Alla inlägg under januari 2010

Av bfalk - 11 januari 2010 20:13

  

Fyfan och fysatan vad ont jag har i höfterna. I två dagar i sträck har jag haft sjukt ont, de svällde ju som sagt upp natten till igår. Och det är inte skönt.

Imorn ska mamma köpa voltaren, hoppas dom funkar och att jag slutar grina nångång. Vad töntig jag är. Men det gör ju trots allt ont. Jag vill att det ska gå över så jag kan röra på mig, nu kan jag knappt sitta på toan utan att skrika lite.

Jag ska beställa lite saker nu och kanske må bättre. Tur att man har råd att slösa pengar.

Jag hoppas verkligen att morgondagen har något mer att bjuda på än ondhet.



Av bfalk - 11 januari 2010 17:00

Min favorit låt från albumet 'Kärlek är för dom'. Den är underbar.

Fan vad jag längtar till februari.

Av bfalk - 11 januari 2010 12:30

är seeeeeg, jag vet inte om jag har sovit för mycket, för lite eller för hårt. Något är det ju. Inatt vaknade jag av att en skrikande katt står utanför min dörr, åååh. Det finns inget mer irriterande än det, jag var tvungen att lämna min varma säng för att släppa ut odjuren.

Samma natt/morgon började jag drömma om att jag skulle tatuera mig med mamma, det var även en annan med, personen äger en blogg jag brukar läsa = jag har ingen aning om vem det är, egentligen. Det var lite smått sjukt. Bruden som skulle tatuera började rita det jag ville ha (något jätte fult, men tydligen så diggade jag det). När hon var klar började hon sminka mig med teatersmink. Tydligen så ville hon bara måla på mig för hon sa att tatueringen var jätte ful. Jag blev galen och slog på henne.

Ja, nu skulle man kanske tyda drömmen.


Jag vet inte riktigt vad som händer idag, egentligen vill jag bara ligga hemma och dega men jag kanske måste till stan. Vi får se helt enkelt.

Just nu sitter jag här, surfar lite och har Jay Leno på tven. Jag funderar på om jag ska ta en till macka eller låta det vara.. Det är det största problemet just nu. Just det, idag måste jag gå till ica för dom har ett paket till mig. Jag hoppas även att mina böcker kommer idag!

Jag känner hur tråkig jag är, för jag har verkligen inget vettigt att berätta. Jag kan berätta att jag valde middagen idag, vilket gjorde min lilla mor väldigt glad för jag säger alltid "jag vet inte", så jag gjorde hennes dag bra, haha.


PUSS!

Av bfalk - 11 januari 2010 12:15


HEHEHE.

Mmmm, ruuumpaaa...!

Av bfalk - 10 januari 2010 20:56

"Det finns ingen mer uppriktig kärlek än kärleken till mat."

/George Bernard Shaw

Av bfalk - 10 januari 2010 16:30

Jag har precis kommit hem, jag luktar antagligen illa och ser förjävlig ut. Igår efter jobbet blev det en tripp till Dallan och det kan ju bara sluta på ett sätt, i en underbar fylla. Typ. När jag kom ner var jag ju nykter medans alla andra i lokalen var hyffsat onyktra. Jag mådde dåligt av alla äckliga kärringar som gav mig onda ögat så jag fick massa shots av mamma och Staffan för att glömma det. Det funkade ju. Helt plötsligt blev alla tok snygga. Nästan iallafall.

Jag träffade jättte många jag kände, Per var där "tommy lee" som jag kallar honom. Det var mycket trevligt att sitta och snacka med honom :) Som vanligt så drog mamma och Staffan och jag blev lämnad själv där, fast jag fann ju så många jag kände, så det var lugnt.


På nått sätt så klarade man sig hem till Bergsgatan och nu är jag äntligen hemma i mitt hem. Jag har köpt med mig en stor cola och en Elvis skiva, så nu jädrar. Jag är inte så himla bakis som jag ser ut heller, tur att man sover i sminket säger jag bara.

Snart måste jag hoppa i duschen, inte bara för att jag luktar illa utan för att jag har så sjuuuuukt ont i höfterna. Inatt så svällde dom upp, så jag kan knappt gå. Jag måste köpa voltaren imorn, helst salvan oxå.

Imorn ska jag även gå till banken, sen träffa Tommy Lee så han får sin bok tillbaka som jag lånat i över ett år, haha. Jag skulle vilja hänga med mamma och klippa mig men jag tror jag går till salongen istället så slipper jag gå den långa biten hem till Elin.

Nu måste jag försöka hitta nått att äta i detta hem.


PUSS!


Av bfalk - 9 januari 2010 18:15

 

  


Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Skapa flashcards