Alla inlägg under januari 2010

Av bfalk - 9 januari 2010 12:18

Johnny Depp.

Är vi egentligen.. förvånade?


Av bfalk - 9 januari 2010 11:45

Ja, bortsett från att jag inte funnit nån än. Den där riktiga karln, med en riktig humor, som fattar min humor, som är omtänksam och snäll och verkligen bryr sig. Och som är rock'n'roll!


Inatt låg jag och tänkte på förhållanden och singelskap. Jag vet inte hur många gånger jag hörde förra året att jag måste skaffa mig ett förhållande. "Men han är väll bra, satsa på han!" Jag fattar inte varför det är så viktigt att vara ihop med någon, jag klarar mig så himla bra själv. Visst kan det vara mysigt att krama på någon, men jag föredrar att krama kudden när jag tänker på all denna svartsjuka och drama som ofta förekommer i förhållanden.

Jag är väll lite skadad av andra förhållanden jag har haft oxå och vill helst inte bara kasta mig in i ett förhållande och börja lita på en människa och bli tokkär.

Jag har märkt vad som kan hända om man nu blir tok-kär. Det slutar i katastrof. Och nu pratar jag inte om mig själv utan människor nära mig där jag får en inblick i hur vissa förhållanden verkligen ser ut. Vissa som jag sett upp till inom kärleken har verkligen gått från toppen till långt ner. Utåt sett ser vissa så bra ut.

Jag är singel (bortsett från att jag bara träffat idioter hittills) är för att jag vill slippa ständig svartsjuka, bråk, ständig telefonterror, ha någon flåsande i nacken, någon som slutar respektera en tillslut. Jag vet inte när och hur kärleken gick från att vara just kärlek till att vara något fult, ha någon att kontrollera.

Självklart finns det ju inte bara sån här kärlek, jag har ju sett det goda oxå. Dom där som man bara ler åt och är glada för deras skull.


Jag fattar inte varför man blir tokkär. Varför tar man det inte bara lugnt? Varför måste man förlova sig, flytta ihop och ha en tro att man ska klämma ut tre ungar innan året är slut. Jag tror många förhållanden tar slut för att man just är för snabb med allt.

Jag är 20 år, lugna ner er. Jag kommer nog bli kär någon fler gång. Men om jag dör utan ett förhållande så är jag lika glad ändå, jag har faktiskt kärlek i mitt liv även fast ingen står bredvid mig och pussar på mig.

Och fyfan vad bra det känns.


Av bfalk - 8 januari 2010 17:45

The Wackness:

New York City, sommaren 1994. Marijuanalangaren Luke Shapiro försöker komma på ett sätt att lösa sina föräldrars ekonomiska kris, minska sin depression och ha sex innan han börjar plugga på college. Han lyckas byta till sig terapitimmar mot marijuana hos psykiatrikern Squires, vars äktenskap befinner sig i kris, samtidigt som han blir huvudlöst kär i Squires styvdotter.

 

Mr. Brooks:

Earl Brooks är en kärleksfull familjefar och framgångsrik affärsman. Men han har också en hemsk hemlighet. Han är en mördare, känd under namnet The Thumbprint Killer, som blivit beroende av dödandet men som nu vill sluta mörda till varje pris. Marshall, Mr. Brooks onda alter ego, har dock helt andra planer. Marshall älskar mord och förödelse och tänker inte ge upp i första taget.

 

Con Air:

Cameron Poe, en välmeriterad soldat, blir dömd för dråp då han skyddar sin fru i ett barslagsmål. Efter åtta år blir han villkorligt frigiven. Han sätts på ett plan med USA:s farligaste fångar som skall föras till ett nytt supersäkert fängelse med det specialbyggda transportflyget Con Air. Plötsligt blir han indragen i ett kapardrama där vakterna tas som gisslan under ledning av Cyrus "The Virus".

Av bfalk - 8 januari 2010 13:45

  

folk säger alltid att jag tänker mycket

folk glömmer att jag känner desto mer

jag undrar vart hjärtat sitter

för just nu har jag ont överallt och ingenstans

 

Av bfalk - 8 januari 2010 13:00

Jag vet att jag laddat upp den här förut, från faddergalan. Men nu har Dregen och Pernilla gjort en video, mycket fin. Och jag älskar fortfarande låten!


orginalet står Olle Ljungström för. 

Av bfalk - 7 januari 2010 22:30

Inatt började jag läsa en julklapp, nämligen boken om Slash :) Jag hann nog inte läsa så mycket innan jag slocknade, kanske 30 sidor. Men den verkar redan ganska bra, den är full med bilder från när han var liten och nutiden. Jag har alltid tyckt att Slash är sjukt grym och man har undrat vem han egentligen är bakom allt det där håret.

Jag älskar biografier, om personer som är kända och har något slags mysterium vid sin sida.

Denna bok är säkert jätte bra, jag får väll skriva vad jag tycker när jag läst ut den.


Efter att ha varit en av frontfigurerna i ett av världens största rockband, är Slash den mest mytomspunne gitarristen någonsin. Från det att han för första gången höll en gitarr i sina händer har han levt ut rock n´rollmyten till hundra procent. Så fort Slash kunde sätta ihop några ackord och solon kände han att han ville vara med i ett rockband och tillsammans med fyra likasinnade killar blev drömmen verklighet. Guns N´Roses - ett av de största banden genom tiderna hade bildats. Skitiga, vildsinta och lika genuint äkta som gatorna de växt upp på kämpade de sig till den absoluta toppen med flera banbrytande album. Och Slash blev snabbt en rockikon med sina karaktäristiska drag och råa musikstil.


Nu berättar han för första gången någonsin historien om hur bandet bildades, hur de skrev musik som skulle definiera en hel era, hur de överlevde galna världsvida turnéer, hur de överlevde sig själva och hur allt sedan föll isär. Det här är en unik inblick i den skandalomsusade och skygge stjärngitarristens liv där Slash tar oss med på en berg-och-dalbanefärd genom framgångar, drogmissbruk, interna bråk och vilda turnéer.

Av bfalk - 7 januari 2010 17:30

Alltså.. Det är ganska kallt nu. Det har kommit is på vår dörr. INNE. 

Jag funderar på att sätta fast en raket i rumpan och styra min kos till något varmt ställe, där det finns halvnakna killar, en strand och massa drinkar. Men.. Man kan ju inte få allt heller.

Jag har nyss legat nerbäddad i soffan med mössa och tre filtar, "du ser ut som en gamling" löd mamma's dom. Men fryser man så gör man!

Jag har varit väldigt tråkig idag, inte gjort mycket nytta. Jag gick upp efter två nångång, jag frågade varför mamma inte väckte mig. Du behövde väll sova. Ja, jag behövde nog det, min sömn är inte den bästa just nu. Och visst är det jobbigt, man fungerar inte normalt om man inte får sova normalt.

Jag drömde att någon tog mina kakor. Jag blev arg.


Ikväll ska jag tvätta åt min ensamma fisk, ta en lång dusch och krypa ner i sängen och kolla på någon film.

Imorn är det jobb, eftersom mamma jobbar dag så får jag komma senare, det är mycket skönt.

Nu ska jag frysa vidare och drömma om den där jädra sommaren som inte kommer komma på ett bra tag.. Det var -30 inatt, snart är slutet nära.

Puss&kram.

 

bild; Michael Monroe & Conny Bloom.


  

Av bfalk - 7 januari 2010 15:27

"You taught me so much my whole life, i miss you dearly.
You'll always be in my heart britty."

 

  

Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards