Alla inlägg under februari 2010

Av bfalk - 22 februari 2010 19:15

Tjenare mina vänner!

Idag har jag inte gjort mycket, förutom att tvätta och glo på datorn. Eftersom jag är en stjärna så spillde jag ut nästan all sköljmedel (har precis lärt mig att det heter det, ni vet det där som man häller..) på golvet och på maskinen. Tur att jag var ensam där inne för jag sa några väldigt specilla och framförallt fina ord!

Tänkte ta mig en promenad men det var ju sjukt kallt! Tur att man inte stannade i Sthlm alltså, det är ju kaos där nere. Här är vi iallafall vana med detta väder, haha.

Nu har jag precis käkat mat, sen så ska mamma göra fruktsallad med glass och grädde! Vi har gjort så några kvällar, jätte mysigt. Härligt att umgås med henne själv oxå, inte så ofta man får göra det.


Imorn ska jag upp och jobba, kl 8 alla dagar här framöver. Jag är ju så omotiverad så det finns inte, men när man väl är framme är man ju tacksam att man faktiskt får jobba. Skönt att ha lite att göra den här veckan oxå. Men är inte så pepp på att jobba dagen efter Maskinen, haha. Men vafan, man måste väll känna att man lever ibland.

Nu ska jag väll smurfa vidare!

Puss.


(min pojkvän. och nej, vi bryr oss inte om åldersskillnaden. hiih)

 

Av bfalk - 22 februari 2010 14:15

Hittade två bra videos från Globen. Sjukt att man faktiskt var där.

Njuuuuuuut! 


Pussy - tilloch med den var bra live!


Du Hast - Även jag spelade in den, hårt som fan! 


Av bfalk - 22 februari 2010 01:00

Nu sitter jag här.. Har varit hemma sen halv 8 men har inte riktigt tagit fingrarna ur arslet och börjat skriva. Har pratat med massa folk på msn, så fastnade där och i alla konversationer istället.

Igår kom vi fram till Sthlm igen, där var det snöstorm och kallt som faaaan! Vi åkte direkt till Solna, blev lite alkohol och så fixade jag mig. Runt 7 nångång så åkte vi ner till stan igen, gick på vårat fd. stamhak på Odenplan - Vasa's. Jag var inge hungrig alls men jag tog en bakad potatis iallafall.

När vi var på väg till konserten så stannade tuben mitt i vägen, men det hände inte så mycket mer och den kunde köra vidare. Då blev man väldigt lättad.

Vi kom till Globen och till våra platser precis när dom började, snacka om tur! Först var jag jätte besviken på platserna, det var vid sidan av scenen. Jag trodde inte man skulle se nått och att ljudet skulle vara dåligt. Men jag hade väldigt fel! Man såg tillomed bakom scenen, vad som skulle hända härnäst och så såg man vart dom försvann osv. Något man inte skulle se om man satt mitt emot.

Och ja.. Jag kan inte riktigt förklara hur det var mer än att det var grymt. Jag trodde jag aldrig skulle se dom så det kändes bara så overkligt. Dom var så sjukt bra och malde på som om det inte fanns en morgondag! Och sen gör det ju inget att männen i bandet är grymt snygga (iallafall Till, sångaren alltså, trummisen och ena gitarristen). Ett tag dundrade det så mycket att det kändes som bh;n skulle gå upp, haha. Kan man säga att man nästan haft sex med dom då, nästan varit en groupie? ;)


Showen var något alldeles extra. Det var eld, bomber, raketer. Till åkte på en jätte snopp och sprutade på publiken. Keyboardisten hoppade på Till och han stoppade ner honom i en låda och tände på, för att sedan återuppstå och åka ut på publiken i en liten flotte (han stog förövrigt på ett rullband hela konserten typ). Dom sprutade eld och tände på ett "fan" som kommit upp på scenen. Det hängde flera bebisar i luften som dom sköt sönder. Ett tag marscherade Till så mycket att bara den såkallade "hälsningen" fattades..

Tillsammans med showen och den brutala och hårda musiken kan dom inte annat än lyckas! Fan vad bra det var! ÅH!

Jag har inte riktigt fattat att jag sett dom, det gick så snabbt. Dom körde jätte många låtar, kom tillbaka på scenen två gånger men ändå så gick allt på en grisblink kändes det som. Dom hade gärna fått hålla på i två timmar till, lätt. Dom tillfredsställde mig och antagligen alla andra som satt/stog i Globen denna kväll.


Efter konserten gick vi till en liten söt krog på Gullmarsplan, där fick jag min efterlängtade JD och annat gott och blev kastrullfull. Sen gick det inga tunnelbanor, så en taxi till stan och vidare till Solna så var vi hemma i sängen igen! Jag kunde inte sova, jag tänkte på konserten men tillslut så lyckades jag.

Jag vill se Rammstein igen. Å igen. Å en gång till.

(Bilderna ser ganska dåliga ut för dom krymper när jag laddar upp dom.)


  

  

  

Till åkte upp i skyn.. 

  

För att sedan tända eld på keyboardisten som låg i lådan  

 

  

"Fanet" som blev påtänd

 

    

   

Åka flotteeeehh. Han hade på sig en glittrig dress som jag så måste ha!

     

   

Till tog på sig vingar..

      

  


*

Här kan den nyfikne läsa en recension. 


Av bfalk - 21 februari 2010 12:45

Nu sitter jag på bussen. Igen. Jag är bakis. Igen. Och trött som en gnu. Ska lyssna på musik och somna in tänkte jag.Det var grymt igår föresten, medans ni kollade på melodifestivalen så lyssnade jag på riktig musik. Men mer om konserten när jag kommer hem.Puss på er!

Av bfalk - 20 februari 2010 07:45

Nu åker jag iväg till Stockholm, för tredje gången på väldigt kort tid. Nu är vi bara där under lördag och åker hem vid 12 på söndagen. Jaja, man hinner ju känna ett litet lyckorus iallafall :)

Det blir väll lite alkohol och middag ute, sen vidare till Globen där Rammstein kvällen till ära kommer spela. Jag har ännu inte fattat att jag ska se dom, det är därför jag inte är så hyper. Men det kommer komma efter spelningen, var så säkra!

Såhär var jag när jag skulle se KISS oxå, det kändes så overkligt att ens se ett stort band. Jag älskar att gå på konserter, jag älskar musik! Det här kommer bli grymt!

Tydligen så lämnar vid stan 09.20, mamma som sa klockan 8.. Kanske så jag verkligen skulle komma upp? Haha!


Kommer jag bli hjärndöd eller inte? Det är frågan!

Jag offrar min hjärnsubstans till dessa herrar, det är lugnt. Denna video är grymt snygg oxå, kika vettja!


Till Lindemann, snygga jävla karljävel!

Av bfalk - 19 februari 2010 21:00

Såg precis det programmet om Ola Salo. Jädrar vilken man! Jag har väll aldrig lyssnat på The Ark så mycket, men jag har alltid respekterat och beundrat Ola Salo. Jag är lite ledsen över att jag aldrig fick se när han spelade Jesus, jag har alltid beundrat historien om Jesus oxå. Synd att den föreställningen bara gick i Malmö.

Vilket program. Även fast man kanske inte gillar honom så där jätte mycket så var programmet en sån stor insikt, iallafall för mig. Vissa grejer han sa var det precis som att han sa mina ord, det jag tänker på.

Han pratade mycket om kärlek, att han var rädd för det, att vara beroende av någon och inte längre vara självständig. Men då kom en tjej som han valde, istället för rädslan. Jag hoppas jag hittar någon sån, så jag slutar välja det där andra.

I början såg ögonen så ledsna ut men i slutet bara bubblade dom, så fint att se även om man inte känner personen. När jag ser mina vänner och familj ha sånt i ögonen så blir jag själv så jädra glad. Jag har hört att jag kan borra in ögonen i människor, så det går nog inte att lura mig så lätt. 


Det var väldigt längesen jag såg ett sånt här bra program, du kan se det i repris 21/02 och 23/02, men det går säkert på SVTplay oxå.


Av bfalk - 19 februari 2010 17:00

Natten gick bra, dock så blev jag jätte trött vid 1-2. Det finns en timme under natten som kallas vargtimmen, den kan komma när som helst under natten och det är den jobbigaste timmen. Antar att det var den. Men då gick jag upp och fixade med disken och gjorde mat och sånt. Tur att tven visar hyffsade bra program på natten, annars hade jag avlidit.

Lätt förtjänta pengar det där, hoppas på mer nattjobb!


När jag kom hem så tog jag en dusch, frös som ett tok! Sen gick jag och la mig skönt i sängen, vaknade väldigt tidigt för att ha varit vaken hela natten, redan innan tre så klev jag upp. Jag är inte sådär jätte trött heller, skönt som fan :)

När jag kollade på mobilen så hade jag fått sms från morsan, brorsan hade köpt en Sonisphere biljett till mig, festivalen som kommer till Sthlm i Augusti! Kommer bli så jävla najs, skit stora band och ja, det kommer bli bäst! De 'riktiga' biljetterna var slut och de hade kommit ut med några extra och det var därför han köpte en till mig.

Om han inte gjort det hade jag nog inte fått fingrarna ur arslet, haha.

Ikväll kanske jag ska till Thomas och umgås med folk, dricka lite vin. Men jag vet inte än, jag ska ju trots allt åka till Sthlm klockan 8 imorn. Men det skulle faktiskt vara kul och sova kan jag göra på bussen!


900 kr för några av världens största band och artister. Själv ser jag mest fram emot att se Iggy Pop faktiskt, rockfarfarn'! Jag vill se om han klarar av att röjja som han gjorde när han var ung.

Av bfalk - 19 februari 2010 15:15

Ever since I was eight or nine
I've been standing on the shoreline
Always waiting
For something lasting
Loose your hunger, you loose your way
Get confused and you fade away


Oh this town
Kills you when you are young
Oh this town
Kills you when you are young


I'm not the boy I used to be
This town has got the youth of me
All eyes turn hollow
From the work of sorrow


Standing on the paving
By the office building
They've got so much to do
Never time for you


We are shadows
Oh we're shadows
Shadows in the alley


You die when you're young
You die when you're young
You die when you're young


You die when you're young
You die when you're young

Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards