Alla inlägg under december 2009

Av bfalk - 22 december 2009 22:32

Och så kom morsan hem, lika glad som vanligt, surrar på och julstämningen är på topp! Nej, nu ljög jag lite. Hon är skit sur och vägrar säga vad det är, ger små dissar och sånt där som hon är bäst på när hon är på dåligt humör. Nu ångrar jag att jag har köpt julklappar till henne.

Jag måste försöka klä julgranen sen ska jag gå och lägga mig. När hon är så här tjurig så trycks jag med och då är det ingen mening att ens vara vaken.

Jag blir så less när det blir såhär, men vad kan man göra när hon inte ens säger nått.


Jaja, idag har jag iallafall gjort rent till Tyrone. Han var helt galen och tog först diskborsten som jag gör rent buren med och sen alla duschgrejer på toan. Han sprang runt där som ett tok, det var lite smått roligt att kolla på!

Det känns som jag är allergisk mot granen, fan vad underbart.

Jag känner mig som värsta bitterfittan just nu, visst är det SÅ det ska kännas vid jul?

Bäst att sluta skriva innan jag skriver nått dumt.

  

Dementa Tyrone


Av bfalk - 22 december 2009 22:30

"Say hello to my little friend!"

/Scarface

Av bfalk - 22 december 2009 17:03

När det är mycket snö och kallt ute så vägrar katterna gå ut, eller så går dom ut några få sekunder för att göra sina ärenden. Men nu tror jag att det har slagit slint för både Ceasar och Fritz.

Dom är så himla rastlösa för att dom inte kan gå ut, helst Ceasar. Han är som ett litet barn faktiskt, haha.

Jag och mamma skrattade flera gånger åt honom igår, ibland är djur bra att ha!

Idag fick Fritz för sig att krypa in i en grej som katterna vässar klorna på, dom brukar aldrig sova där. Men har man tråkigt så har man..

  

Jag hoppas på fler skratt dessa konstiga djur ger mig. Bara dom låter bli julgranen så är jag nöjd.

     


Av bfalk - 22 december 2009 13:30

 

Ja, det är verkligen så. Snösnösnö. Överallt. Men nu har dom iallafall skottat lite, vilken tur! Inte för att jag har sån stor lust att gå ut, men det är ju bra för dom som ska ut, haha. Bilden är tagen för cirka tio minuter sen och det är redan mörkt! Jag vill ha sommar, jag vill trippa runt i shorts.. Åååh. Med vintern innebär det inte bara att det är kallt ute, det är svin kallt inne i vår lägenhet oxå! Vår vardagsrumsdörr har gått sönder så det blåser in kall luft hela tiden. Det är inte så kul att gå runt och frysa hela tiden måste jag säga.

Igår var jag iallafall duktig, jag gick ut och skottade. Jag tog på mig det finaste jag har; Backyard Babies tjocktröjan och en AIK halsduk. Sen försvann snön illa kvickt! Fast jag tror jag skottade lite fel, för jag fick jätte ont i ryggen när jag kom in. Senare på kvällen käkade jag julskinka och kollade på Ghost Rider. Jag tror jag har blivit kär i Nicholas Cage.

Mamma tog även in vår julgran igår, Micke kom förbi med en. Den är jätte mini, men ack så söt! Den luktar jätte gott oxå. Så ikväll blir det pyntning! Eftersom jag är bäst på det så får jag äran.


Nu har jag precis smällt maten i magen och nu funderar jag på om jag verkligen ska orka bege mig ut. Jag måste ju hämta en julklapp på ica.. Det känns så sjukt jobbigt just nu. Jag försökte ringa morsan förut, tänkte fråga om hon ville följa med mig imorn eller nått. Men inte svarade hon eller! Jag antar att jag måste ta på mig mössan och vantarna och bege mig ut, det är skit kallt. Så om ni hittar en nerfrusen liten tjej i en snöhög är det bara jag.

Idag måste jag även städa lite och skura råttburen. Jag hoppas Tyrone vill komma ut idag, han låter jätte konstigt när han andas. Det är så jobbigt med en senil råtta, dom bits så förbannat.


PUSS!

Av bfalk - 21 december 2009 20:15

Jag hittade Demi Moore's twittersida, tänk om man får se ut som henne när man når den åldern?! Väldigt snygg kvinna, eller hur?

Något jag inte fattar är varför kändisar använder sig av twitter, lägger upp privata foton osv. Vissa hatar ju paparazzi's och gör allt för att skydda sitt privatliv, men att lägga upp sånna här foton är okej. Hmm.. Dom får nog skylla sig själv då, helt enkelt. Jag tror faktiskt att de flesta skådisarna/artisterna törstar efter uppmärksamhet, kanske lite mer än andra. Och så har de nog ganska stora egon.

 

          




Av bfalk - 21 december 2009 17:03

  

Dom här jeansen köpte jag idag, dom är ganska baggy och jätte sköna! Jag har endast ett par baggy jeans sen tidigare, och jag måste säga att det är skönt att det finns. Ibland är tajta jeans ganska jobbiga och baggy underlättar ibland. Mamma är så ovan att jag har baggy eller mjukisbyxor, haha. Jag är fortfarande lite osäker om jag verkligen passar i dom, men med en snygg tröja eller tshirt så blir det nog lite piffigare!

Dom finns på Cubus för 499 kronor.


Nu har jag slagit in alla julklappar, väldigt skönt. Snart ska jag käka, sen tänkte jag ta en låång dusch och kanske fixa lite på rummet.


Av bfalk - 21 december 2009 15:15

Tidigt igår så dog en till kändis, en skådespelerska. Brittany Murphy blev endast 32 år och dog hjärtstillestånd.

Jag tycker att hon var en riktigt bra skådis, en trovärdig och kul att se. Hon var helt otroligt vacker dessutom. Det är så synd att bra skådisar/sångare går ur tiden, men dom är ju trots allt som vanliga dödliga. Trots pengarna och berömmelsen.

Vad tror ni, beror det på droger eller var det bara en 'vanlig' död? Jag röstar på det förstnämnda.

Jag kommer mest komma ihåg hennes prestationer i filmerna 8 Mile, Don't say a word och Sin city.

Här kan du läsa om hennes död.

Rest in piece, Brittany.

Av bfalk - 21 december 2009 15:00

Idag gick jag upp vid 11, trött i ögat som fasen men jag tog mig upp ändå! Jag fann en frusen katt utanför fönstret och en massa snö. Jag har inte sett så här mycket snö på skit länge, det är mycket mer än förra vintern. Jag blev ganska orolig att det inte skulle gå några bussar, men det gjorde det! Dock så var det väldigt slirigt = jag får grym ångest. När jag åkte hem från stan tänkte jag nästan hoppa av, men jag tog mig i kragen. Dessutom var det en krock mellan en bil och en buss, då blir man ännu gladare.

När jag kom ner på stan så gick jag direkt till UM, där jag fick vänta i 45 minuter.. Helt otroligt. Som vanligt så är det stället fullt med ångestfyllda ungdomar och annat konstigt folk. Jag skäms över små brudar ganska ofta, tänk att man var så själv en gång i tiden. Hemska tanke.

Alla barnmorskor och personal som jobbar där är jätte trevliga och lyssnar på en, även fast jag antar att dom har det väldigt stressigt. Men, jag hatar det där fördömmande dom har när dom får höra att man är singel. Nästa gång ska jag säga att jag är gift tror jag. Bara för att man är singel så betyder det inte att man har sex varje sekund med olika människor. Dom som är upptagna kan ju faktiskt oxå ha sex med andra ;)

Efter det där snabba besöket så tyckte jag att jag förtjänade ett par jeans, så jag köpte dom och sen gick jag till apoteket. Bild på jeansen kommer lite senare, dom är skit snygga och inte min riktiga stil men ibland behöver man förnya sig!


Nu har jag precis kommit hem, med en mamma och en Staffan som har stor handlat. Skönt, nu har jag lite olika mackor och mat att välja på, haha.

Imorn så ska brorsan åka och köpa en julgran, så då ska jag klä den. Åååh, jag kommer bli jätte spattig och det är nog det som behövs för att den där jädra julkänslan ska komma nångång  

Nu ska jag slå in lite julklappar, jag ska försöka att vara lite bättre med bloggen, helgens bloggande har knappt varit godkänd.


PUSS!



Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< December 2009 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Skapa flashcards