Alla inlägg under december 2009

Av bfalk - 26 december 2009 18:15

Nu sitter jag här med en dricka och med en täppt näsa. Jag är alltid förkyld och det vill inte släppa den här gången, jag tror Jessica har smittat mig med den eviga täppan!

Gårdagen var väldigt rolig, synd att jag slösade skit mycket pengar, haha. Men så kan det gå! Smakar det så kostar det, typ. Jessica kom till mig efter 7 nångång, drack cider och vin och bara pratade och lyssnade på bra musik. Efter 10 så kom vi ner på stan, gick till stadshuset där det var dött. Tur att man inte åkte in tidigare. Folket gjorde jag som jag trodde, att de kom vid samma tid även fast det var juldagen. Men efter nån timme så var det fullt och alla dansade och var goa. Jag träffade inte så många jag kände, men jag träffade min gamla vän Diana. Det var skit kul att se henne, hon är bra söt :) Jag visste inte ens att hon var i stan så jag blev så himla paff.

Senare in på natten så blev jag lite trött på ögat (sjukt eller hur!) och så spelade de inte så bra musik även fast Jessica gick fram och sa åt dj;n. Vi gick ut och där mötte jag Anton, vi gick till memento och stog där och såg dumma ut, jag lurade in mig (man ska vara god mot vakterna, det är tricket) och gick runt och letade Alex. Anton ville sova hos mig, så han fick väll det. Han var jätte full och jätte rolig, vet inte hur många gånger jag skrattade åt honom. När vi kom hem så drack han as mycket vatten, jag pratade på och han somnade. Jag fattar inte varför alla blir så trötta när jag känner för att prata..?


Jag har faktiskt inte varit så bakis idag, men har varit dyng trött. Så jag låg och sov halva dagen, sen så har jag sett på Tomten är far till alla barnen. Jag blev jätte chockad att det inte var någon reklam alls, jag menar, den gick ju ändå på 4an.

Jag funderar på vad jag ska hitta på imorn, om jag ska orka ta mig ner på stan eller nått. Egentligen borde jag väll inte slösa pengar, men det är vädret som får avgöra. Jag tänker inte gå ut om det är oväder. No way josé!

  

Superkul!



Av bfalk - 25 december 2009 18:27

Nu har jag precis sminkat mig klart och käkat mat. Snart kommer Jessica hit och då ska vi börja pimpla alkohol, eller.. Jag har faktiskt börjat lite smått, haha. Dagen har varit full med stress och frågetecken. Egentligen skulle jag ha förfest men det slutade med att bara Jessica ville komma, och det är inte fyskam! Nästan alla andra ville dra till krogen så tidigt och Jessica skulle ju på middag och jag ville vänta in henne, alla måste ju få festa såklart :) Vi kommer nog få stå i kö ganska länge, men jaja. Nu blir det som det blir. Jag hoppas allihopa hamnar på samma krog så man kan dansa och röja tillsammans!

Nu ska jag ringa mamma och kanske välja några kläder.. Jag har inte ens kommit så långt.


Ha en bra juldag sötnosar!


PUSS!



Av bfalk - 25 december 2009 12:15

  

Hej allihopa! Nu är jag tillbaka igen, jag vaknade upp efter en tokig dröm och orkade inte somna om. Nu sitter jag här och pratar med Jessica på msn. Jag har en snarkande katt bakom arslet oxå.

Gårdagen var jätte mysig, som det alltid brukar vara vid jul. Men det kändes lite konstigt att fira med en man, en man som förut inte ingick i familjen. Men det funkade väll, nångång måste jag väll vänja mig vid att morsan har en kille.

Men iallafall så gick jag upp runt 11, kollade lite på tv sen så fixade jag mig och så kollade vi på Grinchen, det är en riktig stjärna det! Sen så kollade vi såklart på Kalle Anka, något jag aldrig kommer sluta kolla på. Jag ska tvinga mina barn att se det, slå dom om dom börjar låta som nå kärringar "vi vill inte seeee". Jag kommer alltså vara en hård moder.

Det blev mycket tvtittande eftersom efter Kalle var det, kan du vissla Johanna. Jag verkligen älskar den filmen, den är så söt och full med hopp och kärlek. Allt sånt som jag dagligen dissar, haha. Nej, men det är ofta på skoj jag gör sånt vänner!

När det var slut så var jag så hungrig, mamma blev galen för att jag gick runt och frågade hela tiden när maten var klar. När den äntligen var det och fram serverad så undrade jag hur kvinnan tänkte egentligen.. Det var mat åt alla grannar typ, hah. Men det var så sjukt gott! Och jag åt av allting, så min tallrik var ganska proppfull. Mamma lyckades igen så att säga :) Nu ska jag äta mig (less) på julmaten i nån vecka, så man får gå och längta till nästa år igen.

   

Maten


Efter maten så satt det tre människor som var proppmätta och magen hade växt minst 10 cm. Jag tror mamma var mest spattigast när det gällde julklapparna, så fort hon tagit sin sista matbit så halvskrek hon: JULKLAPPAR, NU! Och man kan ju nästan förstå henne, jag var likadan. Under julgranen var det verkligen fullt med julklappar. Jag var tydligen snäll iår..

        

Fritz väntade oxå på julklappar

 

Vi begav oss till vardagsrummet, där jag fick äran att vara jultomte. Jag slängde på mig en tomtemössa och hoa;de lite så där vackert. Både mamma och Staffan blev jätte glada av vad dom fick mig, så då kunde ju jag pusta ut. Vad fick jag då? Jo, lite av varje så att säga. Det mest överaskande var nog Rammstein biljetten. Jag fattar inte hur Staffan fick tag i den, men jag ska tydligen se dom! Det kommer bli riktigt jävla fränt, jag ville ju så gärna se dom men hoppet försvann när biljetterna tog slut på 5 minuter. Jag kommer säkerligen bli hjärndöd efter en konsert med dom, men whattaheck. Jag kommer få vara lycklig!

Andra saker jag fick;

  

Nu ska jag alltså laga mat, dricka sprit och läsa rockböcker. Vilket underbart liv!

Efter julklappshetsen så tog vi det lugnt, kikade lite på KarlBertil sen så kom Gisse och Micke förbi. Dom var jätte glada och roliga, sådär som dom alltid ska vara enligt mig, haha. Även dom blev jätte glada för julklapparna, dom fick ganska många dom oxå. Micke bläddrade mest i sin Whiskeybok hela kvällen och Gisse pillade på allt hon fick. Men jag blev nog gladast av vad jag fick! Jag fick nämligen tavlan som Dregen har gjort. Det finns bara 301 exemplar och jag fick den 95;te. Ååååh. Den kommer jag få se varje gång jag vaknar nu. Den är verkligen jätte fin och jätte dyr.. Fattar inte varför dom slösar så mycket på mig. Jag fick även ett par örhängen och ett jätte fint halsband.

Efter tio nångång så lämnade dom oss, jag kraschade i soffan med Sagan om ringen och morsan och Staffan surrade på. Jag var vaken ganska länge, men tillslut fick jag kasta in handduken och gå och lägga mig. Jag är ju trots allt 20 år, nån måtta får det vara!

Jag hade iallafall en toppen julafton, precis en sån där Falk jul som jag vill ha. Dom andra Falkarna är på värsta festen med hela släkten och bara skriker och kastar mat på varandra. Sånt klarar jag inte av.

Nu måste jag faktiskt ta och äta lite frukost, det blev en ganska lång text det här för era små ögon..

            

Av bfalk - 24 december 2009 11:45

Jag hoppas ni får en riktigt god jul mina söta läsare! Om ni har varit snälla i år så kanske den där speciella julklappen ligger under granen.

Själv ska jag käka godis, äta jätte mycket julmat och kolla på Karl Bertil och bara njuta. Jag älskar julen, vi har alltid så mysigt! Och så kanske, kanske jag får det där jag önskar mig mest..

Idag ska jag kolla på massa julfilmer och såklart Kalle, men det jag längtar till mest är Kan du vissla Johanna och Karl Bertil. Senare så ska vi käka massa julmat och sen, äntligen, öppna julklappar! Vi brukar köra på mys när det är julafton, varför stressa när julen ska handla om att man ska ta det lugnt och vara med nära och kära? Hoppas ni får en jätte bra jul med allt vad det innebär! :)


Puss på er!

Av bfalk - 23 december 2009 18:08

Igår och idag har jag pyntat ännu mer i lägenheten, ja, jag blir helt lyrisk när det är jul. Med julmusik till så blir det ännu bättre! Nu är det verkligen jul här hemma, myspys! :)

      

  

Jag försökte få med katterna på kort, men det gick väll sådär..

Av bfalk - 23 december 2009 17:30

Nu sitter jag äntligen hemma, det har varit en smått stressig dag idag. Jag gick upp vid elva, efter att ha sovit några få timmar. Inatt fick jag för mig att göra knäck och det tar ju ett tag. Men nu är dom gjorda och jag är nöjd!

Jag fixade mig lite snabbt idag sen så åkte jag ner på stan för att träffa mamma och hjälpa henne med julklappar, men det gick ju inte alls för då hade Staffan kommit. Fattar inte riktigt hur hon tänkte där.. Och när dom skulle åka hem så var jag tvungen att gå runt som en yr höna och leta julklappar åt honom för mamma. Jag blev smått irriterad, men när jag sa nej första gången så blev hon galen så jag tog tillbaka det där nejet. Innan det så gick jag på bolaget där det var en kö som var väldigt lång, men det gick hyffsat snabbt. Jag tog det jag skulle ha sen betalade jag. Jag fick även äran att träffa en kärring, sånna där kärringar man inte kan låta bli att små hata. Jag satt på en bänk och så satte sig en man brevid. Det fick inte plats med några mer, men då satte hon ner fet arslet och sa att hon varit i en affär hela dagen. Jaha?! Jag kanske oxå ha varit uppe lika mycket som henne. Åååååh, jag blir så irriterad på sånt där. Lås in dom i nått ålderdomshem nångång!


När jag var själv och letade efter den där tröjan så var jag så upprörd så jag råkade blåsa 800 spänn.. Haha, men pengar är till för att shoppas upp, eller hur? Jag hittade två skit snygga tröjor på Carling's som skrek på mig.

Nu sitter jag i soffan, det är fortfarande bittra miner här hemma. Jahapp, jag ska ändå skrika julsånger! Om det är bittra miner imorn så tar jag livet av mig, eller går till grannen (hemska tanke). Det verkar vara bittra miner från alla håll, vad är det med alla egentligen? Lev och var glad, annars kan ni flytta in i skogen tycker jag.

Ikväll ska mamma göra julskinka, jag har väntat ett helt år på den! Det är så sjukt gott, jag kommer nog äta ihjäl mig imorn.. Haha.

 

     

     

Hoodtröjor, Carlings 399:-/st.

  

Av bfalk - 23 december 2009 12:15

Jude Law för Dior. Fyfan vilken snygg man!

Av bfalk - 23 december 2009 01:48

Jag råkade dricka vin och göra knäck mitt i natta.. Förbered er på sena inlägg imorn! Imorgon måste jag även ner på stan och köpa alkohol och hjälpa mamma med julklappar till Staffan.


God natt och sov gott sötnosar!   

Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< December 2009 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Skapa flashcards