Alla inlägg under september 2009

Av bfalk - 18 september 2009 11:54


Inatt har jag haft ont i halsen, hela natten. Inte sådär jätte roligt, så jag är lite trött nu men jag kan inte sova så mycket mer faktiskt. Jag har precis käkat mackor, ska väll duscha och fixa mig lite sen ska jag åka till Jessica! :) Jag skiter i att jag är lite halvsjuk, jag har ju all tid i världen att bli sjuk sen så.. Men jag hoppas att jag inte känner av halsen ikväll/inatt iallafall. Jag har ingen aning om hur jag kommer hem heller.. Så om ni ser en Gene Simmons nånstans, bli inte rädda!

Även fast jag sov som en kratta så fick jag sova någon timme, det var den bästa timmen någonsin! HEHE.

Jag drömde att jag var i någon stor stuga, det var en sjö där och jätte fint. Där var jag, mamma, brorsan och hans kompisar, hela BAU teamet (criminal minds alltså, haha), Ivan Obolo och Bojan. Alltså finfina killar!

Men jag var så himla kär Matthew gray gubler, så jag hade bara ögon för honom. Och han var kär i mig, det var faktiskt en ganska ball känsla. Men, som alltid så ska man vakna. Det är det värsta med drömmar; man vaknar.

Nu är jag extra kär i den där mannen. Ge mig en töntig, gullig kille. Nu. Kanske finns i Sthlm?

  


Nu ska jag drömma vidare, för man kan ju trots allt göra det på dagen oxå.

Åh, vilket tråk väder det är ute då! Jag blir less.

Precis nu kände jag hur mätt jag är, blä.

Nu ska jag försöka bli pepp inför festen, Jessica kanske har bjudit en töntig gullig kille till mig?



Av bfalk - 17 september 2009 21:01


Varför är bilden så liten för?!

---->

Presentationsbilden för er som inte förstår.

AHHHh, töntigt.

Nu ska jag kolla på tv och sluta hetsa upp mig. Men det kan jag nog inte för det är snyggingar på tven, höhö.


Av bfalk - 17 september 2009 20:50

 

Snart får jag nått psykbryt på grannarna hääääääääär!

Ska hämta en pickadoll så blir ni nog rädda och slutar borra i väggarna.. Era jävlar! Dödens dö ska ni göra.

Jag måste flytta ut i skogen.


      


Av bfalk - 17 september 2009 20:42


Idag vaknade jag av att det brummade i mobilen, helt otroligt att jag vaknade faktiskt men det var nog för att jag var jätte täppt i snoken oxå. Jessica slutade ganska tidigt och jag vill sova mer = jag fick min vilja igenom!

När jag vaknade idag så fixade jag mig lite, käkade sen så åkte jag ner på stan där Jessica väntade på mig. Vi gick runt på stan, jag hittade lackleggings och så köpte vi smink. Sen fick vi för oss att åka till birsta så vi gjorde det, där hittade jag två par skor. Vi träffade Josse en jätte snabbis, vi gick på systemet där vi handlade alltför mycket alkohol.. Men det blir nog gott trots allt ;) Var kvar där en stund sen åkte vi hem till våra huuus. Eller lägenheter kanske man säger? Hade iallafall jätte skoj med gotjejen idag!

    


När jag kom hem så surrade jag på med mor, pratade med Gisse i telefon och så gjorde jag annat vettigt. Jag har inte gjort så mycket mer än att käka mat och kikat lite på tv. Nu sitter jag här i soffan med en katt i knät och kollar på Mtv video music awards, så äcklig musik hela tiden. Vad är upp med den där fjoll bruden med blondt hår som grinar för att Russell Brand säger F ordet? Hon gör dålig musik oxå btw. Ni kanske vet vem jag menar. Det är inte OK.


Jaja, nu ska jag sluta yra på.

Snart är det Criminal Minds. Jag har sett så mycket sånt och Mord i sinnet nu så jag tror alla där ute vill mörda mig, låt bli miiiig.

Av bfalk - 16 september 2009 18:47


Jag sitter här med en fullproppad mage, mamma gjorde såå god mat idag! Då blir min mage glad.

Jag har haft jätte ont i mitt huvud / näsa idag, jag tror jag råkat spraya sönder näsan med nässpray för det gör jätte ont när jag tar det och det 'strålar' upp mot huvudet, inte okej. Måste försöka sluta med nässprayen nu, tror den inte hjälper! Men när man har täppt näsa så vill man så gärna.. Inte konstigt att man kan bli beroende.

Idag har jag väll inte gjort så mycket vettigt, varit med mor hela dagen. Gått på ica och sånt. Det stormade ju bara liite idag, tur att man har massa mössor för mina öron gillar inte när det stormar!

Jag har även handlat lite på HM:s hemsida, det kom hem en tidning för nån dag sen med så snygga höstnyheter och jag var då inte sen att beställa lite. Jag borde få någon slags hjälp med mina shoppingvanor.. Please. Haha, nej det är nog bara kul att slösa pengar. Ni får se senare vad jag beställde, finfina saker tycker jag iallafall.


Igår satt jag och pratade med min vän från götet, ja tänk att jag känner någon där! Ska jag skämmas? Nej, han ska nog lära sig prata sthlmska så är han nog perfekt. Iallafall, så pratade jag och Danne om Marilyn Manson. Han visade en jätte fin tavla på en blomma som mannen ifråga gjort. Då kikade jag vidare på hans tavlor som han gjort, och jäklar vad coola dom är! Jag älskar konstiga och annorlunda tavlor, kanske inte ser ut som en sån som gillar tavlor och sånt men så är det :) Hittade några som jag gillade extra mycket:

  

  

Ni kan ju kolla på hans hemsida för alla tavlor och målningar, det är sjukt många men jätte kul att kolla på. Om ni nu har samma smak som mig, jag blir inte förvånad om ni inte har det ;) Hihi.

Nu sitter jag och pratar med Jessican på msn, vi ska på stan imorn och fixa massor med grejer. Det är ju fest i hennes ära på fredag!:) Jag hoppas att jag inte blir lika bakis som förra helgen bara.. Haha. Kanske ska köra nyktert?

Nej, nu har jag inte så mycket mer att berätta faktiskt. Det händer inte mycket här i G-hooden. Jo, förutom att det finns himla mycket tok som handlar på ica (förutom jag då), jag höll på att bli tokig på alla knäppa tanter och fjortisar som var precis överallt!

Just det, jag har även pratat med mor om Sthlm idag. Ska nog höra av mig till min kusin Magnus så får han kika på lägenheter och jobb och sånt. Skulle vara extremt trevligt att lämna Sundsvall. Extremt.


PUSS!

Av bfalk - 15 september 2009 20:42


Åh, jag älskar den där nya parfym reklamen med Sienna Miller.. Snygg brud elle?

Idag har jag mått skit konstigt, jag har varit yr och illamående. Det känns som att jag har gått omkring i en bubbla, lite läskigt sådär. Jag hoppas det inte är såhär imorn, jag orkar inte. Imorn ska jag nog umgås med Robin, då vill jag ju må braaa.

Jag tog mig till ica idag, där hämtade jag mina Mord i sinnet säsongerna! Yäääh! Nu vet jag vad jag ska göra ikväll iallafall! Fast jag ska ju se på The Mentalist och fotboll å.. Jag har all tid i världen som man brukar säga.

Idag fyller söt Jessica 20 år oxå! Gamla är vi allihopa!


Nu ska jag kika vidare på Idol!

  

Mmmmm, nöjd tjej!

  


Av bfalk - 15 september 2009 20:32


Här kommer det lite bilder från min födelsedag och presenter, dock så är bilderna bara från min kamera. Hade ju en egen paparazzi där men har inte fått de korten än.

(klicka på bilderna för större storlek)


                          


  

           


1. Tavla från mor och Staffan

2. Lipbalm från Johan (som funkar skit bra, det trodde jag inte, haha)

3. Skit snygg tshirt och 200:- på birsta från Snuffis, Josse och Jessica

4. 300:- på Body Shop från Åsa och Alex

5. Egen make up 50 minuter samt 495:- att handla för från Maria  

Av bfalk - 15 september 2009 00:12


Jag vägrar. Jag vill inte.

Jag mår så sjukt illa, jag har så sjukt ont i magen. Springspring till toan. Puh.

Men jag vägrar. Jävla äckel kropp som ska dra åt sig precis alla bakterier och virus som finns överallt. Om folk endå kunde sluta hosta på mig..!

Jag har dessutom jätte ont i min rygg, är skit trött. Ska ta en varm dusch nu, hoppa i säng sen ska jag hoppas att det här var en mardröm som går över tills imorn.


Den enda glädjen idag kan jag ju säga var när Flavio och Obolo sköt oss till seger mot Häcken (0-2). Wiho! Serieledning igen. Och jag har hemska tankar; jag trivs som fan med att Djurgårn' åker ut ur allsvenskan, jävla brats. Rätt åt er. Tjockisar. Okej, det är synd om Staffan men det är bara för att jag känner honom, han är ingen brat och han har bara valt en liten fel väg. Men han ska nog lära sig oxå :)


Nej, nu rycker det i magen... ÅÅh.

Hejdå.

Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards