Alla inlägg under december 2009

Av bfalk - 15 december 2009 12:45

Jäklar, nu har den verkligen kommit! SNÖN! Jag måste erkänna att det är skönt att den äntligen kommit, man får mer julkänslor och det blir ljusare ute. Hoppas den är kvar på julafton, sen får den försvinna fort som attans!

Så, vad ska jag göra idag? Jag har ingen aning, jag ska antagligen vänta på den där mobilen. Brorsan må vara den segaste människan, men ja, han är ju man oxå. HEHE. Jag hoppas jag får en snygg, välfungerande mobil som jag ska vara rädd om. Men man är ju oftast mycket räddare om andras saker än sina egna. Jag måste även köpa en ny ipod eftersom min har fått nån knäpp och inte vill fungera. Fan vad less jag bliiiir.

Just nu kollar jag på Ellen Degeneres show, hon är riktigt rolig men hon låter ju som 15 kvinnor tillsammans. Och publiken skriker hela tiden. Sånt går inte jag igång på.

Jag måste på nått sätt få tag i min mor, genom telapati kanske? Hon måste köpa julpapper och sånt, eller kan jag vänta tills imorn? Jag älskar ju att slå in julklappar/presenter.

Ja, jag blir smått hyper när det är juletider..


Eftersom jag inte vet vad jag ska göra så kommer dagen nog bli väldigt spännande (yeah, right).

Nu måste jag äta nått, tiden bara rinner iväg när jag sitter framför datorn.


PUSS!

Av bfalk - 14 december 2009 20:00


Av bfalk - 14 december 2009 12:30

     

Eller godmorgon är det för mig, jag vaknade för ungefär 10 minuter sen. Nu är jag jätte degig för varken jag eller min kropp har vaknat riktigt än.

Jag ska försöka vakna till lite, sen ska jag äta mackor. Idag fyller Staffan år oxå, GRATTISGRATTIS!

Igårkväll så kollade jag som sagt på Ensam hemma, åååh. Det är riktiga julfilmer, jag blir 10 igen och undrar när fan tomten ska komma. När den var slut så var jag jätte trött och somnade in väldigt skönt.

Fast innan kvällen var slut så hann jag även med att förstöra min mobil, den ville ta sig ett bad i duschhålet = jag fick inte riktigt tag på den. Jahapp. Nu har jag slutat bli förvånad. Nu har jag iallafall pratat med brorsan, så jag ska få låna en mobil av honom. Jag får den antigen idag eller imorn, han har ju lite svårt att få fingrarna ur arslet och leta ibland..


Idag ska jag hinna se på Ensam hemma 2 samt slå in en hel hög med julklappar. Det känns inte som att jag vill åka ner på stan och göra massa ärenden förns jag har en mobil och kan kolla på klockan och ringa om det behövs.

Och så var det med det!

Nu ska jag käka nått.


PUSS!



Av bfalk - 13 december 2009 23:39

Jag har varit så sugen på att se Ensam Hemma i flera dagar, nu gör jag slag i saken och ser på den! Och om jag inte är trött, så ser jag även tvåan. Filmen är så mysig, pojken så söt och man får tillbaka sina barndomsminnen! :)

Av bfalk - 13 december 2009 22:53

Gårdagens kväll i bilder:

  

Jessica myser med Fritz

  

  

Jag var skit snygg, som vanligt

  

  

        

Av bfalk - 13 december 2009 22:15

Ja, jag lever faktiskt. Jag har inte varit bakis idag, helt otroligt! Men jag drack inte så mycket och så var jag nog ganska nykter innan jag somnade. Jag har dock jätte ont i nacken, mamma fick massera mig förut, det var väldans skönt! Trots att jag var hyffsat pigg idag så har jag inte orkat sitta vid datorn, det kan ju vara så ibland.

Nu sitter jag i sängen och skriver, jag har tänt massa ljus i rummet och kikar lite på Holiday, en film med Cameron Diaz bland annat. Hon är såå bra, hon brukar ofta göra mys filmer :)


Gårdagen var väldigt lyckad, jag hade skit kul med Jessica! Vi förkrökade lite här hemma, sen gick vi till Aveny och rockade, dansade, drack lite och hade bara skit skoj! Corroded var jätte bra oxå, jag är glad att jag fick se dom! Ett litet minus var att en viss "familjemedlem" klantade till sig riktigt ordentligt, jag är så arg och förbannad på dig så jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Jag sa till mamma förut att jag inte ens vill prata om dig. Jag brukar oftast inte bry mig om andra människors betéende men det gäller inte vem som helst nu, utan någon nära. Jag trodde inte man gjorde sånt mot sina nära och kära men tydligen. Bra gjort! Men hela kvällen var mest ett bara stort plus, träffade massa människor man kände så det var jätte kul det med.

Framåt småtimmarna fick jag och Jessica skit ont i våra fötter, det är inte lätt när man har high heels alltså. Jag gick genom stan barfota, nu hoppas jag inte att jag blir sjuk! På bussen hem så var det nån tok kille som bara var tvungen att prata med mig, han var skit stolt för han var Lillasyster sångarens svåger eller nått sånt. Jag blev jätte impad och hade sex med honom bakom garaget! Nej, riktigt så var det inte. Jag försökte prata så lite som möjligt, oftast så hörde jag inte ens vad han sa. Men han trodde jag legat med Dregen, "men helt ärligt, har du legat med Dregen?!"

När jag kom hem så sprang jag runt i trosor och bh, en väldigt fin syn antar jag. Jag käkade lite sen så slocknade jag till tvprogrammet "Bullshit!", jag vaknade nångång senare av att tven fortfarande var på.

   

Lite av hur jag såg ut igår.


Jag måste säga att det var oerhört skönt att inte vara bakis, en gång på miljonen det har hänt mig tror jag. På dagen låg jag och sov flera timmar, sen så firade jag och mamma Staffan lite smått för han fyller år imorn, men då jobbar han hela kvällen så det var bättre att ta det idag. Vi käkade jätte god mat, åt jätte god tårta och så gav vi han några presenter. Men han fick bara tre eftersom det snart är jul. Han fick presentkort, champagneflaska och godis som han tycker jätte mycket om, marsipan tror jag det var..

Nu sitter jag som sagt här, laddar strax upp bilderna från igår!


PUSS!




Av bfalk - 12 december 2009 16:54

Ikväll är det rock'n'roll som gäller, med min bästaste Jessica! Det kommer bli jäävligt roligt! Sist så var Corroded på gatufesten, men jag var lite smått onykter och svävade på rosa moln eftersom dom var precis efter Backyard. Jag kommer nog bli smått onykter ikväll oxå, men rocka lite mer ;)

Nu har jag precis fixat håret och sminkat mig, dax att börja med maten och börja pimpla alkohol.

Så in i dimman på er, så syns vi där!

Corroded - Time and Again 


Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< December 2009 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards