Alla inlägg under november 2009

Av bfalk - 12 november 2009 15:45

När jag säger att jag inte tycker om Twilight filmen så blir folk väldigt upprörda. Jag har nog aldrig mött mer dömmande ögon eller folk som gått i försvar på en gång som när jag sagt att jag inte gillar filmen.

Jag älskar vampyrer, enda sen jag var liten så har jag älskat En vampyrs bekännelser och jag sökte alltid fakta om myten om vampyren. Jag blev alltid rädd oxå, haha. Jag vet inte varför jag facineras av denna varelse som inte finns. Jag tror att det är för att det är en ond varelse utan att vara människa, att den bara är ute när det är mörkt och måste leva på blod. Jag tycker även att vampyren är oerhört sexig på något sätt, att den har någon dragningskraft.

Så Twilight borde ju ligga mig varmt om hjärtat, eller hur? Men nu är det inte så.

En riktig vampyrfilm ska innehålla mycket blod och grymhet, filmen ska förklara vilken varelse vampyren egentligen är och det är bäst om det står mellan en god och en ond vampyr, vilket gör allt mycket mer spännande. Tex; En vampyrs bekännelser, Blade och The Lost Boys.

Jag tycker inte ens att man ska klassa Twilight som en vampyrfilm, det är en drama. Det handlar om kärleken mellan två människor, och så bara råkar han vara vampyr. En fjollvampyr. Nej, det håller inte för mig. Visst, många vampyrfilmer innehåller kärlek, det måste nog vara en ingrediens i många filmer. För det går hem hos människor. Men när det egentligen ska handla om skräck och hemskheter så tar kärleken över på något sätt och det blir en kärlekssaga istället för ond bråd död och andra läskigheter. Jag var inte rädd en enda gång när jag såg filmen, jag gäspade och undrade när fan det skulle hända nått. Hallå, man får ju inte ens se hans tänder?!

Och trots detta så har jag faktsikt sett filmen tre gånger, i hopp om att jag skulle finna det jag sökte.

Men visst, alla har olika smak och det verkar som alla bara ääääälskar filmen pga den manliga huvudrollen's utseènde.. Det är en sån hajp kring filmen och den andra filmen som kommer snart så jag blir så avtänd att jag tycker att Dansbandsmusik verkar mer lockande.


Jag förstår faktiskt inte, helt ärligt vad som är bra i filmen. Och jag respekterar er som gillar filmen, men man ska ju även respektera människan som faktiskt inte gillar filmen oxåOskyldig


Så nu vet ni det!

Jag ska fortsätta att dreggla över den nya serien som jag just har hittat, The Vampire Diares. Den är full av ondhet, godhet, kärlek, skräck och snyggingar. Tillsammans med True Blood är det nog några av de bästa serierna jag har sett. Om du vill se riktiga vampyrer så hittar du verkligen dom i dessa serier.


  

Trots att jag inte gillar filmen så fick jag många rätt om vad man kan om filmen.. Ja, jag kanske smygälskar den endå?!

Påtal om vampyrer så måste ni bara läsa det här och detta. Det verkar inte finnas något stopp på människor's fantasier ibland. Btw, jag är oxå vampyr. Passa er.


Av bfalk - 12 november 2009 15:00

 

 

"You want to be more like Pete Doherty,



Not the bit that's a junkie, but the bit that writes poetry"

Av bfalk - 12 november 2009 13:46

Värken i min kropp och i min hals vill inte ge med sig. AAAHh. Jag kommer gå under snart, jag lovar. Nej, så riktigt illa är det inte men jag vill vara frisk och kunna gå ut osv. Men jaja, det går väll över snart (märker ni hur jag ihålligt försöker undvika vårdcentralen?).

Inatt så kollade jag på 16 Blocks och Patrik 1,5. Jag har alltid somnat till 16 Blocks, och jag fattar inte varför! Den var ju toook bra!

Handling: New York-polisen Jack Mosley (Bruce Willis) har jobbat hela natten och är på morgonkvisten trött och sliten. Precis när han ska lämna polisstation får han ett sista uppdrag för dagen då han måste transportera Eddie (Mos Def) till domstolen sexton kvarter bort. Motvilligt ställer Jack upp och kör Eddie dit, något som är lättare sagt än gjort i en stad som New York. Snart visar det sig att Eddie är huvudvittnet i en utredning som skulle kunna sätta dit en hel del av New Yorks poliser som ibland själva rör sig på andra sidan lagen. Ingen av Jacks kollegor vill se att Eddie tar sig till domstolen levande men Jack är fast besluten att ta sig de få kvarteren som är kvar för att skipa rättvisa.

 

Efter två filmer var jag endå inte trött, det snurrar runt tankar i skallen hela tiden så jag blir tokig. Men jag la mig iallafall tillrätta i sängen, släckte lampan och hörde hur Ceasar redan snarkade gott. Då hände något väldigt konstigt, men samtidigt en väldigt bra sak. Vad det var kan jag tyvärr inte dela med mig, men jag blev varm i hjärtat iallafall.

Föresten, vad är det för tok som springer runt i Gbg och överfaller kvinnor?! Jag såg på Efterlyst igår, kvinnan hade blivit överfallen i sitt eget hem, blivit våldtagen samt fått blåöga för att han körde in tungan där. Helt otroligt. Det är så synd att psyk drar in och inte alltid gör sitt jobb, jag tror det hela bara eskalerar för att dessa personer inte får hjälp i tid. Och dom ser våldet som enda utvägen.


Snart ska jag nog ta och käka, ringa mamma och klaga (jag kanske får ostkrokar).

Ja, igår hade jag 60 pers som läste min blogg men endast en kunde vara snäll och kommentera vilken tshirt jag skulle välja. Jag har tappat tron på mänskligheten, big time. Nej, skämt åsido men ibland undrar jag varför jag har en blogg, jag är ju en vettig människa.


PUSS!

  

Idag fick jag min nya ELLE tidning, åååh. En gång i månaden kommer jag vara helt totalt lycklig, hoho.


Av bfalk - 11 november 2009 20:45

"Människor suger. Det gör inte musik."

 /Mick Mars, Mötley Crüe.


Av bfalk - 11 november 2009 17:00

Nu har mästar tshirtsen kommit, men nu är frågan: vilken ska jag välja? Jag har svår beslutsångest över detta och kräver nu att alla som läser min blogg ska välja 1an,2an eller 3an. Jag får ju nästan aldrig kommentarer så nu får ni göra erat jobb era läsare!Skrattande Troligen köper jag den som just ni väljer. Eller så tar jag två, eftersom dom bara kostar 200kr/st.

  

1. AIK GULD 2LAX9 "Vi har vunnit hela grejen"

2. DUBBLISH - Allmänna Idrottsklubben 2LAX9

3. Svenska Mästare 2009

 

 

Av bfalk - 11 november 2009 14:04

Idag kom mamma hem med ett paket till mig från brorsan, ett par handskar samt pins och ett halsband! :) Han är för söt min brorsa alltså, den bästa som finns helt enkelt! Handskarna var lite för stora men tror banne mig att jag ska tvätta dom så dom krymper lite.

     

Jag vet inte alls vart jag ska sätta pinsen.. Något tips?

Jag fick även hem två Dust It till mitt hår, dom är så jäkla bra så jag slog till på en gång! Så nu kan jag fixa håret fint igen eftersom min har varit slut jätte länge.

Nu sitter jag då ju alltså här och ser dum ut, jag är så jädra konstig i huvudet efter att jag inte alls kan sova på nätterna. Och när jag väl somnar så vaknar jag endå hela tiden, det är piss. Och så har jag ont i halsen och mina älskade höfter. Hejhej rullstol, så känns det just nu.

Fick även ett postitivt besked idag om jobbet på LV7, chefen vill ha mig kvar. Så förhoppningsvis kanske det blir liite mer jobb!

Jag fick även ett till besked idag, jag blev mest tjurig eller något sånt när jag hörde det. En vän till mig är gravid. Jag kan faktiskt inte säga grattis, eller jo det kan jag. Det är bara så jäkla synd att du valde ett inavel till kille. Usch och fy! Kan inte folk bara tänka till riktigt innan de sätter ett barn i världen?


Imorse drömde jag väärsta tokdrömmarna. Först att jag träffade Micke Stahre (AIK tränaren), sen att jag hade fest hemma för jag fyllde 21 men det var bara typ 4 pers här, haha. Och så drömde jag om trillingarna och att vi dansade på BK. Det var fult, men det kändes jäkligt verkligt.

Det var allt för mig just nu. Dejt med Leffe GW ikväll oxå, hell yeah!


PUSS!


Av bfalk - 10 november 2009 18:45

Som jag skrev i tidigare inlägg under dagen så måste man ju se hyffsat normal ut när man ska ut i verkligheten och träffa människor i tvättstugan. Det har varit riktigt jobbigt att tvätta, febern har kommit smygande men det är bättre i halsen, tack och lov! Jag hoppas verkligen inte att jag ska bli sjuk nu, håll tummarna!

Nu har jag iallafall provat den där sprayen som ska bygga upp håret, jag tror den var från Wella. Jag var lite skeptisk mot den när jag såg att det var glitter i, men det syns inte i håret. Jag blev positivt överaskad, den är nog bra för mitt hår. Nu vet jag inte alls hur man får tag i den eftersom jag fick den genom Vecko Revyn.

Jag har även provat Bobby's hårspray och den var oxå väldigt bra, det blev inte sådär 'hårt' i håret som vissa hårsprayer gör. Jag tror nog den är väldigt bra när jag tuperar och fixar håret riktigt.

Ja, vad mer kan jag berätta? Jag har inte gjort något på rummet, men jag orkar faktiskt inte. Det får se ut som Bin Ladin har varit där ett tag till, tur att man aldrig får finfrämmande.

Ikväll ska jag se på nya NCIS Los Angeles, det riktiga heter 'Navy CIS'. Det nya programmet är med bland annat LL Cool J och jag kan inte låta bli att dreggla, hoho.

Men samtidigt så går det ett program som bara måste vara intressant, läs här: Den prisbelönte journalisten Louis Theroux reser till USA för att möta dem som kallas "Amerikas mest hatade familj". Familjen Phelps, som består av 71 medlemmar, har bildat en egen kyrka i den rika förorten Topeka i Kansas. De missionerar genom att demonstrera, bland annat på soldaters begravningar, med plakat och slagord som "Tack Gud för döda soldater" och "Bögar dör - Gud skrattar". De anser att de gör världen en tjänst genom att berätta att man hamnar i helvetet om man inte följer Guds ord. Louis Theroux får under sin tid hos familjen erfara den märkliga dynamik som familjen besitter och lär känna människorna bakom budskapen och slagorden.

Jag antar att jag kommer bli riktigt förbannad, men det är bra. Det är bra att man ser sånna här program och ser hur vissa människor agerar pga sin tro.


Klockan 22 går det ännu ett program som tilltalar mig; När Marek var ung såg han en våldspornografisk bild. Bilden som visade en naken, bunden och torterad kvinna etsade sig fast i hans medvetande. Det han sett förföljde Marek under hela uppväxten och drev honom till att utföra flera våldtäkter. Det slutade inte förrän han fullbordade sina förvridna fantasier genom att tortera en helt främmande kvinna till döds på en skönhetssalong i Stockholm. Det tredje avsnittet av Ondska handlar om sexuell sadism. Förra året anmäldes 11 700 sexualbrott i Sverige. I sin allra grövsta form handlar det om så kallade sexmord med tydliga inslag av sadism. Steget från fantasi till verklighet är lyckligtvis längre för de allra flesta än det var för Marek men inom rättspsykiatrin har sexuell sadism fått en egen diagnos.

Visst är det konstigt att man kan bli så sjuk och göra så här mot andra människor? Antagligen är det för att tysta ner rösterna ett tag. Eller så är det 'normalt' för personen eftersom hjärnan är rubbad.


Oj, nu blev det en lång text igen. Jag hoppas era ögon klarar av detta. Nu ska jag käka vitlöksbröd.


PUSS!

Av bfalk - 10 november 2009 18:15

Och så här ser jag ut idag:

     

 

Herrskjorta - HM

Tshirt - Gina Tricot

Baggyjeans - Carlings, tror jag?

Och det där ruffsiga håret vettitusan hur man får till..Förvånad


 

Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards