Alla inlägg under januari 2010

Av bfalk - 4 januari 2010 21:30

3 saker jag skäms för:

1: Människor som inte har någon skam i kroppen, som kan gå över sina kompisar för att få vara någon. Jag blir så less. Dö.

2: Hollywoodfruar

3: Sundsvall (till viss del, ska tilläggas)


3 saker jag är stolt över:

1: AIK

2: Brorsan

3: Mitt jobb på LV7


3 saker jag vill göra år 2010:

1: Se Backyard Babies på Tyrol

2: Umgås mer med vänner

3: Se AIK på Råsunda


3 händelser år 2009 som jag aldrig kommer glömma:

1: När AIK tog SMguld 2lax9

2: När jag fick se Backyard på Gatufesten

3: Min 20årsfest


3 saker jag inte kan klara vardagen utan:

1: Datorn

2: Mitt bankomatkort

3: Musik


3 personer jag avundas:

1: Leffe GW, jag vill oxå vara lika smart!

2: Victoria Beckham, jag vill ha hennes kläder!

3: Pernilla Andersson, jag vill ha hennes man!


3 personer jag utmanar att göra en likadan lista:

 

ALLA ska göra den, annars blir jag arg.

Av bfalk - 4 januari 2010 21:26

Och det kändes braaaaaaa...


  

Backyard Babies live @ Tyrol, Stockholm 28 Januari 2010.

Kommer bli grymt!

Av bfalk - 4 januari 2010 17:15

Äääntligen hemma i värmen! Shit vad kallt det varit idag, dessutom har det snöat. Jag vill inte mer, jag vill ha sol och värme!

Idag har jag jobbat, jag har inte gjort så himla mycket vettigt. Jag jobbade med morsan, så imorse väckte hon mig klockan 5. Det borde vara olagligt att gå upp så tidigt alltså, min kropp tycker inte alls om det. Jag kom upp iallafall, käkade lite sen så vandrade vi till jobbet. Det var riktigt skönt men mina kinder fick köldskador tror jag. Samma sak när jag gick därifrån, jag höll på att frysa ihjäl.

Nu njuter jag i värmen med massa kläder och en filt, jag lyssnar på Fanfanfan med Thåström. Det har varit en helt okej dag ändå.


Kvällen börjar snart och klockan 8 ska jag kolla på sporten's årskrönika mest för att dom självklart ska visa AIK!

Och snart kommer väll mamma hem, så ska vi käka och sånt dårå. Imorn tror jag att jag ska följa henne med ner till stan när hon går till jobbet och så ska jag lägga in lite pengar på banken. Snart ska jag beställa lite grejor, vad det är får ni nog se lite senare!


PUSS!

Av bfalk - 4 januari 2010 17:00

 

   

    

Av bfalk - 3 januari 2010 19:45


Av bfalk - 3 januari 2010 19:14

     

Ja, just så känner jag mig nu. Jag är jätte seg i skallen och det känns som mina ögon ska torka ut. Nu sitter jag i soffan och glor på Project Runway och käkar cookies. Mysigt och gott!

Gårdagen var helt okej, mamma gjorde jätte god mat och så fick jag ju umgås lite med brorsan även fast han var ganska så sliten och bakis. Vi kollade på AIK dvden och surrade. Jag tänkte dra ut men eftersom Micke skulle på reunion med en gammal kompis så ville jag inte tränga mig på, och fröken fräken ska man ju inte ens tala om.. Ibland önskar jag att jag hade ett skjutvapen, sååå gärna!

Jag blev lite halvless när jag tänkte på att jag skulle sitta ensam hemma med Staffan och mamma som pimplade vin så jag hörde av mig till Robin och hörde vad han hade för sig. Han gjorde inte så mycket så vi bestämde att vi skulle umgås, åkte till han efter nio nångång. Vi skulle kolla på film, men vi pratade mest om precis allting. Det är så kul att vara med honom för vi har exakt samma humor, en väldig sjuk och rolig! Vi skrattade till klockan slog 5 på morgonen, då var jag ganska så trött och somnade. Efter nån timme så såg jag att Robin fortfarande var vaken så jag tvingade han att sova, jag bryr mig ja!

När dagen blev idag så fick jag även väcka honom, jag tänkte hoppa på han men jag tog mig i kragen. Vi var med varandra hela dagen oxå, vid 5 idag så kom jag hem :) Det var riktigt roligt att träffa den där mannen igen, jag hade skit kul iaf!


Jag funderar om jag ska lägga mig i sängen snart och slå igång Mr. Brooks, den ska tydligen vara tokbra. Sen så jobbar jag imorn oxå, 7-17 med morsan faktiskt.

Blogginläggen ska bli bättre, det har varit ganska mycket fullt upp nu dom senaste dagarna.

Håll ut, håll andan osv så kommer jag tillbaka!


Rock on!

Av bfalk - 2 januari 2010 14:45

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det mamma's födelsedag!

Världens största grattis till världens bästa mamma!

Hon har precis öppnat sina presenter, hon fick en skjorta, smink och en kokbok av mig. Så jag hoppas hon blev nöjd, men det tror jag nog.

Ikväll kommer Gisse och Micke och käkar middag och så ska vi väll bara umgås. Jag är sugen på krogen men det ingen jag känner vill gå ut tror jag. Jaja, jag överlever nog, haha.


  

  

  

Grattis mama!   

Av bfalk - 2 januari 2010 14:30

Hej och hå! Nu är jag hemma och sitter vid min egna dator, det blir så mycket bättre på nått sätt när man sitter vid sin egna, eller hur?

Nyår var det ja.. Jag jobbade på dagen, det var helt okej även fast jag var lite trött. Jag fick sluta vid 5, så endast 4 timmars jobb ska man ju inte klaga på. Jag käkade innan jag gick och sen så vandrade jag till Micke och Gisse. Satt där och surrade sen så fixade jag mig. Micke den jäveln har köpt Backyard boken.. Blev smått arg. Det var så fina bilder där i, så nästa vecka ska jag allt köpa den! :)

Efter 7 nångång så började människorna komma. Den ena efter den andra som man brukar säga. Jag var inte så pepp i början men när Gisse började göra drinkar blev det helt okej ändå, haha. Vi var där ganska länge, lyssnade på musik och kollade på raketerna från deras kök.

Det var mycket folk som bara kom som ingen annan kände, så både jag och Gisse blev lite sura över att folk inte respekterar andra.


Menmen, jag hade skit kul iallafall och så fick jag träffa Mickes gamla vänner som jag växt upp med. Sen fick dom för sig att gå på krogen och jag skulle tydligen absolut med så jag var ju tvungen. Tur att jag fick gratis inträde annars hade jag spöat nån, haha. Vi var på Aveny hela natten, drack JD och dansade. På natten så fick jag släpa brorsan upp för alla backar, han tappade sin iphone i snön och hittade den inte, jag höll på att kissa på mig och vi skrek istället för att prata med varandra.. Vilken jävla syn det måste ha varit.

När jag kom hem till dom igen så hämtade jag min väska, Thomas och Johan hörde av sig och ville umgås så då gick jag dit. Eftersom Thomas bor vägen under Micke så kunde jag lika gärna gå dit. Och det är jag glad över, dels för att jag slapp gå aplånga vägen till Staffan (som egentligen tar en kvart, men när man är full tar det väll en timme) och så hade Micke och Gisse efterfest till 8 på morgonen. Så jag fick iallafall sova.

Sen så gick jag till jobbet, mindre pepp men det funkade iallafall. Resten är historia!

Jag hade ett bra nyår, med trevliga människor!

Tänkte lägga upp lite bilder från kvällen oxå, så här kommer dom. Enjoy!

 

Snygg brorsan

 

Alex, Jim och Gisse

 

Lina (?) och Moa

  

Moa och Alex samt lite av bror

  

Jocka och Lina

     

Alex och Gisse

 

Moa och jag

  

Och vi igen.. Nån smygknäppte! 

  

Jocka

     

   

Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards