Alla inlägg under december 2009

Av bfalk - 20 december 2009 19:45

Nu kommer ett gäng bilder från kvällen, enyoy!

  

    

  

  

  

  

  

  

  

  

 


Bilderna består av mig, mama, Staffan, Gudfar Mats samt Electric Boys. Det blev jätte tokigt när jag skrev under bilderna. 

Av bfalk - 20 december 2009 19:15

Nu är jag back igen, efter festligheterna igår.. Jag har inte alls varit bakis, men har legat och sovit sen jag kom hem. Jag är fortfarande jätte trött, men går väll och lägger mig lite senare.

Kvällen igår var iallafall skiiiitkul! Fan vad glad jag är att jag gick alltså, Electric Boys var skit bra och rockade på jätte länge. Och Conny Bloom var inte ful direkt. Jag kände bartendern som jobbade så det blev shots och drinkar, haha. Dessutom så kände jag en av vakterna där så jag fick en jätte bra plats där jag inte behövde trängas och jag såg jätte bra! :)

Jag skulle verkligen vilja se dom igen, hoppas det händer nångång.


När jag skulle dra därifrån var jag helt plötsligt själv, men tur att man alltid träffar folk man känner. Efter 2 nångång så gick jag hem till Staffan's lägenhet, det kaos snöade hela vägen dit. Jag sov till ett typ, sen var jag hemma vid 3. Jag hann precis hem innan snöstormen satte igång. Och vad jag vet så håller det fortfarande i sig. Jag hoppas det inte snöar imorn, allt blir så mycket jobbigare när man ska göra saker.

Imorn ska jag gå till UM, sen tror jag att jag ska shoppa lite åt mig själv.

Nu orkar jag inte skriva så mycket mer, är helt slö i hela kroppen. Jag lägger upp bilderna från gårdagen alldeles strax oxå, så håll utkik!

Jag har iallafall haft en underbar helg med mycket bra folk och bra musik i! Jag hoppas även ni har haft en rolig helg!  


PUSS!

Av bfalk - 19 december 2009 19:30

Ikväll ska jag på Aveny och kolla på Electric Boys, det var ett av mamma's favvoband och hon kollade på dom när hon var ung. Det kommer nog bli skit kul, jag älskar att gå på spontana konserter med artister som man inte lyssnat så mycket på! Dessutom är Conny Bloom (sångaren) läskigt snygg, så det skadar ju inte, haha. Han har man även sett i Hanoi Rocks, spritreklam där han spelar på en stor harpa och så var han modell för en MQ kampanj.

Det går rykten om att papi och gudfar ska vara där, det skulle vara riktigt skoj att träffa dom oxå.

Electric Boys - All lips N' hips (jätte dålig kvalité dock)

ConnyBloom.jpg Conny image by Barbariantwins

Conny Bloom



Av bfalk - 19 december 2009 14:53

 

    

Av bfalk - 19 december 2009 13:45

Nu har jag precis vaknat efter festligheterna igår, fast jag vaknade egentligen skit tidigt men somnade om och gick upp nu istället. Nu håller jag på att göra nuggets och ris och så kikar jag på Grinchen, jag ska försöka se så många julfilmer som möjligt, haha. Jim Carrey är ju så sjukt bra i rollen som Grinchen, jag läste nånstans att han hade varit galen på inspelningen pga linserna han hade gjorde så ont.


Ja, kvällen igår var väll helt okej. Vi käkade tacos och drack alkohol, dock så höll jag mig till ynka fyra cider och några glas bål. Jag var inte på mitt bästa festhumör, men det var skit kul att träffa alla igen! Jag, Jessica och Alex hade våra skrattstunder där ett tag.

Jag fick skjuts hem av Anton som kom och hämtade mig efter tolv nångång, det var så skönt att det löste sig för jag visste inte alls hur jag skulle komma hem.

Nu ska jag försöka få tag i morsan och sen käka! :)


Min look igår;

   

Skjorta - H&M

Linne - Cheap Monday

Jeansleggings - Gina Tricot       

 

Av bfalk - 18 december 2009 12:30

Igår var det begravning på Criminal Minds. Det är så sjukt jobbigt, även fast det bara är skådespel.

Igår var jag jätte trött, men kunde jag sova? Neeej. Jag låg och kollade på påstådda älskarinnor till Tiger Woods. Vilken jävla fuling det verkar vara alltså, hoppas Elin lämnar honom. Men vissa kvinnor gör ju alltför ofta saker som gynnar sina män mer än sig själva. Jag fattar inte hur man kan stanna hos en man som är otrogen och/eller dum mot en. Jag tog min insikt till fånga ganska halvsent, men kom iväg tidigt ändå. Och det är jag så sjukt stolt över, jag har fått ett självförtroende som ingen (man) kan ta ifrån mig! Men om man stannar i ett dåligt förhållande så trycks man ner mer och mer, och tillslut glömmer man vem man var. Livet blir tillslut en plåga och man gör allt för att tillfredsställa sin man. Jag blir bara så arg när jag tänker på att människor gör detta, även män stannar nog kvar fast kvinnorna är dumma i huvudet. Varför göra sig själv illa när man kan lämna människan? Rädd för att vara ensam? Jo, men det är väll hundra gånger bättre än att vara i ett förhållande som kväver en?


Jag lyckades iallafall somna och sov just innan klockan slog elva. Jag är ändå skit trött nu, jag fattar inte varför. Kanske sovit för länge? Jag hoppas jag blir piggare snart för det är ju bara jobbigt att vara trött.

Det är skit kallt ute så jag är inte sådär jätte sugen på att gå till ica, tröjan från HM har nämligen kommit. Men jag tror jag fixar det på måndag..

Snart ska jag hoppa i duschen, sminka mig och sånt. Jag vet inte alls vad jag ska ha på mig, eller ett linne är nog uttänkt men sen vet jag inte alls. Ikväll är det fest hos Snuff, vi ska käka tacos där oxå! Himla najs! :) Jag tror dock det blir en tidig kväll, det är ju en dag imorgon som man brukar säga. Jag har festat så himla hårt senaste gångerna, så nångång måste man ju ta det lugnt helt enkelt. Tror ni att jag lyckas..?

Nej, dax att göra något vettigt.


PUSS!

Av bfalk - 18 december 2009 12:15

"Ärr berättar vart du varit, inte vart du ska."

/David Rossi, Criminal Minds

Av bfalk - 18 december 2009 12:00

Jag älskar Kate Moss i den här reklamen, så jädra snygg kvinna! :)

Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< December 2009 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards