Alla inlägg under februari 2010

Av bfalk - 18 februari 2010 18:15

Johnossi var så sjukt bra i lördags, det är ett band man kan se om och om igen och bara njuta. Jag tror att en mindre scen med lite mindre folk är perfekt för dom, då ger dom allt.

Videon nedanför är från Annexet i Sthlm, då jag berättade att ljudet var väldigt dåligt. Men människan som filmat det här står ju långt fram och då låter det grymt! Ny låt dessutom (tredje skivan släpps i april).

Enyoy!


Johnossi - Rosco, live 


Av bfalk - 18 februari 2010 14:30

Att det gör, fifan alltså. Mobilen går varm och nyss så ringde chifen och frågade om jag kunde jobba inatt igen. Såklart. Så jäkla skönt med jobb, kommer få mycket i lön nästa månad! :)

Jag ska även jobba fyra dagar nästa vecka, korta pass men det är ju bättre än inget!


Jag har egentligen inte gjort nått vettigt, brorsan kom förbi så snackade med han och lyssnade på musik och så. Nu ska jag göra nått gott till natten då, typ mat. Jag blir så jäkla hungrig på natten. Jag hoppas denna natt går lika bra som den förra, att man är pigg och så.

Två dagar kvar till Rammstein!

Shit, nu måste jag gå och lägga mig igen. 

Puss.





Av bfalk - 18 februari 2010 12:00

Kan man sluta älska någon? Om man en gång har sagt jag älskar dig, kan man någonsin ta tillbaka det? Man kan sluta gilla någon, men försvinner kärleken och vänskapen till personen då med?

Jag använder inte älska så ofta, men när jag väl använder det så menar jag det. Det är något man inte ska förbruka.

Jag har sagt jag älskar dig till en person jag lämnat, till en person som lämnat mig. Jag behöver inte gilla dessa i nuläget, men jag kommer alltid komma ihåg vad jag sagt, att jag en gång gillade personen och varför jag sa det till denne.


Hur kan en kärlek, vare sig det är ens partner eller vän bara försvinna? Hur kan man gå från kärlek till rent hat? Gilla till ogilla?

Man får vara arg på sitt ex, på sin vän eller sin mamma. Men jag tror aldrig att kärleken försvinner, den kommer brinna där föralltid. Det man en gång valde kommer nog inte suddas ut så lätt.


Jag älskar inte dig längre är nog en mening jag aldrig vill uppleva.

Det skulle nog vara värst om det kom ur en väns mun. Vad har man gjort för att sluta vara älskad?


Man ska aldrig sluta älska, men man ska välja att älska rätt personer, välja bra personer och hålla på det.

Jag glömmer ofta kärleken människor ger mig, när jag sitter ensam och tror att ingen bryr sig. Jag har så många runt mig och om det syntes så skulle en stor klump med kärlek synas runt mig. Men kärlek är till för att kommas ihåg - och glömmas bort.

Men visst är det härligt när man väl inser att man faktiskt är älskad? Den känslan slår allt.

Kärlek är inte bara att vara kär, som många verkar tro. Jag har varken en pojk-eller flickvän, men jag har min familj och mina vänner och min musik! Det är kärlek. Och jag är så jävla glad att jag har det i mitt liv.


Jag tror inte en kärlek kan försvinna. Tror ni?

  


Av bfalk - 17 februari 2010 20:30

  

Av bfalk - 17 februari 2010 16:45

Jag är inget stort fan av Kent, inget alls faktiskt. Men nu har dom gjort något jag faktiskt kan lyssna och kolla på.

Förrförra veckan hade denna premiär på Efterlyst, videon och låten handlar om försvunna personer som aldrig kommit tillbaka. Vissa har varit borta i fleraflera år.

Tänk vad hemskt att aldrig veta vad som har hänt, aldrig hitta personen, aldrig hitta kroppen och att aldrig få ett svar. Tänk att sitta dag ut och dag in med ångest om vart ens barn, syster eller pappa har tagit vägen.

Jag antar att det enda man kan göra är att hoppas, om man tappar hoppet har man nog tappat allt.

Jag blev väldigt påverkad av videon, jag blev äcklad och det väckte stor olust i kroppen. Men det som har hänt och det man inte har någon förklaring till ska nog framkalla det antar jag. Om man inte känner något när man kollar på videon så är det mer konstigt tycker jag.


Jag hoppas ni som har försvunnit kommer hem, på ett eller annat sätt.

Fast jag vet att familjer, släkt och vänner alltid kommer ses igen.


Kent - Hjärta.


Här kan du läsa om personer som är försvunna. 

Efterlyst går ikväll kl 21.00 på 3an.


Av bfalk - 17 februari 2010 15:42

Ja, då var man tillbaka efter nattens jobb. Jag måste erkänna att jag är helt konstig i skallen. Jag har precis sovit i typ 5 timmar efter att jag kommit hem. Jobbet gick iallafall jätte bra, förutom några incidenter.

Jag hoppade högt när jag hörde hur det smällde nere i källaren.. Det var inte kul att sitta där själv, haha.

Dagen och kvällen blir lugn, orkar nog inte göra så mycket. Jag får hoppas att jag kan sova ikväll!

Föresten, vilket underbart väder vi har! Nu funderar jag seriöst på att gräva ner mig. Väck mig om några månader när solen skiner.


Puss

Av bfalk - 16 februari 2010 16:00

Bättre sent än aldrig, roligaste helgen på väldigt länge!


  

 

    

  

  

  

  

Bild från ST.

Av bfalk - 16 februari 2010 13:45

Inatt var jag vaken tills tupp golde. Heter det så? Inte golade, det är ju en helt annan sak. Ja, vad gjorde jag vaken så länge att jag hörde brevbäraren komma med tidningen? Jag pratade med Jessica halva natten på msn, sen så såg jag på Queen Of The Damned. Det var ungefär tusen år sen jag såg den sist, jag insåg hur jäkla lik den är En Vampyrs Bekännelser. I vissa scener är det tillochmed samma repliker, och nästan samma slut oxå. Konstigt. Fast iofs så handlar det ju om samma man (Lestat de Lioncourt).

Sen efter det så orkade jag inge mer tvtittande så jag låg väll mest och kollade i taket och funderade på saker och ting, bra saker och ting.

Lestat4.jpg LESTAT image by lamiadelioncourt


Ja, idag sov jag till ett dårå. Kanske inte så konstigt. Men det ringde i min mobil vid 11 idag. "Satanhelveteskukjävlasatan, vem är det som väcker mig?!?!??!" Var min tanke, jag såg att det var jobbet så jag svarade. Nu ska jag jobba natten, första vakna natten för min del. Eftersom jag tydligen gillar att hellre vara vaken på natten så borde det ju gå som en smäck. Jobbar med Andreas oxå, så då kommer man få sig ett skratt eller två, vilket alltid är roligt!

Jag har ingen aning om vad jag ska göra innan det blir jobbdax (21.30), men något vettigt som att samla ihop tvätt eller nått borde jag ju göra. Kanske blir en promenad till jobbet tillochmed, om jag vågar gå i mörkret vill säga.


PUSS!

Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards