Alla inlägg under september 2009

Av bfalk - 21 september 2009 13:45


Ikväll möter AIK Örgryte hemma. 

Sen så möter även AIK Hockey Örebro. De vann ju första matchen mot Malmö.

Det blir att zappa fram och tillbaka, kommer bli dubbelt så nervös oxå. Illamående, spänningshuvudvärk.. Får bara hoppas att det blir dubbel vinst oxå!


  

Världens finaste klubbmärke!

Av bfalk - 21 september 2009 13:36


Något måste jag ha gjort, något snällt. Kanske för att jag inte nyst på en kvart?

Men här ska det käkas äppelkaka och huuuuur mycket sås till. Fyfan vad jag är nyttig känner jag.

Man lever bara en gång, som jag brukar säga. Bäst att käka upp sig till vintern oxå, så man överlever.


  

Sensuella Bella skickar en puss till er alla!

Av bfalk - 21 september 2009 13:23


Jag accepterar att vänner, bekanta inte vill festa hela tiden och inte vill komma på min eller någon annans förfest. Men på senaste har jag blivit mer och mer irriterad över både min 20års fest och Jessicas. Här bjuder vi folk vi verkligen ska komma, men inte ett knyst hör man? Det är så jävla respektlöst att inte ens kunna skicka ett sms där det står: nej jag kan inte komma. Då blir man ju nöjd. Tankarna snurrar ju faktiskt när man är själv och man undrar om människan som man bjöd överhuvudtaget tycker om en? Om man inte kan höra av sig så bryr man sig nog inte så mycket trots allt.

Jag vet vilka som är mina riktiga vänner, som bryr sig och skulle göra allt för att komma till just min fest. Ni andra kan ta er nånstans! Jag vet inte vad Jessica tycker men nu talar jag även för henne; vi båda har blivit besvikna över vissa personers agerande gällande våra fester. Somliga total ignorerar ens inbjudning, jag skulle skämmas som satan om jag inte svarade. Även fast jag gjorde det med flit eller om jag bara råkade glömma det (för det är mänskligt), men vare sig det är den ena eller andra så skulle jag skämmas ögonen av mig. Jag blir skit glad när jag är bjuden på förfester, vanliga fester eller något sånt, det betyder att jag uppskattas av min närvaro. Jag kan inte alltid komma, men jag svarar ju alltid med en anledning.

Och när det gäller en kompis 20årsdag så skulle jag aldrig missa den, bara för att vara en bitch. Och att fylla 20 år ju ett speciellt år och då vill man fira med sina nära och kära.

Man ska verkligen komma ihåg vilka som är ens vänner :)


Men som morsan brukar säga; nu har ni skitit i det blå skåpet ;)




Av bfalk - 21 september 2009 11:46


Kan det börja sämre? Nu är jag iallafall vaken och ja, jag har dessa problem denna morgon. Eller dag kanske man säger? Jag måste säga att jag älskar att vara vaken på natten och sova på dagen, det är underbart.

Det verkar vara en ganska fin dag idag, så om min höft tillåter (den kanske vaknar till snart?) så ska jag gå en promenad. Chipsen försvinner förhoppningsvis då.

Men först av allt ska jag käka frukost, mamma gjorde grekbröd igår. Det luktade jätte gott så jag hoppas dom smakar gott oxå :) Men det tror jag nog!

Jag hoppas mina kläder från HM kommer idag, kanske är att önska för mycket men jag viiiill. Beställde en sån sjukt snygg pälsväst, ja ni hörde rätt; det är nog resterna av en katt eller nått. Nu är jag ond.


Jag har förövrigt inte hittat min fisk. Har jag mördat den? Jag är som mördarna i Sverige och "bara råkar glömma bort just den episoden". Snart finner vi ett fisklik och det var INTE jag.


Igår fick jag alla mina bilder från festen oxå, vissa var jätte fina och vissa kommer jag inte ihåg, haha. Jag tror banne mig jag lägger ut de på bdb för nu var de längesen jag la ut nått där, så kika där om ni är intresserade (http://bfalk.bilddagboken.se)

Nu ska jag försöka göra något vettigt.

Seeeyaaaa!

Av bfalk - 20 september 2009 17:56


Jag snabbade mig som fan för att hinna med muffinsarna, men det gick ju hur bra som helst!

Jag trodde verkligen att jag skulle förgifta dom på något sätt, men jag bevisar ju hela tiden för mig att det går att äta. Ibland. Idag var ett ibland. De blev jätte smarriga och många, jag vet inte hur jag ska orka äta upp dom. Kanske ska börja sälja dom på luleåvägen? Nej, då skulle nog grannarna skjuta mig (jag är inte poppis här, men dom är inte så poppis hos mig heller). Och så var det med det!

När jag hade varit i tvättstugan och muffinsarna var i ugnen så diskade jag världens lass med disk. Drygt, man får sånna där tant fingrar när man diskar, det är inte sensuellt.


Jag har inte så mycket mer att skriva om idag, kanske kommer en smart fundering senare om ni har tur ;)

Om du oxå vill göra muffins så hittade jag receptet här. Där hittar jag alla recept, dom är skit lätta för sånna som inte är så duktiga.. Hehe.


     

För att laga mat/baka krävs det en enorm skicklighet i att stöka ner. Jag får ett extra plus i kanten för jag är enormt duktig på det sistnämnda.  

Av bfalk - 20 september 2009 15:37


Jag är ett tröttöga idag, trots att jag sov till ett. Men tröttheten beror nog på att jag just käkat massa mat, blir jätte trött då.

Jag började tvätta för ett tag sen, så duktig är jag! Ska även diska och städa lite i rummet. Men det största nyheten för idag är att jag ska göra muffins! Jag hoppas verkligen dom blir goda, men om man följer receptet och råkar glömma giftet så borde det ju vara lugnt..? Jag erbjuder bilder samt text om hur det gick med muffinsarna. Jag funderar på att ge bort några till Staffan eftersom han är så snäll med mig, då blir han nog glad!

Det känns förövrigt bättre i min kropp, så slog nog inte sönder något. Jag har fullt med blåmärken på ena skinkan och min höft jäklas lite (som vanligt). Ibland har jag även ont i halsen, men försöker låtsas att det inte finns.


Jag smygkollar lite på Simon och Thomas, åååh vilka underbara killar! Dom måste komma hit och fixa vår lägenhet tycker jag, vår lägenhet är ju halvklar.. Haha, inte så fint men vi är halvklara vi oxå tror jag. Typ som potatisar.

Igårkväll hade jag jätte problem med min dvd men efter många om och men så fick jag igång den och så fick jag äntligen se The Departed. Den är ju så otroligt bra! De har samlat några av de bästa skådisarna oxå, amaziing. Har dock typ 20 min kvar av den, blev skit trött så jag kunde knappt ha ögonen öppna.


Btw, jag har ju bara två fiskar kvar av sex. Nu har en till dött, antar jag. Men det är så sjukt för jag hittar den inte! Den ligger inte botten och inte runt om skålen heller.. Den andra fisken kollar jätte misstänktsamt på mig. Har jag råkat käka upp den?

Nej, nu ska jag fortsätta diska och lyssna på Manson!


    

The look of today.


   

Pretty as a Swastika. En osminkad Bella är oxå en Bella.




Av bfalk - 19 september 2009 21:51


Jag har flera gånger tänkt på unga mammor och deras liv. Hur är det egentligen att bli en mamma? Hur är det att bli det i en ung ålder? Jag tycker det är starkt att kunna ta beslutet att behålla barnet, att tänka "jag klarar detta!". Jag tycker då inte om sånna som ser barnet som någon utväg till ett bättre liv för en själv, som tror att man kan skita i barnet när h*n lärt sig gå eller som bara vill göra sina föräldrar upprörda eller dylikt.

Jag skulle aldrig skaffa barn nu, aldrig aldrig aldrig. Det är verkligen tur att det finns abort, jag skulle aldrig gå emot det. Tänk vilken tur att vi i Sverige har det! Ibland så skulle vissa ha använt denna procedur istället för att sätta sitt barn i ett dåligt hem.. Det är säkert jätte hemskt att göra abort, men tänk alla tjejer/kvinnor som verkligen inte vill ha barn? Det måste vara så hemskt att ha sån ångest, att man verkligen inte vill vara gravid. Sedan ska man nog tänka till riktigt ordentligt; även fast sex kan vara helt otroligt så är det nog inte värt flera år av bajs, skrik, spya, pengar, gnäll och sånt. Inte om man inte vill ha det vill säga.

Fast jag måste ändå få ställa mig frågan varför man vill skaffa sig barn när man är så ung? På papperet är jag tydligen vuxen men jag känner mig inte annorlunda i jämnförelse med innan jag var myndig. Jag är samma tokiga, spralliga, 'bryr sig inte så mycket' Bella nu som då. Och ett barn skulle verkligen inte passa in i min underbara vardag.

Helt plötsligt får de unga mammorna en ny vuxen roll, självklart. Nu är det ett nytt liv man måste se efter. Men varför ska man bli en helt seriös, vuxen, nästan tant? Varför ska man sitta hemma och rulla tummarna och kolla på bingolotto? Vem säger att man måste vara så när man har barn? Och det spelar nog ingen roll i vilken ålder man är, men det är ju de unga man tänker mest på när de blir alldeles för vuxna. Vissa blir jätte isolerade pga att de fått barn. Ångrar man sig inte lite då?

För ett tag sen bodde det en ung mamma och hennes kille här med deras barn, just innan dom flyttade fick de ett till oxå. Hon var aldrig ute, förutom när de gick till dagis, aldrig ute med sitt barn, ingenting. Helt sjukt.


Jag tycker min mamma har varit en suverän mamma, hon har aldrig gett upp sitt eget liv för att hon fått ett barn. Hon har varit och röjjt som satan ändå. Hon behövde inte, kände inte kravet, ville inte leka vuxen. I vissa sammanhang och omständigheter måste man ju göra det, tro inte att hon inte tog hand om mig. För jag måste ju säga att jag blev ganska bra tillslut, även fast jag har några år kvar på jorden.

Men varför dessa begär att skaffa barn tidigt? Jag vill kunna leva runt, se saker, bo i någon annan stad, vara tillsammasn med någon jätte länge - som älskar mig för den jag är, som tar hand om mig, ger mig kärlek, inte kränker mitt självförtroende eller på annat sett utsätter mig för fara. Han ska inte bara vara han som det känns rätt med, han ska vara så mycket mer än det. Bara för att det känns rätt just då, kanske det i slutänden bara blir tokigt. Jag vill ha ett fast jobb som jag trivs med, en fin och rymlig lägenhet. Och när kan detta vara? Jaa, från 23 och framåt. Visst det är ungt, men då har jag förhoppningsvis mer kött på benen och jobb som jag även tog upp.

Sen om jag är så sugen på att trycka ut en melon, det är en annan sak.


Äntligen har jag fått skriva av mig om det här, har funderat på det jätte länge nu.

Nu ska jag kolla på fotboll och käka chips!

Av bfalk - 19 september 2009 20:21


Igår var det ju som sagt fest som stog på schemat. Jag har inte varit på en fest sen jag fyllde 18 tror jag, jag kör alltså mest med förfest och krogen. Förutom fest var det ju även maskerad! På dagen gjorde jag väll inte så mycket, fixade mig och åkte till Jessica där även Alex och Danne var. Vi började sminka oss på en gång, vi var lite stressade där ett tag! Vi hade ingen aning om hur vi skulle lyckas måla oss så Alex ställde upp och gjorde det, vilket var jätte sjysst!:) Jag skulle aldrig ha lyckats måla sådär bra, skulle antagligen bli en cirkel och så skulle jag grina en skvätt. Jag tycker våra ansikten blev väldigt fräna.

Käkade lite mat, fixade oss mer sen begav det sig till lokalen efter många om och men. Tillslut fick man börja dricka cider iallafall, haha. Folket droppade in en efter en, så man fick se ganska många utklädnader. Jag hade skit trevligt och kul, tack alla gullisar :*

        

    

Vissa av bilderna är tagna från bdb så de är ganska dåliga, ska fixa alla andra bilder senare tänkte jag. Den färgade bilden på mig är från mobilen, därför är den så dålig MEN frän!   


Jag kom hem efter fyra nångång, då vandrade jag runt i lägenheten som ett psycho (det blir så när man är ensam hemma för mycket). Jag slog igång en film men jag somnade där nånstans och vaknade av att tven stog på.

Jag har faktiskt inte varit bakis idag, RITA KORS I TAKET!! Helt otroligt. Men kanske var lite nykter innan jag somnade. Jag mådde lite illa på dagen men det var nog för jag var dötrött. Jag har tillochmed lagat mat och gått på ica, det kändes bra att inte vara bakis för engångsskull.

Dock så har jag så sjukt ont i vissa kroppsdelar, mest i ena knät. Sista biten hem från ica var en mardröm, kunde knappt gå. Jag hoppas inte att det är något allvarligt fel, för ont som satan gör det.


Nu sitter jag i sängen och dricker trocadero, kollar lite på family guy och väntar på en Lindsay Lohan film, mm. Det är en snygg brud alltså! Den som inte håller med mig är dum. Synd bara att hon ska knarka och sånt, har hört att det är dåligt för kroppen. Jag har kollat lite på Year One, det var helt okej det jag sett iallafall. Micheal Cera är en sån där töntig gullig sak, stör mig lite på Jack Black ibland, menmen.


Läste just att en kille som grinat ut i pressen och Efterlyst för att hans tjej är borta är misstänkt för mord. Han hittades vid kroppen med brännskador, antagligen skulle han elda upp kroppen. Helt jävla sjukt, det finns så mycket tok i detta lilla land så man blir ju mörkrädd. När jag såg på honom i Efterlyst så tyckte jag inte synd om han fast han satt där med sina tårar och visade hennes klänningar. Jag kände mig jätte känslokall och höll därav käften inför mamma. Det kändes fejk och att han hade något att dölja. Tydligen så har Leffe GW alltid trott att det var han som dödade sin tjej, kanske ska bli nästa GW? Mohehe.

Annars satsar jag på att vara rockstjärna på heltid..

Nej, nu ska jag försöka sluta skriva här.


kram&puss

Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards