Alla inlägg under januari 2010

Av bfalk - 7 januari 2010 14:45

Ibland kan man faktiskt hitta roliga bloggar, läs bara här;


Beskrivning av person som jobbar på Carlings

 

Person som jobbar på Carlings är en av de mest klockrena, stämmer-alltid-stereotyperna vi har här i landet. Jag kommer alltså ta upp en hel del väldigt förutsägbara grejer här, men sånt behövs ju också ibland.


Beksrivning av person som jobbar på Carlings:

* 90% av kläderna han/hon har på sig är kläder från Carlings + någonting spaceat som gör personen alternativ.


* Man eller kvinna i åldern 22-28.


* Säger "Jäkla schyssta grejer!" om allt i butiken.


* Har med största sannolikhet piercing i ansiktet.


* Har definitivt en tatuering, dock inte alltid synlig. Förmodligen är tatueringen något så kallat häftigt motiv såsom döskalle med kniv i sig eller motorcykel som åker genom en eldring.


* Står och pratar med någon annan i butiken om föregående helgs supar-VM som inte gick riktigt som det skulle.


* Är bästa kompis med alla andra som jobbar i butiken.


* Är det en man så har han långt hår.


* Är det en kvinna så har hon svart hår (mycket möjligt att hon färgat det).


* Han/hon menar att allt i butiken är limited edition och man är jäkligt smart om man plockar på sig så mycket man kan innan någon annan tar det. För de kommer aldrig få in det igen. Faktum är att det aldrig kommer produceras igen. Faktum är att du förmodligen håller det sista exemplaret på hela jorden i dina händer och han/hon vet inte om han/hon vill sälja det till dig utan kanske vill ha det själv istället.


* Ägnar ungefär 5-7 timmar om dagen åt att skriva häftiga lappar i stil med "Jävla balla sockjävlar - Najs Prajs: 99 crownors!" i hipp graffitistil med röd märkpenna som han/hon ställer ut över hela butiken.


* Tycker att Cheap Monday är det sämsta jävla jeansmärket på hela jorden och menar att satan själv ligger bakom det.

Av bfalk - 6 januari 2010 17:45

My favorite guuuurl! :)

 



Av bfalk - 6 januari 2010 14:14

Sitter jag och kollar på live dvden jag har med Danko Jones. Sjuuuukt bra, jag vill se han igen. Å igen. Å igen.


Av bfalk - 6 januari 2010 13:00

Är inte helt okej. Jag mår jätte illa och har ont i min mage, jag är seg och på dåligt humör. Nej, några sociala fraser blir det inte idag! Mamma blir tokig och undrar vadfan det är med mig, men att fråga sjysst och ta reda på problemet är väll kanske lite bättre.. Vad vet jag. När jag får barn ska jag kasta ut dom när dom börjar skrika och inte lyder mig. Eller göra som Robin och låser in dom i källaren. Nej, nu var jag grov. Det blir så när man är på dåligt humör, eller hur?

Det enda bra som har hänt idag var att jag drömde om Dregen, han var på besök i birsta och rullade skivor. Senare så kom även Betnér och var rolig. Jag träffade en "vän" (jag vet inte riktigt hur man ska definiera denna brud, hon har spottat ur sig en och en annan dum sak på senaste tiden) som jag sa precis vad jag tänkte och tyckte till. Som vanligt är det lättare i drömmarna, ibland kan man ju inte få den kontakten i verkligheten, något som man vill.


Idag då? Ja, jag ska färga håret och vara tråkig mest hela dagen. Jag tror jag ska se några filmer, lyssna på Backyard och stänga in mig på rummet.

Jag funderar på att stänga ner bloggen ett tag, eller kanske bara ha inlägg om shopping, bilder, musik osv. Läsartalet har rasat, så jag tror nog att jag inte är så rolig som jag ser ut.

Fan.


Nu ska jag ta på mig kläder.

Puss.

Av bfalk - 5 januari 2010 23:15

Jag har stor respekt för fotografer. Utbildade, kan kameran riktigt och gör allt på sitt sätt, inte på någon annans villkor.

Jag älskar hur de leker med ljuset och knäpper speciella bilder för mitt öga.

Jag älskar svartvita bilder och bilder på artister. Allt med konst fascinerar mig, konsten förmedlar alla känslor på samma gång och det gäller inom musiken, foto och på en teaterscen. Att skapa en känsla hos den som tittar måste ju vara det viktigaste hos en fotograf, att förmedla något.

Om bilden tilltalar mig kan jag titta på bilden flera gånger och bara njuta. Tänk om det inte fanns fotografer i denna värld, då skulle nog den vara ganska färglös.

  

Jag stötte på Dean Karr på internet nyss. Han är en sån där fotograf som jag gillar, trots att han hade en bild på en haj (jag är fortfarande skit skakis och mår dåligt, trots timmarna som gått förbi). Han är lätt skruvad och fantasifull, något som jag anser att man måste vara, iallafall för att tilltala mig. Annars blir det så lätt tråkigt, och tråkigt är som bekant väldigt tråkigt. Och vem vill vara tråkig?

Mr. Karr fotograferar inte bara, utan han gör musikvideos oxå. Dessa påminner om bilderna jag har kollat på, så inte tror jag att han säljer bort sig själv bara för att det är rörliga bilder.

Här är några videos han har gjort:

Marilyn Manson - Sweet Dreams

Cypress Hill - Rock Superstar

 Backyard Babies - Minus Celsius


Det är väldigt kul att han har jobbat med Backyard Babies, nu förstår jag varför den videon är sjukt snygg. Titta och njut, kika in hans hemsida oxå vettja!


 



Av bfalk - 5 januari 2010 21:45

Idag beställde jag två saker som jag velat ha ganska länge. Thåström's skiva+dvd och Backyard Babies bok med skivor och bilder.

Jag hoppas dessa kommer snabbt, jag är inte en sån där som orkar vänta länge. Jag hoppas även på att Thåström's skiva verkligen kommer, den är utsåld överallt.

Den som väntar på något gott..





Av bfalk - 5 januari 2010 18:00

Idag fann jag en liten gullig present..

  

Jag var bara tvungen att öppna och där fann jag.. :

     

En Dregen Vodoodoll! Nu ska jag vooda på alla, så ni får rockrus i kroppen. Akta er!

Av bfalk - 5 januari 2010 16:45

Hello my friends! Nu sitter jag här igen och tror jag ska frysa ihjäl. Usch och fy! Jag har hört rykten om att det ska bli -40 här inatt. Det är ju helt sjukt. Så morgondagen ska jag bara vara hemma och lata mig i värmen, eller den lilla värmen som finns i den här lägenheten..

Idag fick jag tvinga mig ut i kylan, med min nya sköna mössa. Utte (min kusin) kom till jobbet igår och lämnade en mössa som hon hade gjort till mig, sweet.

Jag fick sällskap av morsan på bussen, för hon skulle till jobbet. Jag tänkte faktiskt gå till stan, men mina höfter har börjat jävlas med mig igen. När jag kom ner på stan så gick jag till banken, men dom stängde tidigt så jag hann inte. Jag gick genom stan toksnabbt, köpte hårfärg och lite mat till hemmet sen så åkte jag hem igen. Jag orkade inte gå runt där, så det var ju lika bra att åka hem igen.

Nu är jag hemma, har precis fikat lite och så kollar jag på Top Model.


Förutom problem med onda höfter har jag dessutom fått blåskatarr, mamma ställde den diagnosen idag. Tur att man har henne. Jag hoppas att det snart försvinner, men jag har haft det jätte länge.

Jaja. Ikväll ska jag mysa ner mig i sängen, förhoppningsvis få lite värme i rummet. Jag är ensam hemma hela kvällen oxå, ibland kan det faktiskt vara skönt. Senare i veckan ska jag nog umgås med Robin igen, sen så jobbar jag fredag och lördag. Det känns så bra att man är uppskattad där och att människorna vill att man ska jobba :) Jag har redan börjat fundera på sommarjobb, så jag hoppas att jag får jobba där igen. Och om jag får det så kommer jag nog jobba hela sommaren, vilket jag inte gjorde förra året. Det där med Sthlm får vänta en stund, det finns ju trots allt inga lägenheter där just nu och jag ska kanske få bo i ett hus i några år, gratis - det tackar jag inte nej till! Men nog om det.


Nu har jag och mamma bokat bussresan till Sthlm, det pirrar i min mage när jag tänker på att jag ska få se Backyard Babies igen. Vi ska vara där hela helgen, det ska bli så himla mysigt! Vi ska försöka hitta några biljetter till någon teater oxå, jag ville gå på Shakespeare med Skarsgård men dom var tydligen utsålda. Så ska hitta nått annat bra istället.

Nej, nu har jag skrivit för mycket tok här.

Rock on'!


  

Jag valde en snygg tshirt idag!

Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards