjuk så ni vet. Jag har den inställningen och jag stannar vid den! Jag längtar tills min Criminal Minds box kommer..!! Det är nog världens bästa serie. Funderar på att ta hem en annan serie, nämligen The Hills. Så man har något att göra den här kvällen.

Nån borde verkligen inhandla en boxnings grej som jag får slå på. Jag fattar inte hur mycket irritation som ryms i min lilla kropp, ganska mycket känns det som.

Jaja, tur att jag har musiken och Dr.Reid att kolla på, man får väll vara glad för det lilla.

Jag lovar att jag inte ska shoppa för jag är sur eller småsjuk, jag ska inte ta livet av mig, jag ska inte heller lyssna på smörpopballader.


2d7hfty.jpg image by amandawjones 

Åh gulliguuuullliiii killen! Kom till Sundsvall och ät limpmackor och drick chokla' med mig!



Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards