Alla inlägg under december 2009

Av bfalk - 17 december 2009 19:15

Vid tre så anlände jag till stan, jag hann köpa lite smink på Body Shop just innan mamma kom. Jag hade sån tur för att alla foundation's var det 50% på, så jag fick det just för pengarna på presentkortet! Då blir man faktiskt lite glad i själen. Det här är nog den första gången jag köper riktigt dyrt smink samt grejer till, men det är mycket bättre att köpa det och att det håller än att köpa något billigt som håller i en vecka och bara blir äckligt. Så nu ska jag endast köpa sånt smink, eftersom man drar in lite kulor om månaden så har jag ju faktiskt råd (jag ska försöka att inte vara lika snål nästa år).

När jag träffade mamma så gick vi runt och kollade på julklappar hon skulle köpa till familjen, fast dock inte till mig.. Fattar inte varför. Hon sa åt mig att jag skulle önska mig bakformar för stora muffins, haha. Billigt och bra!

Vi gick på hemköp och handlade lite mat och så gick vi på systemet och handlade även där. Jag köpte tills imorn och på lördag, för då ska jag faktiskt på konsert på Aveny.

  

Dagens inköp


Efter handladet så gick vi och tog en afterworkare på dallan, det var väldigt trevligt! :) Vi fick prata av oss, det är faktiskt väldigt skönt att få ha mamma för sig själv, även fast man är vuxen. Per (chifen) var helt tokig och ville att jag skulle komma tillbaka och festa eftersom det är hans sista dag denna vecka, tok! Festa på en torsdag är inte så himla upphetsande.. Det gjorde jag när jag gick i skolan, haha.

Nu sitter jag hemma och snackar med Jessica på msn, mamma sjunger julsånger och lagar mat. Vi ska äta lax ikväll, det var skiit längesen så min mage blir nog nöjd.

Senare ikväll ska jag se sista avsnittet av Criminal Minds, ska jag böla eller håller jag mig? Det är frågan!


PUSS!



Av bfalk - 17 december 2009 19:15



Av bfalk - 17 december 2009 12:46

 

Inatt jag drömde något som - jag ofta drömt föruuuut! Dregen var med i mina drömmar inatt, det var lite smått roligt. Det var sommar och jag hade en liten fest här utanför mig, och så kommer Dregen av alla människor! Jag visste väll att han gillade mig. Jag drömde även om skådisen som spelar Bill Compton i True Blood. Jag hade nog kunnat sova ett bra tag till ;)

Men klockan 11 så ringde klockan, nu är jag färdig sminkad och påklädd. Jag tänkte ju åka ner till UM och äntligen fixa ett nytt recept, men tror ni inte att dom har stängt idag?! Jag måste springa dit på måndag alltså. Det är lite jobbigt att behöva tänka på sånt där måste jag säga.

Men jag ska ändå åka ner till stan, men lite senare. Jag tror jag ska köpa lite smink för mitt body shop presentkort och så ska jag köpa en liiten julklapp till Staffan, som jag glömde köpa igår. Sen så kommer mamma och träffar mig på stan. Jag vet inte riktigt vad som händer sen, så jag får helt enkelt se vart dagen leder mig. Och så kanske jag skriver en liten rad senare!


Ha en bra dag allihopa!


PUSS! 

Av bfalk - 16 december 2009 18:05

Ååååh, jag är så sjukt förälskad i den här låten!! Mer rock'n'roll kan du nog inte få. Nu ska jag lyssna på deras skivor, det måste ju bara följa det här spåret.

Om du känner igen låten så är den med i Left 4 dead 2 reklamen.


"Vilken tur att det blev en rocker av dig tillslut!" /Mor. Men jag tror det är normalt att man lyssnar på smurfhits när man är liten, haha!

Av bfalk - 16 december 2009 16:35

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det Snuff's och Andreas födelsedag!

Snuff fyller äntligen 20år, så systemet nästa! ;) Andreas vettetusan hur mycket han fyller, 26 kanske..? Han sa att han skulle fira med öl, så han kanske glömmer hur gammal han är, haha.

Jag hoppas att ni båda får en jätte bra födelsedag, på fredag ska jag fira Snuff med paket och kramar!

Mycket kärlek till er båda.

Av bfalk - 16 december 2009 16:30

    

Hejhejhallådär! Nu är jag hemkommen från stan/birsta. Jag har varit borta hela dagen, vilket inte är fyskam men man blir lite seg när man kommer hem igen. Vid 10 idag så träffade jag Jessica, då gick vi till Face Sthlm och då var det sminkdax! Det kändes som hon höll på skit länge, men det gick nog ganska snabbt. Jag älskar när folk håller på med ansiktet eller håret, det är så avslappnande på nått sätt. Jag skulle vara vrede (7dödssynderna) i Jessicas skolprojekt. Jag trodde sminkningen skulle vara mer extrem, men jag hoppas bilderna blev bra ändå! När Jessica är nöjd, är jag nöjd, haha.

Efter det så tog jag bort sminket och så åkte vi ut till birsta, där jag var på jakt efter julklappar. Jag hittade ganska mycket, så nu orkar jag inte handla mer. Det enda som behövs nu är presentpapper, men det tror jag att jag fixar imorn, när jag ändå ska till UM. Jag tycker verkligen inte om det stället, jag skjuter upp det hela tiden. Men nu måste jag verkligen!

Iallafall så hittade jag lite grejer till mig oxå, blandannat ett par gråa mjukisbyxor och ramar. Jag vågar knappt kolla på mitt konto nu, men jag måste väll..

Jag hade iallafall en riktigt rolig dag med Jessica, vi fick verkligen prata av oss vilket kan behövas ibland :)


Ja, så nu sitter jag framför datorn och pratar skit med morsan. Hon säger att hon ska låsa in mig på rummet för hon ska använda datorn, till privata grejor. Nu ska hon beställa till mig  

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, jag tror jag måste gömma julklapparna eftersom mamma hela tiden går in i rummet.. Jag funderar på om jag ska våga se på House of wax, alla säger att den är skitdålig men jag blir riktigt rädd för den. Jag undrar varför man vill kolla då..? Haha.


PUSS!


Av bfalk - 15 december 2009 21:45

Imorn ska jag stå modell för Jessica, det handlar om de 7 dödssynderna. Vad tror ni att jag ska vara..? ;)

Så imorn ska jag upp med tuppen, ganska så tidigt iallafall. Jag ska möta Jessica efter tio nångång, sminka mig sen knäpper vi kort! Sen har jag tvingat med bruden att följa med till Birsta, måste handla lite mer julklappar och så hoppas jag att jag hittar en ipod, en billig en. Jag skulle även vilja hitta fler ramar och en hylla på IKEA. En sån där liten hylla som man kan ha ljus på bara. Men vi får se hur mycket jag orkar bära, haha. Det kommer bli riktigt kul att umgås med Jessica igen, min sötklump!

Nu sitter jag och kollar lite på Bridget Jones dagbok, tror jag ska lägga mig i sängen sen och kolla på nån annan film eller läsa.. Jag har inte riktigt bestämt mig än.

Förut så kom brorsan med en mobil, en sony ericsson. Egentligen skulle jag få hans super nokia, som tar skit bra bilder och är stor som en tegelsten (sviiin snygg är den!) men han hittade inte laddaren. Fast det var väll bra att jag fick en sony, så jag fattar den. Det är jätte skönt att ha en mobil igen, så man kan ringa osv. Det är lite drygt att man inte kan ringa mobilnr här hemma, dax att fixa det tycker jag!

När dom hade varit här så slog jag in julklappar, men jag tänkte på en sak som gjorde mig arg = julklapparna fick lida. Haha, vissa är jätte dåligt inslagna menvafan. Man ska ju ändå öppna dom så.


Nej, mer än så har jag inte att berätta faktiskt.

Såhär såg det ut förra gången jag var modell;

         


Av bfalk - 15 december 2009 16:16

Både igår och idag har jag sett på två nya Wallander filmer, eftersom man inte har så mycket att göra om dagarna blir det mycket filmtittande..

Filmerna hette 'Prästen' och 'Läckan', alltid lika fyndiga namn!

Igår så såg jag på 'Prästen'.

En församlingspräst hittas skjuten utanför ett vandrarhem i Ystad, efter vad som ser ut som ett försök till kallblodig avrättning. Medan prästen, som tros kunna identifiera den skyldige, kämpar för sitt liv på lasarettet, söker Kurt Wallander och hans kollegor efter ledtrådar. Först när det går upp för polisen att prästen haft en utomäktenskaplig kärleksaffär, står det klart att det handlar om ett svartsjukebrott. Men var finns mordvapnet - och vem av de bedragna parterna har haft det starkaste motivet?

Filmen var väll helt okej, men det känns som de gamla Wallander filmerna var mycket bättre. Jag kom genast på vad som skulle hända, det fanns ingen spänning alls. Det som räddar alltihop är ju helt klart Krister Henriksson (Kurt Wallander), han är en sjukt bra skådis! Vissa som har mindre roller läser manuset direkt utantill, det låter så tillgjort. Det borde ju finnas några som kan det bättre kan jag tänka mig.

Men Wallanderfilmerna är alltid kul att titta på sådär, när man inte har något bättre för sig.

I "Läckan" mördas en orienterare i skogen. En bil sprängs. Kort därefter sker ett spektakulärt rån mot en värdestransport. Finns det ett samband? Ystadspolisen misstänker åtminstone det, och undersöker saken närmare med laddat resultat.

Läckan var iallafall lite bättre än den förstnämnda. Tack och lov att dom har Krister Henriksson och Lena Endre! Jag saknar Ola Rapace då de nya poliserna är skit dåliga. Den ena är klantiga än den andre och man blir bara förbannad efter ett tag. En polis kan ju inte göra så många misstag..? Det känns för mycket påhittat.

I början håller filmen ganska jämna steg med de andra filmerna, men det känns så mycket kopierat från tidigare filmer oxå. Det händer för lite efter ett tag och variationen uteblir.

Det är ett himla tjat om polisens dåliga löner, arbetstider och det tar över filmen och man glömmer fort vad filmen egentligen handlar om, vilken skurken var osv. + att det är en skånsk "skådis" (enligt mig har han aldrig gjort något bra, han stönar mest för att han är så fet) som jag inte förstår ett enda ord av vad han säger, så en kvart från filmen förstår jag inte pga dialekten.. Eller beror det på stönen..?


Det är så synd att Wallander filmerna har gått så fort neråt istället för att hålla samma tempo som förut, vad beror det på? Jag älskar Wallander, men nu blir jag hela tiden besviken på dåligt skådespel. Det borde ju finnas några riktiga skådisar i detta avlånga land?

Njae, om du inte har nått bättre för dig kan du ju kolla på dessa Wallander filmer. Annars; don't. Jag rekommenderar hellre att se på de gamla filmerna! :)


Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< December 2009 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards