Alla inlägg under september 2009

Av bfalk - 27 september 2009 14:42

 

Klickade hem en Manson tshirt och Criminal Minds säsong 2. Jag har velat ha den så länge nu, jag kunde inte hålla mig! Dr. Reid here i coooome!

 

Av bfalk - 27 september 2009 13:44


Ett väldigt grymt framträdande måste jag säga! Jag vill ha håret, jag vill ha sminket oxå för den delen. Face of Stockholm here i come!

Detta är en cover, det är Depeche Mode som gjort den. Men Manson gör låten så grymt mycket bättre!

Nej, njut av låten och framträdandet, det gör jag :)

Fransmännen pratar en liten stund i början. Jag förstår inte heller vad dom säger.

Av bfalk - 27 september 2009 13:27


Idag när jag kom hem så drömde jag något jätte konstigt. Jag drömde att Eminem dog och jag grinade som fan och skrev värsta kärleksblogginlägget till honom. Vad betyder detta? Måste ringa min spådam (om man ändå hade en sån).

Btw, Eminem är mannen som inte kan se gammal ut. Om ni inte redan hade klurat ut det, men jag berättar det för er.


Du lever än va? Bäst att kolla Aftonbladet!

Av bfalk - 27 september 2009 13:07


Nu är jag äntligen hemma! Eller, jag har ju varit det i några timmar nu. Jag fick sluta jätte tidigt, vilket var underbart skönt! Jag har precis slagit upp mina ögon för andra gången idag, nu sitter jag med datorn i knät och orkar inte göra så mycket mer just nu. Men i det här hemmet behöver man inte stressa, tänkte käka sen lunch för att sedan börja fixa mig lite. Jag måste erkänna att jag inte är så sugen på alkohol och utgång men det beror nog bara på att jag precis har vaknat. Jag vet inte alls hur det blir heller, eftersom mamma ligger död i sängen (inte bokstavligt).

Jag vet att bloggen har varit skit tråkig på ett tag nu, men det blir så när man jobbar och om man ändå skriver några rader så kan man inte tänka klart och få ut det i ord. Men jag ska försöka bättra mig, jag älskar ju trots allt att skriva här. Nästa vecka blir iallafall fullbokad så då har jag något att berätta om! Jag kan redan nu berätta att jag ska till Gisse och Micke imorn och hjälpa dom att flyttstäda, jag vet inte hur mycket jag orkar bära men jag har lovat att ta hand om alkoholen, HEHE. Jag ska även hämta mig mössa som jag glömde där senast Gisse sminkade mig.. Antigen före eller efter det ska jag på stan och shoppa sånt som man behöver, jag ska försöka hitta något man gör rent bärbara med. Någon som vet vad man behöver och vart man kan få tag på det? Jag skulle verkligen behöva något sånt eftersom det börjar synas att den är skitig. Jag ska även köpa en kokbok till mamma, Per (vad blir det för mat) Moberg för att vara exakt. Jag älskar hans mat och det gör även mamma, så nu får hon banne mig laga lite! Hon har tjatat om den där boken så nu ska hon allt få den :) På kvällen så ska hela gänget samlas hos Staffan för att se derby mellan AIK - Djurgården. AIK ligger ju som sagt högst upp medans Djurgården ligger längst ner, men kommer bli lika nervös och tokig som vanligt har jag en känsla av. Vi ska även käka tacos och må gott, hoppas bara jag inte blir äckelbakis för då måste jag slå på mig själv!


Ja, vad ska jag berätta mer? Jobbet var helt okej förutom att precis alla ville prata öronen av mig, inte okej på morgonen/lunchen. Ibland hade jag lust att stoppa något i munnen på dom eller i mina öron. Men jag klarade mig! Igårkväll kollade jag på Barca matchen, Zlatan näsade in ett mål. Sen kikade jag och natten på American History X. Jag kan kolla på den filmen hur många gånger som helst! Den är så sjukt jävla bra och Edward Norton är så sjukt jävla snygg i den så det pirras i magen. Imorse träffade jag en ny tjej som ska börja jobba där lite granna, hon var väldigt trevlig!

Några få rader om jobbet, bra va? Jag hoppas verkligen jag får jobba mer nästa månad.. Men det ser så ut faktiskt, om man har tur.

Nej, nu har jag inte så mycket mer att berätta. Jag slänger väll upp nått inlägg senare.


P-P-P-USS!

Av bfalk - 26 september 2009 14:23


Hallå där!

Nu sitter jag på jobbet (igen), jag har väll inte allför mycket att göra.. Bra att man har mamma's inloggning på datorn så man kan nörda lite :)

Jag har inte så mycket att berätta faktiskt men en liten rad borde man ju få till?

Jag har jobbat från 9, så det har ju gått några timmar. Men det är mer kvar, men det ser ut som det finns lite mer att göra senare på dagen/kvällen. Jag hoppas jag får sluta lite tidagre imorn så jag hinner sova ut en stund hemma. Jag ska ju på rock'n'roll med mor och Staffan på dallan senare på kvällen. Swän Winter, gudfar Matte Norr's band spelar där. Det ska bli riktigt kul, det var ju längesen man var ute på krogen oxå.. En drink eller två? Det återstår att se!


Nej, back to work!

Puss små grodor!

Av bfalk - 25 september 2009 14:29

  


  


  


  


Av bfalk - 25 september 2009 13:11


Nu är jag tillbaka och kan skriva ett lite vettigare (?) inlägg. Jag har just käkat lunch (nuggets och ris.. mmmm) och innan dess så låg jag och sov i ungefär två timmar, så himla skönt!

Ja, igår fick jag då akut åka till jobbet eftersom mamma mådde jätte dåligt. Som tur var så kunde Micke komma och hämta mig för jag hade så ont i mina leder i fötterna, visste inte riktigt hur jag skulle komma upp för backarna.. Så det var jätte sweet! Dagen och kvällen passerade på bra, hade jätte mycket att göra just innan jag fick gå och lägga mig. Och som vanligt kunde jag inte sova.. Man ligger ju på helspänd även fast man vet att man får sova. Jag har ju även vänt på dygnet så det är väll inte sådär jätte bra när man ska upp skit tidigt. Menmen, tur att man kan sova hemma senare som jag gjorde denna morgon. Innan jag somnade så kollade jag på Jurassic Park, en av favvo filmerna från när man var liten. Störde mig skit mycket på mongo ungarna som var med, skrek exakt hela tiden. Jag hatar barn i amerikanska filmer, det enda dom gör är att just skrika. Inte är dom söta heller.


Idag ska jag inte göra alltför mycket, ska duscha och packa min väska och fixa mat tills imorn! Jag ska sova i Staffan's lägenhet eftersom jag börjar kl 9. Ungefär 20 timmar ska jag jobba, med massa ob. Kommer klirra bra i kassan. På tal om kassan så ville busstanten på navet idag ruinera mig, inte fick jag tillbaka nått busskort utan jag fick KÖPA ett + fylla på kortet.. Åh, less jag blir dååå. På väg hem så satt jag bredvid en liten plutt till kille, han såg så rädd ut när han såg mig. Det skulle jag oxå vara, jag såg inte sådär jätte pigg ut. Jag liknade hon i The Ring alldeles för mycket, hoppas han inte fick men för livet, stackarn.

Nu blev det ett väldigt uppehåll med skrivandet för Gisse och Micke tittade in, fick en liten tv och en video? Dom kastar av allt dom inte behöver här hemma. Ja, så kan man ju oxå göra.


I onsdags så låg jag och kollade på Efterlyst och efteråt så kikade jag lite på vampyrer, men det tog inte upp min tid utan det gjorde Fritz the cat. Åh, han är ju bra knäpp - mest hela tiden. Först var han helt död för han var så trött, sen fick han på något sätt syn på min kamerasladd då ville han leka och mitt i lekandet så toksomnade han igen. Lilla retard katt, det kan inte alltid vara lätt.

Vi gosades hela kvällen och jag förevigade det hela, hihi. Ja, jag är en sån där crazy person som bara lägger upp bilder på mig och min katt..


Av bfalk - 24 september 2009 14:15


Hinner inte skriva så mycket idag, har just varit på väg till stan med mamma. Hon har åkt på magsjuka så jag måste gå och jobba för henne. Om jag blir sjuk så dräper jag henne.


PUSS!

Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards