Alla inlägg under december 2009

Av bfalk - 12 december 2009 14:45

Nu får jag panikångest snart, jag tror jag råkat göra sönder min ipod.. Alltså, jag är ju en total stjärna, det står ju klart! Jag hoppas att den laddar ur snart så att "koppla inte ifrån" grejen på skärmen försvinner. Ååååh. Jag ska inte ha tekniska saker. Undra om jag ska flytta till skogen utan mobil, dator och allt sånt. Undra vad man skulle göra då.. Leka med kottar?

Nu sitter jag här, halvblöt pga den vilda diskningen för en stund sen. Jädrar vad mycket disk det var, men nu är det borta iaf. Det måste ju vara snyggt här hemma när Jessican kommer! ;)

Nu sitter jag här och sjunger (skriker) julsånger, ETT LJUUUUUUUUS FÖR BARA DIIIIG OCH MIIIIIIG! Jag vet att grannarna önskar sig lite julsånger såhär på en lördag. Jag ska fortsätta enda in i duschen, dit jag måste bege mig snart och sedan börja fixa mig. Jag har ingen aning om hur jag ska se ut ikväll, fattar ni hur jobbigt det är?! Ibland önskar jag att jag bara hade ett par jeans och en tshirt.. Nej, hemska tanke.


Det var nånting mer jag skulle skriva.. Vad tusan var det då..? Ja just det, häromdagen när jag städade så hittade jag en sexbok som mamma gav mig när jag var runt 13-14 år, haha. Det var mycket intressant att läsa igenom den nu, jag fick lära mig att ett nej är ett nej, vad missionären är och att man kan stoppa en snopp i munnen. Det var nog mycket lättare att ge en bok än att prata om det, men jag kom ihåg att jag skämdes ögon ur mig. Att ens mamma tänkte på att jag gjorde sånt lixom. Men det är ju bara av välmening och jag lärde mig säkert nått.. Om jag ens läste den. Men nu vet jag ett och annat, så boken åkte i papperskorgen. Även att det följde med bilder till varje kapitel, om hur man skulle göra osv. Haha, det var nog skrattet för dagen alltså. Nu måste jag sätta igång och praktisera det jag lärt mig!


Senare måste jag försöka hinna med att laga mat och slå in presenter till Staffan. Hoppas jag inte är bakis imorn så jag kan käka tårta och go'mat, mamma sa att hon skulle trycka i mig det endå, det lät mys.

Men nu tror jag grannarna blivit förbannade på min skönsång, för nu är det någon som börjar borra så jag inte hör musiken. Jag förstår inte alls! Jag är ju som klippt och skuren för att bli en popstjärna.

Nej, nu är det nog dax att börja med att försöka se ut som en människa, men jag vet att jag kommer se ut som Smeagol inatt.


PUSS!  

Av bfalk - 12 december 2009 12:30

Avantgarde är något som ofta kommer inom mode och modeindustrin, det är något jag aldrig skulle ha på mig eller se ut så som modellerna gör MEN det är väldigt intressant att kolla på, det är som att man inte riktigt kan slita blicken ifrån. Det är fult men samtidigt väldigt vackert.

Avantgarde betyder nyskapande, att det är något som inte någon annan har gjort och är det mest nya just nu. Det är något som alla designers måste kunna tycker jag, att göra något riktigt konstigt och uppséendeväckande.

Jag hittade inte så många bilder, men här är några exempel på vad avantgarde kan vara:


Bild två är från Project Runway, där dom alltid i något avsnitt får göra aventgarde. Det får dock inte vara så fult att folk höjer på ögonbrynen på ett dåligt sätt, det ska vara uppséendeväckande men samtidigt kunna passa temat.

Visst är det konstigt att det finns så många grejor och teman inom mode, men det är jätte intressant att titta på måste jag säga.

Ju mer extrem du är - ju mer avantgarde du är, fast det måste vara på ett smakfullt sätt.

Av bfalk - 11 december 2009 19:45

"James Dean taught me not to speed, River Phoenix taught me not to DO speed, and Marlon Brando taught me to slow down on the cheeseburgers."

/Emile Hirsch, skådespelare

Av bfalk - 11 december 2009 19:30

Idag var jag som sagt på stan en snabbis med mor, köpte presenter osv! :) Nu hoppas jag att Staffan blir glad.. Samt en liten söt tjej som jag känner.

Sen så gick vi till dallan, drack tre cider och bara pratade om allt möjligt. Det var ganska lugnt där, som det brukar vara innan den riktiga festen börjar. Nu är jag hemma och väntar på att få spagetti med köttfärsås, sen blir det chips och bara en lugn kväll. Imorn blir det rock'n'roll igen, jag kan inte sluta med det livet alltså! Även fast brorsan försöker övertala både mig och han själv när vi kramar toan dagen efter..

Jag försökte se hyffsat normal ut idag, jag körde till och med på uppsatt hår, något som jag har lite problem med.. Men det funkar väll antar jag. Ibland. 

So here go, look of the day!:

  

  

Tröja - H&M

Jeans - Cubus

Strumpbyxor - Gina Tricot (tror jag)

Av bfalk - 11 december 2009 14:15

Gårdagens avsnitt av Criminal Minds var inte att leka med. Jag har inte gråtit så där mycket på en månad tror jag. Världens bästa serie lyckas igen! Dock så var det sorgligt, det kunde ju ha slutat bättre.

Att en serie kan locka en så, man kan gråta, bli nervös av spänning osv. Det här var det näst sista avsnittet, hur ska jag klara mig?!

Jag tror det är nyttigt att följa någon slags serie, oavsett om det är komedi, drama eller dylikt, något som gör en intresserad så man kan rymma bort ett tag.

Dessutom så tror jag att det är väldigt bra att gråta till filmer/serier om man annars inte kan få ut det eller något i den stilen. Vissa gråter hellre åt andras problem än åt sina egna.

Men å andra sidan kan det kännas rätt patetiskt samtidigt, haha. Mamma frågade vad fan jag höll på med, "GRINAR DU?!" lät det från köket. Tydligen så snörvlade jag för mycket.

Jag tycker nog att Criminal Minds är så bra för att BAU finns på riktigt, mördarna finns på riktigt och det är nog lika rått och brutalt. Något som kanske inte alltid kommer ut till media, eller till Sverige, vad som händer där borta.

Iofs blir jag skit rädd ibland, och tror att det står någon knäppis bakom dörren. Men det är smällar man får ta! Jag ska fortsätta titta, ända tills det slutar (ve och fasa).

Följer du Criminal Minds, eller kanske någon annan serie?


Av bfalk - 11 december 2009 13:06

Nu sitter jag här, just ätit en macka och drucit en kopp med varm choklad :) Väldigt onyttigt, men ack så gott!

Jag ska snart duscha och fixa mig tänkte jag, det blev lite sent med vaknandet idag så det blev inget UM. Jag måste dit på måndag.

Sen ska jag ner på stan och möta mamma, vi ska handla lite till Staffan som fyller år på måndag. Fan vad tråkigt att fylla år så nära julafton. Jaja, jag vet nog vad jag ska handla, sen borde jag fixa en tid på Make up store oxå. Om jag kommer ihåg papperet vill säga. Eftersom det är fest (tror jag) nästa fredag så kan man ju fixa sig snygg då.

Jag är extremt sugen på att köpa nått till mig själv oxå, så får se om jag hittar något som håller måttet.


Ikväll vet jag inte alls vad som händer, jag är sugen på chips och dipp iallafall. Varför sluta bygga på sitt fett när man ändå är igång?

Nej, nu måste jag nog börja fixa mig så det inte blir alltför stressigt!


  

Jag och mamma på Backyard Babies/Takida konsert 08'


Av bfalk - 11 december 2009 00:30

Eftersom man har ett jobb där man (nästan) får gå hur som helst, iallafall i sina egna kläder så är det ganska skönt att få välja och vraka.

Igår/idag hade jag värsta baggy stilen, jag brukar inte ha sånna här byxor men jag klickade hem dom från HM. Och guuud så sköna de är! Alla borde ha ett par av dessa i sina garderober. Mörkbrunt är dessutom ganska snyggt har jag insett.

* Bilderna är tagna idag, hemma så jag hade inte på mig kepsen på jobbet, jag hittade den idag och slängde på mig den bara.

  

  

Byxor, thsirt, strumpbyxor H&M.

Eftersom dom går just till nedanför knät så blev det strumpbyxor till, skit snyggt!

Av bfalk - 10 december 2009 22:45

I tisdags så julpyntade jag ju, det är såååå kul! Jag springer runt som en galen yr höna, flyttar på tomtar, sjunger (skriker) julsånger och skuttar runt. Vi har ett mycket gammalt julband från när jag gick på dagis tror jag, med dom allra bästa jullåtarna. Att det är ett kassetband gör det så mycket roligare! Jag fattar inte hur det har hållit i nästan 20 år.. Men kasett kanske är snäppet bättre än skivor? Who knows.

Vi lyssnade även på Elvis julskiva, åååh loves it! Jag önskar att jag levde när Elvis var på toppen, det skulle ha varit ballt.

Såhär ser det ut iallafall;

(fast tänk er 100 till tomtar lite överallt)

  

      

  

        

Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< December 2009 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards