Alla inlägg under januari 2010

Av bfalk - 18 januari 2010 21:53

Jag kom ihåg första gången jag såg Ghost Ship, jag var jätte skraj (jag tål ingenting) och så blev jag totalt förälskad i låten som är med. Det har gått några år sedan jag såg filmen första gången, men låten är fortfarande med mig och jag tycker lika mycket om den! Den passar perfekt till filmen tycker jag.

Ikväll ska jag nog slå igång Ghost Ship, det är en helt okej film. Fast jag kommer nog bli lite skraj ändå.

Av bfalk - 18 januari 2010 19:00

Jag åkte ju ner till stan en snabbis, jag beställde en tid på Make Up Store så på fredag hoppas jag att jag blir fin.. En snabbis på stan sen så gick jag till Entré Sundsvall, jag kom på att jag hade ju mina Backyard Babies biljetter där. Jag hade totalt glömt det och trodde att dom skulle komma hem, men jag valde ju bort det för att jag är så nojjig. Ja, och dom var ju där, så jag fick ett litet lyckorus i kroppen. Det var faktiskt lite kallt, kanske för att jag inte hade nån halsduk och så var jag väldans hungrig så jag åkte hem direkt efter det.

Nu sitter jag nyäten och så ska jag fixa lite här hemma, Tyrone råkade göra illa sig så det är blod överallt på toan, jag hoppas det läker fort så han inte lider. Min sötnos.

  

  

  

Av bfalk - 18 januari 2010 18:00

Äntligen kommer Maskinen till Sundsvall. Jag har väntat väldigt länge på dom och trodde inte att det skulle hända nått, men nu så! I februari står dom på scenen på Stadshuset i denna lilla stad. Det kommer bli dans, det kommer bli röj och lite alkohol kanske! Och jag kanske får träffa Afasi igen ;)

Nu har dom kommit ut med deras platta oxå, Boys II Men. Tänkte lyssna på den ikväll! :)


Av bfalk - 18 januari 2010 15:14

 

   

    

  

 

Av bfalk - 18 januari 2010 12:45

  

Misstolka nu inte rubriken och tro att jag är sprudlande glad. Jag kan inte säga att jag inte är glad men jag är mer skit trött, jag tror jag sov alldeles för länge idag, jag skulle ha gått upp när jag vaknade vid 10 men jag tyckte det var för tidigt och tvingade mig själv att sova till 12 istället. Nu märker jag vilket dåligt beslut det var. Hoppas jag håller ögonen öppna tills ikväll, annars råkar jag vända på dygnet igen.

Igår kväll så kollade jag ju på Falk filmen, som förövrigt är ett sjukt snygg efternamn. Jag gillar inte Jakob Eklund, det när nått med han som är.. Nått konstigt. Men filmen var väll helt okej, jag ville krama Frank Wagner typ. Efter filmen så bäddade jag ner mig i sängen, lyssnade på musik och kollade i min BYB bok :) Shit, jag insåg hur lycklig jag är med musiken. Även fast jag inte spelar själv så är jag så glad att det finns så himla bra band som spelas för mina öron. Jag ska nog lyssna på skivorna som var med i boken, det är ju låtar med som inte har släppts.

Sen slocknade jag. Jag drömde om Basshunter när han var med i Big Brother, helt kocko.


Jag gick upp för 45 minuter sen och jag känner inte någon livsglädje (AKA; pigghet), egentligen måste jag åka ner på stan och beställa tid på Make Up Store, om dom nu har någon, annars köper jag bara sminket. Men då är det det där att orka, det ser dessutom ut som det regnar.

Det är iallafall bättre med min hand, mamma la bomull och bandage över så det skulle bli varmt. För flera flera år sedan så råkade jag slå in handen i en betongvägg och då fick jag en broskknöl eller vad fan det är på handen, några gånger per år känner man verkligen av den för då börjar det dunka och göra skit ont och så strålar det ut till fingrarna. Jätte konstigt.


Ja just det, jag tänkte på en sak just innan jag började blogga. Tven stod på när jag hade gått upp, efter typ 20 minuter började How I Met Your Mother. Varje gång det slås på blir jag så himla irriterad, jag vet inte varför men det kanske beror på att det är skit dåligt. Jag förstår inte vad det går ut på, jag förstår inte vad det handlar om och jag ser inte vart det roliga är. Om det nu är en humor serie..? Och så har jag insett att bara mina manliga bekanta och manliga vänner tittar på det, jag har inte hört från någon brud att dom tycker om serien eller brukar titta på det. Det måste ju betyda att en kvinnas intelligens är högre och att vi faktiskt inser att det suger.

Ja, nu har ni sanningens ord så här på morgonskvisten!

Nu ska jag predika vidare.


Puss.



Av bfalk - 17 januari 2010 21:30

Det blir bättre bloggande, jag lovaaar! Jag ska försöka fila och slipa på mer åsikter och tankar inlägg, jag själv älskar att läsa om sådant folk anser vara rätt eller fel även fast jag själv kanske inte har samma åsikt som just den personen. För visst är det mer roligt än att läsa om det än den där skjortan som alla har? (typ)

Just nu sitter jag med bandage på handen och har jätte ont, återkommer imorn!  


Åter till Mr. Kinnaman!

Av bfalk - 17 januari 2010 21:23

Sitter jag och kollar på Johan Falk - Vapenbröder.

Högst intressant man är med..

Av bfalk - 17 januari 2010 09:43

Jag är nog inte den roligaste idag, jag är sjukt trött. Ja, dom ville tydligen festa lite inatt oxå eftersom lördagens festande inte dög.

Fyfan vad less jag blev när jag hörde att dom började igen. Staffan ringde mig nångång på kvällen och berättade vem det var. En brud i KÄLLAREN. Tydligen en knarkare så det kanske förklarar en del..

Jag fick sova i soffan för där lät det inte lika mycket, med tven på som distraherade det andra ljudet. Någon gång på natten/morgonen vaknade jag och la mig i sängen.


Jag vet inte hur jag ska klara av denna dag och kväll, jag är mycket tröttare faktiskt. Jag längtar tills detta pass är över och jag kan åka hem till min underbara säng. Helt plötsligt så känns mina grannar som änglar, ganska skönt ändå.

 

Trött puss.

Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards